Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat TikTok-sisällönluontityökalut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat TikTok-sisällönluontityökalut

Tiktokissa on trendikäs ja hauska lähestymistapa, joka vaatii sisällöntuottajia hyödyntämään luovuuttaan luodakseen hauskimpia ja kiinnostavimpia videoita käyttäjille. Erotuksesi joukosta miljoonia päivittäin ladattavia videoita, sinun on hyödynnettävä oikeat TikTokin luontityökalut parantaaksesi sisältösi laatua ja tavoittaaksesi suuren yleisön. Ja muuntaa heidät uskollisiksi seuraajiksi!

Joten mitkä ovat parhaat TikTok-sisällönluontityökalut vuonna 2022? Tässä on luettelo 20 parhaasta TikTok-sisällönluontityökalusta, jotka tuovat hedelmää sisällönluontityöllesi ja houkuttelevat miljoonia katsojia TikTok-tilillesi.

TikTokin sisäänrakennetut videonmuokkaustyökalut

Ennen kuin tutustut 20 parhaan TikTok-sisällönluontityökalun luetteloon, tiesitkö, että TikTok tarjoaa myös sisäänrakennetun videonmuokkaustyökalun käyttäjilleen?

Sisällön katselun lisäksi TikTokissa on vankka videonmuokkaustyökalu, jonka avulla voit tallentaa ja muokata videoitasi samalla alustalla. Vaikka TikTokin tarjoama videonmuokkaustyökalu on perustavanlaatuinen, se tekee kunnollisen työn parantaakseen videoitasi TikTokissa.

Napsauta vain +-kuvaketta sovelluksesi aloitusnäytön alareunassa ja napauta pientä punaista videopainiketta kuvaussivulla. Valitse kappaleesta raita tai äänitehoste

Lisää Ääni-vaihtoehto alustalle tehdäksesi videostasi kiinnostavamman.

Kun olet vihdoin nauhoittanut videon, voit yksinkertaisesti muokata sitä kiinnostuksesi mukaan. Sen avulla voit hallita videon toistoääntä, lisätä suodattimia, tehosteita, aktiivista kauneustilaa, säätää äänenvoimakkuutta, leikata videoita ja paljon muuta.

Voit myös lisätä videoosi tarroja, visuaalisia tai äänitehosteita tai tekstitasoja.

Lataa seuraavaksi video napauttamalla Kuvaussivun oikeassa kulmassa olevaa Lataa-painiketta!

20 parasta TikTok-sisällönluontityökalua

Kaikkia alla olevaan luetteloon lisättyjä TikTok-sisällönluontityökaluja pidetään yhtenä jokaisen viraalisen TikTokin luojan parhaista valinnoista. Näillä työkaluilla on joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, joiden avulla voit luoda todella upeita ja kiehtovia videoita TikTok-tilillesi. Tarkastellaan niitä.

Adobe Premiere Rush

Kun aloitamme sisällönluontityökaluista, Adobe on listan kärjessä joka kerta, sillä se tarjoaa laajan valikoiman laajoja ominaisuuksia, jotka auttavat luomaan lumoavimpia visuaaleja sisällöllesi.

Adoben mobiilisovellus Rush voi synkronoida projektisi Creative Cloudiin helpottaakseen saumatonta videoeditointiprosessia.

Voit toki ladata myös Rushin verkkoversion, mutta mobiilikäyttäjillemme, jotka haluavat tallentaa ja editoida suoraan älypuhelimestaan, voit ladata myös mobiilisovelluksen.

Kun kuvaat videota Rushissa, sinulle tarjotaan kaksi eri tilaa: yksinkertainen tai edistynyt. Tämä auttaa sinua säätämään aukon ja tarkennuksen hyvin. Voit lisätä useita nimikkeitä, ääniraitoja, graafisia peittokuvia ja paljon muuta.

Pystysuuntaista tulosta varten voit rajata videon automaattisesti ihanteellisia maisemavideoita varten. Voit myös säätää taistelua, värejä ja kylläisyyttä tehdäksesi videoistasi esteettisempiä.

Saatavilla: Android ja IOS

Apple iMovie

Tulemisestaan ​​lähtien Apple iMovie on ollut yksi tekijöiden suosituimmista videonmuokkaustyökaluista.d Se tarjoaa kaikki vakio- ja edistyneet ominaisuudet, joita tarvitset TikTok-sisällönluontimatkallasi.

