Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat kannattavat vähittäiskaupan liikeideat Intiassa (sijoitusten mukaan)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat kannattavat vähittäiskaupan liikeideat Intiassa (sijoitusten mukaan)

Intian vähittäiskauppa kasvaa nopeasti uusien jälleenmyyjien ilmaantumisen myötä. Itse asiassa sen osuus on 10 prosenttia maan BKT:sta ja 8 prosenttia sen työllisyydestä. Intia on myös maailman viiden parhaan vähittäismarkkinoiden joukossa taloudellisella arvolla mitattuna, ja sitä pidetään yhtenä maailman nopeimmin kasvavista vähittäismyyntimarkkinoista.

Koska ihmiset tarvitsevat hyödykkeitä päivittäin, vähittäismyymälöille on jatkuva tarve, mikä tekee siitä yhden Intian kannattavimmista yrityksistä pienillä tai kohtalaisilla investoinneilla. Pienillä tai keskisuurilla vähittäiskaupoilla on korkea voittomarginaali, joten se on ihanteellinen valinta rajoitetun pääoman yrittäjille.

Tässä blogissa tutkimme joitain parhaista vähittäiskaupan liikeideoista, joita voidaan toteuttaa Intiassa. Etsitpä vähän investointeja tai suuria investointeja liikeideoita, tämä blogi tarjoaa sinulle arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sinua tekemään tietoisia päätöksiä yrityksestäsi.

Joten jos olet valmis tutustumaan Intian vähittäiskaupan jännittävään maailmaan, aloitetaan!

Mitä on vähittäiskauppa?
Intian suosituimman vähittäiskaupan tyypit
Vähittäiskaupan sijoitukset Intiassa
Keskikokoiset vähittäismyyntiyritykset Intiassa
Vähittäismyyntiyritykset Intiassa, joissa on suuria investointeja

Mitä on vähittäiskauppa?

A vähittäiskauppa on, kun yritys myy tuotteen tai palvelun kuluttajalle tämän käyttöön. Vähittäiskauppias myy tuotetta enemmän kuin tukkumyyjä. Vähittäiskauppa voidaan pitää päivittäistavarakauppoina. Palveluihin liittyvät yritykset, kuten kauneushoitolat ja vuokrapaikat, katsotaan myös vähittäiskauppiaiksi.

Intian suosituimman vähittäiskaupan tyypit

Vähittäiskauppa on yksi Intian kannattavimmista toimialoista, jolla on laaja valikoima mahdollisuuksia yrittäjille. Tässä on Intian vähittäiskauppatyyppejä:

1. Matalasijoitusliiketoiminta – Pienisijoitusyritykset vaativat tyypillisesti pienemmän pääomamäärän käynnistääkseen ja toimiakseen muutaman tuhannen kustannuksin. Esimerkkejä vähän investoinneista yrityksistä ovat teen myynti, pienen ruoka- tai hedelmäkaupan avaaminen tai paperitavara- tai kirjakaupan perustaminen.

2. Keskisuuri sijoitustoiminta – Keskikokoiset sijoitusyritykset vaativat kohtuullisen määrän pääomaa aloittaakseen ja hoitaakseen kustannukset, jotka vaihtelevat tuhansista muutamaan puutteeseen (Intian valuutta). Esimerkkejä keskisuurista sijoitusyrityksistä ovat lääkeliikkeen avaaminen, kauneushoitolan tai kylpylän perustaminen tai kakkukaupan avaaminen.

3. Korkea sijoitustoiminta – Suuriin investointeihin keskittyvät yritykset vaativat huomattavan määrän pääomaa aloittaakseen ja ylläpitääkseen kustannuksia (Intian valuutta). Esimerkkejä suurista investoinneista ovat jäätelöbaarin perustaminen, autonäyttelyn avaaminen tai suuren ravintola- tai supermarketketjun perustaminen.

Parhaat kannattavat vähittäismyyntiideat Intiassa

Vähittäiskaupan sijoitukset Intiassa

1. Kirana-liikkeet

Yrityksen nimi Kirana Store

Yritystyyppi Vähittäiskauppa
Investointikustannukset 100 000 INR
Voittomarginaali 60 %

Intian suuri väestö vaatii päivittäistavarakaupan joka paikkakunnalla. Perustavarat, kuten saippuat, mausteet ja elintarvikkeet, ovat välttämättömiä jokaiselle kodille, ja ruokakauppa on näiden tavaroiden paras paikka. Seurauksena on, että Kirana Storen perustaminen on vähäinvestointia vaativa ja erittäin kannattava vähittäiskaupan liikeidea Intiassa.

On tärkeää saada tavarat, jotka haluat myydä irtotavarana tukkuliikkeestä halvemmalla. Tämä auttaa sinua hinnoittelemaan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan.2. Paperi- ja kirjakauppa

Yrityksen nimi Paperi- ja kirjakauppa

Yritystyyppi Vähittäiskauppa
Investointikustannukset 100 000 INR
Voittomarginaali 20 % – 55 % (riippuen eri tuotteesta)

Paperi- ja kirjakaupan avaaminen on tuottoisa ja saavutettavissa oleva vähittäiskaupan liikeidea, joka vaatii vain vähän erikoisosaamista. Kauppa voi tarjota valikoiman tuotteita, kuten satukirjoja, DVD-levyjä, koulukirjoja ja paperitavaraa, joten se on yhden luukun myymälä kaikkien opiskelijoiden koulutustarpeisiin.

Erottaaksesi myymäläsi kilpailijoista, harkitse ainutlaatuisten ja opettavaisten vempaimien tai lelujen tarjoamista, joita ei yleensä löydy muista kaupoista. Tämä lisää myymälän vetovoimaa sekä lasten että vanhempien keskuudessa, mikä lisää kävelyliikennettä ja myyntiä.

Kaiken kaikkiaan paperitavara- ja kirjakaupan avaaminen on erinomainen vähittäiskaupan liikeidea Intiassa, jolla voi olla merkittävä panos opiskelijoiden koulutuskehitykseen yhteisössä.3. Hedelmäkauppa

Yrityksen nimi Hedelmäkauppa

Yritystyyppi Vähittäiskauppa
Investointikustannukset 35 000 INR
Voittomarginaali 40 %

Hedelmäkaupan avaaminen on kannattava ja kannattava vähittäiskaupan liikeidea Intiassa. Terveelliseen ruokailuun keskittymisen ja hyvinvointitrendien nousun myötä tuoreiden hedelmien kysyntä on maassa tasaisesti kasvanut. Hedelmäkauppa voi vastata tähän kysyntään tarjoamalla asiakkaille laajan valikoiman tuoreita ja laadukkaita hedelmiä.

Tämän liiketoiminnan etuna on, että et vaadi erityisosaamista. Intialla on Intian suurimmat maatalousmarkkinat ja hedelmät ovat päätuote. Jos päätät myydä hedelmiä, sinun on valittava hedelmien luokka tarvikkeiden perusteella.4. Kukkakauppa

Yrityksen nimi Kukkakauppa

Yritystyyppi Vähittäiskauppa
Investointikustannukset 50 000 INR
Voittomarginaali 60-90 %

Kukkakauppa on uskomattoman kannattava liiketoiminta, kun se on hyvin perustettu. Kumppanuuden solmiminen hotellien ja toimistojen kanssa on tuottoisa tilaisuus, koska nämä yritykset vaativat päivittäisiä kukka-asetelmia. Kumppanuuden ansiosta voittomarginaalit voivat nousta 80 prosenttiin. Lisäksi tekokukkien ja -lahjojen tarjoaminen voi tarjota lisätuloja.

Myymällä ainutlaatuisen tyylisiä kukkakimppuja tai ottamalla tilauksia juhlasisustus- ja häätilauksiin kukkakauppa voi laajentaa tarjontaansa ja houkutella lisää asiakkaita. Henkilökohtaisten palveluiden, kuten kukkalähetys- tai tilauspalveluiden tarjoaminen voi myös lisätä asiakasuskollisuutta ja kannattavuutta.5. Muutosliike

Yrityksen nimeä muuttava kauppa

Yritystyyppi Vähittäiskauppa
Investointikustannukset 35 000 INR
Voittomarginaali 40 %

Jos sinulla on kykyä räätälöidä ja luoda täydellisesti istuvia asuja, räätälöintiyrityksen perustaminen voi olla sinulle loistava tilaisuus. Yrityksen voi perustaa kotoa käsin, mikä tekee siitä vähäpääoman sijoitusvaihtoehdon. Tarjoamalla erilaisia ​​palveluita, kuten muutostöitä, korjauksia ja mittatilaustyönä valmistettuja vaatteita, voidaan houkutella monipuolinen asiakaskunta. Oikeilla taidoilla, asiakaspalvelulla ja innovaatioilla yritys voi menestyä ja kasvaa kilpailluilla markkinoilla.

