Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat resurssit PHP:n oppimiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat resurssit PHP:n oppimiseen

PHP ei ehkä ole yksi seksikkäimmistä ohjelmointikielistä, jota joku saattaa kiirehtiä oppimaan, mutta sillä on silti yksi suuri vaatimus kuuluisuudesta. Se on ohjelmointikieli, jolle blogiohjelmisto WordPress rakennettiin.

WordPress toimii 35 prosentilla Internetin sivustoista, ja se tukee HTML5:tä ja CSS:ää. Voisi siis sanoa, että PHP on tärkeä. Mutta verrattuna esimerkiksi Rubyyn tai Pythoniin, se voi tuntua hieman tylsältä.

Asiaa ei paranna se, että työnantajien kysyntä on pienempi ja palkat pienemmät kuin muilla kielillä. Mutta voit silti saada hyvän työn huippuluokan yrityksissä, kuten Facebookissa tai IBM:ssä. Joten PHP on silti oppimisen arvoinen, jos sinulla on aikaa ja halua. Ja se on suhteellisen helppo kieli opetella käynnistymään.

Tässä on 5 upeaa PHP-oppimisresurssia, joiden avulla voit luoda WordPress-verkkosivustoteemoja ja -laajennuksia hetkessä.

PHP:n koti verkossa tuo luonnollisesti mukanaan yksityiskohtaisen käyttäjän opetusohjelman kielen käytön aloittamiseen. Kun olet asentanut kaikki tarvittavat ohjelmat (kuten Apache ja MySQL), se käynnistyy heti ensimmäiseen PHP-koodiisi. Ei sekaisin, ei ajanhukkaa.

Kun olet suorittanut aloitusoppaat, on aika käsitellä paljon raskaampaa käsikirjaa. Jotkut näistä jutuista voivat olla hieman pelottavia, joten saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin selvität kaiken. Tämä ei ole asia, joka voidaan tehdä vain muutamalla istunnolla.

Muista kuitenkin, että PHP:n kauneus on, että sinulla on takanasi maailmanlaajuinen WordPress-yhteisö. Mitä kysymyksiä sinulla onkin, muilla ihmisillä on ollut aiemmin. Joten vain Googlea kysymyksesi, ja 9 kertaa 10:stä löydät vastauksesi.

Jos tekstin lukeminen ei upota tietämystä ja olet enemmän ääni-ihminen, YouTube-opetusohjelmat ovat luultavasti enemmän sinun juttusi. PHP-opetusohjelmat ovat melko yleisiä YouTubessa, mutta yksi soittolista, joka on mielestäni melko helppo seurata, on tämä.

🔥 Empfohlen:  34 pisteen tarkka Magento 2 Go Live -tarkistuslista

Videon ja äänen laatu ovat erinomaisia, ja kertoja selittää asiat erittäin selkeästi miellyttävällä englanninkielisellä aksentilla. Hän on erittäin hyvä selittämään PHP:n eri puolia, joten saatat huomata, että edistyt tämän soittolistan avulla enemmän kuin millään muulla verkossa olevalla opetusohjelmalla.

W3 Schools on yksi tunnetuimmista paikoista verkossa ohjelmointikielten suhteen. Ei siis ole yllätys, että heidän PHP-osio on täynnä hyödyllistä tietoa, ja se on pakollinen paikka verkossa.

Sivusto opastaa sinut systemaattisesti jokaisen PHP-termin läpi ja näyttää kuinka koodata sillä, joten sinulta kysytään jatkuvasti, mitä sinulle on juuri opetettu. Joten sinua testataan jatkuvasti, jotta näet, ymmärrätkö mitä sinulle kerrotaan.

Kuten muillakin ohjelmoinnin opetussivustoilla, kun sinulle näytetään koodinpätkä, sinulle annetaan mahdollisuus “ajoa se”. Painikkeen napsauttaminen asettaa koodin koodinmuokkausikkunaan ja voit tarkastella tulostetta. Tämä on myös hyvä tapa ymmärtää, mitä sinulle näytetään. Käytännön esitykset ohittavat kuivat luennot milloin tahansa.

W3 Schools myös sertifioi sinut valitsemallasi ohjelmointikielellä 95 dollarilla, mikä voi olla paras sijoitus, jonka olet koskaan tehnyt, jos luotat PHP-koulutukseen varmistaaksesi unelmatyösi.

Jos rakennat sivustoa PHP:llä, komentosarjat voivat saada sivustosi toimimaan eri tavoin ja antaa sille erilaisia ​​ominaisuuksia. Voit esimerkiksi antaa sivustollesi kalenterin, integroida ostoskorin tai antaa sivustollesi linkkien tarkistuksen. Todellakin, taivas on rajana käsikirjoituksissa. Sinun tarvitsee vain katsoa WordPress-laajennusten hakemistoa nähdäksesi, mikä on mahdollista.

PHP Resources tarjoaa sinulle luettelon komentosarjoista, jotka voit ladata PHP-pohjaiselle sivustollesi. Jotkut skriptit ovat ilmaisia, kun taas toiset ovat maksullisia. Sivusto tarjoaa myös suunnittelumalleja ja laajennuksia, jälleen sekoituksen ilmaisia ​​ja maksullisia.

Jotkut PHP-tehtävät ovat suhteellisen yksinkertaisia, mutta on myös monia, joita ei ole niin helppo seurata. PHP Best Practices keskittyy tehtäviin, jotka saattavat saada sinut kiroilemaan hieman hengitystäsi, ja yrittää selittää ne tavalla, jonka todennäköisesti ymmärrät.

🔥 Empfohlen:  Intian 12 parasta harjoittelusivustoa vuonna 2023

Tämä voi olla mitä tahansa käyttäjien salasanojen hajauttamisesta (ehdottoman tärkeää hakkereiden ja tietoturvaloukkausten nykyaikana), automaattista latausta, sähköpostiosoitteiden vahvistamista ja UTF-8:aa. Etkö tiedä mikä on UTF-8? Sitten kuulostaa siltä, ​​että tarvitset tämän verkkosivuston.

Johtopäätös

PHP saa joskus huonon rapin kaiken “huonon koodin” takia, joka leijuu WordPress-malleissa kaltaisissa paikoissa. Koska aloittelijakoodaajat toisinaan kopioivat muiden kehittäjäkoodaajien virheitä ja julkaisevat sitten omia versioitaan verkkoon, ongelmat kasautuvat muiden ongelmien päälle, kunnes jää jäljelle se, mitä jotkut ovat kutsuneet “hirvittäväksi koodiksi”.

Mutta PHP:llä on paikkansa sekä sosiaalisissa verkostoissa ja blogialustoissa että tietokantoissa. Työnantajien kysyntä saattaa olla pienempi, mutta PHP:n tarve ei katoa pian.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents