Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat TikTok-kasvunhallintapalvelut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat TikTok-kasvunhallintapalvelut

Etsitkö parhaita TikTok-kasvupalveluita vuonna 2022? Jos näin on, päädyit oikeaan artikkeliin. Tässä on luettelo TikTokin kasvupalveluista, joiden avulla voit kasvattaa läsnäoloasi TikTokissa tai saada lisää seuraajia vuonna 2022. Siirrytään viipymättä alla olevaan kuratoituun palveluluetteloomme.

Luettelo parhaista TikTokin kasvupalveluista

1. Ampfluenssi

Nykyään ei ole vaikeaa löytää seuraajia, mutta kohdistettujen, arvokkaiden seuraajien löytäminen, joista voi tulla asiakkaita, on haastavaa. Mitä enemmän hyötyä: 1000 seuraajaa, jotka eivät muutu asiakkaaksi, tai 10 kohdistettua käyttäjää, jotka ilmaisevat kiinnostuksensa, ostavat, sitouttavat tai tukevat yritystäsi? Jos toinen vaihtoehto on sinulle järkevämpi, tarvitset Ampfluence.

Ampfluence lisää brändin näkyvyyden sitoutumista ja rakentaa sinulle kohdeyleisön. Toisin kuin turhamaisuusmittareihin käytetyt epäluotettavat bot-palvelut, Ampfluence auttaa sinua rakentamaan yleisön oikealla tavalla ensimmäisellä kerralla.

Plussat:

 • Ei sisällä minkäänlaisia ​​botteja
 • Tarjoaa ratkaisuja kokeneilta sosiaalisen median ammattilaisilta
 • Vahvistettu maksuyhdyskäytävä, joka tukee turvavaatimuksia
 • Tunnettu kohdeyleisöjen rakentamisesta

Haittoja:

 • Älä odota 1000 seuraajaa yhdessä yössä
 • Ampfluence ei käytä kojelautaa, koska se ei ole robotti tai ohjelma.

2. FuelTok

Kuten nimi sanoo, FuelTok käynnistää TikTok-seuraajat, tykkäykset ja kommentit seuraamalla sopivimpia asiakkaita ja kiinnittämällä heidän huomionsa sisältöösi. Siinä on huippuluokan kohdistussuodattimet, joiden avulla voit valita, minkä tyyppisiä käyttäjiä haluat tavoittaa.

Plussat:

 • Sinulla on täysi hallinta joko automatisoidaksesi tai hallitaksesi suoraa ostoa.
 • Kehittynyt kasvuanalytiikka ja mukautetut asetukset tavoitteesi saavuttamiseksi

Haittoja:

 • Täysin bottitoimintaa.
 • Automaattiset seuraajat ja sitoutuminen voivat johtaa tilin väliaikaiseen jäädyttämiseen.

3. Instamber

Instamberin avulla voit hallita useita tilejä yhdellä kirjautumisella samasta kojelautasta. Näet suoraan kasvun kojelaudassa, jossa on kaikki näkökohdat, kuten seuraajat, kommentit, tykkäykset ja muut sitoutumistoiminnot. Instamber TikTok Growth -palvelu on yksi parhaista upeilla automaatiostrategioilla ja käyttäjien sitoutumisella.

Plussat:

 • Automaattinen sitoutuminen kohdistettujen käyttäjien kanssa houkutellaksesi heitä seuraajiksesi.
 • Hashtag, sijainti ja monet muut kohdistussuodattimet valitaksesi parhaat
 • Android-sovellus saatavilla helppokäyttöiseksi
🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat parhaat vakoilusovellukset Android 2023:lle

Haittoja:

 • Mahdollisuus ilmoittaa roskapostista automaattisen toiminnan vuoksi
 • Ilmaista kokeiluversiota ei ole saatavilla.

4. Jeffrey

Monien tavallisten ominaisuuksien, kuten automaattisen seuraamisen/seurauksen lopettamisen, tykkäysten ja kommenttien lisäksi Jeffreyllä on 30 päivän tietohistoria, jonka avulla voit antaa yhteenvedon strategioistasi. Se antaa sinulle myös välähdyksen kohdeyleisösi tilastoista ja toiminnasta, jotta voit tehdä strategiasi viisaasti.

