Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat verkkokurssit saatavilla verkossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat verkkokurssit saatavilla verkossa

Pilven käyttöönotto tiedon tallentamiseen ja big data -analytiikan käyttöönotto ovat vauhdittaneet Network-as-a-Service (NaaS) -markkinoiden kehitystä. Lisäksi IoT-teknologioiden nopeasta kasvusta ja kehityksestä on tullut NaaS:n selkäranka.

NaaS on tarjonnut yrityksille enemmän joustavuutta ja suorituskyvyn lisäyksiä verkkoinfrastruktuurissaan. Tilausostojen avulla yritykset voivat leikata kustannuksia ja maksaa vain tarvitsemistaan ​​verkkopalveluista.

Tämä kehitys on lisännyt verkostoitumisen ammattilaisten kysyntää Intiassa ja tarjoavat turvallisen työelämän pandemian keskellä. Vuonna 2022 on useita kursseja, joita kannattaa pitää silmällä.

Täydellinen Python-verkkoohjelmointikurssi [Udemy]

Tällä kurssilla opit käyttämään Pythonia verkko-ohjelmointiin, poimimaan tietoa eri muodoissa verkon kautta sekä hakemaan ja hakemaan verkkoresursseja. Opit myös muokkaamaan järjestelmiä verkon kautta DNS- ja IP-verkoilla. Se alkaa Python 3.9 -asennusten perusteista ja siirtyy edistyneisiin verkkoaiheisiin.

Se on loistava kurssi tietojenkäsittelytieteen opiskelijoille, järjestelmänvalvojille ja kokeneille Python-kehittäjille. Vaikka tämä kurssi sopii myös kokeneille ohjelmoijille, aikaisempaa Python-kokemusta ei vaadita. Kurssin edellytyksenä on MacOS-, Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmä.

Kurssi löytyy täältä.

AWS-sertifioitu ratkaisuarkkitehti (associate)

Tämä sertifikaatti auttaa organisaatioita tunnistamaan ja kehittämään kykyjä, joilla on tärkeitä taitoja pilviprotokollien käyttöönotossa. Tämän kurssin suoritettuaan se parantaa hakijoiden kykyä suunnitella ja toteuttaa hajautettuja järjestelmiä AWS:ssä.

Se on tarkoitettu kaikille, joilla on yhden tai useamman vuoden käytännön kokemus saatavilla olevien, kustannustehokkaiden, vikasietoisten ja skaalautuvien hajautettujen järjestelmien suunnittelusta AWS:ssä. Aiempi tietämys AWS-hallintakonsolin ja AWS Command Line Interface (CLI) -käyttöliittymästä voi olla hyödyksi tällä kurssilla.

Tämän kurssin etuna on, että se opettaa sinulle kaiken AWS Well-Architected Frameworkista, AWS-verkosta, tietoturvapalveluista ja AWS:n maailmanlaajuisesta infrastruktuurista. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden ymmärtää AWS-palveluita ja määrittää tekniset vaatimukset AWS-pohjaiselle sovellukselle.

Hakijoiden on läpäistävä AWS Certified Solutions Architect – Associate (SAA-C02) -koe suorittaakseen tämän sertifikaatin. Kokeessa on kaksi kysymysmuotoa: monivalinta ja monivastaus.

🔥 Empfohlen:  Parhaat käytännöt verkkokaupan kiitossivulle

Kurssi löytyy täältä.

Aruba Certified Mobility Associate (ACMA)

Tämä on toinen yhteistyökumppanitason sertifikaatti, joka aloittaa urasi verkostoitumisen parissa. Pienet ja keskisuuret yritykset vaativat usein potentiaalisia työntekijöitä, joilla on tietoa Aruban verkkoominaisuuksista. Tämä kurssi opettaa kaiken Aruba Wireless Local Area Network (WLAN) -perusverkon suunnittelusta, määrittämisestä ja määrittämisestä.

Tämän alaisena on neljä muuta osakkuustason Aruba-sertifikaattia – Switching, ClearPass, Design ja Security. Jos täytät kolme näistä, se sertifioi sinut Aruba Edge Associate -jäseneksi. Hakijoiden on läpäistävä yksi koe. Sillä ei ole edellytyksiä, mutta hakijat ovat motivoituneita suorittamaan myös Aruba Mobility Fundamentals -kurssin.

Kurssi löytyy täältä.

Cisco Certified Network Associate (CCNA)

Cisco Certified Network Associate on aloitustason IT-sertifiointi, jonka on myöntänyt verkkolaitteistoyritys Cisco. Se on suunniteltu varmistamaan tietosi tärkeistä verkostoitumiskonsepteista, jotka ovat arvokkaita verkostoitumiseen IT-tehtävissä.

