Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat myynnin etsintätyökalut vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat myynnin etsintätyökalut vuonna 2021

Sales Prospecting on vain nykyajan markkinointia, jossa käytetään joitain erityisesti suunniteltuja työkaluja. Myyntiedustajat toimittavat sähköposteja potentiaalisille asiakkaille ja asiakkaille toivoen muuntaa liidejä. Tämä tehdään yleensä avulla Myynnin etsintätyökalutjossa käyttäjät voivat tavoittaa potentiaalisia asiakkaitaan sähköpostitse, soittamalla tai jopa tekstiviestillä ja kasvattaa myyntiään.

Mikä on myynnin etsintätyökalu?
Parhaat myynnin etsintätyökalut

Sales Prospecting Tools, kuten olet ehkä arvannut, automatisoi erilaisia ​​toistuvia tehtäviä, kuten sähköpostien ja viestien toimittamista säästääkseen aikaa, joita muuten olisi voitu käyttää muihin tärkeisiin tehtäviin. Ne voivat auttaa sinua keräämään tietoja ja näkemyksiä asiakkaan käyttäytymisestä, jotta voit sitouttaa heidät tehokkaammin ja yksinkertaistaa liidien muuntamista. Lisäksi voit odottaa Sales Prospecting Toolsin suorittavan suurimman osan perustehtävistä puolestasi potentiaalisten asiakkaiden luettelon laatimisesta mahdollisten asiakkaiden yhteystietojen keräämiseen ja tapaamisten ajoittamiseen.

Vaikka myynnin etsintätyökaluja on useita, yrityksellesi täydellisesti sopivan ja kaikkiin tarpeisiisi vastaavan löytäminen voi olla hankalaa. Joten tässä esittelemme sinulle joitakin työkaluja ja niiden ominaisuuksia sekä hinnoittelua helpottaaksemme valintaa ja auttaaksemme sinua tekemään täydellisen valinnan Myynnin etsintätyökalu.

Prospect.io

Prospect.io on monikanavainen myynnin automaatioalusta suunniteltu parantamaan tiimin tehokkuutta ja muuntamaan enemmän liidejä suuremman kattavuuden ansiosta. Lujatekoisten työkalujen avulla Prospect.io auttaa sinua rakentamaan potentiaalisten asiakkaiden luetteloa ja ajoittamaan tehtäviä seuraavalle päivälle, mikä puolestaan ​​lisää tuottavuuttasi. Lisäksi se yhdistää monikanavaisten kampanjoiden avulla mahdollisten näkymien seurannan paremman kattavuuden saavuttamiseksi ja myös analysoi kampanjan tehokkuutta parantaakseen tehokkuutta tulevaisuudessa.

Ominaisuuden tarjoaa Prospect.io

 • Myynnin automatisointi vie paljon tehtäviä selästäsi ja tarjoaa sinulle aikaa hoitaa asioita, jotka ovat niitä tärkeämpiä.
 • Prospect.io tarjoaa myös mahdollisuuden automatisoida liidien ja potentiaalisten asiakkaiden rekisteröinnin heidän tilitoimintansa perusteella.
 • Käytä automaatiota ehdollisesti aina tarvittaessa ja käytä viiveitä peräkkäisten vaiheiden väliselle ikkunalle.
 • Määritä tehtäviä ilmoittautuneille potentiaalisille asiakkaille ja päivitä heidän kenttinsä. Lisäksi voit myös integroida käyttämiäsi työkaluja tehdäksesi automaatiosta entistä sujuvampaa.
 • Etsi sähköposteista joukkopotentiaalisia asiakkaita ja vahvista ne sähköpostivahvistimella.

Prospect.io:n hinnoittelu

Essential Plan -liiketoimintasuunnitelma

Maksaa 149 dollaria kuukaudessa ja veloittaa sitten 29 dollaria ylimääräistä jokaisesta lisäkäyttäjästä Maksaa 299 dollaria kuukaudessa ja veloittaa sitten 39 dollaria ylimääräistä jokaisesta lisäkäyttäjästä
Tämä suunnitelma tarjoaa 250 sähköpostin etsintähyvitystä ja 400 sähköpostin lähetystä päivässä, ja siinä on integraatioita, kuten Slack ja Zapier Tämä suunnitelma tarjoaa 1 000 sähköpostin etsintähyvitystä ja 1 500 sähköpostin lähetystä päivässä, ja siinä on edistyneitä integraatioita, kuten Salesforce ja Pipedrive
Rajoittamaton potentiaalisten asiakkaiden luettelo ja automatisoinnit sähköpostin etsijällä ja varmentajalla REST-sovellusliittymän käyttöoikeus sähköpostien etsimiseen ja mahdollisten sähköpostien vahvistamiseen
Sähköpostiautomaatio, seurantaraportit ja oivallukset Automaattisten tehtävien arvioinnit ja näkemykset toimitettavuudesta ensisijaisella tuella

