Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat tavat ansaita ilmaista rahaa – tai palkintoja vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat tavat ansaita ilmaista rahaa – tai palkintoja vuonna 2023

Kanssa inflaatio ylitti 9 % kesäkuussa, hinnat nousevat nopeimmin 40 vuoteen. Mutta sinun ei tarvitse olla uhri, koska on useita tapoja ansaita rahaa nopeasti. Ja nämä voivat antaa sinulle mahdollisuuden ei vain pysyä inflaation tahdissa, vaan jopa edistyä sitä.

Tässä oppaassa näytämme sinulle useita tapoja, joilla voit joko ansaita lisää käteistä nopeasti tai vähentää kulujasi. Kumpi tahansa strategia voi parantaa kassavirtaasi välittömästi. Ja toteuttamalla molemmat, saatat pian löytää itsesi julistamassa voittoa inflaatiosta sekä saavasi hallintaan pitkän aikavälin talouselämäsi.

Parhaat oikeat tavat ansaita ilmaista rahaa

Sijoittaminen on yksi parhaista tavoista saada käyttämätön kassa töihin, mikä tuottaa ylimääräistä kassavirtaa. Se on yksi parhaista tavoista ansaita “ilmaista” rahaa. Ja älä huoli, jos et ole koskaan ennen sijoittanut, sillä sijoittamisen aloittaminen on mahdollista aloittelijoille.

Sen lisäksi, että voit ansaita rahaa sijoitustoiminnallasi, jotkin sijoitussovellukset maksavat sinulle ilmaisia ​​osakkeita vain tilin avaamisesta.

Robin Hood

Robin Hood maksaa uudelle tilille bonuksen jopa 600 dollaria. Tilisi on hyväksyttävä 17. elokuuta mennessä ja ehdot täyttävät talletuksesi on tehtävä 16. syyskuuta mennessä. Sinun on myös säilytettävä tilisi saldo 16. lokakuuta asti saadaksesi palkinnon. Voit vapaasti sijoittaa varat heti niiden vastaanottamisen jälkeen, mutta et voi nostaa käteisarvoa vähintään 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta.

Samaan aikaan Robinhood tarjoaa palkkiottoman kaupankäynnin yksittäisillä osakkeilla, pörssirahastoilla (ETF) ja jopa kryptovaluutoilla. Se on sijoitussovellus, jossa voit käydä kauppaa 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Ja yksi suurimmista eduista uusille sijoittajille, voit avata tilin ja aloittaa kaupankäynnin jopa 1 dollarilla!

Webull

Webull maksaa uuden tilin bonuksen varastossa. Voit ansaita ilmaisia ​​osakkeita 3–300 dollarin arvosta pelkästään tilin avaamisesta. Sitten voit ansaita toisen bonuksen tekemällä ensimmäisen talletuksen tilillesi. Tämän ilmaisen osakebonuksen arvo on 7 dollarista jopa 3 000 dollariin.

Webull toimii pitkälti samalla tavalla kuin Robinhood. Se on sijoitussovellus, jonka avulla voit käydä kauppaa nopeasti ja helposti 24/7-periaatteella. Voit käydä kauppaa yksittäisillä osakkeilla, ETF:illä ja jopa optioilla ilman palkkiota. Ja kuten kasvava määrä sijoitussovelluksia, Webull mahdollistaa myös kryptovaluuttojen kaupankäynnin. Voit myös avata tilin ilman rahaa, vaikka sinun on talletettava varoja bonuksen hyödyntämiseksi ja sijoittamisen aloittamiseksi.

Julkinen

Julkinen on toinen sijoitussovellus, jonka avulla voit käydä kauppaa osakkeilla, ETF:illä ja kryptovaluutoilla, mutta myös taideteoksilla, ei-fungible tokeneilla (NFT) ja jopa keräilyesineillä. Public tarjoaa myös mahdollisuuden avata tili ilman rahaa ja käydä kauppaa ilman palkkiota. Mutta mistä tämä sovellus erottuu, on se, että se on itse asiassa sijoitusyhteisö. Sosiaalisen median mukaan muotoiltu Public tarjoaa osallistumista sijoitusfoorumeille muiden sijoittajien kanssa sovelluksessa.

