Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat työt, joita voit tehdä puhelimestasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat työt, joita voit tehdä puhelimestasi

Kun monet meistä sopeutuivat uuteen kotoa työskentelykulttuuriin, meidän oli nopeasti opittava saamaan kaikki irti työkaluistamme ja laitteistamme pysyäksemme tuottavina ja yhteydessä. Monet ihmiset joutuivat päivittämään kotitoimistonsa asetuksia ja määrittämään uudelleen liitäntä- ja tietoturvainfrastruktuurinsa.

Älypuhelimet puolestaan ​​​​on rakennettu juuri tätä varten – pitävät sinut yhteydessä ja tuottavasti 24/7 ja missä tahansa. Nyt, kun olemme menossa kohti luojien ja intohimojen talouden vauhdittamaa aikakautta, “puhelimesta työskentely” on monille uusi normaali tapa – meidän on vain keksittävä, kuinka saada se oikein.

Mitä tarvitset työskennelläksesi puhelimellasi

Tässä on joitain älypuhelimesi perustietoja, jotka sinun tulee olla, jos haluat käyttää parhaita töitä, joita voit tehdä puhelimellasi ja menestyä niissä:

Vakaa Internet-yhteys

Olipa yhteys 5G-mobiiliverkkoon tai a Wi-Fi-reititin, varmista, että Internet-yhteytesi on vakaa ja online-tilassa. Tarkista, onko datapakettisi rajoitettu ja mitä latausnopeuksia sinulla on käytettävissäsi.

Latauspiste tai varavirtalähde

Jos aiot tehdä älypuhelintöitä, jotka edellyttävät, että olet verkossa ja käytettävissä koko ajan, viimeinen asia, jonka tarvitset, on loppua puhelimesi mehu. Pidä aina mukana varalaturi, sovitin ja ladattu tehopankki missä mahdollista.

  • Suositeltava: Alkuperäinen laturi ja 8000Mah varavirtapankki.

Toimiva suorituskyky ja laitteistotiedot

Useimmat nykyiset puhelimet – jopa pienibudjettivaihtoehdot – on rakennettu vaikuttavilla suorituskykyominaisuuksilla. Varmista kuitenkin, että omasi voivat käyttää näitä sovelluksia ja että sinulla on tarpeeksi tallennustilaa.

  • Suositeltava: Vähintään kaksi- tai neliytiminen prosessori, vähintään 1 GHz kukin, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt tallennustilaa ja 3000 mAh akkukapasiteetti.

Pääsy sovelluksiin

Jos olet Android- tai Apple-käyttäjä, sinun on rekisteröidyttävä (ilmaiseksi) niiden vastaaviin sovelluskauppoihin, jotta voit ladata ja käyttää sovelluksia, joita tarvitset ansaitaksesi rahaa puhelimellasi. Joillakin laitteilla, joissa on muita käyttöjärjestelmiä (kuten Huawei), on omat myymälänsä, ja lataaminen suoraan verkosta voi olla riskialtista.

  • Suositeltava: Rekisteröityminen joko Google Play- tai App Store -palveluihin.
🔥 Empfohlen:  Parhaat verkkokaupan alustat bloggaajille

Nyt kun olemme tutkineet perusasiat, katsotaan joitain parhaista töistä, joita voit tehdä puhelimellasi ja mitkä työkalut ja sovellukset ovat ihanteellisia auttamaan sinua työskentelemään puhelimella.