Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat treffisovellukset ystävänpäivän löytämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat treffisovellukset ystävänpäivän löytämiseen

Rakkauden löytäminen voi olla monimutkainen ja haastava prosessi, koska siihen liittyy monia tekijöitä. Deittailulla on ratkaiseva rooli mahdollisten kumppaneiden tuntemisessa, mikä on kriittinen askel yhteensopivan parin löytämisessä.

Menneinä aikoina piti paistatella rakkaansa läsnäollessa paljastaakseen heidän mieltymyksensä, inhoamisensa ja kaiken siltä väliltä. Mutta tekniikan myötä treffit ovat saaneet uuden muodon, mikä tekee yhteydenpidosta mahdollisten kumppaneiden kanssa helpompaa ja mukavampaa mukavasti omasta kodista käsin.

Tässä blogissa tarkastellaan mm parhaat treffisovellukset Intiassa auttaa sinua löytämään täydellisen ottelun tänä ystävänpäivänä! Joten valmistaudu löytämään täydellinen ottelu Intian parhaiden treffisovellusten avulla. Mutta ennen sitä tarkastellaan Intian treffisovellusteollisuuden nykytilaa.

Yleiskatsaus Dating App Marketiin Intiassa 2023

Intian treffisovellusmarkkinat ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosina, ja yhä useammat ihmiset kääntyvät näiden alustojen puoleen löytääkseen rakkautta. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan Intiassa on yli 300 miljoonaa käyttäjää jotka käyttävät aktiivisesti treffisovelluksia, joista suurin osa on nuoria kaupungeissa asuvia henkilöitä. Markkinoiden odotetaan jatkavan kasvuaan tulevina vuosina, kun yhä useammat ihmiset omaksuvat online-treffit.

Tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa treffisovelluksia Intiassa

Treffisovellusta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon useita keskeisiä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa menestykseesi parin löytämisessä ja yleiseen kokemukseesi alustan käytöstä. Tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa deittailusovelluksia, ovat:

Käyttäjäkunta: Käyttäjäkunta viittaa alustan käyttäjäjoukon kokoon ja väestötietoihin. Suuri käyttäjäkunta voi lisätä mahdollisuuksia löytää pari, kun taas monipuolisempi käyttäjäkunta voi vastata erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin.

Käyttäjäkokemus: Käyttökokemuksella tarkoitetaan sovelluksen helppokäyttöisyyttä ja toimivuutta sekä sen käyttöliittymää ja ominaisuuksia. Hyvin suunniteltu sovellus voi tehdä ottelun löytämisestä paljon sujuvampaa ja nautinnollisempaa.

Yksityisyys ja turvallisuus: Yksityisyys ja turvallisuus ovat tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon käytettäessä deittailusovelluksia, koska henkilökohtaisia ​​​​tietoja ja arkaluontoisia tietoja jaetaan usein näillä alustoilla. On tärkeää valita sovellus, jossa on vankat suojaustoimenpiteet yksityisyytesi suojaamiseksi ja tietojesi turvaamiseksi.

Kustannus: Kustannukset ovat myös tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa treffisovellusta, koska jotkin alustat vaativat maksullisen tilauksen käyttääkseen tiettyjä ominaisuuksia. On tärkeää valita sovellus, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle ja jossa ominaisuudet ja kohtuuhintaisuus ovat tasapainossa.Katsotaanpa nyt joitain suosittuja treffisovelluksia, jotka auttavat sinua saamaan oikeanlaisen ihmisen, josta olet aina haaveillut.

Tinder
Todella hullua
Happn
Vau
Bumble
Ok Cupid
Sarana
Kahvi kohtaa Bagelin
Käytävä
Badoo

1. Tinder

Tinder on yksi Intian suosituimmista treffisovelluksista, joka tunnetaan yksinkertaisesta, intuitiivisesta ja käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästään. Suuren käyttäjäkunnan ansiosta sovellus tarjoaa suuret mahdollisuudet löytää ottelu. Sen ainutlaatuinen “pyyhkäise oikealle” -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti ilmaista kiinnostuksensa mahdollisiin otteluihin, mikä tekee ottelun löytämisestä nopeaa ja helppoa.

