Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat kodit alle 100 000

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat kodit alle 100 000

Unelma kodin omistamisesta on monien ihmisten ulottuvilla, jopa rajallisella budjetilla. Jos etsit paikkaa, johon voit soittaa omaasi, saatavilla on paljon edullisia vaihtoehtoja. Nämä kodit voivat vaihdella kooltaan, sijainniltaan ja ominaisuuksiltaan, mutta niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: edullinen polku asunnon omistukseen. Tässä artikkelissa tutkimme joitain parhaat kodit alle 100Kjoka vastaa budjettitietoisten ostajien tarpeita ja toiveita.

Sisällysluettelo

Parhaat kodit alle 100 000

Tutkimalla kunkin kiinteistön ainutlaatuisia ominaisuuksia ja ottamalla huomioon tekijöitä, kuten koulujen, kauppakeskusten ja kulkuyhteyksien läheisyyden, voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen tarpeisiisi parhaiten sopivasta kodista. Aloitetaan joistakin Eco Prefab -kodeista.

Ekoelementtitalot alle 100 000

Ekoelementtitalot, jotka tunnetaan myös nimellä ympäristöystävälliset elementtitalot, ovat kestävä asumisratkaisu, jossa yhdistyvät ympäristötietoisuus ja elementtivalmistuksen mukavuus. Ne on suunniteltu energiatehokkaiksi, uusiutuvia energialähteitä hyödyntäviksi ja vihreitä rakennustekniikoita hyödyntäviksi. Katsotaanpa joitain parhaista.

1. Deltec Homen 360° kokoelma

Kuva: deltechomes.com

Jos aiot hankkia ekologisia valmiita koteja alle 100k, sinun tulee harkita Deltec Homesia, joka on erikoistunut tällaisiin koteihin. Heillä on miljoona erilaista mallia, joista voit valita.

Jos olet menossa pienemmällä neliömetrillä, voit saada enintään 912 neliöjalkaa tai vähintään 328 neliöjalkaa kodin, mikä johtaisi 51 000 – 94 000 dollaria vain. Talossa olisi 2 makuuhuonetta ja se olisi pyöreä koti, joka kestäisi ankarat sääolosuhteet.

2. KitHAUS K5 & K6 -sarja

Kuva: kithaus.com

KitHAUS on ollut olemassa vuodesta 2005, ja he voivat muuttaa avoimen tilan mitä tahansa heiltä, ​​mukaan lukien reality-pakotyynyt. He suunnittelevat kodin valmiiksi tehtaalla ja rakentavat sen sitten paikalle.

K5- ja K6-sarjan kodit eivät ole vain hienostuneita, vaan niissä on myös moderni muotoilu. Kun valitset nämä mallit, voit saada kodin, jonka pinta-ala on 235–330 neliöjalkaa. Hinta, jonka maksat tästä kodista, vaihtelee välillä 66k ja 100k dollaria.

3. Kodasema KODA Loft

Kuva kodasema.com

Jos etsit pientä mutta modernin näköistä kotia, Kodaseman KODA Loft saattaa olla sinulle paras vaihtoehto. Se on yksi parhaista alle 100 000 asunnoista ja tämän kodin tavoitteena on dynaamiset tilat.

Se on yksinkertainen kuution muotoinen koti. Koska nämä kodit ovat modulaarisia ja pinottavia, nämä kodit voidaan koota jopa päivässä.

🔥 Empfohlen:  Parhaat LinkedIn-käytännöt yritysammattilaisille

4. Avrame USA – The Solo

Kuva: avrameusa.com

Tässä kodissa on A-runkorakenne ja ne on rakennettu esivalmistetuista osista, mutta ovat perinteisiä keppistä rakennettu omaisuus sen sijaan, että se olisi täysin valmis. Heidän järjestelmänsä on suunniteltu Virossa ja sellainen suunnittelu on, että koti voidaan tehdä itse. Koti on saatavana kolmessa mallissa, nimeltään 100, 75 ja 87.

Saatu alue on 140–250 neliöjalkaa, ja kodissasi on sänky ja kylpyamme. Näihin taloihin maksamasi hinta vaihtelee 10 000 dollaria ja 38 050 dollaria.

5. Pysyvä Nook

Kuva: cannook.com

Jos etsit alle 100 000 ekologisia elementtitaloja, niin 85 000 dollaria Able Nook kotiin saattaa olla yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on huvijahtimainen 40′ pitkä talo.

Tämän kodin perustamiskustannukset ovat vain 1 500 dollaria, jos sinulla on sertifioituja urakoitsijoita. Voit kuitenkin myös koota tämän talon noin kahdessa tunnissa, jos kaksi ihmistä työskenteli sen parissa.

Teräsrakenteiset kodit alle 100 000

Teräselementtitalot ovat esivalmistettuja asuntoja, joissa käytetään terästä ensisijaisena rakennemateriaalina. Nämä kodit rakennetaan tehtaan ulkopuolelle, jossa teräsrungot ja -paneelit valmistetaan ja kuljetetaan sitten haluttuun paikkaan kokoonpanoa varten. Olemme koonneet sinulle luettelon parhaista.

1. Qhaus

Kuvan qhaus.eu

Etsitkö teräselementtitaloja alle 100 000? Qhaus voi olla mitä tarvitset. The LVI-järjestelmä, ikkunat, lämminvesivaraaja ym. huolletaan tässä kodissa. Tämän talon rakentamiseen on monia suunnitteluvaihtoehtoja.

Se ei ole vain hyvän ja yksinkertaisen näköinen koti, vaan siinä on myös kaikki mukavuudet, joita voit toivoa. Vierashuoneista toimistotiloihin näissä kodeissa voi olla useita ominaisuuksia, joita saatat haluta kotiisi.

2. Pratt Homes

Kuva: lpratthomes.com

Jos aiot hankkia tilavan kodin, jonka pinta-ala on 500–2300 neliömetriä, Pratt Homesin pitäisi olla yritys, johon sinun kannattaa tutustua. Heidän kodeissaan on erittäin muokattavissa olevat mallit ja holvikatot. Saat myös tilavat makuuhuoneet vaatehuoneineen. Voit myös valita useista pohjaratkaisuista. Koti vie sinut takaisin 70-100 dollaria per neliöjalka.

3. Stack House Container Homes

Kuva: stackhousecontainerhomes.com

Kun puhumme alle 100 000 asunnoista, Stack House Container Homes on yksi parhaista vaihtoehdoista. Tässä kodissa on tyylikäs ja moderni muotoilu ja se vähentäisi jätettä, säästäisi energiaa ja vähentäisi kasvihuonekaasupäästöjä. Nämä kodit kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita ja ovat myös korroosionkestäviä. Tämä koti maksaisi sinulle välillä 175 ja 400 dollaria per neliöjalka.

4. Meka Modulaarinen

Kuva: mekamodular.com

Jos etsit ympäristöystävällistä ja suloista kotia, Meka Modular saattaa olla sinulle paras vaihtoehto. Heidän kotinsa täyttävät paikalliset rakennusmääräykset, ja niiden avulla voit valita eri materiaaleista ja viimeistelyistä, jotta voit lisätä taloosi persoonallisuutta.

Heidän kotinsa on rakennettu kestämään, jotta he voivat selviytyä luonnonkatastrofien, kuten maanjäristysten, tulvien ja muiden, aikana. Näiden talojen hinnat vaihtelevat välillä 170 ja 390 dollaria per neliöjalka.

5. Cocoon-moduulit

Kuva: cocoonmodules.com

Cocoon-moduulit ovat yksi parhaista vaihtoehdoista alle 100 000 teräsrakenteisiin koteihin. Ne ovat pieniä asuintiloja, jotka eivät ole vain edullisia, vaan myös järkevä valinta.

Kodit on valmistettu kuljetuskonteista, ne ovat energiatehokkaita ja tarjoavat korkean suorituskyvyn eristyksen. Voit saada kotiisi lisätarinoita tai jopa laajentaa/laajentaa sitä. Tämä koti on myös helppo siirtää paikasta toiseen. 40 jalkaa moduuli maksaa alle 25 dollaria.

