Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat verkkokaupan markkinoinnin työkalut [2023 Content + SEO + Ads Guide]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat verkkokaupan markkinoinnin työkalut [2023 Content + SEO + Ads Guide]

Tiesitkö, että verkkokaupan omistajien keskimääräinen markkinointibudjetti on noin 7-12 % liikevaihdosta?

Useimmat verkkokaupan omistajat maksavat paljon parantaakseen brändiään ja markkinointitoimiaan.

Silti jopa kohtuullisella budjetilla monet heistä kamppailevat löytääkseen oikeat työkalut markkinoinnin avuksi.

Koska markkinoilla on niin monia markkinointityökaluja, miten valitset tärkeimmät verkkokauppaasi varten?

Tänään käsittelemme lyhyesti verkkokaupan markkinointityökalujen etuja yrityksellesi ja kuinka ne voivat auttaa sinua houkutella uusia asiakkaita, sitouttaa vanhoja ja lisätä myyntiä.

Jaoimme, listasimme ja selitimme myös parhaat verkkokaupan markkinointityökalut, jotka auttavat sinua SEO, markkinointi ja sisältö.

Mennään asiaan.

Verkkokaupan markkinointityökalujen edut

Markkinointi on olennainen osa mitä tahansa liiketoimintaa. Nykypäivän verkkokauppamaailma on täynnä työkaluja, joiden avulla voit mainostaa brändiäsi ja saada lisää asiakkaita myymälällesi. Tässä ovat tärkeimmät edut valita oikeat verkkokaupan markkinointityökalut:

 • Kasvata myyntiä – Jotkin työkalut voivat auttaa sinua luomaan oikeita ponnahdusikkunoita, jotka houkuttelevat asiakkaasi ostamaan tuotettasi vierittäessäsi. Lisäksi joidenkin työkalujen avulla voit tehdä käyttöliittymästäsi käyttäjäystävällisemmän, jotta asiakkaasi pitävät ostoprosessista helppoa ja nopeaa.
 • Hanki liikennettä kauppaasi – Näiden työkalujen avulla voit löytää enemmän tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneita ihmisiä. Nämä työkalut auttavat sinua kohdistamaan oikean yleisön ja luomaan kampanjoita, jotka saavat ihmiset palaamaan verkkosivustollesi.
 • Paranna hakukoneoptimointiasi – Voit käyttää markkinointityökaluja parantaaksesi asemaasi Googlessa, jotta yleisösi valitsee sinut kilpailijasi sijaan. Näiden työkalujen avulla voit myös analysoida kilpailijaasi ja heidän markkinointistrategiaansa ja käyttää sitä hyödyksesi.
 • Automatisoi prosesseja – Tarvitset paljon ihmisiä tekemään markkinointia eri kanavissa päivittäin, jos haluat saada nopeaa kasvua. Joillakin markkinointityökaluilla voit automatisoida prosessin itse saadaksesi tulokset ilman ylimääräisten henkilöiden palkkaamista.

Nyt kun tiedät markkinointityökalujen edut myymälääsi varten, tässä on parhaat valintamme vuodelle 2023.

Parhaat verkkokaupan markkinoinnin työkalut

1. Analyyttiset ja optimointityökalut

Analyyttisiä työkaluja käytetään seurata ja analysoida sivustosi liikennettä.

Optimointityökalut ovat välttämättömiä, koska ne tarjoavat varvokasta tietoa ja tietoa asiakaskuntaasi.

Tämä auttaa sinua tekemään älykkäämpiä liiketoimintapäätöksiä varmistaen samalla, että jokainen kosketuspiste vaikuttaa positiivisesti asiakkaan kokemuksiin.

Päätavoitteesi on houkutella asiakkaita verkkokauppasivustollesi ja saada heidät ostamaan tuotteitasi. Käytät analyyttisiä työkaluja tietääksesi kuinka monta käyttäjää piirrät.

Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mikä markkinointistrategia toimii sinulle parhaiten, ja keskittyä enemmän kyseiseen strategiaan.

Tässä on joitain tärkeimmistä analyyttisista ja optimointityökaluista, joita voit käyttää liiketoiminnassasi ja markkinoinnissasi. Jotkut maailman parhaista digitaalisista markkinoijista käyttävät näitä työkaluja:

1. Moz

Moz on analyyttinen työkalu, joka voi auttaa sinua tehostaa orgaanista hakuasi tarjoamalla oikeat avainsanat, käänteiset linkit ja tutkimusta sinulle ja kilpailijoillesi.

Voit käyttää Moz varten:

 • Avainsanatutkimus – Sen avulla saat luettelon osuvimmista avainsanoista, joita sinun tulee käyttää verkkosivustossasi. Tämä auttaa sinua saamaan paremman sijoituksen kyseisillä avainsanoilla etkä ei-tärkeillä.
 • Link Explorer – Mozin avulla voit löytää kaikki käänteiset linkit, merkitä ne, jotka eivät toimi, ja selvittää kilpailijasi käänteiset linkit. Tämä auttaa sinua luomaan parempia linkkejä ja poistamaan ne, jotka eivät toimi.
 • Kilpailukykyinen tutkimus – Moz voi näyttää sinulle kilpailijasi suosituimman sisällön, avainsanaaukot ja heidän käyttämänsä käänteiset linkit. Tämä auttaa sinua analysoimaan heidän markkinointistrategiaansa ja käyttämään niiden aukkoja ja hyviä puolia strategiasi parantamiseen.

Käyttääksesi Mozia liität vain linkin verkkosivustollesi tai kilpailijasi verkkosivustolle, niin saat analyysisi:

Hinnoittelu

Mozilla on ilmainen kokeilu, joka tarjoaa sinulle rajoitetun määrän luomuksia päivässä.

Moz tarjoaa 4 hinnoittelusuunnitelmaa:

2. Semrush

Semrush on analyyttinen ja optimointityökalu, joka auttaa sinua tehosta SEO-optimointiasi perusteellisella kilpailija-analyysillä sekä kampanjasi ja sisältösi kattavuudella ja tuloksilla.

Semrushilla on yli 50 työkalua, jotka voivat auttaa sinua orgaanisessa kasvussa ja markkinoinnissa.

Voit käyttää Semrushia seuraaviin tarkoituksiin:

 • Analysoi kilpailuasi – Semrush voi näyttää sinulle kilpailijasi käänteisiä linkkejä, mittareita, avainsanoja ja monia muita SEO:n kannalta tärkeitä asioita. Voit käyttää näitä tietoja parantaaksesi hakukoneoptimointiasi ja markkinointistrategiaasi.
 • Mainonnan analyysi – Voit seurata kilpailijasi aloitussivua ja mainoksia sekä seurata mainontakulujasi. Näiden Semrushin tietojen avulla näet, millaiset mainokset toimivat parhaiten kaupallesi ja yleisöllesi, ja voit käyttää niitä muissa kampanjoissa.
 • Sisältömarkkinointianalyysi – Voit seurata tuotemerkin mainitsemista ja sisällön tavoittavuutta. Näiden tilastojen avulla voit mitata menestystäsi ja selvittää, millaisista aiheista yleisösi on kiinnostunut.
🔥 Empfohlen:  6 tekniikkaa, joilla voit muuttaa kirjoittamisen sävyä helposti

Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja liittää analysoitava verkkosivusto. Tältä se näyttää sisältömarkkinointianalyyseissä:

Hinnoittelu

Semrushilla on ilmainen kokeiluversio, joka tarjoaa sinulle rajoitettuja päivittäisiä luomuksia.

Semrush tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa:

3. CrazyEgg

CrazyEgg on analyyttinen ja optimointityökalu, jonka avulla voit see lukijasi vaiheet ja napsautukset verkkosivustollasi.

CrazyEggin avulla voit analysoida käyttäjän käyttäytymistä sivustolla parantaaksesi tiettyjä verkkosivustosi ominaisuuksia.