6. Tea Stall

Yrityksen nimi Tea Stall

Yritystyyppi Vähittäiskauppa
Investointikustannukset 15 000 INR
Voittomarginaali 30 %

Teekioski on vähän investointeja vaativa liikeidea, joka voi tuottaa suuria voittoja. Koska tee on Intiassa rakas juoma, myyntipisteen perustaminen korkeakoulujen tai toimistojen ulkopuolelle voi houkutella tasaisen määrän asiakkaita. Voit lisätä voittoja harkitsemalla yhteistyötä toimistojen kanssa päivittäisten teetoimitusten tarjoamiseksi. Tämä voi olla luotettava tulonlähde ja luoda pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia yritysten kanssa.

Oikealla sijainnilla, ruokalistalla ja tunnelmalla teeliiketoiminta voi menestyä ja kasvaa kilpailluilla markkinoilla.7. Siemenkauppa

Yrityksen nimi siemenkauppa

Yritystyyppi Vähittäiskauppa
Investointikustannukset 10 000–30 000 INR
Voittomarginaali 40 %

Maatalous on elintärkeä ala Intian taloudessa, ja laadukkaiden siementen kysyntä kasvaa maanviljelijöiden keskuudessa. Keskittymällä laadukkaiden siementen tarjoamiseen siemenmyyntiyritys voi houkutella uskollisen asiakaskunnan.

Jos asut maatalousalueella tai kylässä tai sen lähellä, tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden aloittaa siemenmyynti. Kumppanuuksien solmiminen paikallisten maanviljelijöiden ja maatalousjärjestöjen kanssa voi lisätä näkyvyyttä ja lisätä myyntiä.Keskikokoiset vähittäismyyntiyritykset Intiassa

1. Lääkäriliike

Yrityksen nimi Lääkäriliike

Yritystyyppi Keskisuurten investointien vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 3-4 lakkia
Voittomarginaali 20-25 %

Ei ole epäilystäkään siitä, että lääkekauppa on kannattavin vähittäiskauppa. Ihmiset tarvitsevat usein lääkkeitä hätätilanteissa tai sairauden aikana. Lääkäriliikkeen omistaja voi ansaita jopa 60 000-80 000 voittoa sijoittamalla 3-4 lakia lääkkeisiin. Oikein hoidettuna lääkekaupat voivat ansaita valtavia voittoja heti.

Lääkäriliikkeen myymien lääkkeiden tyypistä riippuu kuitenkin myös se, kuinka paljon voittoa se voi ansaita. Apteekkikaupan omistaja ansaitsee keskimäärin jopa 20-25 % päivittäisestä myynnistä.

2. Saree Shop

Yrityksen nimi Saree Shop

Yritystyyppi Keskisuurten investointien vähittäiskauppa
Investointikustannukset 20 000 INR
Voittomarginaali 40 %

Sarees on suosittu vähittäiskauppa Intiassa, ja niitä käyttävät ihmiset kaikista yhteiskunnan sektoreista. Jos olet kiinnostunut saree-yrityksen perustamisesta, on välttämätöntä tutkia markkinoita ja ymmärtää viimeisimmät trendit. Paikallisissa kaupoissa vieraileminen ja erilaisten sareiden kysynnän tarkkaileminen voi tarjota arvokkaita oivalluksia.

Yksi suosituimmista sareetyypeistä Intiassa on Banarasi saree. On kuitenkin monia muita saree-lajikkeita, jotka ovat yhtä kysyttyjä. On ratkaisevan tärkeää päättää, minkä tyyppisiä sareeja haluat myydä kohdeyleisösi ja paikallisten markkinoiden kysynnän perusteella.

Laadukkaita tuotteita ja poikkeuksellista asiakaspalvelua tarjoamalla yritys voi luoda uskollisen asiakaskunnan ja kasvaa kilpailluilla markkinoilla.3. Lahjakauppa

Yrityksen nimi Lahjakauppa

Yritystyyppi Keskisuurten investointien vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 5-10 lakh
Voittomarginaali 25 %

Lahjatavaraliikkeen avaaminen Intiassa voi olla tuottoisa liiketoimintamahdollisuus, mutta se vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Lahjatavaraliikkeen toiminnan voittomarginaali on suhteellisen pieni, joten virheiden varaa ei ole juurikaan. Siksi on erittäin tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja suunnitella liiketoimintamalli ennen sijoittamista.

Lahjatavaraliikkeessä myydään tyypillisesti erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​ja yrityslahjatuotteita. Voit erottua myymälästäsi tarjoamalla ainutlaatuisia ja persoonallisia lahjatavaroita, joita ei ole helppo löytää muista kaupoista. Lisäksi lahjakorttien tarjoaminen voi olla tehokas tapa lisätä myyntiä ja houkutella lisää asiakkaita.

Menestyäksesi lahjatavaraliikkeessä on tärkeää ymmärtää kohdeyleisösi ja heidän mieltymyksensä. Tämä voidaan saavuttaa tekemällä markkinatutkimusta ja analysoimalla erilaisten lahjatavaroiden kysyntää paikkakunnallasi.4. Kosmetiikkaliike

Yrityksen nimi Kosmetiikkaliike

Yritystyyppi Keskisuurten investointien vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 1-5 lakh
Voittomarginaali 40-60 %

Kosmetiikkateollisuus Intiassa kasvaa nopeasti, ja kauneus- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteille on kasvava kysyntä, ei vain naisten, vaan myös miesten keskuudessa. Jos sinulla on intohimo kosmetiikkaan ja ymmärrät markkinatrendit, kosmetiikkayrityksen perustaminen voi olla kannattava yritys oikean lähestymistavan, tutkimuksen ja toteutuksen kanssa.

Tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita, ymmärtämällä markkinoiden kysyntää, hyödyntämällä verkkomarkkinointistrategioita ja tarjoamalla erinomaista asiakaspalvelua voit perustaa menestyvän kosmetiikkayrityksen Intiaan.5. Kakkukauppa

Yrityksen nimi kakkukauppa

Yritystyyppi Keskisuurten investointien vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 5-15 lakh
Voittomarginaali 30 %

Kakkukauppateollisuus Intiassa kasvaa nopeasti ja siitä on tulossa korkean marginaalin liiketoiminta. Kakkujen ja leivonnaisten kysynnän kasvaessa monet yrittäjät perustavat omia tuotantoyksiköitä palvelemaan kotimarkkinoita.

Laadukkaiden kakkujen tarjoamisen lisäksi oikea pakkaus ja markkinointi ovat ratkaisevan tärkeitä myynnin lisäämisessä. On myös tärkeää ylläpitää korkeita hygienia- ja laadunvalvontastandardeja, jotta voidaan varmistaa asiakastyytyväisyys ja vakiinnuttaa uskottavuus alalla.6. Hajuvesiliike

Yrityksen nimi hajuvesiliike

Yritystyyppi Keskisuurten investointien vähittäiskauppa
Investointikustannukset 30 000–50 000 INR
Voittomarginaali 40 %

Hajuvesiteollisuus kehittyy jatkuvasti, ja monet ihmiset käyttävät sitä tapana ilmaista yksilöllisyyttään. Hajuvesiyrityksen aloittaminen vaatii kohtuullista pääomasijoitusta, mutta sen voi tehdä myös kotoa käsin pienellä investoinnilla. Menestyäksesi tässä liiketoiminnassa on tärkeää tutkia ja varastoida erilaisia ​​suosittuja ja ainutlaatuisia tuoksuja, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja tilanteisiin. Tehokas markkinointi ja pakkaus voivat myös auttaa lisäämään myyntiäsi ja vakiinnuttamaan brändisi markkinoilla.7. Makeiset ja välipalakauppa

Yrityksen nimi Makeis- ja välipalakauppa

Yritystyyppi Keskisuurten investointien vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 5 lakh – 10 lakh
Voittomarginaali 60 %