Plussat:

 • Edulliset aloitus- ja yrityssuunnitelmat. Asiakkuuspäällikköpalvelu, tulosraportti saatavilla yrityssuunnitelmissa.
 • 24/7-tuki saatavilla ja erityinen puhelutuki yrityssuunnitelman haltijoille.

Haittoja:

 • Hidas kasvu tilin tehokkuus
 • Bottitoiminta saattaa merkitä TikTok-sitoutumisen

5. Syötä Pixel

TikTokin ja muiden sosiaalisen median alustojen loputtoman tehokkuuden ansiosta Feed Pixel toimii kuin taikuutta, jos haluat ostaa seuraajia, tykkäyksiä tai kommentteja ja saada sisältösi leviämään. Alkaen 12,99 dollarista aina 219,99 dollariin asti, se palvelee erilaisia ​​palveluita kaikentyyppisille yrityksille tasaisilla paketeilla.

Plussat:

 • Jopa 100 ilmaista seuraajaa, tykkäystä tai katselukertaa.
 • Tarjoaa parhaat orgaaniset strategiat tilisi kasvuun palveluineen

Haittoja:

 • Ei hallintapaneelin tai tilin käyttöoikeutta kasvun tarkistamiseen.
 • Liian nopea seuraajien tai sitoutumisen kasvu voidaan tunnistaa bottitoiminnaksi.

6. Etsi sosiaalisesti

Tekoäly valtaa nyt maailman, joten miksi ei sosiaalinen media? Siellä Seek Socially täyttää aukon älykkäällä tekoälytekniikalla tarjotakseen TikTokille aitoja seuraajia, tykkäyksiä, näkymiä ja kommentteja. Sinun tarvitsee vain valita kohdetyyppisi käyttäjät demografisten tietojen perusteella ja pyrkiä saamaan automaattisesti yhteyttä luokkaasi kuuluviin käyttäjiin ja ehdottaa heitä seuraamaan tiliäsi. Yksinkertaista, eikö?

Seek socially tarjoaa kaksi suunnitelmaa 44 dollaria kuukaudessa ja 99 dollaria kuukaudessa, jotta voit vastata erilaisiin yritys- tai henkilökohtaisiin TikTok-tilin tarpeisiin ja saada sinut leviämään.

Plussat:

 • Automaattinen seuranta- ja lopetustekniikka
 • Muokattu kohdistus ja sallittujen luettelo.
 • Huomaavainen jokaista asiakasta kohtaan

Haittoja:

 • Paketin mukana saamien seuraajien, tykkäysten ja kommenttien määrää ei ole selkeästi kerrottu verkkosivulla, mikä johtaa luottamusongelmaan.
 • “Vaikea tavoittaa” asiakastuki.

7. Tok Social

Tok Social tarjoaa 2 pakettia maltilliseen ja maksimaaliseen kasvuun, jotka vastaavat alle 15 dollaria ja 25 dollaria viikossa toimivien yritysten erilaisiin tarpeisiin. Älykkäällä kohdistusalgoritmillaan he tarjoavat todellisia seuraajia ilman botteja.

Plussat:

 • Oma tilivastaava molemmissa paketeissa
 • Automatisoitu kasvu ja sitoutuminen

Haittoja:

 • Et voi valita haluamaasi seuraajien määrää.
 • Tilitoiminnan epäjohdonmukainen kasvu.

Ota huomioon, kun palkkaat TikTok-kasvupalvelua

On totta, että kaikkia palveluita ei ole luotu tasavertaisina. TikTok-kasvupalvelua tai -toimistoa valittaessa on kuitenkin aina hienoa tietää, mitä sinun pitäisi etsiä ja miksi. Tässä on luettelo asioista, jotka sinun tulee ottaa huomioon valitessasi toimistoa.

Miksi kasvatat TikTok-tiliäsi

TikTok-tilinsä kasvattamiseen voi olla monia eri syitä. Voit esimerkiksi päättää kasvattaa tilejä ennen kuin kasvupyrähdys päättyy siirtääksesi tilin tai myydäksesi tilin uudelleen myöhemmin. Jos näin on, et ehkä halua käyttää liikaa rahaa kasvupalveluun.

Sitä vastoin, jos olet rakentamassa tiliä brändille tai pitkäaikaiselle asiakkaalle ja voit varata budjetin nimenomaan kasvua varten, kannattaa palkata palvelu pitkän aikavälin visiota silmällä pitäen. Tämä toimii parhaiten, jos aiot säilyttää asiakkaan tai rakentaa pitkäaikaista brändin läsnäoloa.

Jos esimerkiksi rakennat SaaS-yritystä ja aiot myydä brändin 3–5 vuoden kuluttua, on järkevää palkata kasvupalvelu, joka rakentaa arvokasta brändiomaisuutta, sillä brändin sosiaalisen läsnäolon arvioitu arvo voidaan ottaa. ottaa huomioon hankinnan yhteydessä. Sitä vastoin bot-palvelun vuokraaminen voi puolestaan ​​vaarantaa tilin pitkäikäisyyden tai aiheuttaa brändin menetyksen tietyn kahvan, jota ei voida elvyttää.

Mikä on TikTok-kasvutavoitteesi

Koska olemme aiemmin työskennelleet monien vaikuttajien ja yritysten kanssa, on tärkeää huomauttaa, että useimmat verkkosivustot ilmaisevat selkeästi palveluun tai ohjelmistoon liittyvät tavoitteet tai suoritukset. Oikeiden odotusten asettaminen sivuston palvelukuvauksen perusteella on välttämätöntä.

Jos palvelu esimerkiksi ilmoittaa, että se käyttää automaatiota saadakseen 10 000 seuraajaa kuukaudessa, voit odottaa saavansa näin monta seuraajaa, vaikka se tarkoittaakin, että 1) kaikki ovat todellisia tai 2) Heihin kohdistetaan tai sitoutuvat.
Sitä vastoin, jos palvelu ilmoittaa selvästi, että saatat saada keskimääräisen määrän TikTok-seuraajia, sinun pitäisi odottaa tätä tulosta. Jos myyntisivun tiedot eivät ole selkeitä, ota yhteyttä toimistoon saadaksesi selkeä käsitys heidän prosessistaan ​​ja odotetuista tuloksista.

Miten virasto tai palvelu vaikuttaa työnkulkuusi

Saamme usein kysymyksen, voiko asiakas käyttää tiliään normaalisti vai ei. Pidämme itseämme Ampfluencessa taustakasvutiiminäsi, joten meillä ei yleensä ole rajoituksia. Muilla yrityksillä voi kuitenkin olla erityisiä vaatimuksia, joten on tärkeää ymmärtää, kuinka palvelu vaikuttaa nykyiseen työnkulkuusi.

Mikä on viestintätyyli

Viestintätyyli on erittäin tärkeä. Sinun tulee varmistaa, että sekä sinä että palvelu, jonka kanssa työskentelet, kehittävät vankan viestintäsuunnitelman ja tietyt odotukset eteenpäin. Esimerkiksi Ampfluencessa arvostamme eniten asiakaspalvelua. Tästä johtuen käytämme paljon aikaa vastaamalla sähköposteihin oikea-aikaisesti, suunnittelemalla aikavyöhykkeellesi sopivia puheluita ja kommunikoimalla perusteellisesti, jotta saat palvelustamme eniten hyötyä. Varmista, että pystyt keskustelemaan kasvupalvelusi kanssa, tämä auttaa varmistamaan, että sinulla on paras mahdollinen kokemus.

Lopulliset ajatukset

Useiden TikTok-kasvupalveluiden etsimisen ja testauksen jälkeen olemme viimein saaneet päätökseen yllä olevan luettelon parhaista TikTok Growth -palveluista, jotka vastaavat liiketoiminnan tarpeisiin parhaalla tavalla ja auttavat kaikkia kasvamaan. Mutta vain sinä voit päättää, mikä on parasta omalle yrityksellesi, ja toivomme, että yllä olevat tiedot ovat hyödyllisiä valittaessa “vain parasta” TikTok-tilisi kasvuun. Tutustu kaikkiin luetteloihimme ja kerro meille, mistä pidät eniten. Hyvää selaamista ja kasvua!