Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat WordPress-teemat valokuvaajille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat WordPress-teemat valokuvaajille

Olitpa tavallinen valokuvaaja, joka opiskelee ammattia tai kokenut valokuvaaja, joka ottaa valokuvia elantonsa vuoksi, tiedät, että esittely on kaikki kaikessa. Kun haluat luoda WordPress-verkkosivuston valokuviesi esittelemiseksi, haluat vain parasta. Vaikka tavallinen WordPress-teema on enemmän kuin sopiva online-portfoliosi esittelyyn, räätälöity WordPress-teema erityisesti valokuvaukseen saa valokuvasi ponnahtamaan sivulta.

Olemme löytäneet 30 parasta valokuvaajille tarkoitettua WordPress-teemaa, jotka tekevät kuvistasi taatusti verkkosivustosi tähden. Olitpa WordPress-aloittelija tai mestari muokkaamaan sivuston sisäistä toimintaa, löydät varmasti tästä luettelosta WordPress-valokuvateeman, jota tulet rakastamaan.

1. Infinite Photography

Hinta: ILMAINEN

Osuvasti nimetty Infinite Photography WordPress-teema on suunniteltu valokuvaajia ajatellen; se on nopea, reagoiva teema, joka toimii useissa laitteissa, kuten PC:ssä, iPadissa ja useimmissa älypuhelimissa. Tämä teema tekee valokuvien lataamisesta yksinkertaisen prosessin, ja voit jopa käyttää yhtä valokuvaasi mukautetun taustan luomiseen. Muokkausvaihtoehdot eivät lopu tähän, sillä Infinite Photography -teeman avulla voit lisätä mukautetun logon, muuttaa kotisivun asettelua ja jopa mukauttaa sivupalkkien määrää. Tämä WordPress-teema tukee myös ketjutettuja kommentteja, jolloin katsojat voivat kommentoida suosikkikuviaan tai tarjota ehdotuksia, joita voit käyttää tulevissa kuvissa.

2. Pyöritä

Hinta: ILMAINEN

Revolve WordPress -teema on tyylikäs teema, joka tarjoaa jotain, mikä useimmista WordPress-teemoista puuttuu: pystysuunnassa rullaavan koko näytön liukusäätimen ja sivuvalikon. Revolve WordPress -teema on monikäyttöinen teema; Valokuvaajat pitävät siitä, että se korostaa kuvia, mutta myös muut ammatit, kuten kokit ja suunnittelijat, rakastavat sen ominaisuuksia. Revolve WordPress -teema sopii täydellisesti valokuvaportfoliosi rakentamiseen räätälöintimahdollisuuksiensa ansiosta ja on täysin yhteensopiva WooCommercen kaltaisten laajennusten kanssa. Revolve-teema on myös SEO-ystävällinen, joten voit hyödyntää hakukoneita, kuten Googlea ja Bingiä, houkutellaksesi uusia lukijoita verkkosivustollesi. Revolve WordPress -teeman mukana tulee täydellinen dokumentaatio, mutta saatavilla on myös virtuaalinen esittely.

3. iPhotography

Hinta: ILMAINEN

iPhotography-teema varmistaa, että valokuvasi tavoittavat laajan yleisön. Tämä teema on yhteensopiva useiden verkkoselaimien kanssa, mukaan lukien Internet Explorer 9–11, Chrome, Firefox ja Opera, vaan se on myös yhteensopiva useiden laitteiden, kuten älypuhelimien ja tietokoneiden, kanssa. Tämä teema on ihanteellinen niille, jotka ovat tehneet valokuvauksesta ammatin, sillä siinä on muokattava ylätunnistelogo, alatunnisteen tekijänoikeusteksti ja monitasoinen avattava otsikkovalikko. Liukusäädinkuvien avulla lukijat siirtyvät nopeasti valokuvasta toiseen, mikä tekee iPhotography-teemasta ihanteellisen niille, jotka haluavat esitellä portfoliota WordPressissä. Vaikka tämä teema sopii paremmin ammattilaisille, satunnaisen valokuvauksen fanit huomaavat myös, että se on helppo mukauttaa myös valokuvausblogiin.

4. Premium-valokuvaus

Hinta: ILMAINEN

Premium Photography -nimisen kaltaisen WordPress-teeman voi odottaa olevan täynnä ominaisuuksia, ja onneksi tämä teema täyttää nimensä. Premium Photography -teemalla voi olla minimaalinen, puhdas esitys, mutta konepellin alla se on täynnä lisäominaisuuksia, kuten sosiaalisen median integrointi, favicon-tuki, mahdollisuus vaihtaa logoa ja jopa mahdollisuus lisätä tekijänoikeustekstiä valokuviin ja blogikirjoituksiin. . Tämä teema sisältää myös mukautetun widgetin, joka näyttää suositellun kuvan uusimman viestisi yhteydessä. Vaikka tämä teema on ihanteellinen valokuvauksen ystäville, jotka haluavat esitellä portfolionsa, matkailun harrastajat ja teknofiilit pitävät myös siitä, mitä tällä teemalla on tarjota.

5. Portfolion luonnos

Hinta: ILMAINEN

Vaikka jotkin teemat yrittävät olla kaikkien aikojen huippu, Draft Portfolio -teema keskittää kaikki ponnistelunsa yhteen pisteeseen: upean portfoliosi esittelyyn. Tämä minimalistinen teema on tyylikäs ja responsiivinen, ja se korostaa vain upeita kuviasi. Vaikka tämä teema on kevyt mukautusvaihtoehtojen suhteen, se tarjoaa mahdollisuuden luoda mukautettu tausta sekä mukautetut valikot. Tämän teeman kierteitetyt kommentit antavat katsojille mahdollisuuden kommentoida kuviasi, mutta he voivat myös vastata muille kommentoijille. Tämä teema on käännösvalmis, jotta voit maksimoida näkemyksesi, jolloin voit tavoittaa maailmanlaajuisen yleisön ja löytää uusia faneja, mutta myös uusia asiakkaita.

6. Kalon

Hinta: ILMAINEN

Vaikka suurin osa tähän mennessä esitellyistä valokuvaus WordPress-teemoista on yleiskäyttöisiä, Kalon WordPress -teema sopii parhaiten hää- tai vauvakuvaamiseen keskittyville valokuvaajille. Kehittäjä kuvailee tätä teemaa “naisellisena teemana” pehmeiden värien ja pyöristettyjen reunojen ansiosta, jotka sopivat täydellisesti esittelemään elämän lempeämpiä hetkiä, kuten uuden vauvan syntymää tai kihlakuvia.

Tämän teeman tilava asettelu antaa sinulle runsaasti tilaa valokuviesi esittelemiseen, mutta myös runsaasti tilaa kirjoittaa jokaisesta novelli. Kalon WordPress -teeman SEO-ystävällinen muotoilu antaa sinun nousta nopeasti Googlen rankingin kärkeen. Tämä teema ei ole yhteensopiva vain mobiili- ja PC-laitteiden kanssa, vaan se on myös yhteensopiva kaikkien tärkeimpien verkkoselaimien kanssa, mukaan lukien Firefox, Internet Explorer, Chrome ja jopa Opera. Kalon WordPress -teema on yksi nopeimmin latautuvista WordPress-teemoista, joita voit löytää, koska kehittäjä testaa ja säätelee tätä teemaa jatkuvasti tarjotakseen optimaaliset latausajat. Lopuksi Kalon WordPress -teema sisältää sosiaalisen median integroinnin, jonka avulla sinä ja katsojasi voit lähettää linkkejä suosikkikuviinsa suoraan sosiaalisen median alustoihin, kuten Facebookiin ja Twitteriin.

🔥 Empfohlen:  Sinun täytyy nähdä Sharp Aquos R7:n massiivinen kamera

7. Saavuta

Hinta: ILMAINEN

Kuten Draft Portfolio, Elicit on toinen minimalistinen teema, joka sopii loistavasti valokuvaajille, jotka haluavat esitellä portfolionsa. WordPress-aloittelijat pitävät siitä, kuinka helppoa on saada tämä teema käyttöön, kun taas asiantuntijat nauttivat siitä, kuinka monta mukautusvaihtoehtoa Elicit-teema tarjoaa. Viiden widget-alueen avulla voit hienosäätää tätä teemaa ammattimaiseksi ilmeeksi, joka tekee portfoliostasi erottuvan joukosta. Elicit tukee kaikkia tärkeimpiä WordPress-laajennuksia, on yhteensopiva kaikkien yleisimpien selainten kanssa ja toimii sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla.

Aiheeseen liittyvä: Online-portfolion määrittäminen WordPressillä

8. NovelGreen

Hinta: ILMAINEN

Vaikka jotkut lukijat saattavat haluta käyttää WordPress-valokuvateemaa kuviensa rennosti jakamiseen, toiset etsivät WordPress-teemaa, joka auttaa myymään töitään. NovelGreen WordPress -teema on WordPress-teema jälkimmäiselle, ja siinä on sisäänrakennettu WooCommerce-tuki, joten voit helposti myydä tulosteita faneillesi. Sen lisäksi, että myyt valokuviasi verkossa, NovelGreen-teema sisältää myös osiot yhteydenottolomakkeelle, suositteluille, gallerialle ja jopa Tietoja-sivulle. Kuuden widget-alueen tuella tämä WordPress-teema tarjoaa ammattimaisen ilmeen, joka on yhtä suuri kuin suurimpien verkkokauppiaiden kanssa. Jos olet valokuvausyrittäjä, joka on valmis muuttamaan harrastuksesi bisnekseksi, NovelGreen WordPress -teema sopii mainiosti.

9. Photolite

Hinta: ILMAINEN

Huolimatta siitä, että sen nimessä on sana “lite”, Photolite-teemalla ei ole puutetta vaihtoehdoista. Tämä minimalistinen teema tarjoaa seuraavat vaihtoehdot:

 • Mukautetut taustat
 • Mukautetut otsikot
 • Mukautetut valikot
 • Suositellut kuvat
 • Sticky post -toiminto
 • ketjutetut kommentit
 • Tuki käännöksille

Näiden ominaisuuksien lisäksi Photolite WordPress -teema on myös yhteensopiva kaikkien tärkeimpien verkkoselaimien kanssa ja latautuu erittäin nopeasti. Tämä teema käyttää runsaasti liukusäätimiä, mikä tarkoittaa, että WordPress-aloittelijoilla ei ole ongelmia sen mukauttamisessa.

10. Pingrafia

Hinta: ILMAINEN

Pinterest on yksi ensi-iltasivustoista, joilla voit jakaa valokuvasi, ja Pingraphy WordPress -teema tuo Pinterest-verkkosivuston tunnelman suoraan omaan blogiisi. Tämä teema jäljittelee Pinterestin asettelua ja luo tutun ilmapiirin, josta sekä sinä että lukijasi rakastavat. Tämä neljän sarakkeen teema antaa sinulle runsaasti tilaa näyttää kaikki valokuvasi, kun taas responsiivinen asettelu varmistaa, että verkkosivustosi latautuu nopeasti riippumatta siitä, millä laitteella se on. Pingraphy WordPress -teeman avulla voit muokata sekä värejä että valikkoa, joten voit muokata verkkosivustoasi persoonallisuuttasi vastaavaksi.

11. Responsiivinen valokuvaus

Kuten nimessäänkin sanotaan, Responsive Photography WordPress -teema on nopeasti latautuva teema, jonka avulla sivustosi latautuu täyteen muutamassa sekunnissa. Valittavana on kahdeksan valikkoasettelua ja mahdollisuus mukauttaa tämän teeman kaikkia osia, joten kaksi Responsive Photography -sovellusta ei näytä samalta. Jos sinulla ei ole aikaa tai taitoa suunnitella mukautettua teemaa, Responsive Photography -teema sisältää yli 70 valmiiksi rakennettua mallia käytettäväksi. Tämän teeman Infinite Scroll -ominaisuus sopii ihanteellisesti portfolioon, jonka avulla lukijat pääsevät kaikkien valokuviesi jatkuvalle matkalle.

12. Etüüdit

Hinta: 49 dollaria

Etudes WordPress -teema korostaa yhtä paljon valokuvaajaa kuin valokuvia. Sivuston minimalistinen muotoilu pitää katsojien silmät valokuvissasi koko ajan, kun taas lukuisten gallerioiden avulla voit ryhmitellä kuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Jos haluat lisätä kuviisi hieman kirjallista sisältöä, Etudes WordPress -teeman päiväkirjaosion avulla voit kertoa jokaisen kuvan historiasta. Etudes WordPress -teema tarjoaa myös muutamia eri vaihtoehtoja yhteystietosivulle, jolloin voit jakaa henkilötietosi potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Lopuksi tämä teema on suunniteltu Retina-näyttöjä ajatellen, mikä tarkoittaa, että iPadin tai iPhonen käyttäjät voivat katsella valokuviasi upealla teräväpiirtolaadulla.

13. Toimita valokuvaus

Hinta: 13 dollaria

Deliver Photography -teema on suunnattu enemmän ammattivalokuvaajille, ja se tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat sinua urassasi. Portfolion sivuilla on minimalistinen muotoilu esittelemään työtäsi pitäen lukijan silmät koulutettuina kuviisi eikä häiritseviin käyttöliittymäelementteihin. Tietoja-sivulla voit täyttää niin paljon tai vähän tietoja itsestäsi kuin haluat, kun taas yhteydenottolomakkeen avulla mahdolliset asiakkaat voivat ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. WordPress-aloittelijat rakastavat tämän teeman mukana tulevaa yksityiskohtaista dokumentaatiota, koska siinä hahmotellaan melkein kaikki tämän teeman ominaisuudet ja kuinka niitä voidaan hyödyntää menestyksekkäästi.

14. Borano

Hinta: 18 dollaria

Vaikka monet WordPress-teemat sisältävät vain yhden diaesityksen, Borano WordPress -teema antaa käyttäjälle mahdollisuuden sisällyttää useita diaesityksiä yhdelle verkkosivustolle. Yhdistä tämä lukuisiin galleriaasetteluihin, aloitussivuihin, albumeihin ja mahdollisuuteen suodattaa portfolio, niin sinulla on yksi parhaista WordPress-teemoista ammattivalokuvaajille. Borano WordPress -teema tukee myös Google Mapsia ja toimivaa yhteystietosivua, joten mahdolliset asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä nopeasti ja helposti.

15. Valokuvareuna

Hinta: 59 dollaria

Jos olet uusi WordPressin käyttäjä, teeman parissa työskenteleminen voi nopeasti muuttua ylivoimaiseksi; WordPress-verkkosivustosi voi muutamassa minuutissa näyttää kuumalta sotkulta pikemminkin kuin kauniilta valokuviesi esittelyltä. Photoedge WordPress -teema on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, ja se sisältää laajan dokumentaation ja runsaasti liukusäätimiä: WordPress-sivuston rakentaminen tällä teemalla on yhtä helppoa kuin hiiren käyttäminen. Parasta Photoedge WordPress -teemassa on, että se lataa valokuvat nopeasti, jolloin katsojasi viettävät enemmän aikaa kauniiden kuviesi katseluun ja vähemmän aikaa tuijottamaan puoliksi ladattuja kuvia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka valita parhaat avainsanat hakukoneoptimoinnille & Oikea verkkosivustollesi

16. Wien

Hinta: 17 dollaria

Jos etsit tapaa esitellä valokuvasi kauniissa teräväpiirtolaadussa, etsi Wienin WordPress-teema. Tämä teema on suunniteltu erityisesti valokuvaajille, ja siinä on minimalistinen muotoilu ja tuki Retina-näytöillä varustetuille laitteille. Vienna WordPress -teeman avulla voit luoda sekä galleriasivuja että albumeita sekä tyylikkään Tietoja-sivun esittelemään kameran takana olevaa henkilöä. Parasta Wienin WordPress-teemassa on sen helppokäyttöisyys, sillä teeman mukana tulee dokumentaation lisäksi ilmaisia ​​päivityksiä ja oma tukikanava.

17. Agatha

Hinta: 59 dollaria

Agatha WordPress -teema juhlistaa sekä laatua että määrää, ja se on täynnä ominaisuuksia, joista valokuvaajat pitävät. Visual Composer- ja Revolution Slider -laajennukset sisältyvät molemmat tähän teemaan, mikä antaa sinulle yli 50 dollarin säästöjä heti. Agatha WordPress -teeman ominaisuudet eivät lopu tähän, sillä teema tarjoaa myös rajattomat väriteemat, yhden napsautuksen asennusohjelman, rajoittamattoman määrän Google-fontteja ja jopa valtavan kokoelman kuvakkeita. Kun aiot luoda rennon blogin esitelläksesi valokuviasi ja pohdintojasi, et voi mennä pieleen Agatha WordPress -teeman kanssa.

18. TwoFold

Hinta: 49 dollaria

TwoFold WordPress -teema ilmoittaa itsensä “laadukkaaksi koko näytön valokuvateemaksi”, ja on helppo ymmärtää miksi; Tämä teema tarjoaa seitsemän kotisivun asettelua, mutta se tarjoaa myös kuusi albumi- ja galleria-asettelua. Premium-ominaisuudet eivät lopu tähän, sillä TwoFold WordPress -teema tarjoaa myös väriä vaihtavia logoja, animaatioita ja jopa suodattimia. TwoFold WordPress -teemassa on myös kolme valokuvan hover-tehostetta, jotka tekevät kuvistasi erottuvan paitsi lukijoidesi, myös mahdollisten asiakkaiden silmissä. Jos haluat laajentaa videokuvaamista, TwoFold WordPress -teeman avulla voit muuntaa valokuvagallerian videogalleriaksi hiiren napsautuksella.

19. Seikkailu

Hinta: 49 dollaria

Jotkut valokuvaajat käyttävät valokuviaan kertoakseen tarinan, ja jokainen kuva sarjassa on uusi luku eeppisessä seikkailussa. Osuvasti nimetty Adventure WordPress -teema herättää seikkailusi eloon tarjoamalla parallaksivieritysominaisuuden, jonka avulla lukija voi kokea tarinan valokuvaajan tarkoittamalla tavalla. Adventure WordPress -teemassa on myös useita portfolioita, räätälöityjä toimintakehotuslaatikoita, automaattisesti toistettava kuvakaruselli ja mahdollisuus lisätä linkki mihin tahansa valokuvaan. Jos etsit monipuolista WordPress-teemaa kertoaksesi tarinaa kuvien avulla, etsi Adventure WordPress -teema.

20. SolarWind

Hinta: 59 dollaria

SolarWind WordPress-teema on toinen minimalististen WordPress-teemojen joukosta. SolarWind-teemassa on kuitenkin muutamia ominaisuuksia, jotka erottavat sen joukosta. Mukautetun koko näytön liukusäätimen ja nauhan liukusäätimen yhdistelmän avulla voit helposti vetää ja pudottaa valokuvia sivullesi ja muokata niiden kokoa lennossa, kun taas muurattu asettelu antaa sinulle mahdollisuuden saada enemmän kuvia näytölle kerralla. Jos haluat vaihtaa sitä ylöspäin, raidallinen sivuasettelu mahdollistaa kuvien esittämisen näytöllä raitoja luoden ainutlaatuisen visuaalisen ilmeen, jota et löydä muista WordPress-teemoista.

21. Verkkokauppa

Valokuvaus on erittäin tuottoisa ura, mutta yksi asia, jonka kanssa useimmat valokuvaajat kamppailevat, on loistava alusta valokuvien myyntiin. Verkkokaupan WordPress-teema on täydellinen tapa myydä valokuvasi verkossa faneillesi. Vaikka eCommerce WordPress -teema tarjoaa perusasiat, kuten ostoskoritoiminnon, se menee myös pidemmälle, sillä se sisältää toivelistaominaisuuksia, pikakatseluvaihtoehtoja ja SEO-ominaisuuksia varmistaakseen, että potentiaaliset asiakkaat löytävät verkkosivustosi. Teema ei ole vain suunniteltu sekä mobiili- että PC-käyttäjille, vaan se tukee myös kaikkia yleisimpiä verkkoselaimia, mukaan lukien pienemmät selaimet, kuten Opera. Tämän teeman kehittäjä tarjoaa 24/7-asiakastukea, jopa lomien aikana, mikä tarkoittaa, että voit korjata kaikki ongelmat nopeasti.

22. SocialMe

Valokuvaajille ei ole melkein mitään suurempaa kuin läsnäolo sosiaalisessa mediassa; vain yhdellä viruskuvalla, tuhannet, elleivät miljoonat ihmiset voivat nähdä nimesi. SocialMe WordPress -teema integroi verkkosivustosi lähes jokaiseen sosiaalisen median verkkosivustoon, mukaan lukien Facebook, Twitter, Instagram ja Pinterest. Vain napin painalluksella sinä tai lukijasi voit jakaa minkä tahansa valokuvasi tai blogimerkinnäsi sosiaalisen median tileillään. SocialMe WordPress -teema on myös täysin yhteensopiva WooCommerce-laajennuksen kanssa, joten lukijasi eivät vain jaa kuviasi, vaan myös ostavat kopion omaan käyttöönsä.

23. Bloggaaminen

Hinta: 49 dollaria

Joillekin valokuvaajille heidän valokuvansa on tarkoitettu vain osaksi suurempaa kuvaa. Esimerkiksi henkilö, joka ottaa kuvia ensisijaisesti poliittisista sopimuksista, saattaa haluta lisätä ajatuksensa ja kommentit jokaiseen valokuvaansa. Blogging WordPress -teeman avulla voit tehdä juuri sen mukautettujen widgetien ja tyylikkään suunnittelun ansiosta. Blogiteemassa on intuitiivinen muotoilu, joka pitää yhtä tärkeänä sekä kuviasi että sanojasi ja houkuttelee lukijoita jatkamaan lukemista jokaisen artikkelin jälkeen. Blogging WordPress -teemassa on SEO-toteutus, joten voit olla varma, että artikkelisi näkyvät mahdollisimman hyvin hakukoneissa.

🔥 Empfohlen:  5 tärkeää palvelua, joihin bloggaajien tulisi investoida onnistuneiden markkinointikampanjoiden toteuttamiseksi

24. Parallax Pro

Hinta: 99,95 dollaria

Aivan kuten Adventure WordPress -teema, Parallax Pro WordPress -teemassa on kyse tarinan kertomisesta. Parallax-teema pitää kuvasi oikeassa järjestyksessä käyttämällä pystysuuntaista muotoilua, jonka avulla silmä siirtyy nopeasti kuvasta toiseen. Voit jopa jakaa valokuvasi osiin luodaksesi todellisen satukirjan tunnelman. Parallax Pro WordPress -teema sisältää myös mahdollisuuden lisätä jopa viisi widgetiä kotisivullesi, mukautettavan otsikon ja responsiivisen suunnittelun, joka toimii loistavasti sekä mobiili- että PC-käyttäjille.

25. Ambiance Pro

Hinta: 99,95 dollaria

Yksi suurimmista kohteliaisuuksista, jonka valokuva voi saada, on se, että se saa katsojan tuntemaan olevansa osa kuvaa. Ambiance Pro WordPress -teema auttaa luomaan henkilökohtaisen yhteyden lukijaasi tarjoamalla minimalistisen tyylin, joka korostaa vain valokuviasi. Ambiance Pro -teeman avulla voit muokata kotisivun ulkoasun lisäksi myös teeman yleisiä näkökohtia, kuten aloitussivun lisäämistä. Tämän teeman avulla voit säätää värin kaikkia osa-alueita, jotta voit antaa valokuvillesi visuaalisen popin, joka houkuttelee lukijan jokaiseen.

26. Moderni Portfolio Pro -teema

Hinta: 99,95 dollaria

Kun esittelet työtäsi mahdolliselle asiakkaalle, haluat johtaa parhaalla jalallasi eteenpäin. Modern Portfolio Pro WordPress -teema tekee juuri tämän tarjoamalla tyylikkään muotoilun, joka korostaa suoraan valokuviasi. Tämä teema tarjoaa laajan räätälöinnin, joten voit sijoittaa brändisi otsikkoon ja muuttaa värejä yrityksesi värejä vastaaviksi. Jos olet aloittelija WordPressissä tai sinulla ei vain ole aikaa muokata verkkosivustoasi, voit käyttää jotakin valmiista malleista saadaksesi sivustosi käyntiin muutamassa minuutissa.

27. Paljasta

Expose WordPress -teeman avulla voit esitellä valokuvasi laajalle yleisölle sen käännösvalmiiden ominaisuuksien ansiosta. Yleisösi voi jopa kommentoida valokuviasi ja keskustella toistensa kanssa kierteitetyn kommenttiominaisuuden avulla. Expose WordPress -teema on myös mobiiliresponsiivinen, joten käyttäjät, jotka vierailevat sivustollasi tabletilla tai älypuhelimella, voivat nauttia kaikista samoista ominaisuuksista kuin tietokoneella. Mahdollisuus lisätä mukautettu tausta tämän teeman avulla antaa sinun näyttää yhden valokuvasi aina, kun käytät mukautettua otsikkoa, jolloin saat logosi eteen ja keskelle katsojien edessä.

28. Valokuvausjohtaja

Kun nimi on Director of Photography, voit odottaa tämän WordPress-teeman tarjoavan runsaasti ominaisuuksia sekä amatööri- että asiantuntijavalokuvaajille. Tämä teema tarjoaa varmasti ominaisuuksia, kuten:

 • Parallaksiefekti
 • Responsiivinen muotoilu
 • Tuki Retina-näytöille
 • Erilaisia ​​liukusäädinlaajennuksia
 • Tuki WooCommercelle
 • Tuki WPML:lle
 • Uutiskirjeen tilausominaisuus

Director of Photography WordPress -teema sisältää myös viipaloituja PSD-tiedostoja, joiden avulla aloittelijat voivat helposti luoda kauniin näköisen sivuston ja antaa WordPress-asiantuntijoille työkalut, joita he tarvitsevat viedäkseen verkkosivustonsa uudelle tasolle.

29. Luova

Hinta: 75 dollaria

Creative WordPress -teeman avulla voit vapauttaa sisäisen luovuutesi sen MotoPress Slider -työkalun ansiosta, jonka avulla voit järjestää kuvasi diaesityksiksi ja jopa lisätä siirtymätehosteita kunkin dian väliin. WPML:n sisällyttäminen helpottaa sivustosi näyttämistä useilla kielillä ja laajentaa yleisöäsi maailmanlaajuisesti. Yhteydenottolomakkeen avulla lukijoiden on helpompi tavoittaa sinut ja potentiaalisten asiakkaiden on helpompi palkata sinut seuraavaan valokuvaustehtäväänsä. Lopuksi, hakulomakkeen avulla katsojat voivat löytää suosikkikuvansa luettelostasi.

30. PixelArt

Hinta: 79 dollaria

PixelArt WordPress -teema on täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita valokuvaaja voi pyytää WordPress-teemasta. Tässä teemassa ei ole vain parallaksivieritys ja reagoiva käyttöliittymä, vaan se sisältää myös automaattisen päivitysominaisuuden ja tuen kaikille johtaville verkkoselaimille. Tämä teema on erinomainen valinta aloitteleville WordPress-käyttäjille kaiken mukana tulevan dokumentaation ansiosta, puhumattakaan käyttövalmiista lyhytkoodeista, jotka ovat käytettävissäsi. Erilaisten teemavaihtoehtojen ja asettelujen avulla voit mukauttaa PixelArt WordPress -teeman mihin tahansa mielesi kuvittelemaan.

Miksi et tutustu muihin valokuvaukseen liittyviin julkaisuihini, kuten Lightroom Keyboard Shortcuts -infografiikkaan ja The Best Free Online Portfolion luojiin.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents