Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat verkkosivustojen seurantapalvelut 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat verkkosivustojen seurantapalvelut 2023

Offline-maailmassa kaikenlaisia ​​turvavalvontapalveluita käyttävät yritykset, jotka haluavat varmistaa, että niiden tilat pysyvät turvassa, heidän salaisuutensa säilyvät koskemattomina ja ettei mikään estä liiketoimintaa toimimasta huipputehokkuudella. Verkkomaailmassa verkkosivustojen seurantapalvelut tarjoavat samanlaisen mielenrauhan. Suojatakseen kaikilta HTTP-yhteyden katkeamisesta luvattomiin sisällön muutoksiin ja hakkerointiin, verkkosivuston valvonta pitää silmällä sekä verkkotunnuksen etusivua että kaikkia sen muita hakemistoja ja alisivuja.

Hälytykset lähetetään välittömästi, jos epäilyttävää toimintaa havaitaan.

Vaikka nämä palvelut ovat suosittuja verkkosivustojen omistajien keskuudessa, kilpailu on kovaa, hinnat vaihtelevat ja tulokset vaihtelevat kunkin palveluntarjoajan välillä. Ennen kuin astut verkkosivujen seurantapalveluiden markkinoille, kannattaa pohtia markkinoiden parhaita ilmaisia ​​ja maksullisia vaihtoehtoja.

Parhaat ilmaiset verkkosivustojen seurantapalvelut

Monille pienyritysten omistajille ja verkkovastaaville, jotka ylläpitävät henkilökohtaista läsnäoloa verkossa, ilmainen on tie. Onneksi monet yritykset ovat kehittäneet ilmaisia ​​verkkosivustojen seurantapalveluita, jotka tarjoavat vähintään perusvalvonnan ja raportoinnin sivuston turvallisuudesta, käytettävyydestä ja epäilyttäviä muutoksista. Suurin osa näistä palveluista tarjoaa myös “päivityspolun” tehokkaampaan, maksulliseen verkkosivuston valvonnan versioon.

1. Monitor.us

Hinta: Ilmainen (130 $/kk premium-palvelu saatavilla)

Monitor.us on loistava valinta verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat tietoa sekä julkisesta verkkosivustostaan ​​että palvelimesta, jolla se sijaitsee. Palvelun ilmainen versio lähettää säännöllisesti raportteja verkkosivustojen käytettävyyden ongelmista, palvelimen suorituskyvystä ja verkon suorituskyvystä. Käyttäjät voivat jopa luoda räätälöityjä mittauksia ja verkkosivuston mittareita, joita Monitor.us seuraa reaaliajassa. Toisin kuin jotkut muut ilmaiset palvelut, Montastic.us perustuu kokonaan pilveen ja on siksi täysin siirrettävissä verkkotunnusten ja palvelimien välillä. Päivitetty paketti on saatavilla hintaan 130 dollaria kuukaudessa käyttäjille, joiden on valvottava useita palvelimia, useita paikkoja tai jotka tarvitsevat 1 minuutin valvontavälejä.

2. Montastic

Hinta: Ilmainen

Montastic on erinomainen valinta henkilökohtaisten verkkosivustojen omistajille ja niille, jotka kehittävät pienen yrityksen verkkosivustoa. Tämä täysin ilmainen palvelu tarkistaa verkkosivuston viiden minuutin välein ja raportoi esimerkiksi seisokeista, sivuvirheistä, useiden käyttäjien kirjautumisista ja kaikista havaitsemistaan ​​virhesivuista. Virheraportit lähetetään sähköpostitse, mutta Montastic ylläpitää myös sarjaa sovelluksia Macille, Windowsille, iOS:lle ja Androidille. Tämä on harvinainen lähestymistapa ilmaisten verkkosivustopalveluiden joukossa, koska jokainen sovellus mahdollistaa verkkosivuston raporttien, seisokkien ja muiden tärkeiden tietojen reaaliaikaisen seurannan. Tämä palvelu on paras valinta verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat jatkuvaa seurantaa sekä jatkuvaa pääsyä reaaliaikaiseen dataan.