Kuten muutkin tässä luettelossa olevat sijoitussovellukset, myös Public maksaa sinulle bonuksen uuden tilin avaamisesta. Kun avaat hyväksytyn tilin ja talletat varoja, olet oikeutettu saamaan ilmaisen osakkeen. Tämä siivu voi olla arvoltaan 3–300 dollaria.

M1 Rahoitus

M1 Rahoitus on yksi alan anteliaimmista liittymisbonuksista. Jos avaat uuden tilin ja talletat vähintään 1 000 dollaria, olet oikeutettu vähintään 30 dollarin tarjoushyvitykseen. Mutta se on monitasoinen bonus, joka nousee 500 dollariin, kun siirretyt saldot ovat vähintään 50 000 dollaria.

Mutta bonusten lisäksi M1 Finance on myös yksi alan parhaista sijoitusalustoista. Se on itse asiassa a robo-neuvoja, joka on online-automaattinen sijoitustenhallintapalvelu. Tämä tarkoittaa, että kun portfoliosi on luotu, se tarjoaa täydellisen tilisi hallinnan. Tähän sisältyy osinkojen uudelleensijoittaminen ja tilin ajoittainen tasapainottaminen kohdesijoituskohteiden säilyttämiseksi. Ja he suorittavat nämä palvelut täysin ilmaiseksi.

Yksi tekijä, joka tekee M1 Financesta ainutlaatuisen robo-neuvojien joukossa, on se, että he tarjoavat kattavan hallinnan itse luomasi portfoliolle. Voit sijoittaa salkkuun jopa 100 yksittäistä osaketta ja ETF:ää ja luoda niin monta salkkua kuin haluat.

🔥 Empfohlen:  Sähköpostimarkkinoinnin parhaat käytännöt vuonna 2023: 5+ tapaa saada paras vastine rahoillesi

Jemma

Jemma on ainutlaatuinen sijoituspalvelu, joka on suunniteltu erityisesti uusille ja kokemattomille sijoittajille. Se toimii sijoitusneuvojana ja tarjoaa sinulle sijoitus- ja salkkusuosituksia, jotka toteutat itse. Mutta ne tarjoavat myös joukon työkaluja, jotka voivat auttaa sinua keräämään sijoitettavaa rahaa.

Yksi näistä työkaluista on niiden Stock-Back-ohjelma. Kun teet ostoksia Stash-debit-kortillasi osallistuvilta kauppiailta, voit ansaita osakkeita takaisin näissä yrityksissä 0,125–5 prosenttia kauppiasta riippuen. Jos esimerkiksi teet ostoksen Amazonin kautta, ansaitset osan Amazonin osakkeista.

Stash veloittaa kuukausimaksun 1–9 dollaria riippuen siitä, minkä palvelutason haluat valita. Esimerkiksi 9 dollarilla kuukaudessa saat 2X osakekannan Stock-Back-pankkikortilla sekä 10 000 dollaria henkivakuutuksesta.

Parhaat tavat ansaita palkintoja – tai ilmaista rahaa

Toinen tapa ansaita rahaa nopeasti on hyödyntää palkintoja. Vaikka monet yksittäiset kauppiaat tarjoavat palkintoja ensisijaisille asiakkaille, on olemassa palkintosovelluksia, joiden avulla voit ansaita nämä edut useilta toimittajilta. Palkinnot voivat kasvaa ajan myötä ja niistä voi tulla oikeaa rahaa!

Shopkick

Shopkick on cashback-sovellus, joka tarjoaa palkintoja, kun teet ostoksia yli 80 verkkokaupassa. Mutta sen sijaan, että tarjoat todellista käteistä, ansaitset lahjakortteja jokapäiväisiin ostoksiin. Keräät palkintopisteitä, joita kutsutaan “potkuiksi”, joista ainakin osittain tulee yrityksen nimi. Nämä pisteet lunastetaan sitten lahjakorteiksi.

Lahjakortteja tarjotaan suosituille jälleenmyyjille, kuten Amazon, American Eagle, Apple, Barnes & Noble, Starbucks, AMC Theaters, Sephora, Disney, Target ja Best Buy.

Omat pisteet

Omat pisteet avulla voit ansaita pisteitä ostoksista yli 2 000 suurimmalta jälleenmyyjältä, mukaan lukien Walmart, Best Buy, Amazon ja Home Depot. Yhtiö väittää, että jäsenet voivat saada jopa 40% takaisin ostoksistaan ​​osallistuvilta kauppiailta.

Mutta MyPoints ylittää palkintoja; se myös maksaa sinulle osallistumisesta kyselyihin. Ja jos rekisteröidyt tänään, saat 10 dollarin bonuksen.

Rakuten

Rakuten on luultavasti suosituin cashback-ohjelma kaiken kaikkiaan. Ne antavat sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa takaisin yli 3 500 kaupassa, mikä on melko lähellä kaikkia niitä, mukaan lukien suuret jälleenmyyjät, kuten Walmart, Kohl’s, Macy’s, Target, Old Navy, Lowe ja monet muut.

Voit liittyä alle 30 sekunnissa ja aloittaa ostosten tekemisen Rakuten-sovelluksen, Rakuten.com tai heidän selainlaajennuksensa kautta. Luot palkintoja tehdessäsi ostoksia, minkä jälkeen sinulle maksetaan sekillä tai PayPalilla. Yhtiö väittää toimittaneensa yli 2 miljardia dollaria käteistä takaisin yli 15 miljoonalle jäsenelle. Ja jos liityt nyt, voit jopa saada 10 dollarin tervetuliaisbonuksen.

Cashback-luottokortit

Yksi useimmiten huomiotta jääneistä tavoista ansaita rahaa nopeasti on hyödyntää cashback-luottokortteja. Se on mahdollisuus ansaita rahaa ostoksia tehdessäsi, mikä on melkein helpoin tapa tehdä se. Saat ylimääräistä rahaa tekemällä sen, mitä aiot tehdä joka tapauksessa.

Saatavilla on kymmeniä luottokortteja, jotka maksavat vähintään yhden prosentin käteispalautuspalkkion. The Chase Freedom Flex℠ maksaa 5 % bensiinin ostoista ensimmäisenä vuonna, yhteensä jopa 6 000 dollaria. Tämä on 200 dollarin bonuksen lisäksi, kun käytät 500 dollaria kolmen ensimmäisen kuukauden aikana kortin omistamisesta. Sen jälkeen saat edelleen 5 % käteispalautusta pyörivistä neljännesvuosittaisista luokista enintään 1 500 dollarin kokonaisostoista vuosineljänneksessä.

Jotkut kortit maksavat runsaita palkkioita tietyistä ostoluokista. Matkailu on iso esimerkki, joten kannattaa tutustua parhaisiin matkapalkkioihin liittyviin luottokortteihin. Esimerkiksi Capital One® Venture® Card maksaa 50 000 mailia, arvoltaan 500 dollaria, kun olet käyttänyt 3 000 dollaria kortilla kolmen kuukauden kuluessa kortin omistamisesta. Sen jälkeen ansaitset tupla mailia jokaista käyttämääsi dollaria kohden.

Valtion tuki

Saatavilla on useita valtion avustusohjelmia, joita tarjotaan yleensä niille, jotka kamppailevat taloudellisesti. Mutta on yksi tai kaksi, jotka voivat tarjota ylimääräistä rahaa, vaikka et olisikaan ahdingossa.

Hae valtion apua johonkin seuraavista:

Energialaskut

Useimmat kuluttajat eivät ehkä tiedä, että voit saada apua energialaskujen maksamiseen. Saatavilla olevat ohjelmat riippuvat asuinvaltiostasi.

