Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat tekstieditorit verrattuna – Kuinka VIM pinoutuu?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat tekstieditorit verrattuna – Kuinka VIM pinoutuu?

Kun etsit tekstieditoria, on melko helppoa eksyä valintojen heinäsuovasta etsiessään sinulle parhaiten sopivaa neulaa. Vakavasti, kerran melko yksinkertaiset markkinat ovat viime vuosina täyttyneet sekä jäljittelijöistä että innovoijista. Rehellisesti sanottuna sinun tarvitsee vain katsoa Wikipediaa markkinoilla olevien tekstieditorien luettelosta ja ymmärrät pian, miksi oikean löytäminen voi olla hieman pelottavaa. Mutta sen ei tarvitse olla niin vaikeaa.

On toimittajia, jotka ovat hyviä joissakin asioissa ja eivät niin hyviä toisissa. Useimmilla niistä on etuja, ja uudet tekstieditorit ovat usein kehittäneet kehittäjät, jotka ovat pyrkineet parantamaan aiempaa. Mutta loppujen lopuksi haluat sellaisen, joka tekee kaiken tarvitsemasi yhdessä työkalussa. Tekstieditorien yhden luukun palvelu. Olemme tutustuneet laajaan valikoimaan, mitä markkinoilla on. Tästä valikoimasta olemme kokeilleet ja testaaneet niitä, jotka mielestämme oli parempi katsoa. Olemme valinneet luettelostamme muutamia parhaita pyöräilijöitä tarkastellaksesi tarkemmin, ja sieltä voit päättää itse.

Mitä tekstieditori tekee?

Ok, ennen kuin alamme tutkia joitain saatavilla olevia tuotteita, vastataan ensin muutamaan ydinkysymykseen niille, jotka ovat uusia tekstinmuokkauksen parissa. Tekstieditori yksinkertaisimmillaan on ohjelma, joka poistaa kaiken muotoilun, jolloin voit työskennellä pelkällä tekstitiedostolla. Ohjelmat, kuten tekstinkäsittelyohjelmat, lisäävät asiakirjoihin muotoilua, joten tekstin muokkaaminen ei ole ihanteellinen, kun haluat kirjoittaa koodia tai prosesseja ja siirtää sen puhtaassa ja luonnollisessa tilassa verkkoon. Joten periaatteessa tekstieditori antaa sinun kirjoittaa koodia ja tekstiä, joka on riisuttu perusmuotoonsa.

Miksi käyttää tekstieditoria?

Yksi sana tulee heti mieleen, kun ajattelee, miksi haluat käyttää tekstieditoria, ja se sana on tehokkuus. Hyvä tekstieditori tekee työstäsi erittäin aikaa ja vaivaa tehokasta, varsinkin kun kirjoitat koodia tai kehität verkkosivustoa. Monet tekstieditorit tarjoavat runsaasti työkaluja ja laajennuksia. Otetaan esimerkiksi Notepad++: laajennuksia on enemmän kuin pystyt tärisemään, kaikenlaisiin toimintoihin, joita saatat tai ei ehkä koskaan tarvitse. Laajennuksista, joiden avulla voit katsella ja käsitellä XML-tietoja helposti, tallennettaviin makroihin, jotka auttavat koodaamaan.

Monilla editoreilla on dynaaminen käyttöliittymä, jonka ansiosta useiden asiakirjojen hallinta on helppoa samanaikaisesti, ja parhaat tallentavat työsi välimuistiin, joten ne raivostuttavat hetket, joissa napsautat Sulje-painiketta tallennuksen sijaan, eivät ole suuri huolenaihe.

Tekstieditorit, jotka pääsivät pitkälle listalle

Ennen kuin tarkastelemme listaa, tässä on maininta joistakin muista hyvistä kilpailijoista, jotka eivät päässeet leikkaukseen:

Gedit

Ensimmäinen julkaisu: 2000

Mukana on ladattu GNOME-työpöytäympäristö oletustekstieditorina.

Yleiskäyttöinen, pieni mutta tehokas tekstieditori Kirjoitettu C-kielellä yksinkertaisella käyttöliittymällä. Kevyt mutta käyttäjäystävällinen.

GNU Nano

Ensimmäinen julkaisu: 2000

Käytetään laajasti Unix-tyyppisissä järjestelmissä.

Emuloi Pico-tekstieditoria, jossa on lisätoimintoja.

