Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat HR-ulkoistusyritykset | Suosituimmat HR-ulkoistuspalvelut Yhdysvalloissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat HR-ulkoistusyritykset | Suosituimmat HR-ulkoistuspalvelut Yhdysvalloissa

HR on ratkaisevassa roolissa yrityksen johtamisessa ja kehittämisessä. Olipa kyseessä pieni yritys tai monikansallinen yritys, kaikki on selvitettävä asianmukaisilla HR-resursseilla, jotta voidaan paremmin tarkistaa toimiva järjestelmä ja paikka.

Organisaation henkilöstöosastolla on vastuu yhden merkittävimmistä voimavaroista, inhimillisestä pääomasta. Siksi sen tehokas toiminta vaikuttaa suoraan liiketoiminnan tulokseen.

Viime vuosina on vallitseva trendi, jossa yritykset ulkoistavat henkilöstöosastoa useista syistä. Jos kamppailet ymmärtääksesi, miksi sinun pitäisi ulkoistaa HR-osastosi ja kuka tarjoaa alan parasta palvelua, lue lisää saadaksesi lisätietoja.

WIDGET: leadform | KAMPANJA: Linkkien rakentaminen

Mitä on HR-ulkoistaminen?
Miksi sinun pitäisi ulkoistaa henkilöstöosastosi?
Kuinka suosittua HR-ulkoistaminen on Yhdysvalloissa?
Suosituimmat HR-ulkoistuspalvelut Yhdysvalloissa

Mitä on HR-ulkoistaminen?

HR-ulkoistus on keskeisten HR-toimintojen, kuten osaajien hankinnan, työntekijöiden koulutuksen, etuuksien hallinnon, palkanlaskennan ja verotuksen sekä riskienhallinnan ja vaatimustenmukaisuuden delegoimista kolmannen osapuolen yritykselle.

Yritykset solmivat sopimussopimuksia ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa henkilöresurssien hallinnasta vastikkeellisesti.

Miksi sinun pitäisi ulkoistaa henkilöstöosastosi?

Henkilöstöosaston ulkoistamisen ydinajatus on, että toiminnot, jotka eivät ole strategisesti linjassa liiketoiminnan tuloksen kanssa ja jotka kolmas osapuoli voi tehdä kustannustehokkaasti, on parasta tehdä ulkopuolelta.

Minkä tahansa yrityksen tavoitteena on keskittyä ydintoimintaansa ja ohjata resursseja siihen. Siksi HR-toiminnot, jotka eivät vaikuta suoraan yritykseen ja eivät ole luonteeltaan luottamuksellisia, voidaan delegoida ulkopuolisille palveluntarjoajille ja säästää sisäisen toiminnan kustannuksia.

Jos sinulla on pieni yritys, erillisen henkilöstöosaston ylläpitäminen voi olla sinulle raskasta. Se ei ainoastaan ​​lisää resurssien kustannuksia, vaan lisää myös työtaakkaa. Tällaisessa tilanteessa HR-toimintojen johtamisen siirtäminen toiselle taholle on oikea päätös.

Ulkoistamalla ei-kriittisen HR-toiminnan voit säästää rahaa, aikaa ja resursseja, jotka voidaan käyttää tuottavampaan ja yleiseen toimintaan. Lisäksi kolmannen osapuolen HR-palveluntarjoajat ovat alaan erikoistuneita kokonaisuuksia.

Siksi he voivat tarjota tehokkaampia palveluita kuin sisäinen henkilöstöjohtajien ja henkilöstön tiimi. Esimerkiksi rekrytointitoimistoilla on parempi koordinointi ja ymmärrys online-työportaaleista, joten he voivat käyttää rikkaampaa ja laajempaa osaamista kuin sisäisessä HR-tiimisi.

Lisäksi nämä toimistot ylläpitävät myös ammattimaista rekrytointiprosessia markkinoiden parhaiden valitsemiseksi. Tämän seurauksena saat parhaat kyvyt rekrytointitoimistojen avulla paljon pienemmillä kustannuksilla ja ajallaan.

Technavion raportin mukaan henkilöstön ulkoistusmarkkinoiden odotetaan kasvavan maailmanlaajuisesti 10,90 miljardilla dollarilla vuosina 2021–2026. Kasvun keskus tulee olemaan Pohjois-Amerikka. Tämän alueen osuus markkinoiden kasvusta ennustejaksolla on 56 %. Yhdysvallat ja Kanada ovat kaksi ensisijaista maata henkilöresurssien ulkoistamisessa.

Kaksi liikkeellepanevaa voimaa ovat nostaneet HR-toiminnan ulkoistamistrendiä Yhdysvalloissa: COVID-19-pandemia ja Teollisuus 4.0 -trendi. Finvisorin mukaan 42 % yhdysvaltalaisista työntekijöistä muuttui kokopäiväisiksi etätyöntekijöiksi vuonna 2020.

Siirtyminen johtui COVID-19-pandemian hyökkäyksestä. Pandemiaaaltojen tyyntymisestä huolimatta yritykset pitävät edelleen kotona työskentelyn käytäntöjä. Tämän seurauksena HR-toiminnasta tulee monimutkaista yrityksille, joilla on pienempiä HR-tiimejä.

Toisaalta kehittyneet teknologiat, kuten pilvilaskenta, IoT, big data, lisätty todellisuus ja analytiikka, digitalisoivat liiketoimintaa ja muuttavat sen prosesseja.

🔥 Empfohlen:  Intian suosituimmat autoalan yritykset

Tämän seurauksena ydintoimintoihin tarvitaan enemmän resursseja kuin oheistoimintoihin, kuten HR. Siksi yritykset ulkoistavat HR-toimintoja alentaakseen henkilökohtaisia ​​käyttökustannuksia ja parantaakseen yleistä tuottavuutta.

Toinen HR-ulkoistamista Yhdysvalloissa ajava trendi on rekrytointianalytiikan käyttöönotto. Useat organisaatiot käyttävät analytiikkaa käsitelläkseen suuria määriä työntekijätietoja.

He käyttävät tieteellisiä ja tilastollisia malleja saadakseen merkityksellisiä oivalluksia raakatiedoista. Sosiaalisen median lisääntyvä käyttö ennakoivassa rekrytoinnissa on myös lisännyt HR-toiminnan ulkoistamista.

Suosituimmat HR-ulkoistuspalvelut Yhdysvalloissa

ADP

Luokitus
3,8/5
Paras Yleinen HR-ratkaisu erityisesti pienyrityksille
Hinnoittelu Hinta alkaen 29 dollaria/kk
Verkkosivusto www.adp.com

ADP on yksi vanhimmista HR-palveluntarjoajista Yhdysvalloissa, perustettu vuonna 1949 ja jonka pääkonttori sijaitsee New Jerseyssä, Yhdysvalloissa. Tämä noin 58 000 työntekijän organisaatio tarjoaa palveluita yrityksille, jotka tarvitsevat HR-palveluita osittaisesti.

Heillä on pitkä luettelo HR-palveluista. Yritykset voivat valita niistä tarvitsemansa ratkaisun mukaan. Erityisesti ADP on paras tarjoamaan etuuksien hallintaa, mukaan lukien rekrytointi ja konsultointi, läsnäolon hallinta, palkanlaskennan käsittely, työntekijöiden yritysvakuutus ja eläkesuunnittelu.

Inspirity

Luokitus
3,8/5
Paras Keskikokoinen yritys
Hinnoittelu NA
Verkkosivusto www.insperity.com

Insperity perustettiin vuonna 1986, ja sen pääkonttori on nyt Houstonissa, Texasissa, Yhdysvalloissa. Nyt yli 3000 työntekijän kanssa se sopii parhaiten keskisuurille yrityksille, koska se tarjoaa täyden palvelun HR-toiminnot, jotka perustuvat rekrytointiyrityksen työntekijöiden vahvuuteen, joten mitä korkeampi työntekijävoima on, sitä parempi on ratkaisujen kustannustehokkuus. .

