Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat puskurivaihtoehdot vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat puskurivaihtoehdot vuodelle 2023 (vertailu)

Puskuri on suosittu sosiaalisen median ajoitustyökalu, mutta se ei ole oikea valinta jokaiselle yritykselle. Jos etsit puskurivaihtoehtoa kokeiltavaksi, olet oikeassa paikassa!

Alla olemme koonneet luettelon markkinoiden parhaista puskurivaihtoehdoista. Kaikki alla olevat sosiaalisen median hallintaalustat tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin Buffer, kuten analytiikka-, suunnittelu-, julkaisu- ja aikataulutyökalut.

Valmis? Aloitetaan!

Parhaat puskurivaihtoehdot – yhteenveto

 1. SocialBee – Paras yleinen puskurivaihtoehto sosiaalisen median julkaisuun/aikataulutukseen.
 2. Agorapulse – Paras all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalupakki.
 3. Lähetettävä – Paras all-in-one-työkalu kohtuuhintaan.
 4. Pallyy – Paras puskurivaihtoehto visuaaliselle sisällölle. Sisältää ajoituksen, some-postilaatikon ja paljon muuta.
 5. Metricool – Paras analytiikkaan ja raportointiin.
 6. TweetDeck – Paras puskurivaihtoehto Twitterin ajoitukseen.
 7. Sprout Social – Paras isommille brändeille ja yrityksille.
 8. Tarinapäällikkö – Täydellinen monikanavainen markkinointiratkaisu sisäänrakennetuilla sosiaalisen median hallintatyökaluilla.
 9. Tapaa Edgar – Vankka monipuolinen aikataulutyökalu.

#1 – SocialBee

SocialBee on suosikkivaihtoehtomme Bufferin sosiaaliselle julkaisutoiminnalle. Osittain johtuen siitä, että se käyttää sisältökirjastoja, joiden avulla on helppo säästää aikaa ja saada enemmän hyötyä ikivihreästä sisällöstäsi.

SocialBee voi auttaa sinua hallitsemaan sosiaalisia kampanjoitasi kaikkialla, missä asiakkaasi ovat verkossa. Se tukee kaikkia tärkeimpiä alustoja, mukaan lukien Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ja Pinterest.

Se on hieman kalliimpi kuin Buffer, mutta silti erittäin edullinen, ja valikoima hinnoittelusuunnitelmia sopii kaikkiin budjetteihin.

SocialBeen innovatiivinen ‘Sisältökategoriat’-ominaisuus mahdollistaa sinun liittää sosiaaliset viestisi eri luokkiin. Tämä helpottaa järjestyksessä pitämistä ja varmistaa, että julkaiset hyvän yhdistelmän erityyppistä sisältöä.

Tämän jälkeen voit hallita kaikkia luokan viestejä kerralla. Jos esimerkiksi haluat muuttaa julkaisuaikatauluasi, voit keskeyttää kokonaisia ​​luokkia kerralla. Voit myös muokata kaikkia saman luokan viestejä joukkoeditorilla.

Myös aikatauluominaisuudet ovat huippuluokkaa. Sen lisäksi, että SocialBee antaa sinun julkaista tai ajoittaa julkaisuja eri alustoilla vain muutamalla napsautuksella, se sisältää myös edistyneitä ajoitusominaisuuksia.

Voit esimerkiksi asettaa automaattisesti uudelleen jonoon parhaiten suoriutuneen sisältösi. Voit myös asettaa julkaisut vanhenemaan tiettynä päivänä tai tietyn jakomäärän jälkeen, mikä on erittäin hyödyllistä aikaherkässä sisällössä ja sosiaalisessa mediassa.

Muita tykkäämiämme SocialBee-ominaisuuksia ovat mukautetut lyhyet URL-osoitteet ja URL-seuranta, upeat yhteistyötyökalut, työnkulut ja työtilat sekä vankka analytiikka.

Hinnoittelu:

Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 29 dollarista kuukaudessa Bootstrap-paketille, joka tukee jopa viittä sosiaalista profiilia ja yhtä käyttäjää työtilaa kohden. Saatavilla on myös kalliimpia suunnitelmia. Säästä 16 % vuosittaisella laskutuksella.

14 päivän ilmainen kokeilujakso on saatavilla kaikissa suunnitelmissa.

Lue SocialBee-arvostelumme.


#2 – Agorapulse

Agorapulse on all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, joka on täydellinen vaihtoehto puskurille. Selvyyden vuoksi Agorapulse voi korvata kaikki Bufferin työkalut – ei vain heidän sosiaalisen julkaisutyökalunsa.

Agorapulsen maksulliset suunnitelmat ovat hieman kalliimpia kuin Buffer ja SocialBee, mutta lisäkustannuksista saat pääsyn joihinkin tehokkaimmista sosiaalisen median julkaisu-, seuranta-, raportointi- ja viestintätyökaluista.

Alustan yhtenäisen some-postilaatikon avulla on helppo hallita kaikkea asiakasviestintääsi sosiaalisessa mediassa yhdestä hallintapaneelista. Se tallentaa viestit, kommentit ja arvostelut yhteen paikkaan, jotta et koskaan jää paitsi.

“Inbox Assistant” pitää postilaatikkosi siistinä ja siistinä puolestasi tarkistamalla, järjestämällä, nimeämällä ja määrittämällä viestejä automaattisesti niiden sisällön perusteella.

Agorapulse tarjoaa myös sosiaalisen kuuntelun työkaluja, joiden avulla voit “kuunnella” keskusteluja brändistäsi ja kilpailijoistasi eri sosiaalisten alustojen kautta. Tämän avulla on helppo mitata brändimielipiteitä, löytää uusia oivalluksia ja selvittää, mitä asiakkaasi haluavat.

🔥 Empfohlen:  Spotify ja Google sopivat ottavansa käyttöön käyttäjän valitseman laskutuksen

Agorapulse todella erottuu kuitenkin heidän tuestaan. He vastaavat paljon nopeammin kuin kilpailijansa, keskimääräinen vastausaika on 30 minuuttia ja käyttäjätyytyväisyyspisteet 96 %.

Asiakkaat ovat myös arvioineet niitä korkeammalle kuin muut sosiaalisen median hallinta-alustat, kuten Hootsuite ja Sprout Social, arvostelusivustoilla, kuten TrustRadius ja G2Crowd. Jos nopea ja avulias tuki on sinulle tärkeää, Agorapulse on oikea tie.

Hinnoittelu:

Voit aloittaa Agorapulsen ilmaisella versiolla, joka on rajoitettu yhteen käyttäjään ja kolmeen sosiaaliseen profiiliin.

Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla.

Lue Agorapulse-arvostelumme.


#3 – Lähetettävä

Lähetettävä on sosiaalisen median hallinnan työkalupakki, joka on suunniteltu vastaamaan tiimien ja virastojen tarpeisiin. Sen avulla on helppo hallita sosiaalisen median toimintaasi mittakaavassa.

Se tarjoaa laajat integrointivaihtoehdot, ja se voidaan synkronoida kaikkien suosikkisosiaalisten alustojesi kanssa, mukaan lukien Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, LinkedIn ja Google My Business.

Se integroituu myös muihin hyödyllisiin työkaluihin markkinointiarsenaalissasi, kuten WordPress, Canva (luoda grafiikkaa sosiaalisiin viesteihisi), Google Analytics ja Google Chrome. Jos asennat Chrome-laajennuksen, voit julkaista tai ajoittaa sisältöä, jonka kohtaat Internetiä selatessasi edes avaamatta Sendible-sovellusta.

Sendiblen sisällönluontityökalut, kuten sisäänrakennettu editori, helpottavat huomiota herättävien viestien luomista ja niiden esikatselua jokaisella alustalla.

Kuten puskurissa, Sendiblen avulla voit myös suunnitella sisältöstrategiaasi ja ajoittaa julkaisuja, tarkastella tietoja ja analytiikkaa kampanjasi tehokkuuden mittaamiseksi ja paljon muuta.

Sendible tarjoaa myös joukon hyödyllisiä yhteistyötyökaluja, jotka on suunniteltu helpottamaan tiimien ja virastojen yhteistyötä ja virtaviivaistamaan työnkulkuaan. Kehittyneiden ominaisuuksien, kuten sisältöehdotusten, joukkoaikataulutuksen ja älykkäiden jonojen, avulla voit skaalata toimintojasi ja säästää aikaa.