Voimme viettää koko päivän puhumalla Apple iMovien ominaisuuksista, mutta joitakin huomionarvoisimpia ominaisuuksia ovat vihreän näytön kokoaminen, nopeuden muuttaminen, trailerimallit ja paljon muuta.

Se synkronoi videosi muiden Apple-laitteidesi välillä, ja voit jatkaa muokkaamista muilla laitteillasi yhdellä napsautuksella!

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä useita valokuvia Instagram Storyyn

Saatavilla: iOS

Canva

Jos olet täysin uusi startup-omistaja ja haluat mainostaa tuotteitasi TikTokissa, Canva voi olla paras keinosi.

Suurin osa canvan ominaisuuksista on ilmaisia, ja sen mukana tulee täysin mallipohjainen ja varastosisältö, joka voi luoda joitain intuitiivisimmista videotaustoista, joita voit muokata myöhemmin.

Parasta Canvassa on, että sinun ei tarvitse olla ammattilainen täällä. Voit luoda nopeasti joitain kiehtovimmista videoista TikTok-laitteellesi, vaikka olisit täysin aloittelija.

Voit pinota useita samanaikaisia ​​videoita pystyasetteluun, käyttää peittokuvia, vahvistaa tekstiä, muotoja, reunoja jne.

Se tarjoaa myös yhteistyöominaisuuden, jossa TikTok-sisällönluontitiimisi voi työskennellä yhdessä luodakseen mestariteoksia TikTok-tilillesi.

Saatavilla: Android ja iOS

CapCut-videoeditori

Tiktokin luojan ByteDancen omistama CapCut Video Editor tarjoaa erilaisia ​​​​ominaisuuksia, jotka tekevät videoiden editoinnista kaiken raskaan. Videoeditointi voi olla todella haastavaa, varsinkin kun et ole ammattilainen.

CapCut Video Editorin ShortCutin mielipiteen avulla käyttäjät voivat valita leikkeitä, valokuvia, lisätä taustamusiikkia, ponnistuksia jne. Voit myös lisätä videoihisi videon tärinätehosteen ja liekkipeittokuvan.

Voit jakaa leikkeitä, lisätä tekstiä, poistaa taustoja tai jopa käyttää läpinäkyviä peittokuvia.

Saatavilla: Android ja iOS

CyberLink PowerDirector

Kuten tavallinen PowerDirector 365, tämä PowerDirectorin mobiiliversio, CyberLink PowerDirector, on täynnä lukemattomia muokkaustyökaluja, malleja, siirtymiä, tehosteita ja paljon valinnanvaraa.

Voit lisätä nimikkeitä, ääniraitoja, arkistomateriaalia Shutterstockista, Getty iStockista, Pixabaystä ja muista verkkosivustoista, läpinäkyvyyttä sisältäviä peittokuvia, värinäppäimiä, animoitua tekstiä, tehosteavainkehystä ja paljon muuta.

Fit & Fill -työkalu sopii erinomaisesti vaakasuuntaisen sisällön uudelleenmuotoiluun pystysuoraksi ja päinvastoin todella nopeasti. Voit käyttää CyberLink PowerDirectoria ilmaiseksi, mutta lisäominaisuuksista sinun on maksettava hinta saadaksesi sen Premium-version.

Voit myös avata joitain premium-ominaisuuksia luomalla videohaasteita CyberLink PowerDirectorissa.

Saatavilla: Android ja iOS.

InShot Video Editor

InShot Video Editor on yksi suosituimmista videonmuokkaussovelluksista, joten se on jokaisen sisällöntuottajan valinta. Voit helposti leikata, leikata videoleikkeitä, muuttaa toistonopeuksia, yhdistää useita videoita, lisätä visuaalisia tai äänitehosteita, tuoda omaa musiikkia tai valita yhden InShotin rojaltivapaasta kirjastosta, ja luettelo on rajaton.

Näissä arvokkaissa videonmuokkaustyökaluissa on kuitenkin vesileima, jos käytät ilmaista versiota.

Varmistaaksesi, että TikTok-videoissasi ei ole InShotin vesileimaa, sinun on ostettava sen maksullinen versio. Lisäksi sinun on tehtävä sovelluksen sisäinen osto, jotta voit poistaa mainokset alustalta videoiden muokkaamisen aikana.

Saatavilla: Android ja iOS.

Liitos

Splice on varustettu eräillä tehokkaimmista videonmuokkaustyökaluista, jotka tekevät biittien synkronoinnista äänen kanssa saumatonta. Usein monet videot ovat joko liian nopeita tai liian hitaita musiikkikappaleen kanssa.

