Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat videomainosvinkit, jotka auttavat lisäämään myyntiäsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat videomainosvinkit, jotka auttavat lisäämään myyntiäsi

Videomainokset ovat paras tapa viestiä tuotteestasi. Kun näemme mainoksia YouTubessa, menemme todennäköisemmin heidän verkkosivustolleen. Lisäksi muistamme heistä enemmän. Voit välittää viestin, näyttää tuotteesi käyttötarkoituksia ja sitten vakuuttaa katsojat ostamaan sen. Video välittää valtavan määrän tietoa hyvin lyhyessä ajassa.

Joten jos tarvitset koko pussin artikkeleita vain tuotteen selittämiseen, 20 sekunnin video tekee työn. Wyzowlin tuoreen tutkimuksen mukaan 91 % kuluttajista haluaa nähdä lisää videosisältöä seuraamilta tuotemerkeiltä tai yrityksiltä, ​​ja 91 % yrityksistä käyttää videota markkinointityökaluna vuonna 2023. Jos siis olet päättänyt Luo videomainos, tässä on sinulle vinkkejä. Pidä nämä mielessä, kun luot videomainosta. Voit käyttää niitä sekä animaatioissa että videokuvauksissa.

Hyödynnä muutama ensimmäinen sekunti
Kirjoita kiinteä käsikirjoitus
Tuo tarinankerrontataitosi
Pidä video lyhyenä ja yksinkertaisena
Sijoita toimintakehotus älykkäästi
Ole hauska tai älä ole hauska
Suunnittele pikkukuvat
Suorita A/B-testit
Tunne alusta
Valitse oikea typografia
Lisää asiaankuuluva musiikkikappale
Korosta brändiäsi

Hyödynnä muutama ensimmäinen sekunti

Tämä on kuitenkin hyvin yleinen strategia nykyään, mutta kun näin ensimmäisen kerran mainoksen, jossa lukee “Odota! Älä ohita mainosta”, olin jotenkin hypnotisoitu. Tiesin, että en ole kiinnostunut heidän tuotteestaan, mutta katsoin silti heidän videonsa. Tämä johtuu siitä, että he käskivät odottaa heti alussa. Keskity siis videomainoksesi ensimmäisiin sekunteihin. Yritä näyttää ongelma, jota olet ratkaisemassa. Kun ihmiset saavat käsityksen siitä, mitä myyt, he päättävät, ohittavatko mainoksen vai eivät. Sinulla on vain ensimmäiset 5 sekuntia. Keskity siis kesän viiteen sekuntiin. Eli 5 sekuntia videota.

Kirjoita kiinteä käsikirjoitus

Vaikka teet animoitua videota, käytä käsikirjoitusta. Älä pelaa sitä ilmassa. Tarvitset suunnitelman. Käsikirjoitukset ovat erittäin hyödyllisiä, kun tiedät, mitä haluat. On monia sääntöjä, joita sinun on noudatettava käsikirjoitusta kirjoittaessasi.

Joten jos et osaa kirjoittaa hyvää käsikirjoitusta, palkkaa joku, joka osaa. Mainostasi käytetään viikkoja tai kuukausia tai jopa vuosia. Tee siitä siis ammattimainen. Sijoita hyvä summa.

Tuo tarinankerrontataitosi

Kukapa ei rakasta tarinoita? Tarinankerronta on tehokas työkalu, joka voi vangita yleisön huomion ja auttaa heitä suhtautumaan tuotteeseesi tai palveluusi. Jos haluat luoda houkuttelevan videomainoksen, harkitse tarinan, joka liittyy tuotteesi ratkaisemaan ongelmaan. Se voi olla tarina yhdeltä asiakkaaltasi tai voit luoda sellaisen alusta alkaen.

🔥 Empfohlen:  Joukkotiedostot saivat juuri suuren päivityksen! Puhutaan siitä

Yksi menestyneimmistä esimerkeistä mainoksen tarinankerronnasta on Hae Samsung‘s. Heidän mainoksensa yhdistyvät ihmisten tunteisiin, mikä saa heidät haluamaan katsoa niitä toistuvasti. Samoin Marutin automainokset kertovat lyhyitä tarinoita asiakkaistaan ​​herättäen nostalgiaa ja tunnekiintymystä.

Kerromalla tarinan videomainoksessasi voit luoda yleisöllesi ikimuistoisen kokemuksen ja lisätä heidän mahdollisuuksiasi muistaa tuotteesi tai palvelusi. Käytä siis jonkin aikaa kiinnostavan tarinan luomiseen, joka resonoi kohdeyleisösi, ja katso myyntisi nousevan!

Pidä video lyhyenä ja yksinkertaisena

Yritä tehdä lyhyt video. Ihmiset ohittavat videon katsottuaan videon ajoituksen. Joten yritä tehdä tällä kelojen aikakaudella lyhyt video ja sisällyttää siihen kaikki tuotteesi tärkeimmät ominaisuudet tai keskittyä vain yhteen ominaisuuteen ja tehdä video tuotteesi jokaisesta ominaisuudesta. Mutta se on vain, jos sinulla on iso pussi rahaa makaamassa. Älä myöskään käytä videoissasi ammattislangia, vaan pidä se mahdollisimman yksinkertaisena.

Sijoita toimintakehotus älykkäästi

Toimintakehotus on tärkeä kaikenlaisissa mainoksissa. Pyydä katsojaasi suorittamaan jokin tietty toiminto videosi lopussa. Se voi olla mitä tahansa numeroon soittamista, verkkosivustollasi käyntiä, siihen rekisteröitymistä jne. Voit myös tarjota joitain palkintoja, kuten alennuksia tai ilmaisen toimituksen kyseiselle toimintakehottamiselle.Ole hauska tai älä ole hauska

Kaikki rakastavat hauskojen mainosten katsomista uudestaan ​​​​ja uudestaan. Ja tämä on meemien aikakautta. Joten tee hauska mainos, joka voi kiinnittää kaikkien huomion. Sen pitäisi kyetä herättämään vilinää ihmisten keskuudessa. Mutta jos et ole hauska, älä käyttäydy sellaisena. Ole alkuperäinen. Jos teet hauskan mainoksen, joka on hauska vain sinun näkökulmastasi, mikään ei ole hullumpaa kuin mainoksesi.

Usko minua, mikään ei voi olla kauheampaa kuin nauraa yksin omalle vitsille. Sillä voi olla jopa negatiivisia seurauksia. Joten jos et ole hauska, sinun kannattaa pyytää apua virastoilta tehdäksesi mainoksestasi luovan.

🔥 Empfohlen:  Tehtävät, jotka sinun tulisi ulkoistaa freelancereille: uudenlainen työ

Suunnittele pikkukuvat

Monet ihmiset pitävät automaattisen toistotilan poissa käytöstä, minkä vuoksi on tärkeää saada huomiota herättävä pikkukuva, joka pakottaa heidät painamaan toistopainiketta. Jos et ole ammattisuunnittelija, voit harkita ammattigraafisen suunnittelijan palkkaamista luomaan huomiota herättävän pikkukuvan.

Hyvin suunniteltu pikkukuva voi saada videosi huomatuksi lukemattomien muiden joukossa. Sen tulee edustaa tarkasti videosi sisältöä ja välittää katsojalle selkeä viesti siitä, mitä he voivat odottaa näkevänsä. Lisäksi videon tulee olla visuaalisesti houkutteleva, rohkeita värejä, selkeää typografiaa ja laadukkaita kuvia.

Investoimalla ammattimaiseen pikkukuvasuunnitteluun voit lisätä todennäköisyyttä, että videotasi napsautetaan ja katsotaan, mikä viime kädessä lisää sitoutumista ja mahdollista myyntiä.

Suorita A/B-testit

Videomainoskampanjasi tehokkuuden maksimoimiseksi on välttämätöntä suorittaa A/B-testaus. Tämä edellyttää useiden versioiden luomista videostasi ja niiden testaamista keskenään nähdäksesi, mikä toimii paremmin.

A/B-testejä suoritettaessa on tärkeää, että sinulla on selkeä tavoite ja mittaat tiettyjä mittareita, kuten napsautussuhteita, tulosprosentteja ja sitoutumisprosentteja. Analysoimalla näitä mittareita voit tunnistaa, mikä versio videostasi resonoi paremmin kohdeyleisösi kanssa, ja tehdä tarvittavat muutokset kampanjasi optimoimiseksi. Muista siis sijoittaa aikaa ja resursseja A/B-testaukseen varmistaaksesi videomainoskampanjasi onnistumisen.

Tunne alusta

Mitä tulee videomainoskampanjoihin, on erittäin tärkeää ymmärtää käyttämäsi alusta. Eri alustoilla on erilaisia ​​vaatimuksia videon mitoille, kuvasuhteille ja sisällön pituudelle, samoin kuin ohjeet nimikkeille, kuvauksille ja julkaisuajoille. Ymmärtämällä alustakohtaiset vaatimukset voit optimoida videosi sopimaan kuhunkin alustaan ​​ja vangitsemaan kohdeyleisösi huomion.

Fonttityyppi vaikuttaa yleisöön. Yleisö voi häiritä, jos valitset väärän typografian. On tärkeää tutkia ja testata erilaisia ​​kirjasimia sen selvittämiseksi, mikä sopii parhaiten otsikoille ja kappaleille ja mikä sopii parhaiten kohdeyleisölle. Kun kiinnität huomiota näihin yksityiskohtiin, voit luoda visuaalisesti houkuttelevia ja tehokkaita videoita, jotka resonoivat yleisösi kanssa ja lisäävät tuloksia.Lisää asiaankuuluva musiikkikappale

Asianmukaisen musiikin lisääminen videoosi voi olla tehokas työkalu yleisön sitouttamiseen ja yhteydenpitoon. Kun valitset musiikkia, on tärkeää ottaa huomioon videosi tavoite ja kohdeyleisö, jotta musiikki vastaa yleistä viestiäsi.

Musiikki voi auttaa lisäämään videosi emotionaalista vaikutusta ja luomaan katsojillesi ikimuistoisen kokemuksen. Oikein tehtynä oikea musiikki voi auttaa yhdistämään videosi tarinan ja luomaan vahvemman brändivaikutelman.

🔥 Empfohlen:  Kuinka brändit markkinoivat tuotteitaan elokuvissa | Tuotesijoittelu elokuvissa (tapaustutkimus)

Korosta brändiäsi

On tärkeää luoda vahva visuaalinen identiteetti brändillesi alkaen brändin väreistä ja logosuunnittelusta. Tunnistamalla brändisi värit ja suunnittelemalla logosi, joka heijastaa brändisi persoonallisuutta ja arvoja, voit luoda brändillesi yhtenäisen ja tunnistettavan kuvan.

Kun olet luonut brändi-identiteettisi, on tärkeää säilyttää se kaikissa videomarkkinointitoimissasi. Tämä sisältää brändin värien ja kirjasinsääntöjen johdonmukaisen käytön videoissasi sekä mukautettujen introjen ja outrojen lisäämisen, jotka kuvastavat brändisi persoonallisuutta ja tyyliä.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että videomainokset ovat erinomainen tapa välittää viestisi laajalle yleisölle. Vaikka on tärkeää, ettei muita markkinointikanavia laiminlyödä, kannattaa käyttää aikaa ja resursseja tehokkaiden videomainosten luomiseen. Videomainosten markkinoimiseen on saatavilla useita alustoja, kuten YouTube, Instagram ja Facebook, ja on tärkeää valita alusta, joka vastaa kohdeyleisöäsi ja markkinointitavoitteitasi.

Kaiken kaikkiaan videomainoksilla on valtava potentiaali lisätä bränditietoisuutta, luoda liidejä ja kasvattaa myyntiä. Investoimalla aikaa ja resursseja korkealaatuisten videomainosten luomiseen voit luoda vahvan brändi-identiteetin ja rakentaa uskollisen asiakaskunnan ajan myötä.

UKK

Miten teet videomainoksesta tehokkaamman?

Voit tehdä videomainoksesta tehokkaamman hyödyntämällä muutaman ensimmäisen sekunnin, kirjoittamalla vankan käsikirjoituksen, pitämällä videon lyhyenä ja yksinkertaisena, lisäämällä asiaankuuluvan musiikkikappaleen jne.

Pitäisikö videomainoksissa olla musiikkia?

Musiikki voi auttaa lisäämään videosi emotionaalista vaikutusta ja luomaan katsojillesi ikimuistoisen kokemuksen. Joten osuvan musiikin lisääminen videoosi voi olla tehokas työkalu yleisön sitouttamiseen ja yhteydenpitoon.

Miten voin korostaa brändiäni videomainoksissa?

Voit korostaa brändiäsi käyttämällä brändin värejä ja kirjasinsääntöjä johdonmukaisesti videoissasi sekä lisäämällä mukautettuja introja ja outroja, jotka kuvastavat brändisi persoonallisuutta ja tyyliä.