Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat markkinointikirjat aloittelijoille: 29 lukukertaa, jotka vievät sinut seuraavalle tasolle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat markkinointikirjat aloittelijoille: 29 lukukertaa, jotka vievät sinut seuraavalle tasolle

Jos olet uusi markkinoinnin parissa, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Markkinointi on minkä tahansa yrityksen leipä ja voita, ja se kehittyy jatkuvasti. Markkinointikirjoja on paljon, mutta mitkä ovat parhaita markkinointikirjoja aloittelijoille?

Parhaissa markkinointikirjoissa yhdistyvät hyväksi todetut menetelmät digitaaliseen maailmaan. Ne tarjoavat kokemukseen ja tutkimukseen perustuvan kattavan näkemyksen markkinointimaisemasta. Mikä tärkeintä, he opastavat sinua markkinointistrategiasi suunnittelun ja toteuttamisen jokaisen vaiheen läpi.

Säästäkseni aikaa ja vaivaa parhaiden markkinointikirjojen etsimiseen aloittelijoille, olen koonnut luettelon 29 valinnasta, jotka vievät taitosi uudelle tasolle. Nämä kirjat opettavat sinulle kaiken markkinointisuunnitelman luomisesta sosiaalisen median käyttöön markkinointitarkoituksiin.

Joten olitpa vasta aloittamassa markkinointia tai haluat oppia lisää sen tietystä osa-alueesta, nämä kirjat auttavat!

Table of Contents

Parhaat markkinointikirjat aloittelijoille

Ilman pitkiä puheita tässä on 29 parasta markkinointikirjaa aloittelijoille. Nämä kirjat opettavat sinulle markkinoinnin jokaisen osa-alueen läpikotaisin sekä perusperiaatteet, jotta voit viedä yrityksesi seuraavalle tasolle.

1. Markkinointi huomiseen, ei eilen, Zain Raj

Jos etsit kirjaa, joka auttaa sinua ymmärtämään, kuinka markkinointi on muuttunut viime vuosina, tämä kirja on sinulle. Zain Raj sukeltaa siihen, kuinka teknologia on häirinnyt markkinointia ja mitä se tarkoittaa yrityksille. Hän tarjoaa myös puitteet nykyaikaisen markkinointistrategian luomiselle.

Raj keskittyy auttamaan lukijaa tunnistamaan asiakkaidensa ydinarvot, jotta he voivat olla paremmin yhteydessä heihin. Hän havainnollistaa samoja tekniikoita, joita hän käyttää SolutionSetin toimitusjohtajana, joka on suuri markkinointitoimisto, joka palvelee joitakin maailman huippubrändeistä.

Tämä kirja opastaa sinut sellaisten päätösten läpi, kuten sosiaalinen media, brändin rakentaminen ja asiakasuskollisuuden kasvattaminen nykymaailmassa.

Marketing for Tomorrow, Not Yesterday on täydellinen kirja kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten markkinointi on muuttunut ja mitä heidän on tehtävä pysyäkseen kehityksen kärjessä.

2. Sisältökemia: Andy Crestodinan kuvitettu sisältömarkkinoinnin käsikirja

Tämä kirja ei vain kerro sinulle, kuinka voit kehittää loistavan sisältömarkkinointisuunnitelman. Se näyttää sinulle.

Andy Crestodina aloittaa selittämällä, mitä sisältömarkkinointi on ja miksi se on niin tärkeää. Sitten hän sukeltaa strategian kehittämiseen, houkuttelevan sisällön luomiseen ja tulosten mittaamiseen.

Hän sisältää myös paljon hyödyllisiä piirroksia, joiden avulla hän saa pisteensä kotiin.

Tämä on täydellinen opas visuaalisten ja tilallisten oppijoille, jotka haluavat kurkistaa sisältömarkkinoinnin sisäisiin toimiin.

3. Ryan Deissin ja Russ Henneberryn Digital Marketing for Dummies

Tämä kirja ei ole vain opas, vaan myös työkirjana. Se tarjoaa yleiskatsauksen digitaalisen markkinoinnin tärkeimmistä muodoista, kuten mainonnasta, sosiaalisen median markkinoinnista, hakukoneoptimoinnista ja sähköpostimarkkinoinnista.

Sen jälkeen saat runsaasti henkilökohtaisia ​​auditointeja ja tarkistuslistoja, jotta voit arvioida nykyisen digitaalisen markkinointistrategiasi tehokkuutta. Ryan Deiss ja Russ Henneberry sisältävät myös paljon hyödyllisiä resursseja koko kirjaan, kuten malleja, tapaustutkimuksia ja sisällön kirjoitustyökaluja.

Tämä kirja on ihanteellinen aloittelevalle yrittäjälle, joka haluaa yleiskatsauksen yritysmarkkinoinnista, jotta he voivat arvioida, mihin alueisiin sukeltaa ja keskittyä seuraavaksi.

4. Ryan Holidayn kasvuhakkerimarkkinointi

Ryan Holiday opettaa markkinoijille tässä kirjassa markkinoinnin ajattelutapaa ja auttaa määrittelemään uudelleen, mitä markkinointi todella on.

Growth Hacker Marketing on laatikon ulkopuolista ajattelua ja luovien strategioiden käyttämistä kohdemarkkinoiden saavuttamiseksi. Hän tarjoaa tapaustutkimuksia yrityksistä, kuten Airbnb ja Dropbox, jotka käyttivät kasvuhakkerointia saavuttaakseen massiivisen menestyksen.

Etsitkö tapoja ohittaa perinteiset muodot, kuten mainostaulut, lehdistötiedotteet ja TV-mainokset? Sitten tämä kirja on sinua varten.

Tämä kirja auttaa markkinoijia, jotka haluavat ajatella laatikoiden ulkopuolella ja löytää uusia ja luovia tapoja saavuttaa kohdemarkkinansa.

🔥 Empfohlen:  13 parasta sivustoa, kuten Fiverr: parhaat Fiverr-vaihtoehdot freelancereille

Jos etsit tapaustutkimuksia siitä, kuinka yritykset ovat käyttäneet kasvuhakkerointia menestyäkseen, tämä kirja on loistava resurssi.

5. 1-sivuinen markkinointisuunnitelma, Allan Dib

Digimarkkinoinnin ylivoimaisessa maailmassa aloittaminen voi olla haastavaa. Siksi Allan Dib loi 1-sivuisen markkinointisuunnitelman.

Allan Dib opastaa lukijaa läpi markkinointisuunnitelman, joka on kohdennettu, tehokas ja helppo toteuttaa.

Täytä vain yhdeksän kysymystä yrityksestäsi ja kohdemarkkinoistasi yhdelle sivulle, niin saat täydellisen markkinointisuunnitelman, jonka avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi.

Tämä kirja rohkaisee selkeyttä ja toimintaa pitkien markkinointisuunnitelmien suhteen, jotka istuvat hyllyllä ja keräävät pölyä.

Jos etsit yksinkertaista ja tehokasta tapaa luoda markkinointisuunnitelma, tämä kirja on sinua varten.

6. Markkinointi 4.0: Siirtyminen perinteisestä digitaaliseen, Philip Kotler

Digitaalisella aikakaudella kuluttajat käyttävät vähemmän huomiota ja aikaa jokaiseen kohtaamaansa mediaan. Sen sijaan, että Philip Kotler olisi masentunut ja luopuisi, hän näyttää markkinoijille, kuinka heidän tulee kehittää strategioitaan vastaamaan kuluttajien käyttäytymisen muutoksia.

Hän tarjoaa puitteet ymmärtää, kuinka kuluttajat ovat muuttuneet ja mitä on tehtävä heidän saavuttamiseksi siellä, missä he ovat.

Tämä kirja opastaa sinut asiakkaan polun läpi palveluiden tiedostamisesta uskolliseksi asiakkaaksi.

Tämä kirja on loistava psykologinen pohjustus aloitteleville markkinoijille, jotka haluavat ymmärtää paremmin kohdemarkkinoitaan.

7. Shama Kabanin sosiaalisen median markkinoinnin zen

Sosiaalinen media on yksi digitaalisen markkinoinnin päähaaroista, ja Shama Kabani opastaa sinut vaiheittaisten strategioiden läpi, jotka vähentävät stressiä ja työuupumusta tällä alueella.

Opit markkinoinnin perusteet LinkedInissä (älä missaa InMailia LinkedInissä), Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa ja muissa palveluissa. Jokaisessa osiossa on käytännöllisiä parannuksia, joita voit tehdä tileillesi ja jotka voivat lisätä liikennettäsi dramaattisesti.