Alle 100 000 asuntoja Floridassa

Vaikka Florida tunnetaan toivottavasta ilmastostaan, kauniista rannoistaan ​​ja eloisista kaupungeistaan, se on myös osavaltio, jossa on monipuolinen asuntojen hintavalikoima. Tämän hintaluokan kodit tarjoavat budjettitietoisille ostajille mahdollisuuden omistaa omaisuutta Floridassa ja nauttia sen monista nähtävyyksistä. Tässä muutama niistä.

🔥 Empfohlen:  Parhaat kotityöpaikat lääkäreille

1. 3902 Oakcrest Ln, Zephyrhills South, Pasco County, FL, 33541

Jos etsit alle 100 000 asuntoja Floridassa, olet oikeassa paikassa. varten hieman yli 70 000 dollaria sinulla on tämä asunto, jonka voit ostaa.

Yksikerroksinen koti sijaitsee Greater Zephyrhillsin naapurustossa. Tässä kodissa on 2 kylpyhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Se ei ole vain edullinen paikka, vaan se kuuluu myös lemmikkiystävälliseen naapurustoon. Tällä alueella on paljon toimintaa, ja se on lyhyen matkan päässä monista mielenkiintoisista paikoista.

2. 3110 Holiday Springs Blvd., Margate, Broward County, FL, 33063

Tämä 958 neliöjalkaa omaisuus on asunto, jossa on 2 vuodetta ja 2 kylpyhuonetta. Sen hinta on lähes 90 000 dollaria. Talo on rakennettu vuonna 1974 ja on yksikerroksinen. Voit saada virtuaalikierroksen tähän kotiin, joka sijaitsee Holiday Springs Villagessa. Jos ostat tämän kodin, saat pääsyn klubitaloon, kuntokeskukseen, varattuun pysäköintiin ja muutamiin muihin palveluihin.

3. 12345 Zephyr Lane, Annutteliga Hammock, Hernando County, FL, 34614

Jos etsit tilavia alle 100k asuntoja, sinun on tutustuttava tähän listaukseen. Tämä on koti, jossa on 2 sänkyä ja 2 kylpyhuonetta, ja se on 1025 neliöjalkaa kooltaan.

Se on vuonna 2002 valmistunut yksikerroksinen koti, joka sijaitsee Annutteliga Hammockin alueella. Naapurusto on lemmikkiystävällinen, ja täällä asuvat ihmiset pääsevät paikallisiin uima-altaisiin, klubitaloihin ja muihin vastaaviin etuihin. Koti maksaa hieman yli 70 000 dollaria.

4. 497 lake circle dr, Plant City, Hillsborough County, FL, 33565

Ihan vain alle 80 000 dollaria Tämä kiinteistö, jossa on 2 vuodetta ja 2 kylpyhuonetta, tuntuu edulliselta. Tämä asuinkiinteistö on kooltaan 1 600 neliöjalkaa ja se on yksikerroksinen.

Kiinteistö sijaitsee Hillsborough Countyn koulualueella. Kiinteistö on saanut vanhainkodin tunnelman ja sen sijainti on erinomainen. Jos etsit edullista kotia, tämä asunto on se, mitä ansaitset.

5. 7914 Sesame Street, Hudson, Pasco County, FL, 34667

Tämä 1 139 neliöjalkaa pitkä talossa on 2 sänkyä ja 2 kylpyhuonetta. Hinnoiteltu hieman alle 70 000 dollarilla, se on yksi Floridan parhaista alle 100 000 asunnoista. Koti sijaitsee Greater New Port Richeyn naapurustossa, joka on lemmikkiystävällinen alue ja jossa on koirapuisto.

Tämän kiinteistön avulla pääset uima-altaalle. Muita etuja ovat pääsy kirjastoon, kuntosaleihin, biljardipöytiin jne. Lisäksi alueella järjestetään paljon yhteisöllistä toimintaa.

