Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat kumppaniohjelmat käsityöbloggaajille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat kumppaniohjelmat käsityöbloggaajille

Etsy on upea markkinapaikka niille, jotka myyvät käsintehtyjä, ainutlaatuisia tuotteitaan ja käsitöitään. Erittäin hyvämaineisella nimellä Etsy on varmasti tunnettu askartelu- ja tee-se-itse-teollisuudessa.

Mutta tiesitkö, että heillä on myös ilmainen kumppaniohjelma, johon voit rekisteröityä?

Ei vain sitä, vaan ne voivat tukea englannin, ranskan, italian, espanjan ja saksankielisiä tytäryhtiöitä.

Kun sinut on hyväksytty heidän ohjelmaansa, voit alkaa ansaita palkkioita (yleensä noin 4-8 %) – mutta tämä riippuu tilauksen hinnasta, eikä sisällä toimitus-, vero-, toimitus-, palautus- ja peruutuskuluja.

Kuitenkin, seurantaevästeet kestävät 30 päivää, mikä tekee tästä mahdollisesti hyvän ansaitsijan.

Huomaa, että ilmoittautumiset ovat ohi Awin ja joudut maksamaan 5 dollarin liittymismaksun, vaikka se palautetaan ensimmäisessä maksussasi.

Kun sinusta tulee tytäryhtiö, saat käyttöösi tiettyjä materiaaleja avuksesi. Tämä sisältää bannerit, jäljitetyt linkit, kuratoidut inspiraatiosivut, uutiskirjeen, Etsy-blogin ja etsyn hakuoikeudet. Saat tarvittaessa myös asiakastukea.

Niitä on myös useita kolmannen osapuolen Etsy-blogit ja muut alustalla myyjien luomat resurssit.

Cashback- ja kuponkisivustot eivät ole oikeutettuja Etsyn kumppaniohjelmaan, ja niillä on käyttöehdot. Muista lukea ne ja tarkistaa oma kelpoisuus!

Maksut suoritetaan joko kuukausittain tai kahdesti kuukaudessa, ja ne tulevat joko sekillä tai suoralla talletuksella.

Toinen hieno ominaisuus Etsystä käsityöbloggaajien kumppaniohjelmana on se, että Etsy julkaisi äskettäin dynaamisen mainosyksikön (vielä betaversiossa), joka integroituu saumattomasti sivustosi sisältöön. Tämän työkalun avulla voit mainostaa Etsyä ja ansaita lisää mainostuloja (10 %:n provisio) matkan varrella!

Alla on esimerkki tästä uudesta mainosyksiköstä:

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa TikTokissa: Lopullinen opas