Tämän kirjan loppuun mennessä Kabani auttaa sinua kehittämään yksinkertaisen sosiaalisen median rutiinin, joka vie vain 30 minuuttia joka päivä. Näin voit keskittyä muihin verkkomarkkinointistrategiasi osa-alueisiin.

8. Tämä on Seth Godinin markkinointia

Seth Godin on yksi aikamme johtavista markkinointimieleistä ja tämä Is Marketing on hänen magnum opus.

Tässä kirjassa Godin haastaa perinteiset tavat, joilla markkinoijia on opetettu ajattelemaan taitojaan. Hän rohkaisee markkinoijia keskittymään arvon tuottamiseen ja suhteiden rakentamiseen kohdemarkkinoihinsa.

Ratkaisemalla asiakkaiden ongelmia yrityksen tulokseen keskittymisen sijaan markkinoijat voivat luoda uskollisuutta ja luottamusta. Seth Godin kirjoittaa parhaita markkinointikirjoja aloittelijoille, ja voit tutustua hänen muihin teksteihinsä, jos haluat sukeltaa näihin aiheisiin vielä enemmän.

Tämä kirja rohkaisee pienyritysten omistajia näkemään nämä suhteet yhteistyönä eikä liiketoimina.

9. Predictably Irrational Dan Ariely

Markkinointi voi usein sisältää pinnan alle menemistä ymmärtääkseen, mikä ihmisiä motivoi. Teoksessa Predictably Irrational Dan Ariely sukeltaa psykologiaan, miksi teemme valintoja, joita teemme.

Tämä kirja on loistava lähde ihmisten käyttäytymisen ymmärtämiseen. Monet anekdooteista voidaan siirtää henkilökohtaisiin suhteisiin, joita rakennat asiakkaiden kanssa. Tällä tavalla voit ennustaa malleja ja muokata markkinointistrategiaasi sen mukaisesti.

Ariely tarjoaa tapaustutkimuksia ja kokeita, jotka osoittavat, kuinka tunteemme, sosiaaliset normimme ja jopa lumelääkkeet voivat vaikuttaa päätöksentekoon.

10. Eugene M Schwartzin läpimurtomainonta

Älä anna sanan mainonta hämätä sinua. tämä on yksi kaikkien aikojen halutuimmista markkinointikirjoista. Vuonna 1966 kirjoitettu Eugene M Schwartzin Breakthrough Advertising on edelleen ajankohtainen.

Schwartz rikkoo tehokkaan mainonnan periaatteet ja tarjoaa tapaustutkimuksia joistakin historian menestyneimmistä kampanjoista.

Tämä kirja on pakko lukea kaikille, jotka ovat tosissaan markkinointiin. Se antaa sinulle perustan naurettavan hyvän sisällön luomisen perusteisiin ja opettaa sinua luomaan otsikoita, jotka houkuttelevat asiakkaitasi vaivattomasti luoksesi.

11. Grant Cordonen 10x sääntö

Jos haluat luoda digitaalisen markkinointistrategian, joka tuottaa sinulle vakavia voittoja markkinointiponnisteluissasi, tämä kirja on sinulle.

Grant Cardone väittää, että markkinointimaailmassa emme aseta tarpeeksi korkeita tavoitteita. Sen sijaan, että panostaisi markkinointiponnisteluihin mahdollisimman vähän, meidän pitäisi pyrkiä kymmenkertaiseen tuottoon.

Tämä lähestymistapa on täydellinen niille, jotka haluavat olla rohkeita markkinoinnissaan ja nähdä todellisia tuloksia.

Oikealla asenteella tämä kirja kumoaa kaikki rajoitukset, jotka olet asettanut markkinointipotentiaalillesi. Ja voi auttaa sinua saavuttamaan suurempia tuloksia kuin olet koskaan uskonut mahdolliseksi.

12. Kloonaamaton markkinointi, Audria Richmond

Lanseeraus- ja markkinointistrategi Audria Richmond pyrkii auttamaan sinua vakiinnuttamaan itsesi asiantuntijana ja auktoriteettina vastustamattomien tarjousten ja markkinointikampanjoiden avulla.

Sitten hän neuvoo sekä pienten että suurten yritysten markkinointistrategioita.

Tämä kirja on täydellinen niille, jotka haluavat yhdistää digitaalisen markkinoinnin brändäykseen lisätäkseen näkyvyyttä, vaikutusta ja sitoutumista yleisöönsä.