etsivä

Etsivä, Charlie App on myynnin etsintätyökalu, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, kuten potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisen. Vaikka tehtävien automatisointi tekee työstäsi paljon helpompaa, mutta mikä tekee siitä vielä paremman, on se, että automaatio teki työstäsi tehokkaampaa, missä Detective loistaa. Räätälöityjen sähköpostien ja datapohjaisten oivallusten avulla voit saada jopa kaksi kertaa enemmän tuloksia kuin aiemmin.

Detective:n tarjoamat ominaisuudet

 • Etsivä auttaa edustajia löytämään oikeat mahdollisuudet jokaiseen ainutlaatuiseen tarjoukseen ja auttaa välttämään vaeltamista väärillä johdoilla.
 • Yrityksiä ja potentiaalisia asiakkaita koskevien demografisten perustietojen avulla edustajat voivat vaivattomasti suodattaa pois mahdolliset asiakkaat, jotka eivät sovellu tiettyyn ehdotukseen.
 • Oikeiden tulevaisuudennäkymien löytäminen auttaa enemmän kuin vain säästämään aikaa; Esimerkiksi edustajat tarvitsevat myös vähemmän koulutusta, joka on suunnattu oikeille mahdollisuuksille, joita he ehdottavat.
 • Etsivä tarjoaa myös edustajat mukautettava CRM vastaamaan liiketoimintatarpeisiinsa ja tekemään enemmän tarjouksia ja parantamaan konversioprosenttia.
 • CRM voidaan myös integroida työkaluihin, joita edustajat käyttävät alun perin johdonmukaisuuden säilyttämiseksi potentiaalisten asiakkaiden ja työnkulun kanssa.


Datanyze

Datanyze auttaa teknografiikan vaikutuksissa myynnin ja markkinoinnin digitaaliseen maailmaan. Se auttaa sinua markkinoimaan tuotteita strategioilla, jotka perustuvat potentiaalisten asiakkaiden valintoihin ja tarjoaa puolestaan ​​sinulle paremman tulosprosentin. Lisäksi Datanyze auttaa sinua löytämään uusia potentiaalisia asiakkaita tutkimalla tilejä, yhteystietoja ja sähköpostiosoitteita sekä toteutettu teknografiikka CRM:ään asiakastietojen ravitsemiseksi. Se on yksi parhaista etsintätyökaluista.

Datanyzen tarjoamat ominaisuudet

 • Sen sijaan, että luottaisi demografisiin ja yritysgrafisiin tietoihin, Datanyze käyttää teknologista tekniikkaa löytääkseen sopivia mahdollisuuksia parantaakseen muuntoprosenttia.
 • Datanyze auttaa yhdistämään useimmat asiakashankintaan perustuvat tehtävät yhdeksi työnkulkuun, mikä yksinkertaistaa myyntihankintaa ja säästää aikaa.
 • Hanki yrityksen sosiaaliset ja tekniset näkemykset yhdellä napsautuksella riippumatta Datanyzen tai yrityksen verkkosivuston etsinnöistä.
 • Löydä mahdollisen asiakkaasi sähköpostiosoite poistumatta sivultasi yksinkertaisesti korostamalla vaadittu nimi.
 • Hallitse saumattomasti potentiaalisten asiakkaiden luetteloasi ja heiluttele heitä CRM:n ja muiden työkalujen välillä yhdellä napsautuksella.

Blobirds

Intuitiivisen myyntialustan avulla Blobirds auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä samalla kun ohjaat myyntiedustajia heidän työssään. Se auttaa sinua muuttamaan työsi ja kaikki toimintasi mahdollisuuksiksi antamalla sinulle selkeän ja suuremman kuvan mistä markkinointi- ja myyntistrategiat todella toimivat. Bloobirds auttaa sinua laatimaan täydellisen strategian, tukemaan työtäsi sen toteuttamisen ajan ja tuottamaan sinulle parhaat tulokset. Lisäksi saat näkemyksiä kaikesta työstäsi, olipa kyseessä muunnos tai epäonnistunut liidi.