Hinnoittelu:

Maksulliset suunnitelmat alkavat 29 dollarista kuukaudessa, ja 14 päivän ilmainen kokeilu on saatavilla.

Lue Sendible-arvostelumme.


#4 – Pally

Pallyy on sosiaalisen median aikataulutusalusta, joka on suunniteltu vastaamaan virastojen tarpeisiin samalla kun se on uskomattoman edullinen.

Siinä on tyylikäs, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja valikoima tehokkaita ominaisuuksia. Ja vaikka se keskittyy sosiaaliseen aikataulutukseen, se sisältää myös lisäominaisuuksia Instagramille. Analytics, some-postilaatikko, biolinkkityökalu ja paljon muuta.

Pallyy on suunniteltu visuaalisen sisällön jakamista ajatellen, ja sillä on erittäin tyylikäs työnkulku.

Voit käyttää sisäänrakennettua Canva-editoria luodaksesi upeita, silmiinpistäviä malleja ja nähdä, miltä ne näyttävät visuaalisesti Instagram-syötteessäsi vedä ja pudota -editorin avulla. Voit myös joukkosynkronoida sisältöä kalenteriisi julkaisua varten, käyttää tutkimisominaisuutta löytääksesi käyttäjien luomaa sisältöä uudelleen julkaistavaksi ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan olin vaikuttunut siitä, kuinka hyvä käyttöliittymä oli koko työkalun ajan. Pallyyn julkaisutoimintojen työnkulusta sulavaan yhtenäiseen sosiaaliseen postilaatikkoon. On selvää, että sen suunnittelua on mietitty paljon.

Hinnoittelu:

Pallyy tarjoaa täysin ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit ajoittaa jopa 15 viestiä kuukaudessa. Voit päivittää premium-suunnitelmaan 15 dollarilla kuukaudessa.

Lue Pallyy-arvostelumme.


#5 – Metricool

Metricool on loistava puskurivaihtoehto niille, jotka tarvitsevat ajoitusta ja analytiikkaa. Metricoolissa on joitain todella syvällisiä analytiikkaominaisuuksia, kuten hashtag-seuranta, kilpailijaanalyysi, reaaliaikainen seuranta ja paljon muuta.

Voit käyttää Metricoolia sisällön suunnitteluun ja seurantaan useilla sosiaalisilla alustoilla Facebookista ja Instagramista Twitchiin ja LinkedIniin.

Metricoolissa on kaikki mitä tarvitset pysyäksesi sosiaalisen median analytiikkasi kärjessä, ja siinä on myös raportointiominaisuus, joten voit helposti viedä analyysitietosi ja esitellä ne siististi muille tiimisi jäsenille tai asiakkaille. Mitä tulee julkaisuun, Metricool toimittaa myös.

🔥 Empfohlen:  Big Cartel vs. Shopify -vertailu: kumpi on parempi?

Käyttäjillä on pääsy visuaaliseen kalenteriin, jolla he voivat suunnitella ja julkaista sisältöä kaikille sosiaalisen median alustoille, kaikki samasta kojelautasta. Voit myös ajoittaa ja automatisoida lähettämisen sekä määrittää klikattavia biolinkkejä. Kaiken kaikkiaan se on loistava julkaisutyökalu tehokkailla analytiikkaominaisuuksilla, jotka sopivat täydellisesti tiimeille tai riippumattomille sosiaalisen median johtajille.

Hinnoittelu:

Metricoolilla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit linkittää yhden tilin jokaiselle tärkeimmälle sosiaalisen median kanavalle. Saatavilla on myös maksettuja suunnitelmia alkaen $ 22/kk, vuosittaiset alennukset saatavilla.

Lue Metricool-arvostelumme.


#6 – TweetDeck

Jos käytät Twitteriä mieluummin kuin muita sosiaalisia kanavia ja haluat säästää rahaa aikataulujen suhteen, TweetDeck voi olla täydellinen vaihtoehto sinulle. TweetDeck on Twitterin luoma sosiaalisen median työkalu, jonka avulla voit ajoittaa ja julkaista Twitter-viestejäsi ja paljon muuta.

Työkalu aloitti toimintansa Twitter-käyttäjien luomana sovelluksena, mutta yritys otti sen nopeasti käyttöön ja asetettiin julkisesti Twitter-käyttäjien saataville. Yksi TweetDeckin tärkeimmistä eduista on, että se on täysin ilmainen työkalu.

Voit käyttää sitä tweettien luomiseen, ajoittamiseen ja julkaisemiseen Twitter-tilillesi. Siinä on myös hyödyllinen kojelauta, jonka avulla voit seurata tiliäsi ja tarkastella useita aikajanoja, viestejä ja trendaavia hashtageja yhdessä paikassa.

Voit myös käyttää TweetDeckiä brändin tai yleisön tunteen mittaamiseen. Haemalla aihetta, jota seuraa iloinen tai surullinen emoji, voit tarkastella aihetta koskevia positiivisia ja negatiivisia twiittejä nähdäksesi, mitä muilla Twitter-käyttäjillä on sanottavaa. Kaiken kaikkiaan se on loistava budjettiratkaisu Twitterin käyttäjille.

Hinnoittelu:

TweetDeck on täysin ilmainen. Tarvitset vain Twitter-tilin käyttääksesi alustaa.


#7 – Sprout Social

Sprout Social on all-in-one sosiaalisen median työkalu, joka sopii täydellisesti suuremmille yrityksille. Sprout Social on yksi sosiaalisen median puhutuimmista työkaluista, ja on helppo ymmärtää miksi.

Tämä työkalu sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua kaikessa sisällön luomisesta ja julkaisemisesta analytiikkaan ja tuotekuvaan.

Mitä tulee ajoitukseen ja julkaisuun, Sprout Social tarjoaa tyylikkään ja toimivan visuaalisen sisällön suunnittelijan. Tämän keskuskeskuksen avulla voit suunnitella sisältöstrategiaasi, luoda postauksia, ajoittaa ja julkaista. Voit jopa noutaa mediaa Sprout Socialin multimediakirjastosta käytettäväksi osana sosiaalisen median viestejäsi.

Toinen hieno ominaisuus, jonka Sprout Social tarjoaa, on sitoutumistyökalu. Tämän avulla voit luoda yhden yhtenäisen postilaatikon, jonka avulla voit hallita viestejä ja kommentteja sosiaalisista kanavista. Tämä on täydellinen isommille tiimeille, koska se tarkoittaa, että kaikki viestisi ovat yhdessä paikassa, joten mitään ei voi jäädä paitsi, vaikka sinulla olisi useampi kuin yksi henkilö, joka hallitsee sosiaalisen median vuorovaikutustasi.

Sprout Social sisältää myös analytiikkatoiminnot ja sosiaalisen median kuuntelutyökalun, jonka avulla voit seurata tarkasti, kuinka sisältösi vastaanotetaan verkossa.

Lyhyesti sanottuna Sprout Socialissa on kaikki mitä tarvitset suurten sosiaalisten kampanjoiden hallintaan ja optimointiin. Se on kuitenkin hieman kallis, joten se on parempi valinta suuremmille yrityksille.

Hinnoittelu:

Hinnat alkaen $249/kk

Lue Sprout Social -arvostelumme.


#8 – StoryChief

Tarinapäällikkö on tehokas monikanavainen markkinointityökalu, jossa on joukko sosiaalisen median hallintaominaisuuksia. Bufferin tapaan StoryChiefillä on analytiikkaominaisuuksia, sisällön julkaisuvaihtoehtoja ja sitoutumisen seuranta.

🔥 Empfohlen:  Surfshark vs ExpressVPN -vertailu 2023: Kumpi on parempi?

StoryChief sisältää kuitenkin myös monia muita ominaisuuksia, jotka tekevät sosiaalisen median hallinnasta ja sisällönhallinnasta yleensä paljon helpompaa.

Sisältökalenteriominaisuuden avulla voit ajastaa, julkaista ja seurata sosiaalisen median postausten ja blogiviestien edistymistä eri kanavissa. Tämä sisältökalenteri integroituu myös useisiin muihin kalentereihin, kuten Google-kalenteriin ja Microsoft Outlookiin.

StoryChief sisältää myös ominaisuuksia, joiden avulla tiimit voivat luoda ja tehdä yhteistyötä saumattomasti yhdestä keskitetystä hallintapaneelista. Käyttäjät voivat kommentoida sisältöä ja tehdä muutoksia reaaliajassa. Kun sosiaalisen median sisältösi on julkaistu StoryChiefillä, voit seurata sen suorituskykyä ja luoda perusteellisia raportteja jaettavaksi asiakkaiden kanssa.

Toinen StoryChiefin erottuva ominaisuus on Employee Advocacy -työkalut. Näiden työkalujen avulla voit hyödyntää työntekijöiden luomaa sisältöä ja vahvistaa tuotekuvaasi. Voit seurata ja hyväksyä brändisi lähettiläiden sisältöä ja rohkaista työntekijöitäsi jakamaan kuratoitua sisältöä sosiaalisen median alustoilla.

StoryChiefin laaja ominaisuusvalikoima ja helppokäyttöisyys tekevät siitä loistavan valinnan suurille yrityksille tai sisältömarkkinointitiimeille, jotka tarvitsevat keskitetyn keskuksen sisällön luomiseen ja julkaisemiseen.

Hinnoittelu:

Suunnitelmat alkaen $ 90/kk


#9 – Tapaa Edgar

Tapaa Edgar on sosiaalisen median aikataulutustyökalu, joka on suunniteltu yrittäjiä ja pienyrityksiä silmällä pitäen. Yritys on ylpeä siitä, että se priorisoi freelancerien ja pienyritysten tarpeet, jotka haluavat tehdä sosiaalisessa mediassa julkaisemisesta yksinkertaista ja nopeaa.

Tätä varten MeetEdgar sisältää mielenkiintoisia automaatioominaisuuksia, jotka voivat auttaa pitämään sosiaalisen median suunnittelun ja aikataulutuksen minimissä.

Työkalun avulla voit ajoittaa säännöllisiä päivityksiä sosiaalisen median kanavillesi ja käyttää vanhaa sisältöä uudelleen, jotta se olisi tuoretta ja kiinnostavaa seuraajillesi. Ajan myötä kaikki sosiaalinen sisältösi tallennetaan kirjastoon, ja se voidaan automaattisesti käyttää uudelleen pitämään sosiaaliset kanavasi aktiivisina, vaikka sinulla ei olisi aikaa luoda uutta sisältöä.

Voit myös käyttää sisällön luomistyökalua luodaksesi sosiaalisia viestejä muutamassa sekunnissa. Jos kaipaat inspiraatiota, voit liittää linkin artikkeliin, josta pidät, ja työkalu valitsee automaattisesti uutisarvoisen lainauksen.

MeetEdgar ei kuitenkaan ole vain julkaisutyökalu. Sitä voidaan käyttää myös kampanjoidesi seuraamiseen, ja se sisältää ominaisuuksia, kuten A/B-testauksen ja linkkien seurannan, jotka auttavat sinua pysymään sosiaalisen median pelisi kärjessä.

Kaiken kaikkiaan se on täydellinen työkalu yrittäjille, jotka kaipaavat aikaa ja haluavat vähentää sosiaalisen median julkaisuaikansa minimiin.

Hinnoittelu:

Suunnitelmat alkaen $ 19/kk


Parhaan puskurivaihtoehdon valitseminen yrityksellesi

Tämä päättää kokoelmamme markkinoiden parhaista puskurivaihtoehdoista! Toivottavasti olet jo löytänyt jotain, joka vastaa etsimääsi tästä luettelosta.

Jos et kuitenkaan ole varma, mikä on oikea valinta yrityksellesi, suosittelemme:

 • SocialBee jos haluat parhaan vaihtoehdon Bufferin sosiaaliselle julkaisutoiminnalle. Tämä on ominaisuus, jota useimmat ihmiset haluavat korvata.
 • Agorapulse jos etsit tehokkainta all-in-one-työkalupakkia huippuluokan tuella, etkä välitä kuluttaa vähän enemmän.
 • Pallyy jos keskityt enimmäkseen Instagramiin. Se on täydellisin ja edullisin testaamamme Instagram-markkinointityökalu. Osittain siksi, että sen julkaisutyönkulku on suunniteltu erityisesti visuaalisen sisällön jakamiseen.