Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat osakkeet, joihin sinun pitäisi sijoittaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat osakkeet, joihin sinun pitäisi sijoittaa vuonna 2021

Raha pyörittää maailmaa kirjaimellisesti. Mielenkiintoinen 2000-luvun painopisteen muutos, eikö olekin? Pysähdymme ilmiöön asiaankuuluvan aiheen alla, toistaiseksi tarkastelemme juuri niitä oikeita sijoitusmahdollisuuksia, joihin viisaat todennäköisimmin kohdistavat vuonna 2021. Jotain, jonka pitäisi saada sinun ja pankkitilisi elpymään nopeasti, kuten kansakuntamme on tehnyt , Wuhan-viruksesta.

IMF (Kansainvälinen valuuttarahasto) on ennustanut Intian BKT:n 11,5 prosentin kasvuvauhtia, mikä on suurin kaikista suurista talouksista, mukaan lukien Kiinan – Tämä on sellainen myönteinen ilmoitus, jonka piti astua jalkaan vuonna 2021. Ja se osoitti jo taikuutensa. Osakemarkkinat hyppäsivät jännityksessä vuoden 2021 budjetin jälkeen, mikä kaksinkertaisti sijoittajien ilon. Unohtamatta, että markkinat ovat erittäin spekulatiivisia ja epävakaita eivätkä aina toimi todellisen taloudellisen realiteetin mukaisesti, joten ne ovat riskialttiita. Mutta samalla yhtä palkitsevaa, jos tarkkailet malleja huolellisesti ajan mittaan.

Joten jos arvelet, että on aika valmistautua ja tehdä kauaskantoisia muutoksia osakesalkkuusi – joko uudistaaksesi myrskyisän vuoden 2020 koettelemaa osakemarkkinasijoitustasi tai muuttaaksesi/hajauttaaksesi sen vakaan tuoton saamiseksi, tai vain saadakseen voittoa kasvavista osakemarkkinoista – Tässä on joitain parhaista osakkeista, joihin voit panostaa vuonna 2021.

1. Infosys

Ala: IT – Ohjelmisto

Markkina-arvo (INR. cr): 550 100,64

Pörssit: BSE (500209), NSE (INFY)

Osakekurssihistoria:

Viimeisen 6 kuukauden huippu

1392,70

Tammikuu 2021

Viimeisen 6 kuukauden alin

912,60

Syyskuu 2020

Viimeisen 52 viikon alin

511.10

Maaliskuu 2020

Tämänhetkinen osakekurssi (BSE)

1 291,35

19. helmikuuta 2021 (suljettu)

Keskeisten välittäjien mukaan osakkeiden ostaminen Infosysistä kannattaa. IT-alan kärjessä olevan ei pitäisi olla yllätys, etenkään COVIDin jälkeisessä talousympäristössä. Yritykset luottavat yhä enemmän digitalisaatioon, mikä tekee tietotekniikasta halutuimman toimialueen. Asiantuntijat spekuloivat, että hyvä kauppaketju, kustannustehokkuus ja tilin laajentaminen ovat joitakin muita tämän osakkeen hyväksi tekijöitä.

2. Bharti Airtel

Ala: Televiestintä – palvelu

Markkina-arvo (INR. cr): 316 940,60

Pörssit: BSE (532454), NSE (BHARTIARTL)

Osakekurssihistoria:

Viimeisen 6 kuukauden huippu

610

Tammikuu 2021

Viimeisen 6 kuukauden alin

394,05

Syyskuu 2020

Viimeisen 52 viikon alin

381,05

Maaliskuu 2020

Tämänhetkinen osakekurssi (BSE)

580,95

19. helmikuuta 2021 (suljettu)

🔥 Empfohlen:  5 parasta cPanel-isännöintipalveluntarjoajaa vuonna 2023

Tietoliikenne tehostaa IT:tä ja päinvastoin. Molemmat ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Internetin levinneisyys kasvaa nopeasti ja Intian maaseutuväestöllä on suurelta osin pääsy Internetiin älypuhelimen kautta (jopa 50 % väestöstä on saanut yhteyden vuoteen 2020 mennessä), tämä sektori kukoistaa varmasti. Joten Airtel ohittaa Jion uusien kuukausitilaajien lisäämisessä vuonna 2020 ei ole järkytys. Lisäksi sosiaalinen etäisyys on tehnyt matkapuhelimista ja laajakaistasta välttämättömyyden yrityksille ja yksityishenkilöille kaikkialla. Siksi tärkeimmät välittäjät pitävät peukkua myös tälle osakkeelle.