3. Päällä toimiva robotti

Hinta: Ilmainen (48 dollaria/kk premium-palvelu saatavilla)

Uptime Robot on yksi vanhimmista ilmaisista seurantatyökaluista, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 2010. Sen jälkeen palvelu on kasvanut dramaattisesti pilvipohjaiseksi, käytettävyyteen keskittyväksi seurantatyökaluksi. Uptime Robotin ilmainen inkarnaatio mahdollistaa 15 minuutin valvontavälit jopa 50 erillisellä verkkosivustolla. Kaikista seisokeista ilmoitetaan välittömästi sähköpostitse.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä tämän palvelun yhteydessä, on, että sen ensisijainen palvelin on Dallasissa, Texasissa, ja vain kourallinen toissijaisia ​​palvelimia sijaitsee ympäri maailmaa. Kilpailukykyisillä premium-seurantatyökaluilla on usein vähintään 50 palvelinta ympäri maailmaa, jotta ne tarjoavat paremman kuvan verkkosivuston suorituskyvystä ja käytettävyydestä. Vaikka käyttäjät voivat päivittää 48 dollarin kuukausittaiseen palveluun seuratakseen useampia verkkosivustoja, heitä palvelisi todennäköisesti paremmin valvontatyökalu, jossa on enemmän kansainvälisiä palvelimia ja kattavampi lähestymistapa käytettävyyden seurantaan.

🔥 Empfohlen:  Virstanpylväät Jokaisen yrittäjän tulisi menestyä startup-yritystensä menestyksen eteen

4. BasicState

Hinta: Ilmainen

Älä anna BasicStaten valvontapalvelun käyttämän perussivuston hämätä: Tämä on kattava seurantatyökalu, joka voi toimia henkilökohtaisissa verkkosivustoissa, pienissä blogeissa ja aloitusyrityssivustoissa. BasicState tarjoaa luettelon hyödyllisistä perusominaisuuksista, jotka auttavat seuraamaan verkkosivuston käytettävyyttä. Palvelu tarkistaa verkkosivuston käytettävyyden 15 minuutin välein rajattomalla määrällä verkkosivustoja ja voi lähettää seisokkihälytyksiä joko sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Säännöllisten tarkastusten ja erinomaisten hälytysvaihtoehtojen lisäksi BasicState tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden suorittaa päivittäisiä raportteja, joissa on jopa kahden viikon käyttöaikahistoria kontekstissa. Toisin kuin jotkut kilpailijat vapaassa tilassa, BasicState antaa tilaajille mahdollisuuden luoda erilaisia ​​oletus-, varmuuskopio- ja hätähälytyksiä, jotta on helpompi ryhtyä asianmukaisiin toimiin, kun jokin menee pieleen.

5. Uptimia

Uptimia on erinomainen valinta, jos tarvitset laajan valikoiman valvontapisteitä. Uptimialla on 171 tarkistuspistettä kuudessa maanosassa, joten se voi seurata verkkosivustoasi mistä päin maailmaa tahansa. Ne tarjoavat verkkosivuston käytettävyyden ja nopeuden seurantaa, monivaiheista tapahtumaseurantaa ja käyttäjien suorituskyvyn tyytyväisyyden seurantaa. Käyttäjät voivat saada hälytyksen heti, kun verkkosivusto kaatuu tai jos sivustossa on ongelmia, kuten suorituskykyongelmia. Lisäksi käyttäjät voivat saada ajoitettuja raportteja saadakseen aina tietoa verkkosivustojensa tehokkuusmittareista.