13. Sisältömarkkinoinnin suunnittelija Wendy Covey

Wendy Covey on TREW Marketingin toimitusjohtaja, ja tässä kirjassa hän käyttää vuosien kokemustaan ​​tarjotakseen toimivan puitteen toimivalle sisältömarkkinointistrategialle.

Covey keskittyy luomaan laadukasta sisältöä, joka on linjassa liiketoimintatavoitteidesi kanssa.

Erityistä huomiota kiinnitetään tekniseen kirjoittamiseen niille, jotka haluavat parantaa taitojaan tällä alalla. Se on kuitenkin riittävän laaja ollakseen hyödyllinen jokaiselle digitaalisen markkinoinnin aloittelijalle.

Wendy Covey opettaa sinulle kuinka rakentaa sosiaalista näyttöä ja auktoriteettia, luoda liidejä ja tehdä sopimuksia.

14. Jab, Jab, Jab, Right Hook, kirjoittanut Gary Vaynerchuk

🔥 Empfohlen:  10 ominaisuutta, jotka tekevät Twitteristä paremman

Gary Vaynerchuk tunnetaan röyhkeästä ja in-your-face-lähestymistavastaan ​​sosiaalisen median markkinointiin. Tässä kirjassa hän erittelee kuinka kerrot tarinasi jokaisella eri sosiaalisen median alustalla.

Metafora “jab, bök, jab, right koukku” voidaan kääntää “anna, anna, anna, sitten kysy”. Hän käytti tätä erityistä kaavaa saavuttaakseen menestystä sosiaalisen median markkinoinnissa ja tarjoaa vaiheittaisen oppaan, kuinka voit tehdä saman.

Jos olet aloittelija sosiaalisen median markkinoinnin maailmassa, tämä kirja on korvaamaton resurssi. Se opettaa sinulle jatkuvan hyvän sisällön luomisen arvon ja näyttää, kuinka voit tarjota arvoa yleisöllesi alustasi kasvattamiseksi.

15. AI for Marketers, kirjoittanut Christopher Penn

Digimarkkinoinnin maailmassa tekoälystä on tullut muotisana, jota levitetään paljon, mutta monet ihmiset eivät ymmärrä, mitä se todellisuudessa on tai miten sitä käytetään.

Tässä kirjassa Christopher Penn erittelee tekoälyn perusteet ja antaa hyödyllisiä neuvoja siitä, kuinka voit käyttää sitä markkinointistrategiassasi.

Hän käsittelee aiheita, kuten chatbotteja, koneoppimista ja muita teknologioita, joita hyödynnetään luomaan asiakkaille yksilöllisempiä kokemuksia.

AI For Marketers auttaa sinua yhdistämään markkinointistrategiaasi huippuluokan työkaluilla sekä erottamaan todelliset tekoälysovellukset niistä, jotka ovat pelkkiä temppuja.

16. Blue Ocean Strategy, W. Chan Kim ja Renee A. Maugborgne

Maailmassa, jossa on niin paljon kilpailua, voi olla vaikeaa erottua joukosta.

Tämän kirjan kirjoittajat tarjoavat puitteet, jotka auttavat sinua luomaan kiistatonta markkinatilaa ja tekemään kilpailusta merkityksettömän.

Tämä tehdään tarkastelemalla toimialaasi uudella tavalla ja ymmärtämällä, mitä asiakkaasi todella arvostavat.

Tämä kirja näyttää, kuinka löytää oma “sininen valtameri” ja tarjoaa tapaustutkimuksia yrityksistä, jotka ovat käyttäneet tätä strategiaa menestyäkseen.

17. Digital Marketers Sound Off, Matt Chiera

Toisin kuin useimmat muut digitaalisen markkinoinnin kirjat, jotka keskittyvät yhden tekijän näkökulmaan, tämä kirja on kokoelma yli 101 digitaalista markkinoijaa eri puolilta maailmaa.

Jokainen kirjoittaja tarjoaa omat ainutlaatuiset näkemyksensä ja näkemyksensä toimialasta, mikä tekee digitaalisesta markkinoinnista monipuolisen ja kattavan kuvan.

Erilaiset asiantuntija-avustajat käsittelevät aiheita, kuten sisältömarkkinointia, sosiaalisen median markkinointia, sähköpostimarkkinointia, hakukoneoptimointia, Facebook-mainoksia, affiliate-markkinointia, Google AdWordsia ja paljon muuta.