Tuttu komentorivikäyttöliittymä, yksinkertainen ja suoraviivainen, jos haluat vain muokata joitain tekstitiedostoja. Rajoitettu verrattuna joihinkin muihin markkinoiden kehittyneempiin editoreihin.

KWrite

Perustuu KATE:hen, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2000

Kevyt tekstieditori KDE:stä.

Siinä on Vi-syöttötila ja useita ominaisuuksia syntaksia, korostusta ja sanan täydentämistä varten. Toinen yksinkertainen, hyvin rakennettu editori.

Kiinnikkeet

Ensimmäinen julkaisu: 2014

Adoben käynnistämä ilmainen tekstieditori, jossa on useita ominaisuuksia, kuten Live Preview, Inline editointi ja visuaaliset työkalut muutamia mainitakseni. Vaikka tämä on edelleen kevyt editori, siinä on ominaisuuksia, joita voit odottaa hyvältä editorilta, erityisesti web-suunnittelijoille.

Tämä saattaa olla katseltavaa, vaikka se on tällä hetkellä vielä melko nuori tekstieditorien suhteen.

Muistio++

Ensimmäinen julkaisu: 2003

Notepad++ on erittäin joustava ja melkein päässyt listalle. Se on täynnä työkaluja ja laajennuksia, jotka auttavat sinua koodaamaan tehokkaammin.

Se on hyvin tunnettu editori, joka hyötyy välilehdellä varustetusta usean asiakirjan käyttöliittymästä, jonka avulla voit työskennellä useiden asiakirjojen kanssa samanaikaisesti, ja se tallentaa automaattisesti välimuistin, jos teet sen virheen, että suljet sen ennen tallentamista. Loistava tekstieditori siihen mitä se tekee. Kokemuksesta minun on sanottava, että Notepad++ sopii erinomaisesti XML-työskentelyyn, kun käytät XML Tools -laajennusta. Sen avulla voit tarkastella ja käsitellä XML:ää useilla eri tavoilla, se on todella hyödyllistä.

Valopöytä

Ensimmäinen julkaisu: 2012

Light Table on tyylikäs, mutta samalla minimalistinen avoimen lähdekoodin tekstieditori, jossa on sisäänrakennettu selain, jolla voit esikatsella koodia. Se kehitettiin onnistuneen Kickstarter-kampanjan jälkeen ja tukee Pythonia, Java Scriptiä ja Clojurea. Mahdollisuus esikatsella kirjoitetun koodin vaikutusta reaaliajassa on varsin hienostunut tekstieditorissa, joka tarjoaa välitöntä palautetta ja kehittäjät väittävät, että se voi lyhentää ohjelmointiaikaa jopa 20%.

Light Room on saatavilla Macille, Linuxille ja Windowsille, ja välilehtipaneeli on runsaasti muokattavissa. Toinen mukava työkalu, jota kannattaa pitää silmällä sen kypsyessä.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 henkilökohtaiset taloustilastot: Trendit ja tiedot

Bluefish

Ensimmäinen julkaisu: 1997

Tämä editori tunnettiin alun perin Thtml-editorina, sitten Prositena, ennen kuin se asettui Bluefishin käyttöön, ja se on ollut käytössä yhdessä muodossa tai tavalla jo 20 vuotta. Se on monipuolinen monipuolinen tekstieditori, joka on saatavana Windowsille, Linuxille ja Macille. Vaikka se on suunnittelultaan kevyt, käyttöliittymä itsessään on melko kiireinen lukuisten välilehtien ja työkalupalkin kokoonpanojen kanssa, ja siihen tottuminen voi viedä jonkin verran aikaa. Jos hallitset sen, Bluefish on helppo ja tehokas työkalu, ja jos et, se ei todennäköisesti ole oikea työkalu sinulle. Se on nopea, käännetty 17 kielelle ja se pystyy käsittelemään useita tiedostoja samanaikaisesti. Eri ohjelmointikielille on tarjolla runsaasti tukea, ja voit muokata niitä etänä. Kannattaa katsoa jos ei muuta.

Kilpailijoiden lyhyt lista

Olemme siis tarkastelleet valikoimaa joitain merkittävimmistä tekstieditoreista, mutta tässä tarkastelemme niitä, jotka erottuvat eniten. Parhaat joukosta toimivuuden, ominaisuuksien, kykyjen ja käytettävyyden suhteen.