Tässä Splice huolehtii siitä automaattisesti, joten sinun ei tarvitse käydä läpi vaivaa kiinnittää jokainen klipsi biitteihin manuaalisesti.

Sisäänrakennettujen äänentallennusominaisuuksien avulla voit luoda sujuvat selostukset videoillesi. Voit myös sekoittaa useita äänileikkeitä TikTok-videoillesi ja luoda ainutlaatuisen yhdistelmän joistakin alustan trendikkäistä kappaleista.

🔥 Empfohlen:  Domain Authority Checkers: parhaat työkalut verkkosivuston auktoriteetin tarkistamiseen

Saatavilla: iOS

Vimeo Luo

Vimeoa käyttävät ensisijaisesti elokuva- ja videoammattilaiset videoiden luomiseen ja isännöintiin kaupalliseen käyttöön. Vimeo Create tarjoaa valtavan kirjaston varastovideoita ja musiikkia piristääksesi tavallisia TikTok-videoitasi. Sen lisäksi se voi myös tarjota joitain hienoimpia malleja videosisällöllesi, jotka ovat pääasiassa ilmaisia.

Sinun on todellakin ostettava sovelluksen maksullinen versio lisäominaisuuksia varten, joihin voit lisätä suodattimia, tarroja, tekstiä animaatioineen, peittokuvia, ajan uudelleenkartoituksia, avainkehyksiä ja paljon muuta.

Suurin osa prosesseista täällä on automatisoitu, mikä tekee käyttäjien entistä helpommaksi luoda videoita TikTokille ja julkaista niitä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se lähettää sinulle sähköpostin aina, kun se on käsitellyt videota, jotta sinun ei tarvitse roikkua samalla näytöllä tuntikausia.

Saatavilla: Android

Wondershare FilmoraGo

WonderShare FilmoraGo on täysin varusteltu premium-mobiilisovellus, jonka avulla voit kuvata videoita älypuhelimellasi ja muuntaa ne ammattivideoiksi huippuluokan muokkausominaisuuksilla.

Voit lisätä useita leikkeitä luodaksesi kiinnostavia siirtymävideoita, jotka ovat kaikkien aikojen suosittuja TikTokissa. Seuraa seuraavaksi tarroja, tehosteita, taustamusiikkiraitoja, selostuksia jne., jotta videoistasi tulee jaettavia.

Valitse peittokuvaa varten tehty sekoitus, niin videosi erottuu muista. Voit muuttaa saumattomasti videon nopeutta tai jopa käyttää yhdellä napautuksella pysäytyskuvatehostetta.

FilmoraGon kautta voit luoda kiinnostavia videoita loputtomasti, mutta ilmaisessa versiossa on vesileima vain 720p-resoluutiolla. Sinun on noustava maksulliseen versioon saadaksesi tämän sovelluksen suurimmat hyödyt.

Saatavilla: Android ja iOS

Sävy

Timbre on erittäin yksinkertainen TikTok-sisällönluontityökalu, joka tarjoaa yksinkertaisen ääni- ja videotiedostomuotojen leikkaamisen tai muuntamisen. Voit käyttää tätä sovellusta GIF-tiedostojen luomiseen tai tiettyjen ääni- tai videoleikkeiden osien poistamiseen.

Voit myös mukauttaa tiedostojen bittinopeutta ja pienentää kokoa tarvittaessa. Voit myös säätää videon ja äänen toistoa helposti.

Vaikka et voi oikeastaan ​​lisätä tehosteita, säätää kirkkautta tai tehdä muita mukautuksia videoosi, se voi olla tehokasta, jos kamppailet koon muuttamisen tai videoiden repeytymisen kanssa videon visuaalisen sisällön ylikoon vuoksi.

Saatavilla: Android

Hauskoja

Funimate tarjoaa laajan valikoiman videonmuokkausominaisuuksia, jotka tekevät lyhyiden videoiden luomisesta TikTokille erittäin helppoa! Voit jopa käyttää siirtymiä kahden napsautuksen ja reaaliaikaisen musiikin välillä vain muutamalla napsautuksella.

Voit tutkia yli satoja visuaalisia tehosteita tehdäksesi videostasi ainutlaatuisen yleisöllesi.

Voit myös osallistua Funimaten päivittäisiin haasteisiin ja saada tunnustusta musiikkivideoyhteisöltä. Vaikka ominaisuuksien luettelo on täällä valtava, sinun on tehtävä sovelluksen sisäisiä ostoksia saadaksesi kaikki käyttöösi!