Bloobirdsin tarjoamat ominaisuudet

 • Bloobirds on hyvin samanlainen kuin a Myyntikehitysedustaja (SDR)joka auttaa sinua opastamaan liidien, kysymysten ja suositeltujen liidien hyväksymisprosessin läpi.
 • Bloobirds antaa kaikki myyntiedustajien tarvitsemat tiedot helposti saataville, ja ne esitetään oivalluksina liidien muuntamisen varmistamiseksi.
 • Bloobirds ohjaa myyntiedustajia vaivattomasti myynnin työnkulun läpi määräaikojen ja tavoitteiden saavuttamiseksi aina laadukkaiden mahdollisuuksien saamisesta yhteystyökalujen hallintaan.
 • Bloobirds voi kattaa koko myyntiprosessin markkinoinnista etsinnöistä kokoukseen, jolloin saat enemmän saapuvia liidejä ja parempia tuloksia.
 • Bloobirds tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän jatkuvilla muistutuksilla ja hälytyksillä, jotka auttavat edustajaa olemaan organisoituneempia ja kiinnittämään enemmän huomiota mahdollisiin asiakkaisiin samalla kun automatisoidaan triviaaleja tehtäviä, kuten tiedonkeruuta.

Leadfeeder

Leadfeeder auttaa sinua näyttämällä yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita ratkaisuistasi ja ovat vierailleet verkkosivustollasi. Etuna on, että näillä yrityksillä on suurempi mahdollisuus saada tuloksia kuin muilla liideillä. Leadfeeder kehittää a lista tulevaisuudennäkymistä jotka ovat vierailleet verkkosivustollasi, priorisoivat heidät toimintansa perusteella ja keräävät mahdollisten asiakkaiden yhteystietoja. Toinen etu, jonka Leadfeeder antaa sinulle, on se, että se saa sinut tietoiseksi johtoasemasta ennen muita kilpailijoita ja siten sinulla on ylivoima.

Leadfeederin tarjoamat ominaisuudet

 • Useilla integraatioilla, kuten Salesforce ja Pipedriveota kaikki irti markkinointitiedoistasi ja -tiedoistasi sekä hanki liidien luomisesta CRM:n avulla.
 • Leadfeeder opastaa myyntiedustajia liidien luomisen, tilipohjaisen markkinoinnin, vierailijoiden seurannan ja muiden tehtävien läpi saadakseen parempia tuloksia.
 • Tunnista mahdolliset asiakkaat, ei sen perusteella, mitä etsit, vaan sen perusteella, mitä he etsivät sinusta. Mahdollisilla asiakkailla, jotka jo katsovat sinua, on suurempi mahdollisuus saada konversio.
 • Leadfeeder muuntaa anonyymin verkkosivuston liikenteen potentiaalisten asiakkaiden luetteloksi ja antaa oivalluksia heidän toiminnastaan ​​verkkosivustollasi tunteaksesi potentiaaliset asiakkaasi paremmin.
 • Leadfeeder yhdistää markkinointi- ja myyntitiedot ja päivittää CRM:si sekä lähettää sähköpostihälytyksiä puolestasi ja antaa siten sinulle arvokkaita liidejä.

Leadfeederin hinnoittelu

Leadfeeder Lite -paketti Leadfeeder Premium -paketti

Leadfeederin perusversio rajoitetuilla ominaisuuksilla ja on ilmainen Leadfeederin edistynyt versio ja maksaa 55 dollaria kuukaudessa
Sallii rajoittamattoman määrän käyttäjiä, mutta vain 3 päivän tietojen säilytyksen Mahdollistaa rajoittamattoman määrän käyttäjiä ja tietojen säilyttämisen
Tarjoaa jopa 100 liidia, mutta ei yritystietoja tai yhteystietokantaa Tarjoaa rajoittamattoman määrän liidejä ja yritystietoja sekä yhteystietokantaa
Ei työkaluja, kuten suodatus, yhteistyö tai tuotuja luetteloita Muita työkaluja, kuten tehokas suodatus, yhteistyö ja tuodut luettelot


UKK

Mikä on myynnin etsintätyökalu?

Myyntietsinnän työkalu on ohjelmisto, jonka avulla voit automatisoida pieniä toistuvia tehtäviä, jotta myyntiedustajasi voivat säästää aikaa ja toimittaa oikeat viestit mahdollisille asiakkaille.

Mitkä ovat parhaat myyntityökalut?

Parhaat myynnin etsintätyökalut: –

 • Prospect.io
 • etsivä
 • Datanyze
 • Blobirds
 • Leadfeeder

Mitä ovat etsintätekniikat?

Tehokas myynnin etsintätekniikat

 • Suunnittele ja sitoutuu myyntihankkeisiin
 • Soita lämpimästi kylmien puheluiden sijaan
 • Luo ihanteellisia asiakasprofiileja
 • Osallistu ja verkostoidu tapahtumissa
 • Älä myy vaan kehitä suhteita
 • Pyydä viittauksia
 • Tule mukaan sosiaaliseen myyntiin


🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 parhaat työntekijälounget