Atomi

Ensimmäinen julkaisu: 2014

Kehittäjä: GitHub

Alustat: Linux, OSX, Windows

Atom on tekstieditorien suhteen suhteellisen myöhässä, sillä sen ensimmäinen julkaisu beta-muodossa vuonna 2014, sitten beta-versiosta versioon 1.0 vuonna 2015. GitHubin kehittäjä on kuitenkin kuunnellu ja huomioinut, mitä on tapahtunut. turhautuneita käyttäjiä muiden editorien rajoituksiin. Sitten he ovat koonneet kattavan työkalun, joka on vankka, monipuolinen ja ilmainen käyttää.

Ominaisuudet:

 • Ilmainen ja avoin lähdekoodi
 • Kirjoitettu CoffeeScriptillä ja vähemmän
 • Tukee 29 ohjelmointikieltä tähän mennessä
 • Valtava valikoima paketteja on saatavana asennettavaksi sisäänrakennetun Package Managerin kautta
 • Jaetun paneelin muokkaus
 • Erittäin muokattavissa

Helppokäyttöisyys

En sanoisi, että Atomia on vaikea käyttää, mutta sinun on käytettävä aikaa editorin tuntemiseen ja sen ymmärtämiseen, mitä paketteja sinun on asennettava, jotta voit tehdä mitä haluat. Tämä voi olla aluksi hieman pelottavaa uudelle tulokkaalle, mutta kun olet liittänyt kaikki tarvitsemasi, se on melko yksinkertaista käyttää. Alusta itsessään on erittäin muokattavissa ja voit luoda ympäristön, joka on mukava oman maun mukaan. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön jaetut paneelit ja automaattiset täydennystoiminnot aluksi. Atom Flight manual on todella hyödyllinen opas erityisesti uusille tulokkaille, ja suosittelen tutustumaan siihen kunnolla ympäristöön tutustumisen helpottamiseksi.

Kuten useimmat todella hyvät editorit, Atom pystyy tekemään suurimman osan tai kaikki editorissa tarvitsemasi asiat ja paljon asioita, joita et todennäköisesti koskaan tarvitse. Se on erittäin monipuolinen, mutta maailman parhaiden aikomusten avulla et voi käyttää kaikkia näitä toimintoja ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa selvittääksesi, miten se kaikki toimii.

Edut:

 • Valtava valikoima paketteja (yli 6 000 ja nouseva), mikä mahdollistaa monipuolisen valikoiman teemoja, toimintoja ja mieltymyksiä.
 • Vedä/pudota-toiminto puunäkymässä
 • Loistava Git-integraatio
 • Atom Flight Manual on loistava asiakirja erityisesti aloittelijoille

Haitat:

 • Hidas ajoittain ja huomattava viive välilehtien välillä vaihdettaessa tai tiedostoja avattaessa, varsinkin jos tiedostoissa on paljon dataa. Mitä enemmän paketteja asennat, sitä enemmän Atom näyttää kärsivän viiveestä.
 • Pakettien valtava määrä voi olla hieman hämmentävää, varsinkin kun aloitat ja yrität selvittää, mitä laajennuksia tarvitset editorin asettamiseen haluamallasi tavalla.

Visual Studio Code

Ensimmäinen julkaisu: 2015

Kehittäjä: Microsoft

Alustat: Linux, OSX, Windows

Kuten Atom, Visual Studio Code on myöhäinen tulokas tekstieditorien maailmaan, mutta lyhyessä ajassa tämä monikäyttöinen editori on jo saanut varsin kunnioitetun kehittäjäkäyttäjäkunnan. VSC tukee lukuisia toimintoja ja tehtäviä, kuten virheenkorjaus, syntaksin korostus ja koodin uudelleenmuodostus. Se on ilmainen ja avoimen lähdekoodin, ja jälleen aivan kuten Atom, siellä on jo laaja ja laaja valikoima laajennuksia asennettavaksi sisäänrakennetun laajennushallinnan kautta.

Ominaisuudet:

 • Sisäänrakennettu laajennushallinta, jossa on monipuolinen ja kasvava valikoima asennettavia laajennuksia. Jotkut laajennukset tulevat valmiiksi VSC-pakettiin.
 • Ilmainen ja avoimen lähdekoodin teksti-/lähdekoodieditori
 • Erittäin muokattavissa ja Debugger for Chrome on loistava ominaisuus
 • Kuten Atom, VSC käyttää Electron-kehystä, mutta käyttää erilaista editorikomponenttia, joka tunnetaan nimellä “monaco”.

