Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat verkkosivustojen seurantatyökalut vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat verkkosivustojen seurantatyökalut vuodelle 2023

Etsitkö parhaita verkkosivustojen seurantatyökaluja, jotka pitävät sinut ajan tasalla käytettävyydestäsi ja muista suorituskykymittareista?

Kun verkkosivustosi hajoaa, se maksaa sinulle rahaa ja turhauttaa kävijät.

Sinun on tiedettävä heti, kun ongelmia ilmenee, jotta voit ryhtyä toimiin ja saada asiat taas toimimaan.

Tässä viestissä olemme koonneet parhaat verkkosivustojen seurantatyökalut pitääksemme sinut ajan tasalla verkkosivustosi tilasta.

Valmis? Aloitetaan:

Parhaat verkkosivustojen seurantapalvelut käytettävyyden ja muiden tarkistamiseen

Tässä on kolme parasta vaihtoehtoamme, jos sinulla on kiire:

  • StatusCake – Paras verkkosivustojen seurantatyökalu, jossa on käyttöajan seuranta ja paljon muuta.
  • Heksometri – Paras niille, joiden on ylitettävä perinteinen käytettävyysaika ja verkkosivustojen seuranta. Tarkkaile käyttökokemukseen, hakukoneoptimointiin, rikkinäisiin linkkeihin ja muuhun liittyviä ongelmia.
  • Monitiivinen – Tarjoaa erinomaisen tasapainon minkä tahansa verkkosivuston seurantapalvelun yksinkertaisuuden ja toimivuuden välillä. Paras reaaliaikaisiin hälytyksiin.

#1 – StatusCake

StatusCake on monipuolinen verkkosivustojen seurantatyökalu, jonka asiakaskunta on yli 120 000 asiakasta, joista osa on Mailchimp, Microsoft, Harvard University ja videopelijätti EA.

Voit määrittää 10–300 näyttöä StatusCaken avulla. Viisi tietopistettä muodostaa sen valvontapaketin. Tärkeimmät ovat käytettävyyden ja sivun nopeuden seurantatyökalut.

Käyttöaikatarkistukset tehdään suunnitelmastasi riippuen viiden minuutin, minuutin tai 30 sekunnin välein yli 40 paikasta 30 maassa. Sivun nopeustestit suoritetaan 24 tunnin, 15 minuutin tai viiden minuutin välein suunnitelmastasi riippuen. Sinulla on myös sallittu yhdestä 30:een näyttöä tämäntyyppiseen valvontaan.

Sivun nopeustesti luo myös raportin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti sivustosi tehokkuusongelmat ja mitä voit tehdä niiden parantamiseksi.

Palvelu myös tarkkailee palvelintasi paikantaakseen virheet, jotka voivat johtaa seisokkiin, sekä ilmoittaa, kuinka kauan sinulla on aikaa verkkotunnuksesi ja SSL-varmenteen vanhenemiseen.

Voit myös luoda tilasivuja, vaikka tämä on lisäominaisuus.

Hinnoittelu: Saatavilla on rajoitettu ilmainen paketti. Premium-suunnitelmat alkavat 24,49 dollarista kuukaudessa tai 244,92 dollarissa vuodessa (ilmoitetaan 20,41 dollarilla kuukaudessa).


#2 – Heksometri

Heksometri on toinen monipuolinen verkkosivustojen seurantatyökalu, joka on samanlainen kuin StatusCake, mutta jossa on ominaisuusjoukko, joka ylittää perinteisen verkkosivustojen seurannan ja suorituskyvyn seurannan.

Sen avulla voit seurata jopa viittä verkkosivustoa, joissa kussakin on jopa 50 000 sivua suunnitelmastasi riippuen. Käyttöaikatarkistukset tehdään viiden minuutin tai minuutin välein. Käytettävyyden seuranta voidaan tehdä myös isäntänimellä, joten voit seurata sähköpostipalvelimesi, DNS-, CDN-, SMTP-, POP3- ja muiden käyttöaikaa.

Työkalussa on myös sivun nopeuden tarkistus, jonka avulla voit seurata sivustosi suorituskykyä ja ehdottaa muutoksia, joita voit tehdä sen parantamiseksi.

Hexometerin verkkotunnuksen ja SSL-sertifikaattityökalujen avulla voit etsiä minkä tahansa verkkosivuston, ei vain omaasi, nähdäksesi kuka sen omistaa ja milloin varmenteet vanhenevat.

Työkalussa on myös rikkinäisten linkkien tarkistus, SEO-sisällönkuvauskenttien skanneri, sivuresurssien analysaattori ja pinontarkistus, jonka avulla voit nähdä minkä tahansa verkkosivuston palvelimen asetukset, sisällönhallintajärjestelmän ja paljon muuta.

