Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat linkkibiotyökalut Instagram 2023:lle – Instagram Bio Link Optimization Tools

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat linkkibiotyökalut Instagram 2023:lle – Instagram Bio Link Optimization Tools

Inhoatko sitä, että joudut vaihtamaan Instagram-biolinkin viikoittain, päivittäin tai jopa useita kertoja päivässä? Haluatko ladata linkin ja saada siitä enemmän irti? Arvaa mitä, et ole yksin.

Hyvä uutinen on, että vaikka Instagram on rajoittanut sen yhteen biolinkkiin, voimme tehdä tällä linkillä paljon enemmän kuin monet luulevat.

Tästä hyödyllisestä viestistä löydät useita työkaluja, jotka on suunniteltu antamaan sinulle parhaan hyödyn Instagram-biolinkistäsi.

Ensin kuitenkin keskustellaan siitä, miksi sinun pitäisi ylipäätään käyttää jotakin näistä kätevistä biolinkkityökaluista.

Instagram Bio Link – miksi sinun pitäisi optimoida se?

Kuten kaikki Instagram-ammattilaiset tietävät, suosittu alusta tarjoaa vain yhden linkin, jonka voit sijoittaa profiilisi Bio-osioon. Muita yksittäisiin viesteihin osoittavia linkkejä ei voi lisätä.

Tästä syystä näet usein Instagram-tekstit, joiden lopussa on “linkki biossa”. Puhu turhauttamisesta!

Markkinoijana tämä on erittäin rajoittavaa. Vaikka voit twiittaa linkkejä koko päivän ja käynnistää niin monta Facebook-mainoskampanjaa kuin haluat, Instagram tekee markkinoinnista hieman vaikeampaa ja pakottaa käyttäjät tekemään kampanjoistaan ​​lyhytikäisiä verrattuna.

Sen lisäksi, että et voi mainostaa jokaista julkaisemaasi blogikirjoitusta, on mahdotonta mainostaa eri tuotteita milloin haluat.

Sen sijaan sinun on markkinoitava vähemmän tuotteita pitkiä aikoja tai lyhennettävä kunkin mainostamasi sisällön tai tuotteen markkinointikampanjoita.

Tämä tarkoittaa, että sinun on säännöllisesti vaihdettava biolinkkisi. Täytyy olla parempi tapa, eikö?

Onneksi on. Itse asiassa on olemassa useita erilaisia ​​työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan optimoimaan Instagram-biolinkkejä älykkäällä ja ainutlaatuisella tavalla.

Ensimmäiset työkalut, joista puhumme, tehtiin nimenomaan Instagramin biolinkkien rajojen laajentamiseksi. Sen sijaan, että linkität yhdelle sivulle, kuten yrityksesi verkkosivustolle tai blogiin, nämä työkalut antavat sinulle mahdollisuuden linkittää lisäsivuille ja sisältöön.

Esimerkiksi Shorbyn avulla voit sisällyttää linkkejä verkkosivustollesi, kaikki suosituin sisältösi ja viittausten luontisivu.

Shorbya voidaan käyttää myös muissa sosiaalisen median verkostoissa, jolloin voit mainostaa sosiaalisen median profiilejasi ristiin, ja sen avulla voit luoda mukautettuja kampanjoita, jotka on räätälöity myös Instagram-yleisöllesi.

Viime kädessä Shorbyn tai muun alla olevan Instagramin biolinkkityökalun avulla voit laajentaa markkinointikampanjoidesi kattavuutta ja olla luovampi niiden kanssa.

Parhaat Instagramin biolinkkityökalut vuonna 2021

1. Shorby

Shorby on oikeastaan ​​kaksi työkalua yhdistettynä yhdeksi. Ensimmäinen Shorby-työkalu tarjoaa mahdollisuuden kohdistaa uudelleen kaikkiin, jotka napsauttavat mukautettuja linkkejäsi. Toisaalta toisen työkalun avulla voit luoda sivun, joka on täynnä linkkejä, joita käyttäjät voivat napsauttaa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden “saa kaikki irti Instagram-biolinkistäsi”.