Helppokäyttöisyys

Kun olet asentanut VSC:n, sen räätälöiminen tarpeisiisi kestää hetken. “Vanilla”-asennus sisältää muutamia käteviä sisäänrakennettuja laajennuksia, joista yksi, Extension Manager, sopii mainiosti minkä tahansa muiden laajennusten asentamiseen laajasta valikoimasta, joita saatat haluta omaa mukautettua asennusta varten. Yksi asennettava laajennus, joka on uskomattoman arvokas, on Debugger for Chrome. Tämän mahtavan pienen työkalun avulla voit asettaa keskeytyskohtia ja virheenkorjata JS:ää, mikä on loistava ominaisuus koodin todistamiseen ja testaamiseen. Debuggerin avulla voit myös liittää käynnissä olevat sovelluksesi ja ilmoittaa puhelupinoja. VSC näyttää myös nopeuden suhteen vakaammalta kuin Atom. Jos Atom näyttää kärsivän hieman viiveestä vaihdettaessa välilehtiä tai avattaessa uusia tiedostoja, VSC on paljon sujuvampi ja nopeampi. VSC tuntuu hyvin samanlaiselta kuin mitä on tullut ennenkin, erityisesti Atom, asiantuntevan Git-integraation ja terveen lisäosien ansiosta.

🔥 Empfohlen:  Workiom: yhdistetty työtila tiimillesi

VSC:hen päivitetään usein, Microsoft työskentelee jatkuvasti toiminnan tehostamiseksi ja parantamiseksi. Ominaisuudet, kuten Intellisense, ovat naurettavan hyödyllisiä ja tekevät VSC:stä helpomman ja tehokkaamman käytön. VS-koodilaajennukset, kuten pep8 tai pylint, vaikka ne ovatkin hieman omituisia, ovat loistavia Python-käyttäjille, koska he tarkastelevat koodiasi kirjoittaessasi ja vertaavat sitä Python-koodausstandardeihin. Täällä on joitain todella vaikuttavia resursseja.

Edut:

 • Säännölliset päivitykset ja parannukset
 • Suuri ja kasvava lisäosien ja laajennusten arkisto
 • Joitakin upeita ominaisuuksia, kuten Intellisense ja Debugger
 • Erinomainen GIT-integraatio ja versionhallinta
 • Yksi parhaista editoreista aloittelijana

Haitat:

 • Brändäys on hyvin hämmentävää ja näyttää olevan suuri vaiva kehittäjien keskuudessa. Microsoft on käyttänyt Visual Studio -brändäystä, joka on täysin erilainen tuote.
 • On tiedetty kamppailevan suurten tiedostojen kanssa

Ylivoimainen

Ensimmäinen julkaisu: 2007

Kehittäjä: Jon Skinner

Alustat: Linux, OSX, Windows

Sublimea ei voi enää kutsua uudeksi tekstieditoriksi, se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2007 (vakaa julkaisu vuonna 2008), sitä voidaan edelleen pitää teini-ikäisenä, mutta ei todellakaan vauvana. Julkaisut ovat hieman hitaita, viimeisin vakaa julkaisu oli vuonna 2013 ja uusin beta vuoden 2016 lopulla. Sublime on kuitenkin loistava, ja VS Coden julkaisuun asti se oli monien etsivien kehittäjien tekstieditori. monipuolinen editori. Se on nopeampi kuin Atom ja laajasti muokattavissa.

Ominaisuudet:

 • Ei sisäänrakennettu laajennushallinta, mutta se on helppo ratkaista.
 • Asennettavissa on laaja valikoima paketteja ja laajennuksia.
 • Omistusoikeus eikä avoimen lähdekoodin lisensointi
 • Paljon nopeampi kuin Atom tai nykyiset VS Code -versiot.
 • Käsittelee suurempia tiedostoja, joita muut editorit eivät pysty.

Helppokäyttöisyys

Toisin kuin Atom tai VS Code, Sublimessa ei ainakaan vielä ole sisäänrakennettua pakettia/liitintä. Tästä syystä Package Control -laajennus on yleensä ensimmäinen paketti, jonka käyttäjät asentavat, ja varmasti jos luet jonkin Sublimen oppaan, jota yleensä suositellaan.

Kuten kaikki todella hyvät tekstieditorit, Sublime tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman laajennuksia ja teemoja käyttökokemuksesi parantamiseksi. Jotkut ovat kriittisiä tiettyjen kehitystoimintojen kannalta ja työkalun tehokkaan työskentelyn virtaviivaistamiseksi. Jos esimerkiksi et asenna Side Bar Enhancements -laajennusta, et voi nimetä uudelleen, siirtää tai kopioida tiedostoja. Toivottavasti tämä on sen tyyppinen laajennus, joka rakennetaan vakiona seuraavassa vakaassa julkaisussa.

Tämä huomioon ottaen voi kestää hetken ennen kuin aloitat Sublimen käytön ja räätälöimme editorin hallitsemaan haluamaasi työtä. Vaikka Sublimen valmisteleminen voi kestää hetken, se on uskomattoman hyödyllinen, kun se on asennettu ja valmis käyttöön.

Edut:

 • Se on nopea. Käynnistyy paljon nopeammin kuin Atom ja myös VS Code.
 • Loistava dokumentaatio, ja kun liitännät on asennettu, sinun ei tarvitse koskea niihin uudelleen.
 • Voit määrittää ja räätälöidä monien ominaisuuksien hallinnan tehokkuuden ja navigoinnin parantamiseksi, kuten
 • Käsittelee suuria tiedostoja paljon paremmin kuin useimmat ja käyttää vähemmän muistia, paljon vähemmän.
 • Erinomainen projektinhallintaan

Haitat:

 • Voi olla hankalaa saada debuggeri toimimaan
 • Se on omaperäinen eikä avoimen lähdekoodin
 • Siitä puuttuu kunnollinen Git-laajennus

Paras viimeiseksi tallennettu

Kolmella tekstieditorilla on ennen kaikkea vahva seuraaja- ja käyttäjäkunta, ja monet väittävät, että jokainen näistä itsessään on paras, heidän suosikkinsa siihen, mitä he tarvitsevat. Monien työkalujen viimeisteleminen, säätäminen ja räätälöinti on kestänyt pitkään, ja sinä ilmeisesti kehität kunnioitusta jotain sellaista kohtaan, jonka sisällyttämiseen päivittäiseen työhönsi on kulunut aikaa. Vaikka monet väittävät, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin “paras” tekstieditori, minun on sanottava, että on olemassa sellainen, jolla on valtavat mahdollisuudet, teho ja toiminnallisuus, joka on ollut olemassa jo pitkään. Tuo tekstieditori on VIM.

Vim

Ensimmäinen julkaisu: 1991

Kehittäjä: Bram Moolenaar

Alustat: Linux, OSX, Windows, Unix, Android, AmigaOS

Viisitoista vuotta sitten, jos kysyisit joltakin, mitä tekstieditoria sinun pitäisi käyttää, he olisivat kysyneet, mitä alustaa käytät, ja antanut sinulle pienen kuuden tai seitsemän nimen luettelon. Tänään, jos kysyisit saman kysymyksen, molemmissa listoissa on yksi nimi, ja se nimi on VIM.

VIM on ollut olemassa vuodesta 1991, se on yksi vanhimmista tekstieditoreista, joka on edelleen olemassa, ja se on edelleen olemassa syystä. Se on erittäin monipuolinen ja saatavilla useille eri alustoille, mukaan lukien, usko tai älä, Amiga ja Atari ST. Kyllä, se on ollut olemassa tietyssä muodossa tai tavalla 486:n päivistä ja Windowsin lapsenkengistä lähtien.

🔥 Empfohlen:  Sean Chaudhary Google-linkkien roskapostipäivityksen ymmärtäminen & kuinka toteuttaa digitaalinen PR Lue artikkeli

Mitä tulee monipuolisuuteen ja toimivuuteen, sinun tarvitsee vain katsoa Wikipedian tekstieditorin vertailusivun taulukoita nähdäksesi, että kaikissa tehtävissä ja toiminnoissa on vain vähän, jos ollenkaan, yhtä monipuolisia kuin VIM. Ei liene yllätys, että jopa Diffur-yhteisö äänesti äskettäin Vimin ykköstekstieditoriksi käyttäjiensä keskuudessa.

Se on erittäin monipuolinen ja dynaaminen tekstieditori, joka laajentaa Vi Unix -editorin ominaisuuksia. Vim on erittäin konfiguroitavissa ja editori, joka on todella rakennettu kehittäjille. Aloittelija tuskin arvostaa sen todellista potentiaalia, ei todellakaan aluksi. Kuitenkin niille, joilla on kokemusta ohjelmoinnista, kun se on hallittu, se on lopulta tekstinvalinnan kuningas, jopa parempi kuin Sublime.

Ominaisuudet:

 • Suunniteltu käytettäväksi sekä komentoriviliittymänä että erillisenä sovelluksena graafisessa käyttöliittymässä
 • Sitä kutsutaan usein ohjelmoijien tekstieditoriksi sen vankan, vakaan ja älykkään kapasiteetin vuoksi.
 • Vaikea aloittelijoille, joilla on vähän kokemusta, mutta erinomainen niille, joilla on keskitason ja edistyneitä tietoja. Aivan korvaamaton.
 • Mahdollisuus tarkastella ja muokata tiedostoa etäpalvelimella päätteen kautta.
 • Laajin valikoima paketteja ja laajennuksia, yhteensä yli 14000
 • Paljon korostettavaa ominaisuuksia, mukaan lukien automaattiset komennot, jaetun näytön ja istunnon näytön toiminnot, välilehden laajennus ja syntaksin väritys vain muutamia mainitakseni.

Helppokäyttöisyys

Kaikki Vimin saama kritiikki tulee yleensä aloittelijoilta, jotka ilmaisevat, kuinka vaikeaa sitä on käyttää. Se voi olla totta aluksi, aloittelijalle. Mutta ohjelmoijalle tämä editori on unelma, se on niin monipuolinen ja tehokas. Se ei ole seksikäs, ei näytä modernilta ja se huutaa 8-bittistä aikakautta, mutta onko se todella tärkeää? Se on tehokas, vankka, testattu ja testattu, se nopeuttaa tuottavuuttasi valtavasti, ja sen ainoat todelliset rajoitukset ovat käyttäjässä. Hallitseminen vaatii aikaa ja sitoutumista. Siinä ei ole osoita ja napsauta -käyttöliittymää, vaan avaamisen, sulkemisen, muokkauksen ja tallennuksen hallinta tapahtuu komentorivin kautta, kaikki pikanäppäimillä. Tämä on työkalu, joka ei tee sinulle mitään, jos et sijoita siihen aikaa. Mutta jos investoit aikaa ja halukkuutta oppia, se avaa sinulle ovia. Sitä se tekee.

Monet ovat yrittäneet ja epäonnistuneet hallitsemaan Vimiä, ja heillä on psykologiset traumat osoittavat sen. Se on kuin Everest, tuskallista, kunnes saavutat huipulle, mutta kuten sen tehokäyttäjät todistaisivat, kun olet siellä, se on loistava.

Edut:

 • Tehokkain tekstieditori.
 • Valtava paketti ja laajennusvarasto
 • Mitä enemmän laitat, sitä enemmän saat ulos
 • Dynaaminen ja monipuolinen, työskentelee useiden alustojen ja käyttöjärjestelmien kanssa yli normin.
 • Kun hallitset pikakuvakkeet, hallitset työkalun

Haitat:

 • Se vie aikaa ja sitoutumista, mutta mitä enemmän panostat, sitä arvokkaammaksi editori tulee.
 • Komentorivikäyttöliittymän luonteesta johtuen se sopii parhaiten ohjelmoijille, ja sen hallitseminen voi kestää kauemmin aloittelijana, jolla on rajoitettu altistuminen pikanäppäinten ja komentorivien käyttämiseen.

Johtopäätös

Jokainen neljästä luetteloon päässeestä tekstieditorista on sinänsä fantastista. Jokaisella on käyttäjiä, jotka todistavat olevansa parhaita. Vaikka on olemassa helpommin hallittavia editoijia kuin Vim, millään ei ole samaa potentiaalia ja pelin muutoskykyä, joka antaa sinulle voimaa. Siksi sen on oltava voittajamme. Sillä on yli 30 vuoden kehitystyö, resurssit ja kokemus. Se on vanhan koulun mestari, joka oppimisessa voi opettaa sinulle paljon muutakin kuin tekstinmuokkauksen rajoja. Vietät aikaa kouluttautumiseen Vimissä ja editorin käyttämisessä parantavat sinua. Millään muilla ei ole potentiaalia tarjota sinulle sitä, mitä Vim voi, ja siksi se on minulle ja on aina ollut tekstieditorien kuningas.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.