CrazyEggin avulla voit:

 • Seuraa omaasi ostajan napsautuksia – CrazyEgg näyttää tarkalleen, kuinka usein ostajasi klikkaa jotain sivullasi. Näet, mitkä ponnahdusikkunat, kopio tai banneri ovat olleet menestynein markkinointikampanjassasi
 • Seuraa mitä olet ostaja välttää – CrazyEgg auttaa sinua tunnistamaan, mitkä verkkosivustosi osat eivät ole käyttäjäystävällisiä tai tarpeettomia. Se auttaa sinua vaihtamaan tai poistamaan liikkeestäsi osia, jotka eivät toimi.
 • Seuraa aikaasi ostaja käytti sivustolla – CrazyEgg voi auttaa sinua analysoimaan ostajan keskittymiskykyä sivullasi. Näin näet, oletko kiinnittänyt ostajien huomion ja kuinka kauan.

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa verkkosivustosi URL-osoite, ja CrazyEgg näyttää lämpökartan käyttäjän napsautuksista:

Hinnoittelu

Sinulla voi olla 30 päivän ilmainen kokeilu, mutta sinun on annettava luottokorttitietosi ja valittava premium-sopimus.

CrazyEggillä on 4 premium-pakettia:

2. Sisältömarkkinoinnin työkalut

Sisältömarkkinoinnin työkaluja käytetään luoda oikeaa sisältöä brändillesi ja tavoittaa oikea kohdeyleisö.

Sisältömarkkinointi on loistava tapa lisätä tietoisuutta verkkokauppabrändistäsi ja rakentaa luottamusta asiakkaidesi kanssa. Se voi myös ohjata liikennettä verkkokauppaasi ja kasvattaa tulojasi.

Tässä on joitain parhaita sisältömarkkinoinnin työkaluja hyvän sisällön luomiseen ja kohdeyleisön tavoittamiseen:

1.TextCortex

TextCortex on tekoälyn kirjoitusassistentti, joka voi auttaa sinua luoda sisältöä verkkokauppaasi ja blogeja, mainoksia jne.

TexCortex ottaa sanasi ja luo tekstin valitsemallasi kielellä ja pituudella muutamassa sekunnissa. Se sopii parhaiten ihmisille, jotka kamppailevat kirjoittamisen kanssa ammattimainen, käyttäjäystävällinen kopio, joka myy.

TextCortex voi auttaa sinua:

 • Tuotekuvaukset – Auttaa luomaan ainutlaatuisia, kiinnostavia ja ytimekkäitä kuvauksia, jotka muuntavat.
 • Blogin kirjoittaminen – TextCortex auttaa sinua luomaan SEO-optimoituja pitkiä blogikirjoituksia, jotka auttavat sinua tuomaan yrityksesi lähemmäksi kohdeyleisöäsi.
 • Myyntisähköpostikopio – TextCortex luo kiinnostavan, ainutlaatuisen ja suoraviivaisen kopion, joka vie sähköpostimarkkinointisi uudelle tasolle.
 • Facebook-mainokset – Voit käyttää TextCortexia luodaksesi Facebook-mainoksia, jotka mainostavat yritystäsi ja myyvät tuotteitasi.
Hinnoittelu

TextCortexillä on ilmainen vaihtoehto ja 2 premium-jäsenyyssuunnitelmaa:

2. Tribberi

Tribber on sisältömarkkinoinnin työkalu, jonka avulla voit etsiä yhteistyötä oman markkinaraon vaikuttajien kanssa ja kohdistaa kohdeyleisösi.

Tribberin avulla voit selvittää, minkä tyyppistä sisältöä tuleva yleisösi haluaa lukea, ja käyttää tätä tietoa markkinointikampanjan luomiseen.

Tribber sopii parhaiten:

 • Vaikuttajien löytäminen – Tribber auttaa sinua saamaan yhteyden oikeisiin vaikutteisiin, jotka jakavat sisältösi ja tuovat sinulle uusia potentiaalisia ostajia. Se on myös hyvä löytää kohdeyleisösi samoista aiheista puhuvien vaikuttajien kautta.
 • Kattavuuden mittaaminen – Tribberin avulla voit nähdä, kuinka moni on napsauttanut viestiäsi ja jakanut sen. Nämä tiedot voivat auttaa sinua päättämään, mikä markkinointistrategia tuo lisää ostajia.
 • Tutustu sisältöön – Tribberin avulla voit selvittää, minkä tyyppistä sisältöä kohdeyleisösi näkee eniten, ja sisällyttää sen tuleviin kampanjoihin.

