Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat verkkokaupan alustat bloggaajille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat verkkokaupan alustat bloggaajille

Bloggaajille, jotka haluavat myydä fyysisiä, räätälöityjä tuotteita kapeilla markkinoilla.

Missä Gumroadissa on kyse kaikesta digitaalisesta, Etsy on päinvastoin. Verkkokauppa-alusta on omistettu fyysisille tuotemarkkinoille, joten se sopii täydellisesti bloggaajille.

Etsy tarjoaa tuoteluokkia, kuten askartelutarvikkeita, käsintehtyjä ja vintage-esineitä sekä taidetta. Se on kultakaivos bloggaajille, joilla on luovia kykyjä yksityiskohtaisesti ja kuvailla alustalla myytäviä tuotteitaan.

Markkinointi tapahtuu Etsyssä markkinoilla, mutta jos haluat mainostaa tarjontaasi ja linkittää alustalle blogisivustoltasi, kopioi ja liitä lyhytkoodi sivustollesi, jos käytät WordPress-pohjaista vaihtoehtoa.

Blogialustoilla toimiville bloggaajille linkittäminen Etsy-kauppaan voi olla hieman hankalampaa ja tehottomampaa, sillä bloggaajien on lisättävä linkkejä Etsy-kauppaansa sen sijaan, että he rakentaisivat paikan päällä olevan tarjouksen.

  • Oma blogi? Ei – Etsyn kanssa suurin osa markkinoinnista tapahtuu markkinapaikkaalustalla, joten sinun on ohjattava lisää liikennettä omalla blogillasi.
  • Ilmainen tai maksullinen? Ei tilauksia, mutta sinun on maksettava erilaisia ​​maksuja luetteloimaan tuotteesi tapahtumakohtaisesti ja erilaisiin toimiin, mukaan lukien maksujen nostaminen, muuntaminen ja käsittely.
  • Isännöi? Kyllä, Etsy-kauppasi on täysin isännöity alustalla.
  • Paras: Bloggaajat, jotka ovat erikoistuneet käsintehtyjen, vintage- ja taide- ja askartelutarvikkeiden ja -esineiden myyntiin.
🔥 Empfohlen:  Parhaat koneoppimisen maisteriohjelmat (ML) vuodelle 2023