Insperityn HR-ratkaisut tehostavat ja automatisoivat tehokkaasti ensisijaisia ​​HR-toimintoja, kuten etuuksien hallintaa, palkanlaskentaa, eläkesuunnittelua, suorituskyvyn ja koulutuksen hallintaa jne. Se auttaa myös organisaatioita tarjoamaan sairausvakuutusturvaa työntekijöilleen.

TriNet

Luokitus
3,8/5
Paras Etäraportointi ja seuranta
Hinnoittelu Hinnoittelu alkaa 80 dollarista käyttäjää kohti kuukaudessa
Verkkosivusto www.trinet.com

TriNet perustettiin vuonna 1988 Dublinissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Se tunnetaan parhaiten alan osaamisestaan. HR-palveluntarjoajana TriNet kattaa kaikki alan osa-alueet ja on hyvä valinta vakiintuneille yrityksille.

TriNet tarjoaa yksinkertaistettuja ratkaisuja keskisuurten ja suurten yritysten jo ennestään monimutkaiseen HR-prosessiin. Lisäksi yritys on tunnettu erittäin johdonmukaisista koulutusohjelmistaan ​​kaikille työntekijöille, mukaan lukien johtotehtävissä oleville.

ACS

Luokitus
3,8/5
Paras Etäraportointi ja seuranta
Hinnoittelu NA
Verkkosivusto www.acsicorp.com

ACS perustettiin vuonna 1998, ja se on tunnettu kokonaisvaltaisista lahjakkuuksien hallintaratkaisuistaan. Sen pääkonttori sijaitsee Duluthissa, Georgiassa, Yhdysvalloissa, ja se tarjoaa erikoistuneita rekrytointiprosesseja, jotta asiakasorganisaatio voi valita oikean henkilön oikeaan työhön.

ACS tarjoaa myös tarvittaessa koulutusohjelmia ja hallitsee päivittäisten vastuiden kriittisiä alueita. Se myös avustaa työntekijäsuhteiden hallintaa ja ajaa kulttuurin muutosta eri ohjelmien kautta.Gusto

Luokitus
3,8/5
Paras Etäraportointi ja seuranta
Hinnoittelu Hinta alkaen 39 dollaria/kk
Verkkosivusto www.gusto.com

Gusto perustettiin vuonna 2011 HR-palveluyritykseksi, jonka pääkonttori on Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Heidän erikoisuutensa on täyden palvelun palkanhallinta. Gusto auttaa asiakasorganisaatioitaan kirjaamaan automaattisesti palkkaverot ja seuraa vapaa-ajan hakemuksia ja työsuhde-etuja. Lisäksi se pitää asiakkaan ajan tasalla verolakien muutoksista ja tallentaa työntekijät 1-9, urakoitsijan 1099 ja W-2s verkossa.

🔥 Empfohlen:  Perheväkivaltatilastot Yhdysvalloissa vuonna 2023

Alle 5000 työvoimallaan se on ansainnut maineen mobiililompakkosovelluksestaan. Tämän sovelluksen avulla työntekijät voivat hallita talletuksiaan ja palkkojaan, säästää rahaa, käyttää hätärahaa ja tehdä monia muita asioita.

Bambee

Luokitus
3,8/5
Paras Etäraportointi ja seuranta
Hinnoittelu Hinta alkaen 99 dollaria/kk
Verkkosivusto www.bambee.com

Bambee perustettiin vuonna 2016, ja sen pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Bambee on yksi uusimmista lisäyksistä HR-konsultointimarkkinoille ja se on luonut itselleen markkinaraon startup-yritysten pelastajana. Tämä organisaatio palvelee pääasiassa alle 500 työntekijän yritysten HR-tarpeita.

Heidän HR-ratkaisunsa räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Bambeella on ammattitaitoista HR-henkilöstöä, joka osaa suunnitella ratkaisuja asiakkailleen ja loistaa erilaisten HR-tehtävien automatisoinnissa.