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa verkkosivustosi tai viestisi ja muokata sitä hieman. Tältä se näyttää:

Hinnoittelu

Voit käyttää useimpia ominaisuuksia ilmaisella tilillä. Tribberillä on 2 premium-sopimusta:

3. Respona

Respona on online-sisältömarkkinoinnin työkalu, joka voi auttaa sinua orgaanisessa kasvussasi ja oikean yleisön seuraamisessa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata "riittämätön tuotantomäärä" Pancakeswapissa vuonna 2023

Respona löytää sinut oikeat ihmiset yhteistyöhön ja digitaaliset paikat, joista löydät yleisösi ja mainostaa tuotteitasi.

Voit käyttää Respona varten:

 • Affiliate-rekrytointi – Respona auttaa löytämään oikeat yhteistyökumppanit omalle markkinarakollesi ja kutsuu heidät kumppaniohjelmaasi. Kumppanit ovat tärkeä osa markkinointistrategiaasi, jos haluat massiivisen myynnin.
 • Lehdistökyselyt – Respona löytää sinulle parhaat Kyselymahdollisuudet, joissa voit jakaa kokemuksiasi/tietosi yritykseesi liittyvästä aiheesta. Tällä tavalla voit mainostaa yritystäsi heti.
 • Podcastien löytäminen – Etsi podcast-lähetysmahdollisuuksia mainostaaksesi sisältöäsi ja brändiäsi oikealle yleisölle.

Yhteistyökumppanien rekrytointiprosessi toimii seuraavasti:

Hinnoittelu

Responalla on 7 päivän ilmainen kokeilujakso. Sen jälkeen on tarjolla premium-jäsenyysohjelma.

3. Sähköpostimarkkinoinnin työkalut

Sähköpostimarkkinoinnin työkalut auttavat seurata sähköpostien ja muiden markkinointikampanjoiden menestystä.

Sähköpostimarkkinointityökalut voivat auttaa sinua automatisoimaan postituslistojen luomisen, seuraamaan tehokkuutta ja tavoittamaan oikean yleisön.

Tässä ovat parhaat sähköpostimarkkinointityökalut, joita voit käyttää verkkokauppaasi varten:

1. MailChimp

MailChimp on online-uutiskirjetyökalu, joka auttaa sinua sähköpostimarkkinointikampanjoissasi henkilökohtaisten markkinointikampanjoiden tarjoaminen ja kampanjoidesi tulosten analysointi.

MailChimp integroituu muihin ohjelmistoihin ja työkaluihin, ja se on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on täydellinen niille, jotka haluavat hallita sähköpostimarkkinointiaan ja mainostaa tuotteitaan.

MailChimp’pääominaisuudet:

 • Yleisön hallinta – MailChimp auttaa sinua segmentoimaan yleisösi tutun piirteen mukaan ja tarjoaa siten henkilökohtaisia ​​markkinointikampanjoita.
 • Auttaa luomaan sähköpostikampanjoita– MailChimp auttaa sinua luomaan sähköpostikampanjoita antamalla sinulle pääsyn moniin ennalta määritettyihin malleihin, joita voit käyttää.
 • Analysoi kampanjoita – MailChimp seuraa ja analysoi kampanjoitasi, jotta tiedät jokaisen tuloksen.

Tässä on miten MailChimp auttaa sinua löytämään mallin sähköpostiisi:

Hinnoittelu

Voit käyttää monia MailChimp-ominaisuuksia ilmaisella tilillä, mutta tarjolla on 3 premium-tilivaihtoehtoa lisäetuilla.

2. Inboxally

Inboxally on sähköpostimarkkinointityökalu, joka voi auttaa saamaan sähköpostisi menemään postilaatikkoon roskapostikansion sijaan, lisäämään avautumisastetta ja pitämään kirjaa sähköposteistasi.

Inboxally on helppokäyttöinen ja sen voi tehdä sähköpostimarkkinointi onnistuu paremmin ja järjestelmällisemmin.