Uptimiaa isännöidään kahdessa palvelinkeskuksessa, jotka sijaitsevat 600 km:n päässä toisistaan, ja se voi pysyä toiminnassa, vaikka yksi palvelinkeskus kaatuisi kokonaan. Näin palvelu voi taata, että käyttäjät saavat aina seisokkihälytyksensä.

Yhden verkkosivuston seuranta 5 minuutin välein on ilmaista. Premium-paketit alkavat 9 dollarista kuukaudessa. Palvelu soveltuu sekä pienten kohteiden omistajille että yritysasiakkaille.

Parhaat maksetut verkkosivustojen seurantapalvelut

Etsitkö jotain edistyneempää kuin ilmainen palvelu voi tarjota? Internet on täynnä huippuluokan kilpailijoita, jotka veloittavat kuukausimaksun verkkosivustojen seurantapalvelusta. Viisi parasta vaihtoehtoa tarjoavat vertaansa vailla olevaa palvelua, tukea ja mielenrauhaa yritysten verkkosivustoille ja kasvaville verkkotunnuksille.

1. Pingdom

Kustannukset: $11.00 – $454.00 kuukaudessa

Pingdom on todennäköisesti paras verkkosivuston seurantavaihtoehto ammattilaisille, jotka haluavat seurata verkkosivuston käytettävyyttä. Toisin kuin monet muut valvontapalvelut, Pingdomilla on useissa maissa palvelimia, jotka jatkuvasti, jopa samanaikaisesti, valvovat verkkosivuston käyttöaikaa. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa varmistaa, että seisokkiraporttia ei lähetetä vain siksi, että yhden maan palvelin ei voinut pingata verkkosivustoa. Kattavan käytettävyyden seurannan lisäksi Pingdom tarjoaa erinomaisen online- ja puhelinpohjaisen tuen, voi lähettää tekstiviestihälytyksiä, kun valvottavalla verkkosivustolla on jotain vikaa, ja voi suorittaa jopa 250 satunnaista verkkosivuston tarkistusta kuukaudessa. Pingdom tarjoaa myös erittäin hyvän sivuston nopeuden testaustyökalun, jota käsittelin artikkelissani WordPressin nopeuttamisesta.

2. Host-Tracker.com

Hinta: 5–99 dollaria kuukaudessa

Mitä tulee dataan, harvat verkkosivustojen seurantapalvelut edes lähestyvät sitä, mitä Host-Tracker.com tarjoaa maksullisille tilaajilleen. Tämä kattava, ensiluokkainen seurantapalvelu menee paljon pidemmälle kuin verkkosivustojen seisokkien seuranta. Tämän käytännössä vakiopalvelun ohella Host-Tracker.com pystyy seuraamaan palvelimen suorituskykyä ja seisokkeja, palvelimen ja asiakkaan välisiä verkkoyhteysongelmia, tietokantayhteysongelmia, sivuvirheitä, epäilyttävien kirjautumisten sisällön muutoksia ja verkkotapahtumien turvallisuutta. Toissijaisia ​​ominaisuuksia ovat useiden samanaikaisten käyttäjien kirjautumisten ja epäilyttävän loppukäyttäjän toiminnan seuranta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat pysäköintisovellukset, jotka auttavat sinua löytämään paikkoja nyt ja tulevaisuudessa

Kaikkia verkkosivuston seurannan aikana kerättyjä tietoja voidaan helposti käsitellä Host-Tracker.comin erinomaisten kaavioiden ja kaavioiden avulla. Käyttäjät voivat tarkastella pitkän aikavälin trendejä, päivittäisiä raportteja tai tiettyjä tapauksia, jotka johtivat hälytysten lähettämiseen. Täydellinen sitoutuminen viestintään tarkoittaa, että Host-Tracker.com tarjoaa hälytyksiä sekä sähköpostitse että tekstiviestinä ilman lisämaksua kriittisistä tekstiviestihälytyksistä.

3. Sivusto 24×7

Hinta: 5–89 dollaria kuukaudessa

Toinen seurantapalvelu erinomaisella tiedonkeruulla ja kattavalla valvonnalla, Site24x7 antaa käyttäjilleen mahdollisuuden seurata palvelimen reagointikykyä, verkkoyhteysongelmia, perinteisiä verkkosivustojen seisokkeja, verkkosivustojen latausongelmia ja yleistä suorituskykyä, palvelimen suorittimen käyttöä, palomuurin suorituskykyä, muistin ja levyn suorituskykyyn liittyviä ongelmia, ja Internet-palvelun suorituskyky. Raportit voidaan suorittaa milloin tahansa, ja tiedot on koottu viimeiseltä 24 tunnilta, yhdeltä viikolta, yhdeltä kuukaudelta, yhdeltä vuosineljännekseltä tai vuodelta.

Erinomaisten testaus- ja seurantatyökalujen lisäksi Site24x7 tarjoaa kattavia, välittömiä hälytyksiä, jos jokin menee pieleen tai jos palvelin epäonnistui tärkeimmässä suoritustestissä viimeisimmällä valvonta- ja testauskierroksella. Kuten useimmat maksulliset seurantatyökalut, Site24x7 lähettää joko sähköpostin, tekstiviestin tai molemmat käyttäjien mieltymyksistä riippuen. Tekstiviestien hinta sisältyy kuukausittaiseen palvelusuunnitelmaan, mikä alentaa palvelun kokonaiskustannuksia suhteessa joihinkin yrityksen kilpailijoihin. Yli puoli vuosikymmentä vanha maineella tämä viestinnän ja kattavan valvonnan yhdistelmä tekee Site24x7:stä yhden parhaista työkaluista suurille yrityssivustoille ja tietoihin sitoutuneille verkkosivustojen ylläpitäjille.

4. SmartBear / AlertSite

Hinta: $ 199 – $ 1,999 kuukaudessa

Äskettäin kilpailevan AlertSite-palvelun hankkineen SmartBearin PC Mag nimesi yhdeksi viidestä suurimmasta käytettävissä olevasta verkkosivuston seurantatyökalustaan ​​vuonna 2015. Vaikka aika on kulunut, SmartBear on jatkanut valtaansa yhtenä parhaista ja kattavimmista työkaluista suurille. yritysasiakkaat, jotka haluavat seurata kaikkia verkkonäkyvyytensä näkökohtia. On kuitenkin huomattava, että tämän tyyppinen huippuluokan suorituskyky ja skaalautuvuus eivät ole Internetin halvimmalla hinnalla. Paketit vaihtelevat 199 dollarista kuukaudessa huikeaan 1 999 dollarin kuukausimaksuun, joten tämä palvelu on selkeästi suunnattu yritysasiakkaille, joilla on hyvät taskut.

Nämä syvät taskut saavat kuitenkin pääsyn erinomaisiin palveluihin. Sivuston käytettävyyden, palvelinten pullonkaulojen, verkon suorituskykyongelmien ja muiden verkkosivuston suorituskyvyn ajan mittaan vaikuttavien avainmittojen lisäksi SmartBear tarjoaa koko joukon innovatiivisia valvontavaihtoehtoja, joita ei löydy muualta.

Palvelu valvoo Software as-a-Service -työkaluja, kuten pilvipohjaisia ​​tuottavuusohjelmistoja, tietoturva-, vakaus- ja suorituskykyongelmien varalta. SmartBear pitää myös silmällä mobiilisovelluksia, mobiilisivustoja ja API-kehyksiä, joita yritys saattaa käyttää yhteydenpitoon kehittäjiin. Lopuksi on kaksi “bonus”-ominaisuutta, jotka lisäävät todellista arvoa: Ohjelmointikokemusta ei vaadita SmartBearin käytön aloittamiseen, ja yhtiöllä on 340 testaussolmua ympäri maailmaa varmistaakseen, että sen raportit ovat tarkimpia maksavien kilpailijoidensa joukossa.