CCNA-sertifioinnin saavuttamiseksi ehdokkaiden on läpäistävä yksi koe, 200-301 CCNA. Kokeen suorittamiselle ei kuitenkaan ole edellytyksiä. Jonkin verran koulutusta ja kokemusta tietokoneverkoista suositellaan. Se on yksi Yhdysvaltojen kysytyimmistä IT-sertifioinneista: Glassdoorissa oli 6 000 työpaikkaa ja Indeedissä 12 000 työpaikkaa kesäkuussa 2021.

Kurssi löytyy täältä.

CCIE yritysinfrastruktuurin sertifiointi ja koulutus

Tämän kurssin suorittaminen todistaa taitosi monimutkaisilla yritysinfrastruktuuriratkaisuilla. CCIE Enterprise Infrastructure -sertifioinnin suorittamiseksi hakijoiden on läpäistävä kaksi koetta.

Ensinnäkin pätevä koe, joka keskittyy yritysten infrastruktuuriteknologioihin, ja toiseksi käytännön laboratoriokoe yritysverkoista verkon koko elinkaaren aikana suunnittelusta ja käyttöönotosta käyttöön ja optimointiin.

Laboratoriotesti on hieman rasittavampi kuin mikään muu tässä luettelossa. Se on 8 tunnin käytännön laboratorio, joka vaatii enemmän vaivaa ja omistautumista. Koska kyseessä on edistynyt kurssi, sinulla on oltava 5–7 vuoden kokemus yritysten verkkotekniikoiden ja -ratkaisujen suunnittelusta, käyttöönotosta, käyttämisestä ja optimoinnista ennen kokeeseen osallistumista.

🔥 Empfohlen:  10 CRM-ominaisuutta, joiden avulla voit ansaita enemmän myyntiä vuonna 2023

Kurssi löytyy täältä.

Cisco Certified DevNet Associate -sertifiointi ja koulutus

Tämä kurssi opettaa hakijoille kuinka kehittää ja ylläpitää Cisco-alustoille rakennettua. Jotta voit suorittaa DevNet Associate -sertifioinnin, sinun on läpäistävä koe, joka kattaa ohjelmistokehityksen ja -suunnittelun perusteet kaikille Cisco-alustoille.

Se vahvistaa taitosi ja tietosi käyttämällä sovellusliittymiä, Cisco-alustoja ja kehitystä, sovelluskehitystä ja tietoturvaa sekä infrastruktuuria ja automaatiota. Tästä kurssista kiinnostuneilla henkilöillä tulee mielellään olla vähintään vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja Python-ohjelmoinnista.

Kurssi löytyy täältä.

Verkostoituminen Google Cloud Specializationissa

Tämä erikoisala auttaa ihmisiä opiskelemaan ydininfrastruktuuria ja verkottumista Google Cloud Platformissa. Tällä kurssilla hakijat oppivat nauhoitettujen luentojen, demonstraatioiden ja käytännön laboratorio-altistuksen kautta. Voit tutkia ja ottaa käyttöön GCP-verkkotekniikoita – Google Virtual Private Cloud (VPC) -verkot, aliverkot, palomuurit, verkkojen yhteenliittäminen, kuormituksen tasapainotus, Cloud DNS ja Cloud CDN.

Se käsittelee myös verkon suunnittelumalleja ja automaattista käyttöönottoa Deployment Managerin avulla. Tämä erikoisala soveltuu parhaiten verkkoinsinööreille ja järjestelmänvalvojille, jotka ovat käyttäneet tai suunnittelevat käyttävänsä Google Cloud Platformia, sekä ihmisille, jotka haluavat tutustua ohjelmiston määrittämiin verkkopilviratkaisuihin.

Tälle kurssille on asetettu muutamia vaatimuksia: OSI 7-kerroksisen mallin ymmärtäminen, IPv4-osoitus ja kokemus IPv4-reittien hallinnasta.

Kurssi löytyy täältä.

Ammattimainen pilviverkkoinsinööri [Google]

Perusasioista eteenpäin tämä ammattikurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat aloittaa uransa ammattimaisena pilviverkkoinsinöörinä, joka hallitsee verkkoarkkitehtuuria Google Cloudissa. Pilviverkkoinsinööri ottaa käyttöön Google Cloud Console -konsolin tai komentoriviliittymän hyödyntääkseen kokemusta verkkopalveluista, sovelluksista ja säilöverkoksista. Se voi toimia myös hybridi- ja monipilviyhteyksien, VPC:iden toteuttamisen ja vakiintuneiden verkkoarkkitehtuurien suojauksen kanssa.

Ihannetapauksessa ihmiset, joilla on vähintään kolmen vuoden kokemus alalta sekä yhden tai useamman vuoden kokemus ratkaisujen suunnittelusta ja hallinnasta Google Cloudin avulla, voivat loistaa tämän kurssin suorittamisen jälkeen. Tämä kahden tunnin koe voi katapuloida urasi ammattilaisena.

🔥 Empfohlen:  B2B-kumppanimarkkinointi: 7 vinkkiä onnistuneisiin kumppaniohjelmiin

Kurssi löytyy täältä.

Table of Contents