Voit käyttää Saapuneet varten:

 • Pois pääseminen roskapostikansio – Inboxallyn avulla sähköpostisi eivät päädy roskapostikansioon, mikä on tärkeää, jos haluat tavoittaa kohdeyleisösi.
 • Kasvava avoimet hinnat – Inboxally auttaa sinua nostamaan avoimuusprosenttia, jotta useammat ihmiset lukevat mainoksesi tai sähköpostisi.
 • Seurataan sähköpostit – Jos lähetät paljon sähköposteja joka päivä, Inboxally auttaa sinua seuraamaan niitä ja laskee loput joka kerta, kun päivität.

Tässä on miten Saapuneet toimii:

Hinnoittelu

Inboxallylla on ilmainen kokeiluversio niille, jotka haluavat testata sitä. He tarjoavat myös 4 premium-jäsenyyssuunnitelmaa.

4. Sosiaalisen median työkalut

Sosiaalisen median työkalut ovat työkaluja, jotka voivat auttaa sinua tehosta sitoutumistasi sosiaalisen median alustoihin ja automatisoi kampanjoitasi eri kanavilla.

Sosiaalisen median työkalut ovat hyviä yrityksille, koska niiden avulla voit mainostaa yritystäsi tehokkaasti sosiaalisessa mediassa, mikä voi johtaa enemmän näyttökertoihin ja myyntiin.

Tässä ovat parhaat sosiaalisen median työkalut:

1. UpViral

UpViral on online-työkalu, jonka avulla voit luoda palkitsemisjärjestelmän sosiaaliseen mediaasi.

Jos haluat tehdä kuponkien lähettämisestä tai yhteydenotosta lahjan voittajiin automaattisesti, UpViral voi olla avustajasi.

Pääominaisuudet UpViral:

 • Luo palkitsemisjärjestelmiä – UpViral auttaa sinua luomaan kuponkikoodeja tai ladattavia tiedostoja, jotka lähetetään automaattisesti yleisöllesi. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun haluat aloittaa arvontaan alustallasi tai palkita tiettyjä seuraajia mainoksesi uudelleenjulkaisemisesta.
 • Sähköpostien voittajat – jälkeen palkintosi, UpViral lähettää automaattisia sähköpostiviestejä voittajillesi, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa siihen.
 • Palkintoviittaukset – UpViralilla voit luoda automaattisen palkitsemisviittausjärjestelmän, joka palkitsee jokaisen ostajan, kun hän ohjaa sinut ystäväsi luo. Se on loistava tapa seurata viittauksiasi ja mainostaa brändiäsi.

Näin UpViralin hallintapaneeli lahjoituskampanjoiden seurantaan toimii:

Hinnoittelu

Voit testata Upviralia ilmaiseksi 14 päivän ajan. Sitten Upviral tarjoaa 3 premium-tarjousta:

2. Hootsuite

Hootsuite on online-työkalu, joka voi auttaa sinua järjestää, suunnitella ja analysoida julkaisujasi sosiaalisessa mediassa.

Siinä on monia ominaisuuksia, joista on hyötyä, kun haluat viedä sosiaalisen median markkinoinnin uudelle tasolle ja luoda julkaisuja, jotka edistävät ja myyvät.

🔥 Empfohlen:  Kumpi sinun pitäisi valita? (Infografiikka)

Kuinka Hootsuite voi auttaa sinua sosiaalisen median markkinoinnissa:

 • Ajoita julkaisuja useilla alustoilla – Älä tuhlaa aikaa odottamalla oikeaa julkaisuhetkeä tai vaihtaessasi alustasta toiseen. Hootsuite voi automatisoida tämän prosessin puolestasi.
 • Visualisoi viestisi – Näet viestisi ennen kuin ne julkaistaan. Näin sinulla on tilaa luoda jotain uutta, jos postaus ei ole sopiva.
 • Analysoi onnistuneita viestejä – Hootsuite auttaa sinua analysoimaan, mitkä viestistäsi ovat menestyneempiä kuin muut. Tämä auttaa sinua tekemään paremman markkinointikampanjan.

Tältä julkaisujesi aikataulu näyttää Hootsuite:

Hinnoittelu

Hootsuitessa on ilmainen kokeiluversio. Tarjolla on myös 3 premium-jäsenyystarjousta:

5. Suunnittelutyökalut

Suunnittelutyökalut auttavat sinua tekemään verkkosivustostasi/profiilistasi enemmän käyttäjäystävällinen, mukaansatempaava ja intuitiivinen.