Mutta mukaan Yhdysvaltain asunto- ja kaupunkikehitysministeriöjoitain mahdollisuuksia ovat seuraavat:

🔥 Empfohlen:  Keskikokoinen hakukoneoptimointistrategia (12 vinkkiä keskitason käyttämiseen hakukoneoptimoinnissa)

Muista tarkistaa käytettävissä olevat vaihtoehdot omassa osavaltiossasi.

Apurahat

Apurahoja on saatavilla useista eri lähteistä. Mutta muista aloittaa haku käymällä osoitteessa StudentAid.gov, jota sponsoroi Yhdysvaltain opetusministeriö.

Heidän verkkosivuillaan suositeltuja lähteitä ovat seuraavat:

Ennakkomaksuapua asunnon ostajille

Sivuston mukaan Asuntolainaraportit, on yli 2 000 käsiraha-apuohjelmaa valtakunnallisesti. Tämä ei tarkoita, että kaikki 2 000 olisi saatavilla osavaltiossasi, vaikka todennäköisesti ainakin muutama on. Voit yleensä saada tietoa alueellasi saatavilla olevista käsiraha-apuohjelmista kiinteistönvälittäjiltä ja asuntolainanantajilta.

Ohjelmia tarjotaan osavaltion, läänin ja kuntien tasolla, ja ne tarjoavat erityyppistä apua. Ohjelmat ovat suoria lainoja, anteeksi annettavia lainoja ja jopa käsirahaapurahoja. Nämä ovat yleensä koordinoituja Federal Housing Administrationin (FHA) lainaohjelmien kanssa, joten voi olla mahdollista ostaa koti ilman käsirahaa.

Huomaa, että käsiraha-apuohjelmissa on tyypillisesti runsaasti pieniä kirjaimia. Esimerkiksi tulorajoitukset ovat yleisiä. Samoin omistusasuntovaatimus. Ja monet vaativat tuen takaisinmaksua, jos muutat kiinteistöstä tietyn määrän vuosia. Muista olla tietoinen kaikista avustusohjelman säännöksistä, joihin osallistut.

Vuokra-apu

Voit saada apua vuokra-avun löytämiseen Kuluttajien rahoitussuojaviraston (CFPB) verkkosivuilta, Löydä vuokra-apuohjelmat alueeltasi. CFPB on toinen Yhdysvaltain hallituksen virasto, ja se on erinomainen paikka aloittaa haku.

Löydät ohjelmia kirjoittamalla asuinvaltioosi tai -alueellesi tai heimosi tai heimosi maille. Verkkosivulla on tällä hetkellä yli 500 vuokra-apuohjelmaa eri puolilla maata. Jotkut tarjoavat valtion virastot, kun taas toiset tarjoavat maakunnat ja kunnat.

Sinun pitäisi odottaa avun määrän vaihtelevan viraston ohjelmatarjouksen sekä oman erityistarpeesi mukaan.

Paras tapa säästää rahaa tai leikata kulutusta

Yksi parhaista tavoista “ansaita ylimääräistä rahaa” on vähentää elinkustannuksia. Ei, et ansaitse rahaa ainakaan teknisesti. Mutta vähennät menoja, mikä parantaa kassavirtaasi. Se on vain eri suunnasta ansaittua tuloa.

Budjetin toteuttaminen on yksi parhaista tavoista leikata menoja. Jos sinulla ei ole koskaan ollut sellaista, tulet yllättymään siitä, kuinka paljon voit säästää. Alla on useita budjetointisovelluksia, jotka auttavat sinua tekemään työn.

Trimmata

Trimmata on palvelu, joka analysoi kulujasi. Se auttaa sinua löytämään tapoja säästää rahaa. He mainostavat, että käyttäjät säästävät keskimäärin 620 dollaria palvelun käytöstä. He tekevät tämän analysoimalla kulutustottumuksiasi löytääkseen tapoja säästää rahaa. Samaan aikaan Trim voi myös neuvotella laskuista, kuten kaapeli-, Internet- ja puhelinlaskuista, sekä lääkelaskuista. He myös peruuttavat vanhoja tilauksia. Ja he voivat jopa auttaa sinua alentamaan pankkikuluja ja lainoista maksamasi korkoja.

Suurin osa palveluista on saatavilla ilmaiseksi. Mutta he veloittavat 15 % vuotuisista säästöistäsi neuvoteltavista laskuista.

Truebill

Truebill on ilmainen budjetointipalvelu, joka auttaa tunnistamaan säästöjä ja antaa muiden budjetointisovellusten tapaan suosituksia kulujen vähentämiseksi. Ne tarjoavat myös laskun neuvottelun sekä tilauksen peruutuksen, mikä auttaa sinua säästämään enemmän rahaa. Palvelu tarjoaa myös luottopisteiden seurantaa, ja sitä käyttää yli 2 miljoonaa ihmistä.

Minttu

Minttu on yksi suosituimmista saatavilla olevista budjetointisovelluksista. Se ei ainoastaan ​​tarjoa kattavia budjetointiominaisuuksia, vaan se on myös ilmainen käyttää. Mint tekee tämän toimimalla rahoitusalan kokoajana. Kun yhdistät jokaisen taloustilisi sovellukseen, saat kattavan kuvan koko talouselämästäsi yhdessä paikassa.

Mint ei ainoastaan ​​tarjoa sinulle budjetointivalmiuksia kulujen seuraamiseen ja vähentämiseen, vaan auttaa sinua myös neuvottelemaan uudelleen jotkin laskuistasi. Se sisältää ennen kaikkea kaapeli- ja Internet-laskut. Mutta jos tämä ei riitä, he tarjoavat sinulle myös ilmaisen luottopisteesi, jotta voit nostaa sitä vähitellen saadaksesi parempia rahoitustarjouksia.

Tally

Tally on luottokorttivelkojen maksusovellus, joka väittää säästävänsä 4 185 dollaria koroissa viidessä vuodessa. Se tekee tämän antamalla sinun seurata kaikkia luottokorttitilejäsi yhdestä paikasta ja tarjoaa erilaisia ​​varhaisen maksun strategioita.

Ja jos täytät vaatimukset, he voivat myös tarjota sinulle mukautetun matalakorkoisen luottorajan. Linja on suunniteltu auttamaan sinua maksamaan luottokorttivelkasi kaksi kertaa nopeammin kuin maksaisit yksittäisiä luottokorttejasi alkuperäisten ehtojen mukaisesti. Luottoraja on saatavana niinkin alhaisella vuosikorolla kuin 11,99 %. Vuosimaksu on 300 dollaria, mutta se maksetaan luottorajastasi.

🔥 Empfohlen:  Meta Research paljastaa tuloksenoptimoinnin parhaat käytännöt

Uudelleenrahoittaa asuntolainasi tai muut lainasi

Yksi parhaista tavoista vähentää kuluja on laskea velkakorkoa. Se on vaikea tehdä juuri nyt asuntolainojen kanssa, koska korot ovat nousseet viimeisen vuoden aikana. Mutta on mahdollista alentaa muiden velkojen, erityisesti luottokorttien, korkoja.

Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on henkilökohtainen laina. Voit lainata 1 000–100 000 dollaria kiinteäkorkoisilla lainoilla, joiden laina-aika on kolmesta viiteen vuoteen ja joskus pidempikin.

Muuntamalla vaihtuvakorkoisen luottokorttivelan, joka usein ylittää 20 % yhdeksi henkilökohtaiseksi lainaksi, voit pudottaa koron jopa 2,49 prosenttiin. Ja koska henkilökohtaiset lainat ovat määräaikaisia, luottokorttivelkasi poistuu laina-ajan loppuun mennessä.