Hinnoittelu: Saatavilla on rajoitettu ilmainen ikuinen suunnitelma. Premium-suunnitelmat alkavat 12 dollarista kuukaudessa tai 120 dollarissa vuodessa (ilmoitetaan 10 dollarilla kuukaudessa).

🔥 Empfohlen:  Parhaat myynnin etsintätyökalut vuonna 2023

#3 – Valvonta

Monitiivinen on yksinkertainen mutta tehokas HTTP-seurantatyökalu, joka sisältää The New York Timesin ja WikiHow’n. Tarkastuksia tehdään yli 20 paikkakunnalla maailmanlaajuisesti.

Sen avulla voit seurata palvelimen käyttöaikaa ja rikkinäisiä linkkejä seuraamalla yksittäisiä sivuja. Ilmainen suunnitelma valvoo yhtä sivua, kun taas premium-suunnitelma jopa 500.

Sen hälytykset ovat yksinkertaisia. Saat sähköposti-ilmoituksen heti, kun sivustosi sammuu. Saat tekstiviestin, jos sivustosi on poissa käytöstä yli kolme minuuttia. Palvelu lähettää puhelun, jos sivustosi sammuu yli 10 minuutiksi. Kaikki nämä hälytykset ovat konfiguroitavissa.

Voit myös muokata kuinka usein työkalu tarkistaa palvelimesi, minuutin välein 24 tunnin välein.

Teknisillä käyttäjillä on pääsy useisiin tiettyihin näyttöihin ja konfiguroitaviin asetuksiin. Tämä sisältää Internet-laitteiden ja isäntien ping-valvonnan, TCP-portin valvonnan, hälytykset, kun valvottavalla sivulla ei enää ole määritettyä avainsanaa, ja paljon muuta.

Tilasivut ovat myös saatavilla.

Hinnoittelu: Monitivella on ilmainen ikuinen suunnitelma ja 7 dollaria kuukaudessa.

Lue lisää Monitive-arvostelustamme.


#4 – Sivusto 24×7

Sivusto 24×7 on hieman tekninen verkkosivustojen seurantatyökalu, mutta voit syöttää sivustosi URL-osoitteen ja käynnistää käytettävyyden valvonnan, jos haluat tehdä sen.

Voit seurata jopa 100 verkkosivustoa ja palvelinta suunnitelmastasi riippuen. Sinulla on jopa kahdeksaa sijaintia, joista voit seurata, ja valittavanasi on yli 110 maailmanlaajuista sijaintia. Verkkosivustojen lisäksi voit valvoa DNS-, FTP- ja SMTP-palveluita.

Työkalussa on myös sivun nopeuden tarkistus, joka voi myös analysoida, kuinka kauan kuvien, videoiden, JavaScriptin, asiakirjojen ja muiden resurssien lataaminen kestää.

Turvallisuussyistä Site24x7 voi havaita luvattomat muutokset, jotka liittyvät iframe-kehykseen ja muihin skriptien lisäyksiin, sisällön muokkauksiin ja muihin. Työkalu voi myös pitää silmällä verkkotunnuksesi ja SSL-varmenteen vanhenemisajankohtaa. Saatavilla on jopa pääsy suosittuihin estoluetteloihin, joiden avulla voit lisätä IP-osoitteita oman suojaustyökalusi estoluetteloon ja tuotemerkin mainetyökaluun, joka tunnistaa sivustosi tartunnan saaneet tai haitalliset URL-osoitteet.

Voit myös määrittää tilasivut.

Hinnoittelu: Site24x7:n verkkosivustojen seurantasuunnitelmat alkavat 120 dollarista vuodessa (ilmoitetaan 10 dollarilla kuukaudessa).


#5 – Dotcom-monitori

Dotcom-monitori on all-in-one-seurantatyökalu, jolla on laaja asiakaskunta, johon kuuluvat muun muassa Dell, Comcast, Xerox, Volvo, Dish ja Citrix.

Dotcom-Monitor voi seurata sivustosi, palvelimesi ja verkkosovellustesi suorituskykyä yli 25 paikasta ympäri maailmaa. Tarkastukset suoritetaan viiden tai minuutin välein valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Tämä palvelu on toinen seurantatyökalu, joka on ihanteellinen kehittäjille ja edistyneille käyttäjille, koska siinä on paljon teknisiä näyttöjä ja asetuksia. Työkalu voi valvoa SOAP-, REST-, JSON- ja XML-verkkopalveluita sekä OAuth-pohjaisia ​​verkkosovellusliittymiä.

Mukana on myös SSL-varmenne ja WebSocket-valvonta.

Hälytykset ovat täysin konfiguroitavissa. Voit vastaanottaa ne sähköpostilla, tekstiviestillä, ääniviestillä, Slack-kanavalla ja muilla yksittäisillä tai ryhmähälytyksillä.