3. SBI

Ala: Pankkitoiminta, rahoitus

Markkina-arvo (INR. cr): 356 404,36

Pörssit: BSE (500112), NSE (SBIN)

Osakekurssihistoria:

Viimeisen 6 kuukauden huippu

310,80

Tammikuu 2021

Viimeisen 6 kuukauden alin

175,55

Syyskuu 2020

Viimeisen 52 viikon alin

149,55

toukokuu 2020

Tämänhetkinen osakekurssi (BSE)

399,35

19. helmikuuta 2021 (suljettu)

SBI on Fortune Global 500:n mukaan vuoden 2020 suurin julkisen sektorin pankki ja yksi suurimmista yrityksistä. Se on myös yksi parhaiten menestyneistä taantuman vuoden 2020 osakkeista. Jatkuvasti laskevien NPA-pankkien on oltava syy sijoittajien kasvavaan luottamukseen tätä pankkia kohtaan. yli 22 000 konttoria. Huippuvälittäjät suosivat myös sijoittamista tähän osakkeeseen.

4. Bajaj Finance

Ala: Rahoituspalvelut (NBFC)

Markkina-arvo (INR. cr): 331 365,79

Pörssit: BSE (500034), NSE (BAJFINANCE)

Osakekurssihistoria:

Viimeisen 6 kuukauden huippu

5372,75

joulukuuta 2021

Viimeisen 6 kuukauden alin

3008.85

Syyskuu 2020

Viimeisen 52 viikon alin

1783.10

toukokuu 2020

Tämänhetkinen osakekurssi (BSE)

5499.05

19. helmikuuta 2021 (suljettu)

Tämä on toinen osake, jonka välittäjät hyväksyvät sisällytettäväksi pitkän aikavälin sijoitussalkkuusi. Lyhytaikainen luotonanto on yritysten vahvuus. Bajaj Finserv Oy:n tytäryhtiö ja osa Bajaj-konsernia – Varainhoito, varainhoito ja vakuutus ovat sen muita keskeisiä rahoituspalveluita. Mikä edistää tämän alan kasvua? Matalat korot, ulkomaisten rahastojen sisäänvirtaukset alentavat edelleen rahan hintaa ja siten likviditeettiä ja tietysti kuluttajakäyttäytymistä eli taipumusta kuluttaa enemmän kuin säästää.

5. HDFC-pankki

Ala: Pankki- ja rahoituspalvelut

Markkina-arvo (INR. cr): 847 754,65

Pörssit: BSE (500180), NSE (HDFCBANK)

Osakekurssihistoria:

Viimeisen 6 kuukauden huippu

1511

Tammikuu 2021

Viimeisen 6 kuukauden alin

994

Elokuu 2020

Viimeisen 52 viikon alin

738,90

Maaliskuu 2020

Tämänhetkinen osakekurssi (BSE)

1544,50

19. helmikuuta 2021 (suljettu)

🔥 Empfohlen:  Verkkokaupan suunnittelun parhaat käytännöt: 6 verkkokauppasivustovinkkiä

Suurimpana asuntolainojen myöntäjänä Asuntopankkikehitys Oy:nä aloittanut HDFC Oyj hajautui vähittäispankkitoimintaan vuonna 1994. Varallisuudeltaan ja markkina-arvoltaan suurin yksityisen sektorin pankki HDFC Bank saa pankkivälittäjiltä lähes yksimielisen ostosuosituksen. Maalis-toukokuun 2020 markkinoiden romahduksen jälkeen kaikilla sektoreilla tämä on osoittanut lähes tasaista nousuvauhtia. Tämän pankin terveyttä heijastaa myös sen 1 000 INR:n investointi Yes-pankin jälleenrakentamiseen estääkseen sen romahtamisen maaliskuussa 2020 liiallisten huonojen lainojen vuoksi.

Tämä ei ole tyhjentävä luettelo tai yleinen suositus kaikille sijoittajille, kun otetaan huomioon eriasteinen riskinottopotentiaali. Lisäksi jokaisella sijoittajalla on joukko odotuksia, jotka vastaavat hänen tarpeitaan/tavoitteitaan. Siksi nämä ovat vain muutamia osakkeita (useista), jotka pitävät mielessään yhden yhteisen tavoitteen monista useiden sijoittajien keskuudessa – alhainen riski ja hyvä tuotto pitkällä aikavälillä (tyypillisesti 3 vuotta tai enemmän).Kuinka päättää sijoittaa

Ihmettelen mitä ovat parametrit sinun pitäisi harkita osaketta nollattaessa? Muutama seikka, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen sijoitusta, ovat:

Markkina-arvo: Se on yksinkertaisesti pörssiyhtiön markkina-arvo eli ulkona olevien osakkeiden lukumäärä kerrottuna nykyisellä osakehinnalla. Siksi se on muuttuja ja muuttuu jatkuvasti. Tarkkaile trendiä tietyn ajanjakson aikana saadaksesi merkityksen. Se edustaa yrityksen kokoa (suuri cap/mid cap/small cap); korkea markkina-arvo (suhteessa yrityksen toimialaan ja sen yrityksiin), mikä osoittaa edelleen vakaampaa kasvua ja siten alhaista riskiä.