Taloja 100 000 Teksasissa

Texas tarjoaa kohtuuhintaisia ​​asuntomarkkinoita yksityishenkilöille ja perheille, jotka haluavat juurtua Lone Starin osavaltioon. Texas tunnetaan monipuolisista maisemistaan, kukoistavasta taloudestaan ​​ja elinvoimaisista kaupungeistaan, mikä tekee siitä houkuttelevan paikan asua. Lisäksi Texasissa ei ole valtion tuloveroa, mikä tekee siitä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon niille, jotka etsivät kohtuuhintaista asuntoa. Tässä on joitain upeita koteja Texasissa alle 100 000.

1. 205 Hughes St, Houston, TX 77011

Hieman yli 70 000 dollarin hinnalla tämän on täytynyt olla yksi Teksasin edullisimmista 100 000 taloista kategoriassa. Se on yhden perheen asunto ja kodin koko on 320 neliömetriä. Kotiin kuuluu kaksi parkkipaikkaa ja kiinteistön sijainti on lähellä Houstonin keskustaa. Se on 40 jalan konttitalo, jossa on 2 sänkyä ja 1 kylpyhuone, ja se on uudisrakennus, joka on rakennettu vuonna 2022. Tämän kiinteistön lähellä on myös useita kouluja.

🔥 Empfohlen:  Ajattele ja rikastu, Napoleon Hill Yhteenveto

2. 8034 Antoine Dr APT 241, Houston, TX 77088

Lähes 70 000 dollarin hintaan saat tämän kiinteistön, jossa on 2 vuodetta ja 2 kylpyhuonetta. Koti on 1122 neliöjalkaa pitkä ja se on rakennettu vuonna 1979. Kotiin kuuluu viihtyisä takka, tilava keittiö ja runsaasti kaapistoja. Se on toisen tason yksikkö. Tämä kiinteistö tarjoaa helpon pääsyn useille osavaltioiden välisille moottoriteille, ja se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä ravintoloista ja ostoskeskuksista.

3. 5521 Pine St, Houston, TX 77081

Jos maksat hieman alle 80 000 dollaria, voit saada yhden Texasin parhaista alle 100 000 kodeista. Kiinteistössä on 2 vuodetta ja 2 kylpyhuonetta 1018 neliöjalkaa pitkä. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1978 ja siinä on kovapuulattiat. Se on pieni huoneisto, jota voidaan käyttää ensisijaisena kiinteistönä tai vuokrata myös. Kuukausittaiset asumiskustannukset tässä kodissa olisivat alle 500 dollaria.

4. 5625 Antoine Dr #1503, Houston, TX 77092

Tämä kiinteistö on äskettäin palauttanut 15 000 dollarin hinnanalennuksen, mikä on tehnyt siitä edullisemman arvolla, joka on lähellä 70 000 dollaria. Tämä koti on 1025 neliöjalkaa kooltaan ja siinä on 2 vuodetta ja 2 kylpyhuonetta. Tämä kiinteistö on rakennettu vuonna 1972 ja sillä on paljon etuja.

Tämä paikka ei ole vain lähellä ostospaikkoja, vaan pääset myös julkisiin liikennevälineisiin. Condo on osa Oakwood Gardens Condon aidattua yhteisöä. Juuri maalatut seinät, kunnostettu keittiö, uusi muhkea matto ja päivitetyt lattiat tämä kiinteistö saattaa olla varastettu.

5. 7402 Alabonson Rd UNIT 502, Houston, TX 77088

Jos etsit 100 000 taloa Texasista, tämä lähes 90 000 dollarin kiinteistö saattaa olla hyvä vaihtoehto sinulle. Kiinteistössä on 2 vuodetta ja 2 kylpyhuonetta 884 neliöjalkaa pitkä. Tämä koti on rakennettu vuonna 1984. Kiinteistöllä on pääsy uima-altaalle, pesulapalveluihin ja paljon muuta. Kuukausittaiset asumiskustannukset täällä maksaisivat sinulle hieman yli 800 dollaria, mutta se olisi sen arvoista.

Asunnon omistaminen on merkittävä virstanpylväs, ja kohtuuhintaisten vaihtoehtojen saatavuus tekee siitä saavutettavissa olevan kuin koskaan ennen. Tässä artikkelissa esitellyt alle 100 000 kodit tarjoavat yksilöille ja perheille mahdollisuuden aloittaa asuntomatkansa ilman, että he venyttävät budjettiaan.