Hatch Labs julkaisi sen vuonna 2012 IAC-mobiilien ja Xtreme Labsin yhteiskäynnistyksenä. Vuonna 2021 Tinder oli maailman eniten asennettu deittailusovellus 67 miljoonalla vuosilatauksella.

Sinun tarvitsee vain määrittää profiilisi, tehdä siitä löydettävä ja valita mieltymyksesi. Ja olet hyvä lähteä. Sinun tarvitsee vain pyyhkäistä oikealle pitääksesi ja vasemmalle ohittaaksesi.

Tinderin tärkeimmät tilastot

  • Tinderin liikevaihto vuonna 2021 oli 1,6 miljardia dollaria, mikä on 17 % enemmän kuin vuotta aiemmin
  • Sillä oli 75 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää ja 9,6 miljoonaa tilaajaa vuonna 2021
  • 60 % Tinderin käyttäjistä on alle 35-vuotiaita
  • Kolme neljäsosaa Tinderin käyttäjistä on miehiä

2. Todella hullua

Truly Madly on esimerkki hyvästä yksinkertaisesta treffisovelluksesta, jonka Crescere Technologies Private Limited kehitti vuonna 2013.

🔥 Empfohlen:  Käyttäjä varattu tarkoittaako estetty?

Tämä sovellus ottaa yhteensopivan parittelun ja profiilin vahvistamisen erittäin vakavasti, jolloin se voi pyytää henkilöllisyystodistuksia ennen live-profiilisi määrittämistä.

Kun profiilisi on määritetty, sinun tarvitsee vain valita sopivat mieltymyssuodattimet ja pyyhkäistä!

Yksi hyvä puoli tässä sovelluksessa on, että se antaa sinulle luottamuspisteet kaikille vahvistetuille tiedoille.

Mitä korkeampi luottamuspiste on, sitä aidompi profiili on. Vaikka se tarjoaa hyvää palvelua, se ei ole niin suosittu kuin Tinder, joten sinulla ei välttämättä ole laajaa valikoimaa tuloksia, joista valita.

Suunnitelmat alkavat 699 INR:stä viikossa ja mene ylös 1 799 INR 20 viikon ajan. Maksulliset jäsenet saavat lisäetuja, kuten paremman näkyvyyden, yhteensopivuuden tarkistamisen ennen profiilista tykkäämistä ja paljon muuta3. Happn

Toisin kuin muut sovellukset, jotka käyttävät sijaintia yleisessä mielessä osumien etsimiseen, Happn yhdistää käyttäjät ihmisiin, joita he ovat saattaneet nähdä äskettäin.

Didier Rappaportin perustama ja FTW and Co.:n kehittämä se lanseerattiin vuonna 2014. Se on yhteensopiva Android-, Apple- ja Windows-laitteiden kanssa. Raporttien mukaan sovelluksella on noin 100 miljoonaa jäsentä tammikuussa 2023.

Sen ainutlaatuinen ominaisuus antaa käyttäjälle mahdollisuuden ottaa yhteyttä matkalla näkemäänsä henkilöön. Käyttäjät voivat tarkistaa, onko henkilö Happnissa, ja sitten he voivat tykätä profiilistaan ​​ja odottaa ottelua.

Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa erottaa sen muista treffisovelluksista. Sovellus on tarkoitettu niille, jotka eivät ymmärrä sanoja lähestyessään jotakuta.

Jäsenyystyyppi Jäsenyyden pituusKuukausikustannukset Kokonaiskustannukset
Premium-jäsenyys 1 kuukausi Yhteensä 24,99 dollaria Yhteensä 24,99 dollaria
Premium-jäsenyys 6 kuukautta 15,00 dollaria kuukaudessa 89,99 dollaria yhteensä
Premium-jäsenyys 12 kuukautta 10,00 dollaria kuukaudessa 119,99 dollaria yhteensä

4. Vau

Woo on suosittu treffisovellus Intiassa, joka on suunnattu kaupunkilaisille, koulutetuille ammattilaisille.

Sovellus keskittyy mielekkäisiin yhteyksiin ja käyttäjäystävälliseen käyttöliittymään, joten se on loistava vaihtoehto vakavampaa suhdetta etsiville.