Tämä on erittäin tärkeää, koska ihmiset Internetissä rakastavat estetiikkaa ja hyvät visuaalit houkuttelevat lisää asiakkaita ja lisäävät myyntiä.

Tässä ovat parhaat suunnittelutyökalut, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta:

1. Ylistä

Glorify on online-työkalu, jonka avulla voit luoda malleja ja kuvia verkkokaupan tuotteillesi. Glorifysta löydät ilmaisia ​​valokuvia, ideoita, muotoja ja malleja e-com-kuvat ovat korkealaatuisia, järjestettyjä ja houkuttelevia.

Glorify sopii erinomaisesti

 • Kuvien koon muuttaminen useille alustoille– Glorifyn avulla voit muuttaa kuviesi kokoa verkkosivustollesi ja sosiaalisen median alustoille.
 • Logon tekijä– Glorifyn avulla voit nopeasti luoda logon, joka edustaa verkkokauppaasi parhaiten.
 • Etsi kuvia – Löydät ilmaisia ​​kuvia, joita voit käyttää verkkosivustollasi, mainoksissasi tai sosiaalisessa mediassa.

Näin voit etsiä ilmaisia ​​kuvia Glorifysta:

Hinnoittelu

Glorify tarjoaa ilmaisen kokeilujakson ja kaksi premium-jäsenyyspakettia:

2. Google Fonts

Google Fonts on ilmainen online-työkalu, joka tarjoaa yli 1000 fonttivaihtoehtoa jotta voit kokeilla. Se voi luetella trendikkäitä, uusia tai suosituimpia fontteja.

Google-fontit voivat auttaa:

 • Löydä oikea fontti myymälääsi – Jos et ole varma, mikä fontti sopii verkkosivustollesi, Google-fontit voivat auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan fontin. Tällä tavalla kopiostasi tulee tunnistettavampi ja esteettisempi.
 • Tallenna suosikkifonttisi ja käytä sitä milloin tahansa– Google-fonttien avulla suosikkifonttisi on aina yhden napsautuksen päässä aina, kun sinun on vaihdettava kopiosi fonttia. Jos et käytä samaa fonttia, kopiosi ei ole käyttäjäystävällinen ja esteettinen.

Kirjoitat vain lauseen ja saat useita fonttiehdotuksia:

Hinnoittelu

Google Fonts on ilmainen ja helppokäyttöinen.

TextCortex myytävän kopion kirjoittamiseen

Markkinointi on yksi tärkeimmistä taidoista, joita tarvitset menestyäksesi yrityksessäsi.

Minkä tahansa yrityksen markkinointistrategian on oltava hyvin harkittu ja suunniteltu.

Näin voit luoda tehokkaan markkinointikampanjan, joka hyödyttää yritystä. Ilman hyvää markkinointistrategiaa yritykselläsi on vaikeuksia saada ja pitää asiakkaita.

Hyvä kopio on välttämätöntä, jotta asiakkaat pysyvät sivullasi ja napsauttavat “osta” -painiketta.

Hyvän kopion on oltava personoitu, kieliopillisesti oikea ja plagiaattivapaa.

Jos kamppailet myyvän kopion kirjoittamisen kanssa, TextCortex voi auttaa sinua.

Kun otat TextCortexin kirjoitusassistentiksi, saat:

 • Säästä enemmän kuin 80 % ajasta, koska sinulla ei ole kirjoittajan estoa
 • Luo sisältöä a suuressa mittakaavassa, joka tavoittaa laajemman yleisön
 • Tuottaa SEO-optimoidut tekstit, jotka antavat sinulle paremman sijoituksen Googlessa
 • Luo molemmat pitkää ja lyhyttä sisältöä verkkosivustollesi ja sosiaaliseen mediaan
 • Aina saa luonnolliselta kuulostava tulos, joka houkuttelee oikean kohdeyleisön

Näin TextCortex voi auttaa sinua kirjoittamaan hyviä sähköposteja:

Parasta on, että voit rekisteröityä ilmaiseksi ja aloittaa kirjoittamisen heti.

Lisää omasi ilmainen kromilaajennus tänään kirjoittaa parempi kopio, joka houkuttelee enemmän ostajia.