Vähiten vaivaa vaativia tapoja ansaita rahaa

Yksi parhaista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa on ansaita rahaa kotoa käsin. Kukapa ei haluaisi tilaisuutta tehdä niin?

Mutta melkein kaikki voivat! Yksi parhaista tavoista tehdä se on hyödyntää parhaita online-kyselysivustoja. Sinulla on mahdollisuus ansaita käteistä ja muita palkintoja mukavasti omasta kodistasi.

Kysely Junkie

Kysely Junkie on ehkä suosituin online-kyselyohjelma. Kuten nimestä voi päätellä, voit maksaa online-kyselyihin osallistumisesta. Yritykset pyrkivät tekemään tutkimuksia auttaakseen niitä tarjoamaan parempia tuotteita ja palveluita.

Kun suoritat kyselyitä, ansaitset virtuaalisia pisteitä. Voit sitten lunastaa nämä pisteet joko PayPalin tai e-Gift-korttien kautta.

Ansaitsemasi summa riippuu siihen käyttämästäsi ajasta ja vaivaa sekä osallistumistasi tutkimuksista. He väittävät kuitenkin, että täyttämällä kolme kyselyä päivässä voit ansaita jopa 40 dollaria kuukaudessa.

Swagbucks

Swagbucks se menee verkkokyselyjä pidemmälle ja antaa sinun ansaita palkintoja laajemmasta valikoimasta toimintoja. Voit esimerkiksi ansaita palkintopisteitä, kun teet ostoksia verkossa, katsot videoita, surffaat verkossa ja osallistut kyselyihin.

Voit lunastaa pisteesi lahjakorteiksi suosikkijälleenmyyjillesi, kuten Amazonille ja Walmartille. Mutta voit myös saada käteistä takaisin PayPalista. Yhtiö väittää, että jäsenilleen on maksettu lähes 750 miljoonaa dollaria palkkioita.

InboxDollaria

InboxDollaria tarjoaa palkintoja kyselyihin osallistumisesta, ostoksista ja jopa pelien pelaamisesta. Kyselyt maksavat 0,50–5 dollaria, vaikka jotkut maksavat jopa 20 dollaria. Voit myös ansaita rahaa takaisin verkkokaupoista ja jopa saada maksun sähköpostien lukemisesta – InboxDollars lähettää sinulle. Jos se ei riitä, voit ansaita käteistä ruokaostoksille!

Samaan aikaan yritys maksaa välittömän 5 dollarin kirjautumisbonuksen, jos kirjaudut palveluun tänään.

Side Hustles

Yksi parhaista tavoista ansaita rahaa nopeasti ja tehdä se johdonmukaisesti on luoda oma sivuhälinä. Älä aliarvioi itseäsi tässä; mahdollisuuksia on paljon, ja saatat löytää juuri sellaisen, joka toimii sinulle.

Tila ei salli kaikkien näiden sivuhulinoiden peittämistä täällä. Mutta löydät kutakin käsitellään yksityiskohtaisesti omistetuissa artikkeleissa täällä Good Financial Cents -sivustolla:

Bottom Line – parhaat tavat saada ilmaista rahaa tai palkintoja

Joten, sinulla on yli 20 strategiaa, kuinka saada ilmaista rahaa. Vaikka mikään ei auta sinua irtisanoutumaan työstäsi ja elämään uusilla tuloilla, jokaisella on mahdollisuus joko lisätä tulojasi tai alentaa kulujasi. Ja jokaisella on mahdollisuus tarjota sinulle hyötyä, joka vaihtelee muutamasta dollarista muutamaan sataan dollariin kuukaudessa.

Se, kuinka paljon saat, riippuu siitä, kuinka monta strategiaa käytät, kuinka paljon aikaa ja vaivaa käytät kuhunkin ja mitkä ovat erityiset taloudelliset tarpeesi. Mutta on aina hyvä tietää, että on olemassa vaihtoehtoja ansaita nopeasti rahaa aina, kun sitä tarvitaan.

Table of Contents