Lisäksi Woon ainutlaatuinen “jäänmurtajat“-ominaisuus helpottaa keskustelujen aloittamista ja mahdollisten otteluiden murtamista.

Ensimmäistä kertaa vuonna 2014 julkaistusta sovelluksesta tuli Intian suosituin treffisovellus, samasta paikasta kuin se syntyi. Tultuaan suosituksi Intiassa, sen suosio kasvoi tasaisesti kaikkialla maailmassa.

Täältä löydät ominaisuuksia, kuten Tag Search, Voice Intro, Questions and Anwers ja Direct Messaging. Tämä tarjoaa myös äänipuheluominaisuuksia, joissa naiset voivat soittaa äänipuhelun paljastamatta numeroaan. Käyttämällä oikeita asetuksia tämän alustan naiset voivat päättää olla jakamatta nimeään, sijaintiaan ja numeroaan.

Se tarjoaa saman tykkäys- ja ohitusominaisuuden kuin kaikissa muissa treffisovelluksissa, eli voit pyyhkäistä vasemmalle tai oikealle valintasi mukaan, ja se tarjoaa myös premium-jäsenyyden, jossa voit tarkistaa ohittamasi profiilit.

Woo Dating on yhdistänyt naimattomiin naisiin ja miehiin, ja se on johtava sovellus rakkauden tai romanttisten kiinnostuksen kohteiden etsimiseen Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Dubaissa, Intiassa jne.5. Bumble

Bumble on toinen suosittu treffisovellus Intiassa, joka tunnetaan voimaannuttavasta lähestymistavastaan ​​online-treffiin. Sovelluksen avulla naiset voivat tehdä ensimmäisen askeleen, murtaa perinteiset sukupuoliroolit ja edistää tasa-arvoisempaa dynamiikkaa parisuhteissa.

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta Bumble on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät hauskaa ja kattavaa treffikokemusta.

Tämän sovelluksen on kehittänyt Tinderin perustaja, Whitney Wolfe Herde sen jälkeen, kun hänen edellinen yhtiönsä haastoi hänet oikeuteen. Vuonna 2020 Bumblella oli 100 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti, ja vuonna 2021 Herdestä tuli nuorin naismiljardööri 31-vuotiaana.

Bumble raportoi liikevaihto oli 765 miljoonaa dollaria vuonna 2021127 % enemmän kuin vuotta aiemmin.

🔥 Empfohlen:  Luo kaleidoskooppisia kuvioita iPhonellesi

Bumble-avaintilastot

  • Bumble tuotti 765 miljoonan dollarin liikevaihtoa vuonna 2021, mikä on sen suurin vuotuinen kasvuprosentti
  • Vuonna 2021 Bumblen nettotulos oli 286 miljoonaa dollaria, mikä on parannus vuoden 2020 110 miljoonan dollarin tappioon.
  • Bumblella on 45 miljoonaa aktiivista käyttäjää, joista 1,5 miljoonaa tilaa sovelluksen premium-ominaisuudet

Sovellus varmistaa, että naiset eivät pidä miehiä roikkumassa ottelun päättyessä 24 tunnin sisällä keskustelusta. Siinä on sama pyyhkäisytyyli vasemmalle ja oikealle, ja voit soittaa videopuheluita, lähettää valokuvia ja pelata pelejä ottelun sattuessa.

Siinä on myös premium-pakettivaihtoehtoja, jotka antavat sinulle parempia tuloksia ja paremman näkyvyyden sovelluksessa.

6. Ok Cupid

OkCupid on Intiassa arvostettu treffisovellus, joka tunnetaan perusteellisesta sovitusalgoritmistaan ​​ja tietopohjaisesta lähestymistavastaan ​​rakkauden löytämiseen.

Sovellus keskittyy syviin henkilökohtaisiin yhteyksiin ja kysyy käyttäjiltä joukon kysymyksiä, jotka auttavat määrittämään heidän persoonallisuutensa ja mieltymyksensä, mikä helpottaa yhteensopivien osumien löytämistä.

Tämän sovelluksen perustivat neljä Harvardin opiskelijaa, Chris Coyne, Christian Rudder, Sam Yagan ja Max Krohn. Sen omistaa tällä hetkellä Match Group, joka omistaa myös Tinderin ja Hingen.

Voit parantaa hakutuloksiasi asettamalla oikeat suodattimet laajasta valikoimasta suodatusvaihtoehtoja. Voit myös asettaa treffiasetuksesi parempia profiileja varten hakukentässäsi.

Tämä sovellus asettaa myös tärkeän prioriteetin yksityisyydelle ja turvallisuudelle. Voit piilottaa profiilisi, poistaa vastaavuuden tai estää jonkun milloin tahansa.7. Sarana

Hinge on suhdekeskeisempi sovellus, joka keskittyy syvempien yhteyksien löytämiseen. Sen käyttö on ilmaista, mutta käyttäjät voivat maksaa premium-palveluista päästäkseen lisäominaisuuksiin.

Sen perusti Justin McLeod vuonna 2012. Kun tämä sovellus lanseerattiin, se lupasi työskennellä profiilien sovittamisessa pitäen mielessä ihmisten suhteiden pitkäaikaiset vaikutukset. Hinge-sovellus julkaistiin helmikuussa 2013. Itse asiassa Vuoden 2019 Yhdysvaltain presidenttiehdokas Pete Buttigieg paljasti, että hän tapasi miehensä saranalla. Yhtiö ‘Match Group’ teki valtavia investointeja Hingeen syyskuussa 2017 ja omisti yhtiöstä 51 % kesäkuussa 2018 ja yhteensä 100 % omistusosuuden vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tämä sovellus käyttää Facebook-profiiliasi lähteenä yhteydenpitoon ystäviesi ja myös heidän ystäviensä kanssa. Joten sinun ei tarvitse lähettää heille kaveripyyntöä, kuten ihmiset perinteisesti tekivät, vaan voit etsiä heitä saranan kautta.

Tämän sovelluksen avulla voit luoda treffiprofiilin pyytämällä sinua lataamaan kuvia ja esittämällä muutaman kysymyksen, joihin sinun on vastattava. Jokainen tällä alustalla voi tykätä jostain profiilistasi, ja siitä ilmoitetaan sinulle välittömästi.

8. Kahvi kohtaa bagelin

Coffee Meets Bagel on myös kunnollinen treffisovellus kokeiltavaksi. Sen lanseerasivat New Yorkissa 17. huhtikuuta 2012 kolme sisarta: Arum Kang, Dawoon Kang ja Soo Kang. Myöhemmin se lanseerattiin Bostonissa toukokuussa 2012 ja sitten San Fransiscossa lokakuussa 2012.

Sitä suositellaan enimmäkseen naisille, koska se antaa heille yliotteen sovittaessa yhteen jonkun kanssa. Tässä sovelluksessa naiset saavat ehdotuksia, jotka perustuvat miehiin, jotka ovat aiemmin kohdanneet heidän kanssaan. Toisaalta kaverit voivat vain tykätä tai ohittaa.

Tämä sovellus tarjoaa tietyn määrän ehdotuksia kerran päivässä, joten sinun ei tarvitse jatkuvasti pyyhkäistä useiden profiilien yli, mikä saattaa väsyttää sinua koko prosessissa. Tämä sovellus ottaa muutaman huomion ennen kuin antaa sinulle ehdotuksia.

Sinun tarvitsee vain päästä nettiin kerran päivässä, kuten kiinnostaviin profiileihin, ja jos osuma löytyy, saat ehdotuksia.9. Käytävä

Aisle on myös yksi ainutlaatuisista sovelluksista intialaisille käyttäjille. Se keskittyy enemmän vakavaan suhteen rakentamiseen sen sijaan, että tuhlaa aikaa satunnaisiin suhteisiin.

Sen perusti heinäkuussa 2014 Able Joseph, nykyinen Bengalurussa toimivan treffisovelluksen toimitusjohtaja. Toimitusjohtaja totesi yhdessä haastattelustaan, että se oli vaihtoehtoinen ratkaisu niille, jotka etsivät jotain merkityksellistä, mutta eivät minkäänlaiseen järjestettyyn avioliittoon.

🔥 Empfohlen:  Parhaat vaihtoehdot FoundersCardille

Kirjautumiseen tarvitset Facebook- tai LinkedIn-profiilin, täytä vastaukset suureen kyselyyn ja lähetä se tarkistettavaksi.

Jos etsit merkityksellisiä päivämääriä etkä satunnaisia ​​yhteyksiä, tämä sovellus on sinulle sopiva. Se on ilmainen, mutta samalla se tarjoaa myös VIP-jäsenyyden, joka tarjoaa enemmän premium-ominaisuuksia.

10. Badoo

Badoo on myös suosittu sovellus treffien etsimiseen, jonka perusti venäläinen yrittäjä Andrey Andreev. Se lanseerattiin vuonna 2006, ja nyt se on laajentunut yli 190 maahan ja on saatavilla yli 47 kielellä, mikä tekee siitä maailman suosituimman treffiverkoston.

Se oli kerran ladatuin treffisovellus 21 maassa. Sen jälkeen, kun se oli levinnyt Facebookissa sen suosittujen sosiaalisten pelien ja tietokilpailujen takia, se sijoittui yksi kasvavista Facebook-sovelluksista.

Se tarjoaa samat ominaisuudet kuin Tinder, mutta tarjoaa suuremman valikoiman vaihtoehtoja treffimieltymysten ja kiinnostuksen kohteiden asettamiseen. Sovellus käyttää näitä asetuksia löytääkseen sinulle sopivimmat tulokset.

Kirjautuaksesi sisään sinun tulee kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja asettaa salasana. Voit halutessasi lisätä myös sosiaalisen median profiilisi. Puhelinnumerosi on vahvistettava, ja sen jälkeen voit lisätä valokuvasi, lähettää suoran lähetyksen tai avata videokeskustelun, johon muut käyttäjät voivat liittyä.

Se tarjoaa myös “lähellä minua” -vaihtoehdon, joka näyttää sijaintisi lähellä olevat profiilit. Tässä sovelluksessa voit myös lähettää virtuaalisia lahjoja toisillesi ottelun sattuessa.Käyttäjien arviot

Kuunnellaan, mitä näiden ainutlaatuisten treffisovellusten käyttäjät Intiassa sanovat kokemuksistaan.

Viimeiset sanat

Yhteenvetona voidaan todeta, että Intian treffisovellusmarkkinat kasvavat nopeasti ja tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja romanttista paria etsiville henkilöille. Treffisovellusta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin käyttäjäkunta, käyttökokemus, yksityisyys ja turvallisuus sekä kustannukset. Intian suosituimmat treffisovellukset tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, paketteja ja hintoja, ja käyttäjien arvostelut voivat tarjota arvokasta tietoa sovelluksen yleisestä käyttökokemuksesta.

Tämän artikkelin tarkoituksena oli tarjota yleiskatsaus Intian parhaisiin treffisovelluksiin, jotka auttavat ihmisiä löytämään ystävänpäivänsä. Etsitpä sitten vakavaa suhdetta tai satunnaisia ​​treffejä, tarpeisiisi löytyy sovellus. Ota siis kaikki irti tästä ystävänpäivästä ja löydä omasi näiden treffisovellusten avulla

UKK

Tinder on tällä hetkellä maailman suosituin treffisovellus. Se on helppokäyttöinen ja käyttäjiä on suuri määrä, minkä ansiosta ihmisten on helppo löytää osumansa.

Voimmeko saada oikeita päivämääriä käyttämällä näitä sovelluksia?

Kyllä, voit saada oikeita päivämääriä käyttämällä näitä sovelluksia. Nämä sovellukset tehtiin liike-elämää varten match-making-alalla, mikä luo uusia mahdollisuuksia käyttäjälle yhteydenpitoon ihmisten kanssa. Joten kyllä, voit olla yhteydessä ihmisiin tosielämässä ja halutessasi jopa virtuaalisia treffejä, mutta se on saatavilla vain tietyissä sovelluksissa, ei kaikissa.

Onko online-treffit ilmaisia?

Suurin osa treffisovelluksista tarjoaa ilmaisia ​​palveluita. Ne tarjoavat myös premium-suunnitelmia, jotka veloittavat sinulta perusmaksun joidenkin premium-ominaisuuksien käytöstä ja paremmasta näkyvyydestä treffisovelluksessa. Tämä on perustavanlaatuinen markkinointiohjelma, joka hyödyttää sekä yritystä että sen käyttäjiä.