Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat resurssit päätöksentekopuiden oppimiseen vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat resurssit päätöksentekopuiden oppimiseen vuonna 2022

Päätöspuut ovat valvottu oppimismenetelmä, jolla rakennetaan malli, joka ennustaa kohdemuuttujan arvon oppimalla yksinkertaisia ​​päätössääntöjä tietoominaisuuksista. DT:itä käytetään sekä luokitukseen että regressioon, ja niitä on helppo ymmärtää ja tulkita.

Alla olemme listanneet suosituimmat verkkokurssit, YouTube-videot ja oppaat harrastajille päätöksentekopuiden hallitsemiseksi.

CodeAcademyn päätöspuut

CodeAcademyn kurssi keskittyy kehittäjien opettamiseen päätöspuiden ja satunnaisten metsien rakentamiseen ja käyttöön. Kurssilla tarkastellaan kahta menetelmää yksityiskohtaisesti: Gini-epäpuhtaudet ja Information Gain. Pohjimmiltaan interaktiivinen alusta, kurssi auttaa kehittäjiä ymmärtämään käsitteitä ja koodauskomponentteja. Käsiteltäviä aiheita ovat päätöspuut, Gini-epäpuhtaudet, rekursiivinen puurakennus, tiedon saaminen ja tietojen luokittelu testattaessa käsitteitä tietojoukoissa erilaisten päätöspuiden luomiseksi. Kurssi tarjoaa myös portfolioprojekteja ja tietokilpailuja.

Kurssi löytyy täältä

Päätöspuu – teoria, sovellus ja mallinnus käyttäen R on Udemy

Kurssi selittää päätöspuiden A-Z:t ja sisältää yhteensä kahdeksan tuntia luentoja analytiikan ammattilaiselta Gopal Prasad Malakarilta. Kurssin kohdeyleisö on alan ammattilaisia ​​ja se käsittelee aiheita kuten päätöspuut, niiden sovellukset, edut, päätöspuun algoritmit, puun kehittäminen R:ssä ja päätöksen R tulkinta.

Kurssi löytyy täältä

Päätöspuut, satunnaiset metsät Udemylla

Start-Tech Academyn kurssi on suunnattu ohjelmoijille, joilla on peruskielentaidot. Kurssin tavoitteena on auttaa ihmisiä ymmärtämään päätöspuun algoritmeja, luomaan puun Pythonissa ja ratkaisemaan liiketoimintaongelmia päätöspuiden avulla. Se kattaa ML:n ja Pythonin perusteet ennen kuin siirrytään päätöspuihin.

Kurssi löytyy täältä.

Paras opas päätöspuun toteuttamiseen Pythonissa Simplilearnissa

Muutama moduuli Simplilearnin yksityiskohtaisessa koneoppimissoittolistassa on varattu päätöspuille ja satunnaisille metsäalgoritmeille; oppitunnit 12 ja 13. Oppitunti sisältää puolen tunnin selitysvideon, jota täydennetään teksteillä, kaavioilla ja kaavioilla. Päätöspuupohjaiset oppimiset sisältävät peruskäsitteitä, sovelluksia, terminologioita, metodologioita, algoritmien rakentamista ja DT:iden rakentamista Pythonissa.

Löydä opas täältä

Edurekan päätöspuualgoritmiluento

Edureka-professorin tunnin mittainen video käsittelee päätöspuualgoritmeja Pythonissa. Video vie kehittäjät läpi päätöspuualgoritmien perusteet ja luokittelun käsitteet, luokittelun käyttötapaukset, päätöspuun terminologiat, päätöspuun visualisoinnin ja sen kirjoittamisen alusta alkaen Pythonissa.

🔥 Empfohlen:  Parhaat ruoka- ja ruoanlaittoblogit – katsaus parhaisiin ruokailijoihin liittyviin blogeihin

Löydä video täältä

Matemaattisen munkin kurssi

Mathematical Monk on YouTube-kanava, joka kouluttaa matematiikan tutkinnon suorittaneita ja ylemmän tason valmistuneita. Heidän ML 2.1-, 2.2- ja 2.3-selittäjänsä osana koneoppimissoittolistaa ovat perusjohdanto CART-lähestymistapaa käyttäviin regression päätöspuihin. Käsite selitetään kaavioiden ja selitysten avulla.

Löydä video täältä

Päätöspuu HackerEarthissä

HackerEarth on intialainen ohjelmistoyritys, jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa ja joka tarjoaa yritysohjelmistoja organisaatioille teknisiin rekrytointitarpeisiin. Yritys julkaisee myös koneoppimisen tutoriaaleja ja harjoitusongelmia. Heidän oppaansa päätöspuista on kattava tekstillinen selitys aiheista sekä kaaviomaiset esimerkit ja sovellukset. Oppitunnit opetetaan tosielämän ongelmien kautta. Siinä esitetään myös koodauksen perusteet päätöspuun rakentamiseksi.

Löydä opas täältä

Stanfordin päätöspuut ja kokonaisuusmenetelmät YouTubessa

Stanfordin CS229 on laaja johdatus koneoppimiseen ja tilastolliseen hahmontunnistukseen. Päätöspuut ja ensemble-menetelmät ovat yksi kurssin moduuleista, jossa on 100 minuutin video luennosta. Professori Raphael Townshend, tohtorikandidaatti ja CS229 Head TA, tarjoaa oppitunteja päätöspuista, yleisistä yhdistelmämenetelmistä ja satunnaisista metsistä.

Löydä video täältä

ISLR Luku 8: Tree-Based Methods -soittolista YouTubessa

Data School, datatieteitä oppiva verkkokoulu, on julkaissut soittolistan, joka koostuu viisiosaisista videoista ja kahdesta ylimääräisestä luennosta, joissa käsitellään päätöspuita, päätöspuun karsimista, luokittelua ja vertailua lineaarisilla malleilla, bootstrap-aggregaatiota, satunnaista metsää ja käynnistystä sekä vaihteleva merkitys.

Soittolistan löydät täältä.

Koneoppimisen luento 29 Cornellissa YouTubessa

Kilian Weinberger on Cornellin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen apulaisprofessori. Hän sai Ph.D. Pennsylvanian yliopistosta konetulojen alalla ja kirjoittanut useita alan artikkeleita. Youtube-opetusohjelma on hänen tallennetut luennot päätöspuista, epäpuhtausfunktioista, ID3-algoritmista ja parametrisista algoritmeista.

Lue luento täältä

Lue luentomuistiinpanot täältä

Edinburghin yliopiston päätöspuun oppimissoittolista YouTubessa

Victor Lavrenko on luennoitsija ja apulaisprofessori Edinburghin yliopistossa, joka keskittyy kehittämään parempia algoritmeja hakukoneille. Victor opettaa muun muassa Introductory Applied Machine Learning (IAML) -kurssia Edinburghin yliopistossa. Päätöspuun moduuli on jaettu lyhyiksi 5 minuutin selitysvideoiksi YouTubessa.

🔥 Empfohlen:  Verkkosivustot, jotka maksavat vuonna 2023: yli 10 verkkosivustoa, joilla voit saada maksuja verkossa

Soittolistan löydät täältä

Table of Contents