18. Al Riesin ja Jack Troutin markkinoinnin 22 muuttumatonta lakia

Nämä kaksi merkittävää markkinointikonsulttia kirjoittivat tämän kirjan tarjotakseen markkinoijille joukon lakeja, joita heidän tulee noudattaa menestyäkseen.

Jotkut näistä laeista ovat “johtajuuden laki”, “kategorian laki” ja “mielen laki”.

Jokainen laki selitetään yksityiskohtaisesti ja antaa esimerkkejä siitä, kuinka sitä voidaan soveltaa markkinointistrategiaasi.

Voit myös napata kopion The 22 Immutable Laws of Branding -kirjasta, joka on jatkoa tälle kirjalle, jos haluat sukeltaa syvemmälle liiketoimintastrategiaasi.

19. Liikennesalaisuudet, kirjoittanut Russel Brunson

Russel Brunson on ClickFunnelsin perustaja, ohjelmistoyritys, jonka avulla yritykset voivat luoda myyntisuppiloita. Tässä kirjassa hän paljastaa salaisuutensa siitä, kuinka hän pystyi kasvattamaan yrityksensä nollasta 100 miljoonaan dollariin vain kolmessa vuodessa.

Tämä kirja auttaa aloittelevaa yrittäjää voittamaan yhden suurimmista esteistä, joka on löydetty ja liikenteen synnyttäminen.

Brunson myös kumoaa joitain yleisiä myyttejä liikenteen synnystä ja tarjoaa tapaustutkimuksia yrityksistä, jotka ovat käyttäneet hänen menetelmiään menestyäkseen.

Liikennesalaisuudet tarjoavat käytännöllisiä neuvoja, jotka voidaan toteuttaa välittömästi, jotta tulokset alkavat nähdä.

20. Hakkeroinnin kasvu: Sean Ellis ja Morgan Brown

Tässä kirjassa Sean Ellis ja Morgan Brown paljastavat kasvun hakkerointistrategioita, joilla he veivät Dropboxin, Airbnb:n ja Facebookin kaltaiset yritykset nollasta miljooniin käyttäjiin.

Ne tarjoavat vaiheittaisen oppaan siitä, kuinka voit toteuttaa nämä samat strategiat omassa yrityksessäsi tähtitieteellisen kasvun saavuttamiseksi.

Hakkerointikasvu määritellään datavetoiseksi lähestymistavaksi nopeaan kasvuun, ja tämä kirja opettaa sinulle, kuinka voit hyödyntää dataa tehdäksesi tietoisia päätöksiä markkinointistrategiastasi.

21. Kaikki kirjoittavat Ann Handley

Markkinointi on enemmän kuin strategia. Se on myös taidetta, ja tämä taide perustuu suurelta osin kykyysi kirjoittaa hyvin. Parhaat markkinointikirjat aloittelijoille ovat epätäydellisiä, jos niissä ei hahmoteta, kuinka kirjoittaa asiakkaillesi.

Tässä kirjassa Ann Handley tarjoaa vinkkejä ja temppuja siitä, kuinka voit parantaa kirjoitustaitojasi saadaksesi paremmin yhteyden yleisöösi.

Hän käsittelee myös sellaisia ​​aiheita kuin kiinnostavan sisällön luominen, sosiaalisen median markkinointiin kirjoittaminen ja sähköpostimarkkinointi.

Kirja sisältää lukuisia esimerkkejä ja tapaustutkimuksia yrityksistä, jotka ovat käyttäneet hänen sisällönkirjoitusmenetelmiään menestyäkseen.

22. Ajattele kuin markkinoija, kirjoittanut Kate Colbert

Tässä kirjassa Kate Colbert tarjoaa lukijoille katsauksen siitä, kuinka menestyneet markkinoijat ajattelevat. Tämä on loistava teksti digitaalisen markkinoinnin aloittelijoille, jotka voivat voittaa huijarin oireyhtymän ja itseluottamuksen.

Kate opastaa sinua kehittämään markkinoinnin ajattelutapaa, asettamaan tavoitteita ja mittaamaan menestystä sekä ajattelemaan luovasti ongelmanratkaisua. Tämä kirja on täynnä toimivia neuvoja ja tosielämän esimerkkejä, joita jokainen aloitteleva markkinoija voi soveltaa omaan uraansa.