Aaltoilua

Luokitus
3,8/5
Paras Etäraportointi ja seuranta
Hinnoittelu Hinnoittelu alkaa 8 dollarista käyttäjää kohti kuukaudessa
Verkkosivusto www.rippling.com

Rippling perustettiin vuonna 2016, ja sen pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Rippling tunnetaan pääasiassa täysimittaisista PEO-ratkaisuistaan. Yritys tarjoaa asiakkailleen alustan/ohjelmiston, joka yksinkertaistaa prosesseja, kuten osaajien rekrytointia ja perehdyttämistä, alusta loppuun asti.

Lisäksi Rippling on erikoistunut palkanhallintaan ja koulutukseen. Alustassa on kaikki integroitu erilliselle HR:lle ja IT:lle, mutta se säilyttää silti kaiken datan yhtenäisessä työvoiman paikassa.

Sen avulla asiakkaat voivat automatisoida työnkulkunsa Rippling Automatorilla, kuten lisätä uusia palkkaustietoja, hakemusarvosteluja, työntekijöiden palkkioita ja jopa päivityksiä suunnitteludokumentaatioon.

Paychex

Luokitus
3,8/5
Paras Palkanlaskentapalvelut
Hinnoittelu NA
Verkkosivusto www.paychex.com

Paychex perustettiin vuonna 1971, ja sen pääkonttori sijaitsee Rochesterissa, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Se tarjoaa HR-konsultointia täyden valikoiman PEO-palveluita asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin räätälöidyllä paketilla. Se hoitaa lähes kaikki HR-tehtävät palkanlaskennasta ja eduista lakipalveluihin ja koulutukseen.

Se varmistaa työntekijöiden virheettömän palkanlaskennan, mikä on yksi kriittisimmistä tehtävistä mille tahansa henkilöstöosastolle. Sen avulla työntekijät voivat muuttaa omia henkilökohtaisia ​​tietojaan ja mahdollistaa myös kaksisuuntaisen keskustelun työntekijöiden kanssa, reaaliaikaisten raporttien vastaanottamisen ja välttämättömien toimintojen automatisoinnin. Se tekee HR-toiminnasta tehokasta ja edullista ja tarjoaa täyden PEO-palvelun mahdollisimman tehokkaasti.

INFINITI HR

Luokitus
3,8/5
Paras Suuret Yritykset
Hinnoittelu Hinnoittelu alkaa 159 dollarista kuukaudessa
Verkkosivusto www.infinityhr.com

Toinen nimi listalla on Infiniti HR, joka perustettiin vuonna 2008 ja jonka pääkonttori on Burtonsvillessä, MD. Se on erinomainen PEO-palveluntarjoaja kaikenlaisille suurille organisaatioille.

Sen HR-ratkaisuja on neljässä eri osa-alueella, jotka kattavat minkä tahansa organisaation kriittiset HR-vastuut. Osuudet kattavat palkanlaskennasta ja rekrytoinnista vakuutuksiin, riskienhallintaan ja etuihin, ja kaikki nämä ratkaisut ovat erittäin muokattavissa.

G&A-kumppanit

Luokitus
3,8/5
Paras Työntekijöiden koulutus ja kehittäminen
Hinnoittelu NA
Verkkosivusto www.gnapartners.com

G&A Partners, joka perustettiin vuonna 1995 ja jonka pääkonttori sijaitsee Houstonissa – Texasissa, Yhdysvalloissa, tarjoaa täyden palvelun HR-ulkoistusta muun muassa palkanlaskentaan, etuihin, vaatimustenmukaisuuteen, työturvallisuuteen, suoritusjohtamiseen ja rekrytointiin, ja se tekee sen oman WorkSight-alustan avulla, joka tarjoaa kertakirjautumisoikeus useisiin helppokäyttöisiin moduuleihin, joilla voit hoitaa kaikki keskeiset HR-tehtävät.

Se tarjoaa 24/7 pääsyn palveluihin henkilökunnalle ja esimiehille, ja siinä on pyynnöstä saatavilla olevat tiedot ajoitettujen raporttien ohella. Se käyttää edistynyttä teknologiaa uusien töiden hakijoiden löytämiseen ja seuraamiseen. G&A Partners tarjoaa mukautettavan koon ja palveluvalikoiman, ja yrityksen sisäiset asiantuntijat hoitavat kaikki asiaankuuluvat tehtävät ja vastaavat kaikkiin kysymyksiin.