Tässä on joitain Shorbyn upeista ominaisuuksista:

• Rajoittamaton määrä linkkejä
• Rajoittamaton napsautuksia
• Kolme rajoittamatonta biolinkkiä
• 10 rajoittamatonta tuotemerkki-URL-osoitetta
• Uudelleenkohdistaminen
• Linkin seuranta
• Jopa miljoona älykästä napsautusta
• Täysin muokattavissa

Jokaisella mukautetulla Shorby-aloitussivulla on kuvake, värillinen tausta ja useita linkkejä, joita voit muokata ja määrittää haluamallasi tavalla. Voit myös sisällyttää linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Periaatteessa voit käyttää tätä ominaisuutta samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta aloitussivua ja tehdä sillä mitä haluat. Voit jopa lisätä yhteyslinkkejä Facebook Messengeriin, Skypeen, Snapchatiin ja tietysti yhteystietosivullesi.

Koska voit lisätä periaatteessa minkä tahansa linkin, sivun muuta osaa voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi lisätä linkkejä suosituimpiin blogisivuihisi, linkkejä mainostamiisi tuotteisiin, kauppalinkkejä, sivustosi navigointilinkkejä, linkkejä suosituimpiin YouTube-videoihisi ja paljon muuta.

Shorbyn toisen ominaisuuden avulla voit luoda lyhennettyjä linkkejä käyttämällä “shor.by”. Näitä linkkejä voidaan myös seurata aina, kun niitä jaetaan, jolloin voit kohdistaa vierailijat ja asiakkaat uudelleen Instagramissa, Googlessa ja Facebookissa.

Äskettäin Shorby julkaisi toisen työkalun, jonka he ovat osuvasti nimenneet SmartPages. Sen avulla voit luoda mukautettuja taustoja, videoita, GIF-kuvia, animoituja avatareja ja muita silmiinpistäviä malleja. Jopa perusversiolla voit tehdä paljon tällä uudella sivutoiminnolla.

Ilmainen kokeilu on saatavilla, mutta Shorbyn suunnitelmat alkavat kohtuullisesta 9 dollarista kuukaudessa. Tietenkin, kuten lähes minkä tahansa muun markkinointityökalun tapauksessa, voit päivittää jopa linkkien jakamiseen.

Vieraile SHORBYssa

2. Linktree

Linktree on yksi Shorbyn tärkeimmistä kilpailijoista, mutta toisin kuin Shorby, se tarjoaa ilmaisen version eikä rajoita luotavien linkkien määrää. Voit myös tarkastella, kuinka monta kertaa linkkejäsi on napsautettu. Jos et kuitenkaan päivitä maksulliseen sopimukseen, sinun on näytettävä Linktree-logo.

🔥 Empfohlen:  Parhaat YouTube-mp3-muunnossovellukset

Tässä on yhteenveto joistakin Linktreen tärkeimmistä ominaisuuksista:

• Rajoittamaton määrä linkkejä
• Aikataulutetut linkit
• Linkin seuranta
• Uudelleenkohdistaminen
• Sähköpostin integrointi
• Täysin muokattavissa

Linktreen ulkoasu on melko samanlainen kuin Shorbyn. “shor.be” sijaan käytät “linktr.ee” linkkien lyhentämiseen. Instagram-kahvasi ja profiilikuvasi näkyvät myös sivun yläosassa.

Toisin kuin Shorbyssa, siellä ei kuitenkaan ole sosiaalisen median tai yhteydenottopainikkeita. Jopa premium-versiosta puuttuu nämä ominaisuudet.

Voit kuitenkin sisällyttää sivullesi sähköpostin osallistumislomakkeen, mikä on iso plussa. Sinulla on myös enemmän painiketyylejä ja sivun mukautusvaihtoehtoja, mukaan lukien pääsy lisäteemoihin. Siellä on jopa mukautettu teema, ja voit halutessasi poistaa Linktree-logon välttääksesi sekaannukset potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Toinen hieno ominaisuus on linkkien ajoitus. Sen avulla voit ajoittaa tiettyjä linkkejä näkymään tiettyinä päivinä ja kellonaikoina.

Jos sinua ei haittaa Linktreen brändäys, voit aloittaa tämän näppärän biolinkkityökalun käyttämisen ilmaiseksi. Suosittelemamme tuotemerkin luopuminen maksaa sinulle 6 dollaria kuukaudessa.