Makeis- ja välipalakauppa on Intiassa kannattava vähittäiskauppa, joka voidaan aloittaa suhteellisen pienellä sijoituksella. Makeisia voidaan valmistaa irtotavarana, joten voit hinnoitella ne kohtuullisesti, koska näille tuotteille ei ole kiinteää hintaa. Lisäksi voit myös myydä välipaloja ja muita vastaavia tuotteita voittomarginaalien kasvattamiseksi. Menestyäksesi tässä liiketoiminnassa on tärkeää säilyttää tuotteidesi laatu ja maku sekä pysyä ajan tasalla kohdemarkkinasi uusimpien trendien ja mieltymysten kanssa.Vähittäismyyntiyritykset Intiassa, joissa on suuria investointeja

1. Kahvila

Yrityksen nimi Kahvila

Yritystyyppi Korkean investointitason vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 10-20 lakhs
Voittomarginaali 20 % – 80 %

Kahvila on yksi Intian suosituimmista ja kannattavimmista vähittäiskaupan yrityksistä, mutta se vaatii merkittäviä investointeja. Kahvilan pitäminen voi olla haastavaa, sillä sinun on ylläpidettävä positiivista kassavirtaa ja tuotettava korkea myynti, jotta liiketoiminta jatkuu. Kahvilasi menestys riippuu myös valitsemastasi sijainnista, sillä sen tulee olla helposti saavutettavissa ja vilkkaalla liikenteellä. Oikealla strategialla ja toteutuksella kahvila voi kuitenkin tuottaa suuria voittoja ja luoda uskollisen asiakaskunnan.2. Jäätelöbaari

Yrityksen nimi Jäätelöbaari

Yritystyyppi Korkean investointitason vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 5-10 lakhs
Voittomarginaali 40 %

Jäätelö on suosittu jälkiruoka, jota rakastavat kaikenikäiset ihmiset, mikä tekee siitä kannattavan vähittäiskaupan Intiassa. Oman brändin perustaminen voi olla haastavaa, mutta voit harkita franchising-sopimuksen avaamista vakiintuneille ja tunnetuille brändeille. Se on korkean katteen yritys, ja voit ansaita hyviä voittoja oikealla sijainnilla ja markkinointistrategioilla.3. Pikaruokaravintola

Yrityksen nimi Pikaruokaravintola

Yritystyyppi Korkean investointitason vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 10-50 lakhs
Voittomarginaali 40 %

Intian pikaruokateollisuus on erittäin suosittu ja kannattava. Jos aiot avata pikaruokaravintolan, on välttämätöntä tehdä markkinatutkimusta ymmärtääksesi eri ravintoloiden toimintaa, niiden johtamista, investointeja ja voittomarginaaleja. Voit myös harkita ainutlaatuisten ja innovatiivisten elintarvikkeiden tarjoamista erottuaksesi kilpailijoista ja houkutellaksesi lisää asiakkaita. Hyvin hoidettu pikaruokaravintola voi tuottaa suuria voittoja Intiassa.4. Auton pesu

Yrityksen nimi Autopesula

Yritystyyppi Korkean investointitason vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 25 lakhs
Voittomarginaali 40 %

Intian autoteollisuus kasvaa nopeasti ajoneuvojen määrän lisääntyessä teillä. Autonpesuyrityksen omistaminen voi olla tuottoisa mahdollisuus, mutta se vaatii asianmukaista suunnittelua ja merkittäviä ennakkoinvestointeja. Sinun on löydettävä oikea paikka autopesullesi sekä hankittava tarvittavat laitteet ja palkattava henkilökuntaa tarjotaksesi laadukkaita palveluita. Oikealla strategialla ja markkinoinnilla autonpesuliiketoiminta voi olla kannattavaa vähittäiskauppaa Intiassa.5. Kaksipyöräisten näyttelytila

Yrityksen nimi Kaksipyöräisten näyttelytila

Yritystyyppi Korkean investointitason vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 30 lakh – 50 lakh
Voittomarginaali 30 %

Intian moottoripyörämarkkinoiden myynti kasvaa kaksinumeroisesti, mikä tekee siitä lupaavan alan yrittäjille. Kaksipyöräisen jälleenmyyjän perustaminen voi olla tuottoisa liiketoimintamahdollisuus, mutta se vaatii huolellista suunnittelua ja merkittäviä etukäteissijoituksia. Menestyäksesi tässä liiketoiminnassa sinulla on oltava vankka ymmärrys toimialasta ja liiketoimintamallista.6. Kauneushoitola

Yrityksen nimi kauneushoitola

Yritystyyppi Korkean investointitason vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 15 lakh – 30 lakh
Voittomarginaali 10-20 %

Salonkiliiketoiminta on loistava vähittäiskaupan liikeidea naisyrittäjille, joilla on oikeat taidot ja tiedot kauneusalalta. Kotoa käsin toimimisen ansiosta salonkitoiminnan aloittaminen vaatii vähemmän pääomasijoituksia. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että sinulla on tarvittavat laitteet ja työkalut tarjotaksesi laadukkaita palveluita asiakkaillesi. Tutki markkinoita ymmärtääksesi viimeisimmät trendit kauneus- ja hoitopalveluissa tarjotaksesi ainutlaatuisen kokemuksen asiakkaillesi.7. Ravintola

Yritysnimi Ravintola

Yritystyyppi Korkean investointitason vähittäiskauppa
Investointikustannukset INR 15 lakh – 30 lakh
Voittomarginaali 15-20 %

Ruokaravintolan avaaminen on yksi Intian kannattavimmista vähittäiskaupan yrityksistä, mutta vaatii huolellista suunnittelua ja merkittävää pääomasijoitusta etukäteen. Ennen liiketoiminnan aloittamista on tärkeää tehdä markkinatutkimus kilpailun ymmärtämiseksi ja parhaan sijainnin määrittämiseksi ravintolallesi. On myös tärkeää kehittää hyvin kuratoitu menu ja hinnoittelustrategia asiakkaiden houkuttelemiseksi ja voittojen maksimoimiseksi. Oikealla strategialla ja toteutuksella ruokaravintola voi olla erittäin menestyvä yritys Intiassa.Johtopäätös

Intiassa on lukuisia kannattavia vähittäiskaupan liiketoimintamahdollisuuksia pyrkiville yrittäjille. Ne vaihtelevat perinteisistä yrityksistä, kuten saree- ja makeiskaupoista, moderneihin konsepteihin, kuten kahviloihin ja pikaruokaravintoloihin. On kuitenkin tärkeää tehdä perusteellinen markkinatutkimus ja -suunnittelu ennen liiketoiminnan aloittamista, sillä vähittäiskaupan menestyminen riippuu pitkälti tekijöistä, kuten sijainnista, kilpailusta ja hinnoittelusta. Oikealla tiedolla, pääomasijoituksella ja kovalla työllä intialaiset yrittäjät voivat menestyä vähittäiskaupassa ja saavuttaa taloudellista menestystä. Liiketoiminnassa tulee sudenkuoppia, mutta muista, että suuret asiat vievät aikaa.UKK

Onko vähittäiskauppa kannattavaa?

Kyllä, vähittäiskauppa Intiassa on kannattavaa paitsi suurkaupunkien myös pienissä kaupungeissa.

Mitä pidetään vähittäiskaupana?

Vähittäiskaupat voivat sisältää päivittäistavara-, lääke-, tavaratalo- ja lähikauppoja. Palveluihin liittyvät yritykset, kuten kauneushoitolat ja vuokrapaikat, katsotaan myös vähittäiskauppiaiksi.

Ovatko Intian jälleenmyyjät MSME:n piirissä?

Ei, tukku- ja vähittäiskauppaa ei luokitella MSME:ksi.

Kuinka aloittaa vähittäiskauppa Intiassa?

Tässä on muutamia helppoja ohjeita vähittäiskaupan aloittamiseen Intiassa:

 • Luo idea ja vähittäiskaupan liiketoimintasuunnitelma
 • Valitse vähittäismyyntiyrityksellesi nimi
 • Peitä lainopilliset perusteesi
 • Löydä oikea paikka vähittäismyyntiyrityksellesi
 • Luo henkilökohtainen kokemus
 • Rakenna toimittajasuhteita
 • Tutustu vähittäiskaupan markkinointimahdollisuuksiin
 • Suunnittele avajaisia

Mikä on paras yritys aloittaa?

Jotkut parhaista yrityksistä aloittaa ovat:

 • Konsultointi
 • Verkkokauppa
 • Ruokatoimitus
 • Kirjoittaminen
 • Web-suunnittelu ja -kehitys
 • Digitaalinen markkinointi
 • Nettideittailu
 • Kuriiri
 • Bloggaaminen
 • Youtube
 • Graafinen suunnittelu
 • Ruoanlaitto
 • Käsityö
🔥 Empfohlen:  Vieroots – räätälöi ravitsemus genetiikkasi mukaan!