🔥 Empfohlen:  7 suurta toimialaa Yhdysvalloissa työpaikan saamiseksi

Yritys voi työskennellä G&A Partners -kumppaneiden kanssa kahdella eri tavalla – PEO- tai ASO-mallin (vain hallintopalvelut) kautta. Yritykselle ja sen työntekijöille on myös runsaasti raportointityökaluja ja dashboardeja, joiden avulla he saavat tarvitsemansa oikeat vaihtoehdot. Siinä on koulutussisältöä, kuten tietokilpailuja, videoita, interaktiivisia tehtäviä sekä AICC- ja SCORM-kursseja.

Tandem HR

Luokitus
3,6/5
Paras Riskienhallinnan arviointi
Hinnoittelu NA
Verkkosivusto www.tandemhr.com

Tandem HR on toinen loistava alusta, joka auttaa yrityksiä tarjoamalla niille HR-ratkaisuja sekä infrastruktuuri- ja osaamisratkaisuja. Tandem HR:n tiedetään tarjoavan samanlaisia ​​useita palveluita, kuten palkanlaskentaa, henkilöstöresursseja jne. Kuitenkin se, mikä tekee siitä muita paremman, on sen riskienhallintajärjestelmä.

Niiden avulla voit seurata ja laskea riskienhallintajärjestelmääsi. He tekevät asiakkaidensa liiketoiminnat valmiiksi mahdollisiin epävarmoihin tilanteisiin. Tandem HR mahdollistaa riskienhallintajärjestelmän auttavan asiakkaita tarjoamalla palveluita, kuten turvallisuusauditointeja, onnettomuuksien tutkintaa jne.

Ota PEO mukaan

Luokitus
4,5/5
Paras Keskikokoiset ja suuret monimutkaiset yritykset
Hinnoittelu Hinnoittelu alkaa 15 dollarista käyttäjältä kuukaudessa
Verkkosivusto www.engagepeo.com

Engage PEO on toinen loistava alusta, jota voidaan ajatella. Ne ovat paras valinta useimmille keskisuurille ja suurille monimutkaisille yrityksille. Ne tarjoavat huipputason palveluita HR-ulkoistamisen alalla.

Engage PEO:lla on tarjolla useita palveluita, kuten palkanlaskenta, verotus, rekrytointi, rekrytointiassistentti jne. Se on kuitenkin suositumpi asiakaslähtöisen työn vuoksi. Palvelut tunnetaan tuottavan asiakkaan tarpeet ensisijaisesti mielessä. Ja tärkein tosiasia Engage PEO:ssa on, että jokainen HR on asianajaja. Siksi tämä tekee siitä täydellisen pysäkin monimutkaisille yrityksille.

Johtopäätös

Huolimatta ydinliiketoiminnasta, HR-toiminnot ulkoistetaan, koska ne ovat haastavia ja aikaa vieviä. Luotettava HR-ulkoistusyritys voi tarjota vakautta ja selkeyttä liiketoiminnalle ja antaa asiakkaille mahdollisuuden keskittyä enemmän tärkeisiin alueisiin.

Erikoistuneet HR-ulkoistusyritykset ottavat käyttöön uusimmat teknologiat ja hyödyntävät ulkoistustrendejä pitääkseen yrityksesi askeleen edellä kilpailijoita.

UKK

Mitkä ovat maailman 3 suurinta HR-palveluyritystä?

Kolme parasta maailmanlaajuista HR-palveluyritystä ovat Deloitte, Accenture ja Ernst Young.

Missä maassa HR:llä on kysyntää?

Eräitä maita, joissa HR-kysyntä on suuri, ovat Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Kanada.

Mitkä ovat 4 HR-tyyppiä?

HR:ää on monenlaista. Yleisimmät 4 HR-tyyppiä ovat hallintohenkilöstö (HR), henkilöstöassistentti (HR), työvoimaasiantuntija ja henkilöstöjohtaja.

Mikä on paras HR-alusta?

Jotkut parhaista HR-alustoista ovat BambooHR, Zenefits, Gusto jne.

Table of Contents