Käy osoitteessa LINKTREE

3. Lnk.Bio

Lnk.Bio on paljon yksinkertaisempi biolinkkityökalu. Sen tyylikäs tyyli sulautuu saumattomasti Instagramin käyttöliittymään ja luo nautinnollisen käyttökokemuksen. Valitettavasti sitä ei voi muokata kuten kaksi yllä olevaa työkalua.

Tässä on katsaus sen tärkeimpiin ominaisuuksiin:

• Rajoittamaton määrä linkkejä
• Linkin seuranta
• Mukautettu URL-osoite saatavilla
• Sosiaalisen median profiilien ristiinlinkitysominaisuudet

Kuten näistä ominaisuuksista näkyy, Lnk.Bio on rakenteeltaan yksinkertainen. Siinä on yksinkertainen sivuasettelu, jossa on Instagram-kahva, profiilikuva ja kaikki tärkeät linkit. Voit myös sijoittaa otsikon linkkien yläpuolelle navigoinnin helpottamiseksi.

Yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta Lnk.Bio on yllättävän tehokas ja tarjoaa kaiken tarvittavan Instagramin biolinkkityökalussa. Sen lisäksi, että voit lisätä linkkejä, voit myös seurata niitä ja tarkastella useita tärkeitä tilastoja.

Muiden biolinkki- ja markkinointityökalujen tapaan voit aloittaa Lnk.Bion käytön ilmaiseksi. Voit kuitenkin avata enemmän ominaisuuksia premium-sopimuksella alle 1 dollarilla kuukaudessa tai 9,99 dollarin kertamaksulla. Valkoinen etikettivaihtoehto on myös saatavilla hintaan 24,99 dollaria.

Käy osoitteessa LNK.BIO

4. Linkin.bio myöhemmin

Jos etsit edistyneempää biolinkkityökalua Instagramiin, Laterin Linkin.bio saattaa sopia. Tällä työkalulla voit luoda aloitussivun, joka luo Instagram-tilisi uudelleen, jolloin voit lisätä linkkejä yksittäisille sivuille ja viesteille. Voit jopa lisätä useita linkkejä kuhunkin viestiin.

Joitakin Linkin.bio:n parhaita ominaisuuksia ovat:

• Lisää enintään viisi linkkiä viestiä kohti
• Mahdollisuus lisätä linkkejä syötteeseesi
• Linkkiaikataulu
• Linkin seuranta
• Voidaan käyttää enintään kahdelle Instagram-tilille

Muiden mainitsemiemme työkalujen avulla voit lisätä sivullesi niin monta linkkiä kuin haluat, Linkin.bio tarjoaa mahdollisuuden lisätä vain yhden linkin. Kaikki muut linkit on liitettävä yksittäiseen viestiin.

Työkalun tarkoitus on antaa sinun jakaa linkkejä Instagram-viestien kautta sen sijaan, että sinun tarvitsee jatkuvasti muuttaa biolinkkiäsi.

Kun joku napsauttaa biolinkkiäsi, hän näkee vain Instagram-syötteesi uudelleen luodun version. Sen sijaan, että napsauttaisivat viestiä, jossa lukee “linkki biossa”, he voivat napsauttaa varsinaista linkkiä, jonka haluat lisätä viestiin.

Tätä työkalua käytetään enimmäkseen verkkokauppaan, koska sen avulla Instagram-seuraajat voivat ostaa tuotteita suoraan Instagram-syötteiden kautta sen sijaan, että he ohjaisivat heidät verkkokauppoihin, joissa heidän on etsittävä etsimäänsä tuotetta.

Vaikka räätälöinti ei ole vaihtoehto, Linkin.bio:n luoma aloitussivu sulautuu erittäin hyvin Instagramiin, joten räätälöinnin puute ei ole suuri ongelma.

Linkin.bion suunnitelmat alkavat 19 dollarista kuukaudessa. Voit kuitenkin säästää hieman maksamalla 192 dollaria koko vuodelta etukäteen. Saatavilla on myös ilmainen versio, mutta sen ominaisuudet ovat rajalliset.

5. Sked Link

[vc_empty_space height=”10px”]

Sked Link antaa sinulle mahdollisuuden luoda täysin mukautettu aloitussivu ja linkittää se minne tahansa. Voit linkittää sen Twitteriin, Facebookiin, verkkosivustoosi, blogiisi tai jopa kiinnostavalle kilpailusivulle. Pohjimmiltaan se on linkki Instagrammerin linkittämiseen muihin linkkeihin.

Tässä on vähän mitä Sked Link voi tehdä:

• Sked.link/username bio-linkki
• Aloitussivun luoja
• Valittavana useita teemoja
• Mukautettu tervetuloviesti ja suunnitteluvaihtoehdot
• Facebook-pikselin integrointi
• UTM-seurantaparametrit ja linkkianalytiikka

Se tekee paljon, mutta pähkinänkuoressa Sked Link toimii kuten muut biolinkkityökalut sallimalla sinun määrittää IG-biografian, jotta se voi lähettää vierailijoita minne haluat.

🔥 Empfohlen:  Voiko tekoäly koskaan olla todella luovaa?

Sked Socialin, joka on uskomattoman tehokas Instagram-aikataulutyökalu, tukemana Sked Link antaa sinulle voiman viedä Instagram-markkinointisi uudelle tasolle.

Jos olet Sked Social -käyttäjä, voit nauttia lisäominaisuuksista ja syvästä integraatiosta. Sked Linkiä voidaan kuitenkin käyttää myös itsenäisesti.

Perussuunnitelma on ilmainen kaikille. Vaikka Pro-paketti on ilmainen Sked Social -käyttäjille, muiden kuin käyttäjien on maksettava kuukausimaksu voidakseen nauttia sen lisäominaisuuksista ja toiminnoista.

6. Linkki profiilissa

Link In Profile -profiilin avulla voit linkittää Instagram-tilisi etkä enää koskaan tarvitse huolehtia biolinkin vaihtamisesta päivittäin tai useita kertoja päivässä. Lisää vain URL-osoite viestin otsikkoon siitä, minne haluat vierailijoiden menevän, ja lähetä heidät profiilisi bio-linkkiin tarkistaaksesi sen. Näin se toimii.

Tässä on lyhyt katsaus siihen, mitä Link In Profile voi tehdä:

• Automaattinen linkkien valvonta
• Linkin/kuvan/tekstityksen integrointi
• Tilastot ja analytiikka

Pohjimmiltaan Link In Profile pitää silmällä Instagram-tekstitesi linkkejä ja yhdistää linkit kuviin, joiden alla ne näkyvät.

Kun seuraaja vierailee profiilissasi olevassa linkissä, Link In Profile vie hänet syötteeseesi, joka on vain Instagram-profiilikuviesi virta.

Jokaista kuvaa voi napsauttaa ja lähettää ne suoraan kyseisen kuvan kuvatekstissä olevaan linkkiin. Sieltä voit lähettää ne melkein minne tahansa.

Voit myös nähdä, kuinka monta kertaa linkkiä on napsautettu, ja monia muita hyödyllisiä tilastoja.

Link In Profile Instagramin biolinkkityökalu maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Saatavilla on myös 30 päivän ilmainen kokeilu, jotta näet, miten se toimii ja mitä sillä voi tehdä senttiäkään riskiämättä.

7. ShortStack

ShortStack ei ole omistettu biolinkkityökalu sinänsä, mutta sitä voidaan käyttää samalla tavalla. Tämä aloitussivujen rakennustyökalu on erikoistunut tehokkaiden markkinointikampanjoiden luomiseen.

Tässä on yleiskatsaus sen parhaista ominaisuuksista:

• Vedä ja pudota -editori
• Yli 60 mallia, joista valita
• Jopa 10 markkinointikampanjaa
• Optimoitu kilpailuja varten
• Mahdollisuus upottaa sivustoosi
• Sähköpostimarkkinointi
• Rajoittamaton määrä sähköposteja
• Sosiaalisen median alustan tuki
• Analyysi

Kun käytät ShortStackia Instagram-biolinkkillesi aloitussivun luomiseen, voit kohdistaa Instagram-seuraajiisi ja käynnistää erilaisia ​​ainutlaatuisia markkinointikampanjoita.

Toisin kuin muut biolinkkityökalut, se on optimoitu kilpailuja, mukaan lukien valokuvakilpailuja, varten. Tämä antaa seuraajillesi mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa, äänestää ja mahdollisesti voittaa jotain, mikä lisää sitoutumista ja brändiuskollisuutta.

ShortStackilla voit myös luoda tavallisia aloitussivuja yhteydenotto- ja sähköpostilomakkeilla. Voit kuitenkin käyttää työkalua luomaan persoonallisuustestejä, lahjoituksia, ystäväviittauksia ja useita muita mielenkiintoisia kampanjoita.

Kaikesta huolimatta ShortStackin käytön aloittaminen on ilmaista. Kuitenkin, jotta voit avata sen kaikki ominaisuudet, sinun on päivitettävä premium-sopimukseen, joka alkaa 29 dollarista kuukaudessa.

8. Thrive Architect

Thrive Architect on WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda dynaamisia aloitussivuja. Intuitiivinen vedä ja pudota -sivueditori ja yli 200 mallipohjaa, joista valita, on tehokas aloitussivun luontityökalu, ja se auttaa myös ratkaisemaan Instagramin biolinkkiongelmasi.

Tässä on joitain laajennuksen kohokohdista:

• Yli 200 aloitussivumallia
• Vedä ja pudota -sivueditori
• Valmiiksi rakennetut ja mukautettavat tyylit
• Kymmeniä sisältölohkoja
• Täysleveät asettelut
• Sähköpostimarkkinointiominaisuudet

Koska Thrive Architect on WordPressin laajennus, sivut luodaan ja isännöidään WordPress-sivustostasi. Voit valita yhden yli 200 mallista, joten voit yksinkertaisesti lisätä sisältöä ja muokata tyyliä tarpeidesi mukaan.

Thrive Themesin kehittämää Thrive Architectia voidaan käyttää yhdessä yrityksen muiden työkalujen kanssa huipputehokkaiden markkinointikampanjoiden luomiseen. Yksi näistä työkaluista on Thrive Optimize, jonka avulla voit jakaa testisivun muunnelmia löytääksesi parhaiten tuottavan.

Voit tilata Thrive Themes -sovelluksen ja käyttää Thrive Architectia sekä muita yrityksen työkaluja hintaan 228 dollaria vuodessa. Yhden sivuston lisenssistä maksat 67 dollaria. Saat lisenssitukea vuodeksi, mutta sinun on maksettava pieni maksu jatkuvasta tuesta sen jälkeen.

9. Leadpages

Samaan tapaan Leadpages on omistettu aloitussivutyökalu, jonka avulla voit helposti luoda aloitussivuja ja isännöidä niitä alustallaan. Kuten ShortStack, se on erinomainen vaihtoehto Instagram-käyttäjille, jotka eivät halua aikaa ja kustannuksia oman verkkosivustonsa luomiseen.

Tässä on joitain Leadpagesin parhaista ominaisuuksista:

• Valittavissa on kymmeniä malleja
• Intuitiivinen vedä ja pudota -aloitussivueditori
• Sisäänrakennetut maksut
• Erilaisia ​​sisältöelementtejä
• WordPress- ja sähköpostimarkkinoinnin integrointi
• Pääsy tilastoihin ja analytiikkaan
• A/B-testaus

🔥 Empfohlen:  Vindale Research Review 2023

LeadPagesissa, aivan kuten Thrive Architectissa, valitset suunnittelumallisi ja siirryt sieltä. Voit käyttää työkalua luodaksesi niin monta markkinointikampanjaa kuin haluat. Jos kuitenkin haluat mukautetun ulkoasun, voit myös käyttää vedä ja pudota -editoria luodaksesi oman suunnittelusi.

Kun olet valmis sivusi ja käynnistänyt kampanjasi, voit käyttää Leadpagen A/B-jakotestaustyökalua ja muita tilastoja ja analytiikkaa sen syöttämiseen. Voit tarkastella yksittäisten sivujen, kampanjoiden, ponnahdusikkunoiden ja muiden tilastoja.

Voit myös integroida tilisi Facebookiin ja käyttää kampanjatietojasi uusien mainosten luomiseen. Ei huono.

Leadpagen suunnitelmat alkavat 300 dollarista vuodeksi tai 37 dollarista kuukaudessa. He tarjoavat myös ilmaisen 14 päivän kokeilujakson kaikille suunnitelmilleen, joten voit testata vesiä ennen hyppäämistä.

[vc_empty_space height=”40px”][vc_separator border_width=”3″ type=”normal”][vc_empty_space height=”40px”]

Mikä Bio Link Tool for Instagram sopii sinulle parhaiten?

Jokainen näistä biolinkkityökaluista tekee suunnilleen saman asian, mutta ne eroavat toimintatavoistaan. Vaikka tämä antaa sinulle paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja Instagram-biolinkin optimointiin, se voi tehdä valintojen rajaamisesta hieman vaikeaa, jopa neljän ensimmäisen työkalun kohdalla, jotka heijastavat toisiaan.

Päättääksesi oikean Instagram-biolinkkityökalun sinun on esitettävä muutama kysymys:

Haluatko, että Instagram-bioosi sisältää lisää linkkejä?

Vastaus tähän kysymykseen koskee kampanjoiden tyyppejä, joita haluat suorittaa. Jos haluat vain lisää linkkejä ja optimoida ne Instagram-käyttäjillesi, Shorby, Linktree tai Lnk.Bio voivat olla paras.

Toisaalta, jos mainostat säännöllisesti sisältöä ja tuotteita Instagram-syötteessäsi ja huomaat jatkuvasti vaihtavasi biolinkkiäsi, Laterin Linkin.bio voisi olla parempi vaihtoehto.

Listan viimeiset työkalut (ShortStack, Leadpages ja Thrive Architect) ovat ihanteellisia edistyneempien Instagram-markkinointikampanjoiden käynnistämiseen.

Pidätkö verkkokauppaa?

Jos mainostat jatkuvasti tuotteita verkkokaupan kautta tai mainostat erilaista sisältöä viikoittain, paras vaihtoehto on luoda Instagram-syötteesi uudelleen käyttämällä Linkin.bio by Later -sivustoa tai vastaavaa työkalua linkitettävien viestien luomiseen.

Voit kuitenkin käyttää Shorbya, Linktreeä tai Lnk.Bioa luodaksesi sarjan mainoslinkkejä. Nämä työkalut toimivat myös todella hyvin Instagram Storiesin kanssa.

Toisaalta, jos aiot mainostaa vain sisältöä tai yksittäistä tuotetta Instagram-syötteessäsi pidemmän aikaa, sinun kannattaa harkita mahtavan aloitussivun luomista jokaiselle Leadpages-, ShortStack-, ThriveArchitect- tai muulla pyöristetty markkinointipaketti.

Mikä työkalu on paras sitoutumisen lisäämiseen?

Jos sinulla on vaikeuksia saada yhteyttä Instagram-yleisösi, kannattaa harkita kilpailun järjestämistä ShortStackin kanssa elvyttääksesi ei-aktiivisia seuraajia.

Toisaalta, jos sinulla on aktiivinen Instagram-seuraaja, saatat pystyä lisäämään menestystäsi käyttämällä Leadpagesia tai Thrive Architectia edistyneempien markkinointistrategioiden toteuttamiseen.

Onko budjetti huolenaihe? Mikä Instagram Bio -työkalu on kustannustehokkain?

Ellet ole jo haravoinut sitä, budjetti on todennäköisesti huolenaihe. Kaikista tämän luettelon työkaluista Lnk.Bio on luultavasti kustannustehokkain, varsinkin jos haluat vain lisätä linkkejä biolinkkiisi.

Vaikka ShortStack ja muutamat muut työkalut tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia ilman ehtoja, niiden toimintakyky on rajallinen, ja päivittäminen voi tulla kalliiksi.

Jos käytät myös WordPress-sivustoa, Thrive Architect saattaa olla pitkällä aikavälillä kustannustehokkain ratkaisu. Voit käyttää sitä luomaan rajattomasti aloitussivuja maksamatta kovia maksuja.

Nyt on sinun vuorosi

Tämä päättää tämän postauksen. Kuten näet, Instagramissa on useita yksilöllisesti erilaisia ​​biolinkkityökaluja. Muista vain, että riippumatta siitä, minkä valitset, tavoitteesi tulisi olla luoda markkinointikampanjoita, jotka osuvat yleisöösi Instagram-alustalla, ei yleisöäsi yleensä.

Riippumatta valitsemastasi työkalusta ja kampanjoistasi pitäisi auttaa sinua saavuttamaan tämä tavoite. Eteenpäin ja ylöspäin!

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.