5. Nousutrendit
Hinta: $ 13 – $ 186 kuukaudessa

Uptrends perustettiin alun perin ilmaisena työkaluna verkkosivustojen käytettävyyden seurantaan, ja se on viime vuosina siirtynyt yksinomaan premium-tilausmalliin. Siirtyessään maksulliseen palvelumalliin yritys on myös lisännyt monia ominaisuuksia tyypilliseen verkkosivustojen seurantapakettiin. Nykyään Uptrends tarjoaa pakettien alkaen 13 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa 1 minuutin intervallivalvontaa, usean selaimen valvontaa ja jopa tapahtumien seurantaa.

🔥 Empfohlen:  Parhaat espanjan kieliopin tarkistustyökalut

Hinnoittelun nousutrendit vuodelle 2016

Yritysasiakkaille Uptrends-portaali voidaan jopa yhdistää yrityksen laajempiin IT-palveluihin ja tukijärjestelmiin. Useiden huippuluokan kilpailijoidensa tavoin Uptrends tarjoaa rajattomasti operaattoreita ja jopa 600 tekstiviesti-ilmoitusta kuukaudessa verkkosivustojen ylläpitäjille, jotka päivittävät johonkin sen yritys- tai huippuluokan henkilökohtaiseen valvontapaketteihin.

Ilmainen tai maksullinen: Parhaat Web-seurantatyökalut

Nyt kun parhaat seurantatyökalut ilmaisille ja maksullisille asiakkaille on selvitetty, mikä niistä on paras kuhunkin tarpeeseen? Premium-asiakkaille on ehkä sanomattakin selvää, että SmartBear on kattavin vaihtoehto ja joka todennäköisimmin toimii hyvin suurille yritysasiakkaille tai vaativille mobiilikehittäjille. Palvelu on ainoa tässä luettelossa, joka tarjoaa mobiilisivustojen ja -sovellusten valvonnan, API-valvonnan ja yli 300 testaussolmua ympäri maailmaa. Tällainen sitoutuminen kattavaan raportointiin on harvinaista ja kiitettävää.

Asioiden vapaalla puolella kilpailu on hieman tiukempaa. Siitä huolimatta paras työkalu ilmaisille asiakkaille on todennäköisesti Montastic. Toisin kuin monet sen ilmaiset kilpailijat, Montastic-palvelu tarjoaa työpöytä- ja mobiilisovelluksia, widgetejä ja sähköpostihälytyksiä, mikä tekee siitä helppoa pysyä yhteydessä verkkosivustojen seurantatietoihin ja tärkeimpiin hälytyksiin. Kasvavan käyttäjäkunnan ja vankan kehittäjäyhteisön ansiosta Montastic on palvelu, joka voi kasvaa ilmaisten asiakkaiden kanssa heidän tarpeidensa muuttuessa ja kehittyessä ajan myötä.

Erinomaisia ​​valintoja verkkosivustojen seurantaan kaikkialla

Olipa kyseessä jokin niin yksinkertainen asia kuin verkkosivuston käytettävyys tai jotain niin edistynyttä kuin SaaS-seuranta, sisällön seuranta ja tietoturvan parantaminen, nämä verkkosivustojen valvontatyökalut voivat tehdä työn. Vielä parempi, jokainen työkalu tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​ja maksullisia vaihtoehtoja, jotka voivat toimia millä tahansa budjetilla. Kun ostat valvontapalvelua, varmista, että valvontayritys tarjoaa oikeanlaisen valvonnan, oikean kuukausihinnan ja parhaan mahdollisen asiakastuen. Lisäksi on tärkeää, että sijoitat laadukkaaseen web-hosting-yritykseen – olen arvioinut yli kaksikymmentä tunnettua verkkopalvelinta.

Kun nämä neljä asiaa käsitellään, verkkosivustosi on hyvissä käsissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents