Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat Web3-blogiympäristöt vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat Web3-blogiympäristöt vuonna 2023

Ollakseni rehellinen, Web 3.0 ei ole uusi konsepti. Ilmauksen uskotaan ilmestyneen ensimmäisen kerran kirjassa a New York Timesin artikkeli jo vuonna 2006. Silti teknologia on vielä lapsenkengissä kehitysvaiheessa ja useimmat siitä kiinnostuneet yritykset ovat vasta kartoittamassa beta-ohjelmia ja ideoita.

Web 3.0:n merkityksen ymmärtäminen edellyttää askelta taaksepäin katsoaksesi Internetin historiaa. Ensinnäkin oli Web 1.0, jonka pääosin kehitti Tim Berners-Lee vuonna 1989. Web 1.0:ssa ihmiset pystyivät käyttämään Internetiä pöytätietokoneiden avulla pääasiassa tiedon saamiseksi tiedostonsiirtoprotokollan (FTP) kautta.

Vertailun vuoksi, Web 2.0 on dynaamisempi versio Internetistä ja nykyään laajalti käytetty versio. Siinä nousivat mobiililaitteet, selausohjelmat, sovellukset ja sosiaaliset alustat, jotka edistävät käyttäjien välistä vuorovaikutusta ja kykyä suorittaa erilaisia ​​tehtäviä ja viestintätoimintoja tien päällä.

Samaan aikaan Web 2.0 helpotti teknisten jättiläisten, kuten Alphabetin, Facebookin (nyt Meta), Amazonin, Microsoftin jne., syntymistä.

Web 3.0:n tarve johtui siitä, että monilla näistä suurista teknologiayrityksistä oli pohjimmiltaan täysi määräysvalta käyttäjien kykyyn navigoida Internetissä sekä heidän tietoihinsa – puhumattakaan valtavista voitoista, joita he ovat voineet saada siitä.

Suurimmalla osalla internetin käyttäjistä ei ole sananvaltaa siihen, miten heidän tietojaan käytetään, ja heillä on hyvin rajalliset mahdollisuudet ansaita siitä minkäänlaista tuloa. Lisäksi monet pitävät nykyistä Internet-versiota väärän tiedon pesäkkeenä sekä demokratian ja sananvapauden taakana.

Web 3.0 sisältää joitain Web 1.0:n osia tarjotakseen turvallisemman, avoimemman ja kattavamman Internetin, joka on myös helpommin saavutettavissa. Ihmisillä on enemmän hallintaa tietoihinsa ja äärimmäinen valta ansaita niistä rahaa.

Lisäksi heidän luomalla sisällöllä odotetaan olevan enemmän arvoa Web 3.0:n tarjoamassa hajautetussa ympäristössä. Tästä syystä kirjoittajien on alettava kiinnittää huomiota Web 3.0:aan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pysyä johdonmukaisena elämässä saavuttaaksesi unelmasi