Toimialan/toimialan arviointi: Sen alan kasvunäkymien etsiminen, johon aiot sijoittaa, on ratkaisevan tärkeää. Oletetaan, että haluat ostaa ohjelmistoalalla toimivan yrityksen osakkeita. Tällä hetkellä IT on kukoistava ala; ohjelmistotuotteilla ja -palveluilla on valtava kysyntä, mikä johtuu hallinnon digitaalisesta halusta sekä maailmanlaajuisesta kuluttajakäyttäytymisen muutoksista, jotka osoittavat taipumusta teknologioihin, kuten pilveen, tekoälyyn, robotiikkaan, 5G:hen jne. Vastaavasti terveydenhuollon, lääkkeiden ja sähköisen kaupankäynnin kasvu on ollut ennennäkemätöntä. ilmeisiin ja merkittäviin pandemian jälkeisiin sosioekonomisiin muutoksiin. Muita lupaavia aloja olisivat sähkö, infra, kemikaalit ym. Kaikki riippuu siitä, mikä ala houkuttelee sinua.

Yrityksen taloudellinen kunto: Liikevaihto, liikevoitto/nettotulos, EPS, P/E-luvut jne. ovat joitain yrityksen suorituskyvyn perusohjeita. Analysoi ja vertaa näitä muutaman vuosineljänneksen tai vuoden aikana lyhyen/pitkän aikavälin sijoitustavoitteistasi riippuen.

Taloudellisesti vuosi 2021 on selvästi riskialtista maastoa, jossa on vain vihreitä laikkuja, mutta tulevaisuuden polun suhteen on paljon epävarmuutta. Joten “varovaisuus” on sana vuodelle 2021. Kasvu näyttää varmalta kaikilla talouden sektoreilla, mutta suunta ja laajuus vaihtelevat sen mukaan, kuinka pitkäksi ja onnistuneeksi rokotuskampanja osoittautuu, ja se ratkaisee lopulta kokonaissumman. palautuksesta taskussasi.

🔥 Empfohlen:  Plaidin menestystarina – kuinka se yhdistää finanssimaailman yhdellä napautuksella?


Mikä on ainutlaatuista osakemarkkinoille sijoittamisessa?

Hyvin yksinkertaistetusti sanottuna, aivan kuten suunnittelet ruokavaliosi makusi mukaan, sinun on suunniteltava osakesalkkusi vastaamaan parhaiten taloudellisia tarpeitasi ja etujasi. Pakkaa sijoitussalkkusi valikoimalla terveellisiä, mielenkiintoisia ja ehkä myös muutamia kokeellisia vaihtoehtoja. Ja sitten alkaa seurata ja tutkia osakekehityksen tai ROI:n (sijoitetun pääoman tuotto) kehitystä ajan mittaan, koska tämä on ensisijaista menestyväksi sijoittajaksi tulemiselle ja vakaan taloudellisen kunnon varmistamiselle.Johtopäätös

PS: Nämä ovat jälleen vain muutamia osakkeita, joilla on suuri markkina-arvo ja joiden välittäjät ja markkina-analyytikot ovat suosineet ostamista tai pitämistä melko huolelliselle sijoittajalle, joka haluaa sijoittaa rahansa turvallisesti (pois kullasta tai kiinteistöistä) pitkällä aikavälillä. Monilla muilla toimialoilla, joilla on keskisuuret ja pienet markkina-arvot, on monia muita, jotka voivat antaa sinulle runsaan tuoton, jos teet perustutkimusta ja seuraat sen suuntausta. Ajoitus on yhtä tärkeä kuin budjetti ja valitsemasi osakkeet. Tässä siis onnea ‘indeksiä’ myös osakkeillesi!

Usein kysytyt kysymykset – Usein kysytyt kysymykset osakemarkkinoilta

Kuinka tuplaat rahasi?

Useimmat meistä ajattelevat, että se on villihanhien takaa-ajoa, mutta tiesitkö, että 72:n säännön mukaan voit laskea ajan, joka kuluisi rahojesi tuplaamiseen? Aika, joka kuluisi rahojesi tuplaamiseen = 72/tuotto

Esimerkki: 10 %:n tuotolla raha kaksinkertaistuu 72/10 eli 7,2 vuodessa; Vastaavasti 8 %:n tuotolla raha kaksinkertaistuisi 72/8 eli 9 vuodessa.

Tarvitsenko suuren summan rahaa sijoittaakseni osakkeisiin?

Ehdottomasti ei! Voit aloittaa sijoittamisen aluksi pienellä parin tuhannen summalla. Ja sitä suositellaan yleensä aloittelijoille.

Mitkä osakkeet ovat parhaat ostettavat Intiassa?

Jotkut parhaista osakkeista sijoittaa Intiaan ovat:

  • Bharti Airtel
  • HDFC pankki
  • SBI
  • Infosys
  • Bajaj Finance
  • Hindustan Unilever
  • Kotak Mahindra Bank
  • Aasialaiset maalit