Saatavilla: Android ja iOS

Vizmato

Vizmato tarjoaa useita videoteemoja ja satoja sävelmiä käytettäväksi TikTok-videoissasi. Löydät joitain TikTokin trendivideoita tästä sovelluksesta, koska kirjastoa päivitetään usein.

Hyödynnä Vizmato PRO HD Recorder soveltaaksesi live-visuaalisia tehosteita, toistaaksesi musiikkia ja tehdäksesi paljon muuta tallentaessasi TikTok-videotasi.

Se tarjoaa myös monia ominaisuuksia, jotka on omistettu vain huulten synkronointivideoille TikTokissa. Pääset myös olemaan osa Vizmaton sisällöntuottajien yhteisöä, jossa voit etsiä sisältöideoita, tehdä yhteistyötä heidän kanssaan ja tehdä paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Videotuotannon parhaat käytännöt vaikuttajamarkkinoinnissa

Ilmainen versio lisää vesileiman videoihin. Päivitä Vizmato maksulliseen versioon poistaaksesi vesileiman videoistasi.

Saatavilla Androidille ja iOS:lle

Sinä leikkaat

YouCutin avulla voit yhdistää videoleikkeitä muutamassa sekunnissa. Voit poistaa minkä tahansa videoleikkeen osan, käyttää visuaalisia tehosteita tai jopa lisätä kappaleita massiivisesta YouCutin kirjastosta.

Paranna videoidesi värejä, säädä kuvasuhteita, vaihda videon taustoja jne. Kun olet valmis editoimaan, tallenna se laitteellesi ja lataa se Tiktokiin!

Yksinkertaisen ja toimivan käyttöliittymän ansiosta prosessin käyttäminen ja oppiminen on näin helppoa. Se ei myöskään lisää vesileimaa videoihisi!

Et myöskään voi äänittää videoitasi, ja alustan useat mainokset tai sovelluksen sisäiset ostot voivat häiritä sinua.

Saatavilla: Android

Filmmaker Pro -videoeditori

Filmmaker Pro Video Editor tarjoaa yli 70 ääniraitaa, tekstiä, peittokuvia, tarroja, piirroksia ja paljon muuta. Se on luultavasti yksi parhaista vaihtoehdoista, jos etsit monipuolista TikTok-sisällönluontityökalua, joka ei rajoita videoidesi määrää.

Siirtymien käyttäminen, toistonopeuksien muuttaminen tai jopa häipyvien äänien lisääminen videon loppuun on sovelluksen paras vahvuus.

Monien ominaisuuksien ansiosta se voi kuitenkin olla hieman ylivoimaista aloittelijoille, minkä vuoksi on aina suositeltavaa tutustua alustan ominaisuuksiin ja työskennellä vain niiden kanssa, joita todella tarvitset videoihisi.

Tämän sovelluksen ilmainen versio on jälleen vesileimattu, joten sinun on päivitettävä sen pro-versioon.

Saatavilla: iOS

BeeCut

BeeCut on toinen ilmainen TikTok-sisällönluontityökalu, joka on suunniteltu pääasiassa aloittelijoille. Voit piristää TikTok-videoitasi nopeasti suodattimilla, siirtymillä, kuva kuvassa -tehosteilla ja muilla. Voit muokata, leikata tai kiertää videoita mieltymystesi mukaan.

Suoraviivaisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit luoda TikTok-videoita muutamassa minuutissa. Videosi lopputulos voidaan muuntaa useisiin resoluutioihin 1080p asti.

Tämä on toinen monipuolinen TikTok-sisällönluontityökalu, jonka avulla voit luoda upeita videoita ilman kustannuksia!

Saatavilla: Android ja iOS

Johtopäätös

Tiktok, joka on yksi nopeimmin kasvavista alustoista kaikilla laitteilla, kasvaa entisestään tulevina vuosina. Jos haluat liittyä tähän alustaan ​​ja tehdä mainetta brändillesi tai jopa itsellesi 3 miljardin käyttäjän joukossa, videosi tulee olla tarpeeksi mukaansatempaava ja jaettava.

Nämä TikTok-sisällönluontityökalut voivat edistää merkittävästi TikTok-videoiden luontimatkaasi ja auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia videoita, joilla on suurin potentiaali levitä milloin tahansa pian. Valitse siis sopiva TikTok-sisällönluontityökalu tänään tästä luettelosta ja tallenna itsesi!

Table of Contents