Hinnoittelu: Dotcom-Monitorin palveluilla on omat hinnoittelurakenteet. Suorituskyvyn ja käytettävyyden seurantapalvelun hinnoittelu alkaa maksaa 19,95 dollaria kuukaudessa viiden minuutin tarkistuksista ja 39,98 dollaria kuukaudessa yhden minuutin tarkistuksista.

🔥 Empfohlen:  10 parasta koulutusteknologiatrendiä vuodelle 2023

#6 – UptimeRobot

UptimeRobot on loistava ilmainen vaihtoehto, jos tarvitset vain luotettavan käyttöaikamonitorin. Sillä on yli 1,5 miljoonan käyttäjäkunta, johon kuuluu muun muassa NASA, GoDaddy, IBM ja Expedia.

Käytät jopa 50 näyttöä ilmaisella sopimuksella ja jopa 10 000 näyttöä premium-sopimuksella, vaikka premium-suunnitelman kustannukset nousevat tarvitsemiesi näyttöjen lukumäärän mukaan.

Tarkastukset tehdään viiden tai minuutin välein suunnitelmastasi riippuen. Hälytykset lähetetään sähköpostitse ilmaisessa paketissa, mutta tekstiviestit ja ääniviestit ovat saatavilla premium-versiossa. Voit jopa määrittää huoltoikkunat estämään hälytykset ajoitetun seisokkiajan aikana.

Saatavilla on myös SSL-varmenteen seuranta- ja tilasivut.

Hinnoittelu: UptimeRobotilla on runsas ilmainen ikuinen suunnitelma, jonka avulla voit asentaa 50 näyttöä. Premium-suunnitelmat alkavat 18 dollarista kuukaudessa tai 180 dollarissa vuodessa (ilmoitetaan 15 dollarilla kuukaudessa).


#7 – Pingdom

Pingdom on tunnettu ilmaisesta sivun nopeustyökalustaan, mutta se on todella osa suurempaa verkkosivustojen seurantapalvelua.

Suurin osa Pingdomin työkaluista on jaettu kahteen erilliseen palveluun: synteettiseen valvontaan ja todellisen käyttäjän valvontaan. Synteettinen valvonta sisältää käytettävyyden, sivun nopeuden ja tapahtumien valvonnan.

Käyttöaikamonitori voidaan määrittää suorittamaan tarkistus minuutin tai tunnin välein. Pingdom suorittaa myös tarkistuksia yli 100 eri paikasta ympäri maailmaa. Hälytykset ovat myös konfiguroitavissa, ja ne lähetetään sähköpostitse ja tekstiviestinä.

Mukana on myös tilasivut.

Pingdomin premium-sivunnopeustyökalu suorittaa sivustosi tehokkuuden tarkistuksia ajan mittaan ja antaa ehdotuksia yksittäisen sivun yleisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Hinnoittelu: Pingdomin synteettinen seuranta ja todellisen käyttäjän seurantatyökalut hinnoitellaan kahdeksi erilliseksi palveluksi. Molemmat alkavat 15:stä näytöstä 15 dollaria kuukaudessa tai 120 dollaria vuodessa (ilmoitetaan nimellä 10 dollaria kuukaudessa).


#8 – nousutrendit

Nousevat trendit on verkkosivustojen seurantapalvelu, jota käyttää yli 30 000 yritystä maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Vimeo, Zendesk, Virgin ja SpaceX.

Palvelussa on ilmainen käyttöaikatyökalu, jonka avulla voit testata verkkosivustosi saatavuutta 227 tarkistuspisteessä ympäri maailmaa. Premium-versiossa on käytettävyyden valvonta, jonka voit määrittää suorittamaan tarkistuksia 60 minuutin välein.

Kuten Pingdom, Uptrendsillä on myös ilmainen sivun nopeustyökalu, vaikka premium-versio tarkistaa jatkuvasti, kuinka verkkosivustosi toimii eri puolilla maailmaa. Yksityiskohtaiset tehokkuusraportit auttavat sinua löytämään alueita, joilla voit parantaa.

Hinnoittelu: Uptrendsillä on ilmaisia ​​mutta rajoitettua käytettävyyttä ja verkkosivustojen seurantatyökaluja. Premium-suunnitelmat alkavat 17,19 dollarista kuukaudessa tai 185,64 dollarissa vuodessa (ilmoitetaan 15,47 dollarilla kuukaudessa).


#9 – Uusi jäänne

Uusi jäänne ei ole yksinkertainen verkkosivustojen seurantapalvelu, eikä se ole edes yksinkertainen työkalu. Se sopii parhaiten suurille verkkokauppasivustoille ja verkkosovelluksille, koska se auttaa kehittäjiä seulomaan lukemattomia koodirivejä ja palvelinpinoja etsiessään virheitä.

Hälytykset ovat konfiguroitavissa ja integroitavissa kehittäjätiimien keskuudessa suosittuihin viestintätyökaluihin, kuten Slack, PagerDuty, Campfire ja HipChat.

Työkalu on optimoitu erityisesti AWS:n, Google Cloud Platformin, Microsoft Azuren ja Pivotal Cloud Foundryn palvelimille rakennetuille sivustoille ja sovelluksille.

🔥 Empfohlen:  Parhaat kirjat taitavaksi tarinankertojaksi

Hinnoittelu: Uusi Relic on ilmainen jopa 100 Gt/kk ja 1 000 tapahtumatapahtumaa varten. Sen jälkeen palvelu maksaa 99 dollaria kuukaudessa lisäkäyttäjää kohti sekä 0,25 dollaria/GB ja 0,50 dollaria tapaustapahtumaa kohden.


#10 – Sematext

Sematext on edistynyt all-in-one-valvontapalvelu, joka on suunniteltu auttamaan DevOps-tiimejä valvomaan kokonaisia ​​IT-järjestelmiä. Sen asiakaskuntaan kuuluvat eBay, Instagram ja Etsy.

Se tarjoaa sovellusten suorituskyvyn, lokien, palvelimien, säiliöiden, prosessien, tietokantojen, verkkojen, käytettävyyden, verkkosivustojen, API:iden, JVM:ien ja varastojen seurantaa.

Kuten New Relic, sen tekniset seurantatyökalut antavat kehitystiimille mahdollisuuden vastaanottaa hälytyksiä koodiin liittyvistä ja palvelinvirheistä koko pinossa, ei vain verkkosivulla.

Hälytykset integroituvat Slackin, PagerDutyn, sähköpostin, mobiili push-ilmoitusten ja muiden kanssa.

Työkalun palvelinvalvonta on jopa yhteensopiva AWS:n, Microsoft Azuren, Google Cloud Platformin, DigitalOceanin, IBM Cloudin ja muiden kanssa.

Hinnoittelu: Kaikille palveluille on saatavilla ilmaisia ​​tilauksia. Premium-infrastruktuurin valvonnan hinnoittelu alkaa 0,007 dollarista/konttipalvelin tunnissa. Premium-integraatiovalvonnan hinnoittelu alkaa 0,035 dollarista / agentti per tunti.


Parhaan verkkosivuston seurantatyökalun valinta

Tämän luettelon verkkosivustojen seurantapalvelut vaihtelevat sen mukaan, mitä ne valvovat ja kuinka yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​ne ovat. Jos etsit vain yksinkertaista käytettävyyden seurantatyökalua muutamalla edulla, tutustu kolmeen parasta vaihtoehtoamme: StatusCake, Hexometer ja Monitive.

Termi “verkkosivuston seuranta” sisältää lukuisia tarkistuksia, jotka määrittävät, kuinka hyvin käyttäjäsi voivat tavoittaa verkkosivustosi ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. Tämä edellyttää ensisijaisesti käytettävyyden seurantaa sen määrittämiseksi, onko verkkosivustosi käyttäjien käytettävissä kaikkialla maailmassa.

Aikaa, jonka verkkosivustosi viettää offline-tilassa tai poissa käytöstä, kutsutaan seisokkeiksi. Käyttöaikaa mitataan sillä, kuinka kauan verkkosivustosi on käytettävissä. Esimerkiksi 99,9 %:n käyttöaika tarkoittaa, että verkkosivustosi on kasvanut 99,9 % ja laskenut 0,1 % ajasta tietyn ajanjakson aikana.

Käytettävissä on myös sivun nopeuden valvonta, joka pitää silmällä sivustoosi liittyviä suorituskykyongelmia ja antaa ehdotuksia sen yleisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Jotkut työkalut tarjoavat palvelimen valvontaa. Tämän avulla voit seurata palvelimesi prosessorin, RAM-muistin, levyn, verkon ja muiden käyttömittauksia. Tämän tyyppisen valvonnan tärkein etu on kykysi suunnitella palvelinkapasiteettia etukäteen. Voit päivittää suurempaan palvelimeen ennen kuin saavutat nykyisen palvelimesi rajan.

Sovellusliittymän valvonta voi määrittää ongelmat sovelluksesi sovellusliittymässä, sivustollasi käyttämissäsi kolmannen osapuolen sovellusliittymissä tai molemmissa valitsemastasi palvelusta riippuen.

On parasta määrittää verkkosivustosi tyyppi (pieni blogi, jäsensivusto, suuri verkkokauppa jne.), kuinka teknisesti taipuvainen olet ja budjettisi rajataksesi vaihtoehtojasi ja päätät työkalusta. Nämä tekijät auttavat sinua määrittämään, mikä on paras verkkosivuston seurantatyökalu verkkosivustollesi.

Minkä yllä olevista verkkosivustojen seurantapalveluista valitset?