Hän käsittelee aiheita, kuten asiakkaan ymmärtämistä, ainutlaatuisen myyntiehdotuksen kehittämistä ja bränditarinan luomista. Tämä on yksi parhaista markkinointikirjoista aloittelijoille, jotka haluavat kehittää ammattimaista ajattelutapaa.

Colbertin kirjat eivät lue kuin oppikirjaa, vaan ne virtaavat kuin keskustelu. Tämä tekee lukemisesta miellyttävää ja helppoa, ja se on täynnä arvokasta tietoa.

🔥 Empfohlen:  15 SEO-linkkien rakentamistyökalua, jotka auttavat sinua luomaan käänteisiä linkkejä

23. Erik Hubermanin Hawken menetelmä

Erik Huberman on yli 150 miljoonan dollarin arvoisen markkinoinnin konsulttitoimiston Hawke Median perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on sarjayrittäjä, jolla on joukko perussääntöjä, joita hän soveltaa jokaiseen yritykseensä.

Tässä kirjassa Huberman keskittyy kolmeen markkinoinnin menestyksen pilariin; tietoisuutta, hoivaa ja luottamusta. Nämä ohjeet voivat auttaa sinua koko prosessin ajan, kun tutustut yritykseesi yleisöön luomaan aitoja ja pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita.

Tämä kirja on helppo sulattaa selkeiden markkinointistrategioiden avulla, jotka jokainen aloittelija pitää arvokkaina.

24. Tule erilaiseksi: markkinointi, jota ei voi sivuuttaa! Kirjailija: Mike Michalowicz

Tämä kirja on täydellinen kutsu uskaltaa olla erilainen markkinoijien meressä, jotka käyttävät samoja vanhoja markkinointistrategioita.

Get Different -kirjassa Michalowicz kertoo, mitä tarkoittaa olla todella ainutlaatuinen ja miten voit käyttää sitä eduksesi markkinoinnissa. Hän tarjoaa myös tapaustutkimuksia yrityksistä, jotka ovat käyttäneet hänen menetelmiään menestyäkseen.

Tämä kirja tarjoaa myös pääsyn useisiin online-laskentataulukoihin, jotka auttavat sinua ottamaan käytännöllisiä toimia kirjan periaatteiden mukaisesti.

Tämä opas auttaa pitämään digitaalisen markkinoinnin oppimis- ja toteutusprosessin hallittavana ja organisoituna.

25. Affiliate Marketing for Dummies, kirjoittanut Ted Sudol

Affiliate-markkinointi on loistava tapa ansaita rahaa verkossa, ja se voi olla loistava lisä markkinointiyhdistelmään.

Tässä kirjassa Ted Sudol tarjoaa kattavan oppaan siitä, kuinka voit aloittaa affiliate-markkinoinnin. Hän käsittelee aiheita, kuten oikean kumppaniohjelman valitsemista, tehokkaan verkkosivuston rakentamista ja liikenteen ohjaamista sivustollesi.

Tämä kirja sisältää myös tietoa tulosten seuraamisesta ja yleisten ongelmien vianmäärityksestä.

Olitpa vasta aloittamassa tai sinulla on kokemusta affiliate-markkinoinnista, tämä kirja on loistava resurssi ja se kattaa aiheen kaikki näkökohdat, jotta voit aloittaa.

26. Meera Kothandin 300 sähköpostimarkkinointivinkkiä

Jokainen vahva digitaalisen markkinoinnin strategia sisältää sähköpostimarkkinointikampanjan. Tässä kirjassa Meera Kothand tarjoaa 300 vinkkiä tehokkaan markkinointistrategian luomiseen, joka näyttää, kuinka sähköpostit voivat ansaita rahaa.

Hän käsittelee aiheita, kuten sähköpostilistan rakentamista, houkuttelevan sisällön luomista ja muuntavien sähköpostien suunnittelua. Tämä tekee siitä yhden parhaista markkinointikirjoista aloittelijoille, jotka haluavat keskittyä sähköpostin tavoittamiseen ja sitoutumiseen.

Se tarjoaa vaiheittaisen lähestymistavan sähköpostimarkkinointikampanjoiden optimointiin tai niiden rakentamiseen tyhjästä.

Jokainen luku päättyy “toteuta” -suunnitelmaan, joka auttaa tiivistämään tiedot pieniksi vaiheiksi, jotka voit toteuttaa välittömästi.

27. Markkinointi Made Simple, Donald Miller

Donald Miller on StoryBrandin toimitusjohtaja ja auttanut joitain maailman suurimmista brändeistä selventämään viestiään. Tässä kirjassa hän hahmottelee prosessin, joka voi auttaa kaikkia yrityksiä yksinkertaistamaan digitaalisen markkinoinnin viestiään saadakseen paremman yhteyden asiakkaisiinsa.

Hän opastaa sinua kehittämään selkeää brändin kerrontaa ja luomaan markkinointimateriaaleja, jotka ovat linjassa tuon tarinan kanssa.

Tämä kirja on loistava resurssi yrityksille, jotka haluavat parantaa markkinointistrategiaansa ja selkeyttää brändiään (tutustu brändiohjeisiin).

Tämä kirja keskittyy myös myyntisuppiloiden sisällyttämiseen markkinointistrategiaasi, joka on keskeinen osa menestyvää markkinointikampanjaa.

Tämän kirjan loppuun mennessä sinulla on hyvin määritelty digitaalisen markkinoinnin strategia, jonka voit toteuttaa välittömästi.

28. Robert Cialdinin vaikutus

Tässä kirjassa Cialdini esittelee kuusi suostuttelun periaatetta, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi vaikuttaviksi ihmisten käyttäytymiseen. Periaatteet ovat auktoriteetti, johdonmukaisuus, mieltymys, vastavuoroisuus, niukkuus ja sosiaalinen todiste. Uusin painos esittelee yhtenäisyyden seitsemännen periaatteen.

Hän tarjoaa todellisia esimerkkejä siitä, kuinka näitä periaatteita on käytetty menestyksekkäästi markkinoinnissa ja myynnissä.

Jos haluat oppia luomaan vakuuttavampia markkinointimateriaaleja, tämä kirja on sinua varten.

Sen mukana tulee PDF-työkirja, jonka avulla voit soveltaa periaatteita omaan yritykseesi ja seurata edistymistäsi. Ja se on myös parhaiden yrittäjien kirjojen oppaassamme.

29. Rudolf Fleschin Pelkän puheen taito

Selkeä kirjoittaminen on tehokkaan markkinoinnin avaintekijä. Ja tässä kirjassa Rudolf Flesch tarjoaa vaiheittaisen oppaan siitä, kuinka voit parantaa kirjoitustasi niin, että se on selkeää, tiivistä ja helposti luettavaa.

Vaikka tämä kirja julkaistiin vuonna 1946, se tarjoaa ajattomia neuvoja, jotka ovat ajankohtaisia ​​edelleen. Se on yksi parhaista markkinointikirjoista aloittelijoille, koska se keskittyy viestinnän perusperiaatteisiin.

Jos haluat parantaa kirjoitustaitojasi ja luoda kiinnostavampaa sisältöä, tämä kirja on loistava resurssi. Voit hyödyntää näitä taitoja ja soveltaa niitä blogikirjoituksiisi, sähköpostimarkkinointikampanjoihisi ja sosiaalisen median viesteihisi.

Yhä useammat ihmiset ymmärtävät viestisi ja ryhtyvät toimiin, kun käytät näitä The Art of Plain Talkin tekniikoita, mikä puolestaan ​​lisää sitoutumista ja tuloksia.

Viimeisiä ajatuksia parhaista markkinointikirjoista aloittelijoille

Kerran sanottiin, että “paras tapa oppia kaikesta on lukea siitä”.

Mitä tulee markkinointiin, tämä väite ei voisi olla enemmän totta.

Tämän luettelon kirjat ovat loistava lähtökohta kaikille, jotka haluavat parantaa ymmärrystään markkinoinnista. He voivat nopeasti viedä taitosi uudelle tasolle pienellä alkusijoituksella.

Jopa yksi tai kaksi tämän luettelon parhaista aloittelijoille tarkoitetuista markkinointikirjoista voivat muuttaa tapaa, jolla ajattelet markkinoinnista. He tarjoavat sinulle myös toimivia vaiheita, jotka voit toteuttaa välittömästi.

Joten, mitä sinä odotat? Valitse kirja ja aloita jo tänään! Olet iloinen, että teit.

Ja jos haluat jatkaa oppimista, tutustu parhaiden SEO-blogien luetteloomme.