Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat Zapier-vaihtoehdot tehokkaaseen työnkulun automatisointiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat Zapier-vaihtoehdot tehokkaaseen työnkulun automatisointiin

Monet yritykset ja B2B-markkinoijat käyttävät tällä hetkellä automaatioalustoja tehostaakseen ja virtaviivaistaakseen liiketoimintaprosessejaan. Yksi suosituimmista automaatioyrityksistä on Zapier, jonka avulla käyttäjät voivat integroida käyttämiään verkkosovelluksia. Zapierin perustivat vuonna 2011 Wade Foster, Bryan Helmig ja Mike Knoop osana ensimmäistä Startup Weekend -tapahtumaa Columbiassa, Missourissa.

Zapier on alusta, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida tehtäviä ja työnkulkuja eri verkkosovellusten välillä. Käyttäjät voivat valita integroitavat sovellukset ja luoda “zap”, joka on työnkulku, joka käynnistää toiminnon yhdessä sovelluksessa, kun tietty tapahtuma tapahtuu toisessa sovelluksessa. Yli 5 000 tuetulla sovelluksella ja muokattavissa olevilla työnkuluilla Zapier virtaviivaistaa työprosesseja ja säästää aikaa yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä.

Tässä viestissä tutkimme parhaita Zapier-vaihtoehtoja saumattomaan työnkulun automatisointiin.

Parhaat Zapier-vaihtoehdot

Zapier on tunnettu automaatioalusta. Jotkut käyttäjät eivät kuitenkaan välttämättä pidä sitä täysin sopivana heidän tarpeisiinsa. Joten niille, jotka etsivät vaihtoehtoa, tässä on parhaat ja suosituimmat Zapier-vaihtoehdot:

Merkki (aiemmin Integromat)

Verkkosivusto
www.make.com
Luokitus 4,8/5
Paras Yhteistyön suunnittelun työnkulun automatisointi

Make on uusi nimi Integromatille, automaatioalustalle, jonka avulla yritykset voivat automatisoida tehtäviä ja integroida eri sovelluksiin ja palveluihin. Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten visuaalisen rakennustyökalun työnkulkujen luomiseen ilman koodausta, yli 400 integraatiota suosittujen sovellusten ja palvelujen kanssa sekä mahdollisuuden ajoittaa tehtäviä ja määrittää monimutkaista ehdollista logiikkaa.

Make (aiemmin Integromat) tarjoaa ilmaisen paketin rajoittamattomilla skenaarioilla ja 1 000 toimintoa kuukaudessa sekä neljä maksullista suunnitelmaa lisäominaisuuksilla ja korkeammilla rajoituksilla. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja edistyneiden automaatioominaisuuksiensa ansiosta Make on arvokas työkalu kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat lisätä tuottavuutta ja virtaviivaistaa työnkulkuaan.

Plussat:

 • Tarjoaa ilmaisen suunnitelman rajoittamattomilla skenaarioilla ja 1 000 toimintoa kuukaudessa.
 • Sisältää visuaalisen rakennustyökalun työnkulkujen luomiseen ilman koodausta.
 • Tarjoaa valikoiman maksullisia suunnitelmia, jotka sopivat erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin ja budjetteihin.
 • Tarjolla on erinomainen asiakastuki nopealla vastausajalla.

Haittoja:

 • Monimutkainen käyttää verrattuna joihinkin yksinkertaisempiin automaatioalustoihin.
 • Voi olla ylivoimaista käyttäjille, jotka ovat vasta automaation parissa tai joilla on rajalliset tekniset taidot.

Hinnoittelusuunnitelma

Tässä on tiedot Maken (entinen Integromat) hinnoittelusuunnitelmista:

Suunnitelma
Kuukausihinta
Vuosihinta
Ydin 10,59 dollaria/kk 9 dollaria/kk
Pro 18,82 dollaria/kk 16 dollaria/kk
Joukkueet 34,12 dollaria/kk 29 dollaria/kk

Microsoft Power Automate

Verkkosivusto
www.powerautomate.microsoft.com
Luokitus 4,5/5
Paras Liiketoimintaprosessien ja työnkulkujen optimointi

Microsoft Power Automate (aiemmin nimellä Microsoft Flow) on pilvipohjainen palvelu, jonka avulla yritykset voivat luoda ja automatisoida työnkulkuja useissa sovelluksissa ja palveluissa ilman monimutkaista ohjelmointia. Se on suunniteltu auttamaan organisaatioita virtaviivaistamaan liiketoimintaprosessejaan, säästämään aikaa ja parantamaan tehokkuutta.

Power Automate tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä tehokkaan työkalun liiketoimintaprosessien virtaviivaistamiseen. Power Automaten avulla käyttäjät voivat luoda automatisoituja työnkulkuja, jotka integroituvat yli 275 sovellukseen ja palveluun, mukaan lukien Microsoft-tuotteet, kuten SharePoint, Teams ja Dynamics 365, sekä kolmannen osapuolen sovellukset, kuten Salesforce ja Dropbox. Visuaalisen vedä ja pudota -käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat helposti luoda mukautettuja työnkulkuja ja automatisoida tehtäviä, kuten hyväksyntöjä, ilmoituksia ja tiedonkeruuta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää parhaat Facebook-vaikuttajat brändillesi

Plussat:

 • Tarjoaa reaaliaikaisia ​​ilmoituksia ja hälytyksiä nopeampaa vastausta varten.
 • Antaa käyttäjille mahdollisuuden automatisoida toistuvia tehtäviä, mikä vähentää manuaalista työtä ja mahdollisia virheitä.
 • Tarjoaa sekä pilvipohjaisia ​​että on-premise-ratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin.
 • Tarjoaa erilaisia ​​hinnoittelusuunnitelmia erilaisiin budjetteihin ja vaatimuksiin.

Haittoja:

 • Voi olla vaikea määrittää käyttäjille, jotka eivät tunne alustaa tai automaatiota yleensä.
 • Saattaa vaatia IT-asiantuntemusta täydelliseen käyttöönottoon ja ylläpitoon, mikä voi olla haaste pienemmille yrityksille, joilla on rajalliset resurssit.

Hinnoittelusuunnitelma

Tässä on tiedot Microsoft Power Automaten hinnoittelusuunnitelmista:

Tilaussuunnitelmat
Kuukausihinta
Käyttäjäkohtainen suunnitelma 15 dollaria / käyttäjä
Käyttäjäkohtainen suunnitelma osallistuneen RPA:n kanssa 40 dollaria/käyttäjä
Virtauskohtainen suunnitelma 100 dollaria / käyttäjä


IFTTT

Verkkosivusto
www.ifttt.com
Luokitus 4.6/5
Paras Tehtävien automatisointi sovelluksissa ja laitteissa

IFTTT (joka tarkoittaa “jos tämä, sitten tuo”) on ilmainen verkkopohjainen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ketjuja yksinkertaisista ehdollisista lausekkeista, joita kutsutaan “sovelmiksi”. Nämä sovelmat käynnistyvät muissa verkkopalveluissa ja sovelluksissa tapahtuvien muutosten seurauksena, jolloin käyttäjät voivat luoda automaattisia toimintoja eri alustoilla. IFTTT on suunniteltu yksinkertaistamaan rutiinitehtävät ja tekemään käyttäjien helpoksi yhdistää suosikkisovelluksensa ja -laitteensa työnkulkujen automatisoimiseksi.

Se tukee laajaa valmiiksi rakennettujen sovelmien kirjastoa sekä käyttäjien mahdollisuutta luoda omia sovelmia tyhjästä. Sovelmat voivat käynnistyä erilaisista tapahtumista, kuten sähköpostin vastaanottamisesta, sosiaalisessa mediassa julkaisemisesta tai jopa sääennusteesta, ja ne voivat suorittaa monenlaisia ​​toimintoja ilmoituksen lähettämisestä puhelimeen älykodin laitteiden ohjaamiseen. IFTTT tarjoaa myös integroinnin useisiin suosittuihin palveluihin ja sovelluksiin, kuten Amazon Alexaan, Google Assistantiin ja muihin, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun työnkulkujen automatisointiin ja rutiinitehtävien yksinkertaistamiseen.

Plussat:

 • Ilmainen käyttää.
 • Suuri kirjasto valmiita sovelmia.
 • Tukee laajaa valikoimaa alustoja ja palveluita.
 • Mukautettavat triggerit ja toiminnot.
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Haittoja:

 • Rajoitettu toiminnallisuus verrattuna muihin automaatiotyökaluihin.
 • Applettien luominen edellyttää teknistä tietämystä tietyistä alustoista ja palveluista

Hinnoittelusuunnitelma

Tässä on tiedot IFTTT:n hinnoittelusuunnitelmista:

Suunnitelmat
Kuukausihinta
Vapaa 0 $/ikuisesti
Pro 2,5 dollaria/kk
Pro+ 5 dollaria/kk

Workato

Verkkosivusto
www.workato.com
Luokitus 4,7/5
Paras SaaS-integraatioiden upottaminen työnkulkuihin

Workato on suosittu Zapier-vaihtoehto, joka on suunniteltu erityisesti yrityksille ja suurille yrityksille, joissa on paljon työntekijöitä ja osastoja. Se on pilvipohjainen automaatio- ja integraatioalusta, jonka avulla yritykset voivat automatisoida työnkulkunsa ja integroida tietoja useiden sovellusten ja palvelujen välillä. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjät voivat luoda integraatioita ja automaatiota ilman koodausta tai teknistä asiantuntemusta. Workato tukee yli 1 000 integraatiota suosittujen sovellusten, kuten Salesforce, Zendesk, QuickBooks ja muiden kanssa.

🔥 Empfohlen:  Google Analyticsin hinnoittelu (paljonko se maksaa?)

Workaton avulla käyttäjät voivat helposti luoda automaatiota, joka yhdistää erilaisia ​​liiketoimintaprosesseja, kuten liidien luomisen, asiakastuen, markkinoinnin, rahoituksen ja HR:n. Alusta tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien työnkulun automatisointi, tietojen kartoitus, ajoitus, ehdollinen logiikka, virheiden käsittely ja reaaliaikainen synkronointi. Workato tarjoaa myös laajat raportointi- ja analytiikkaominaisuudet, joiden avulla käyttäjät voivat seurata ja valvoa työnkulkujaan ja integraatioitaan.

Plussat:

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.
 • Ei vaadi koodauskokemusta.
 • Laaja valikoima integraatioita suosittujen sovellusten kanssa.
 • Laajat raportointi- ja analytiikkaominaisuudet.

Haittoja:

 • Rajoitetut mukautusmahdollisuudet kehittyneempiin alustoihin verrattuna.

Hinnoittelusuunnitelma

Workato tarjoaa räätälöityjä hinnoittelusuunnitelmia. Voit ottaa yhteyttä myyjään saadaksesi tarjouksen.

Integroidusti

Verkkosivusto
www.integrately.com
Luokitus 4.6/5
Paras Toistuvien tehtävien automatisointi työnkuluissa

Toinen suosittu Zapier-vaihtoehto on Integrately. Integrate on automaatioalusta, joka tarjoaa yrityksille kattavan valikoiman integraatio- ja automaatiotyökaluja. Sen avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ja automatisoida tehtäviä useiden verkkosovellusten ja -palveluiden välillä ilman koodauskokemusta. Integratetelyn vedä ja pudota -käyttöliittymän avulla on helppo luoda mukautettuja työnkulkuja ja automaatioita, mikä auttaa yrityksiä virtaviivaistamaan toimintaansa ja parantamaan tuottavuuttaan. Yli 300 sovelluksen, mukaan lukien suositut alustat, kuten Slack, Mailchimp ja Trello, integraatiot Integrately on tehokas työkalu yrityksille, jotka haluavat yksinkertaistaa työnkulkuaan.

Se tarjoaa kirjaston valmiita työnkulkumalleja, joita käyttäjät voivat mukauttaa ja ottaa käyttöön omissa työnkulkuissaan. Integroitu tukee monivaiheisia työnkulkuja, jolloin käyttäjät voivat automatisoida monimutkaisia ​​tehtäviä useissa sovelluksissa ja palveluissa. Käyttäjät voivat myös määrittää reaaliaikaisia ​​hälytyksiä ja ilmoituksia pysyäkseen ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ja muutoksista. Integrate mahdollistaa mukautettavia laukaisimia ja toimintoja, mikä helpottaa automaatioprosessin hienosäätöä.

Plussat:

 • Tukee laajaa valikoimaa sovelluksia ja palveluita.
 • Vedä ja pudota -käyttöliittymän avulla työnkulkujen luominen on helppoa.
 • Tarjoaa kirjaston valmiita työnkulkumalleja.
 • Reaaliaikaiset hälytykset pitävät käyttäjät ajan tasalla tärkeistä tapahtumista.
 • Monivaiheiset työnkulut tukevat monimutkaisia ​​tehtäviä.

Haittoja:

 • Rajoitettu ilmainen paketti tietyin käyttörajoituksin.

Hinnoittelusuunnitelmat

Tässä ovat tiedot Integratelyn hinnoittelusuunnitelmista:

Suunnitelma
Kuukausihinta
Vuosihinta
Käynnistin 29,99 dollaria/kk 19,99 dollaria/kk
Ammattilainen 49 dollaria/kk 39 dollaria/kk
Kasvu 124 dollaria/kk 99 dollaria/kk
Liiketoimintaa 299 dollaria/kk 239 dollaria/kk

Pabbly Connect

Verkkosivusto
www.pabbly.com
Luokitus 4,5/5
Paras Yksinkertaistaa monimutkaisia ​​tehtäviä tehokkaaseen automaatioon

Pabbly Connect on toinen näkyvä Zapier-vaihtoehto. Se on automaatiotyökalu, jonka avulla yritykset voivat yhdistää erilaisia ​​sovelluksia ja palveluita työnkulkujen automatisoimiseksi. Alusta tarjoaa yli 500 integraatiota suosittujen sovellusten ja palvelujen kanssa, vedä ja pudota -käyttöliittymän työnkulkujen rakentamiseen sekä mukautettavat triggerit ja toiminnot. Pabbly Connectin avulla yritykset voivat automatisoida rutiinitehtävänsä, vähentää manuaalista työtä ja parantaa yleistä tuottavuuttaan. Alusta on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja sen yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä helpottaa automaation aloittamista.

Plussat:

 • Mukautettavat triggerit ja toiminnot työnkulkujen automatisoimiseksi.
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla automaation aloittaminen on helppoa.
 • Monivaiheinen työnkulku monimutkaisten tehtävien automatisoimiseksi.
🔥 Empfohlen:  Parhaat vinkit ja temput, jotka tekevät sinusta tuottavamman

Haittoja:

 • Rajoitetut mukautusmahdollisuudet joissakin integraatioissa.
 • Rajoitetut tukivaihtoehdot ilmaiselle sopimukselle.

Hinnoittelusuunnitelmat

Tässä on tiedot Pabbly Connectin hinnoittelusuunnitelmista:

Suunnitelma
Kuukausihinta
Vuosihinta
Vapaa 0 $/kk 0 $/kk
Vakio 19 dollaria/kk 16 dollaria/kk
Pro 39 dollaria/kk 33 dollaria/kk
Perimmäinen 79 dollaria/kk 67 dollaria/kk

Outsuppnel

Verkkosivusto
www.outfunnel.com
Luokitus 4,9/5
Paras Markkinoinnin automaatio pienille ja keskisuurille yrityksille

Outfunnel on tunnettu myynnin ja markkinoinnin automaatioalusta, joka auttaa yrityksiä virtaviivaistamaan liidien luonti-, hoito- ja hallintaprosessejaan. Alusta tarjoaa joukon ominaisuuksia, kuten liidien pisteytyksen, sähköpostimarkkinoinnin ja CRM-integroinnin, jotka auttavat yrityksiä automatisoimaan myynti- ja markkinointityönsä. Se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja siinä on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti luoda ja hallita kampanjoita.

Outfunnel tarjoaa automaattisen liidien hoitoon, joka auttaa yrityksiä siirtämään liidejä myyntisuppilossa tehokkaammin, sekä A/B-testaustoiminnon kampanjoiden optimoimiseksi.

Plussat:

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla on helppo luoda ja hallita kampanjoita.
 • Tarjoaa liidien pisteytyksen, sähköpostimarkkinoinnin ja CRM-integraatiotoiminnot.
 • Reaaliaikainen raportointi ja analytiikka kampanjan tehokkuuden seuraamiseksi.
 • Automaattinen liidien hoito siirtää liidejä myyntisuppilon läpi tehokkaammin.

Haittoja:

 • Kallista pienille yrityksille.
 • Rajoitettu integraatio kolmansien osapuolien sovelluksiin.

Hinnoittelusuunnitelmat

Tässä on tiedot Outfunnelin hinnoittelusuunnitelmista:

Suunnitelmat
Kuukausihinta
Perus 59 $/kk (16 % alennus, kun laskutetaan vuosittain)
Ammattilainen 119 $/kk (16 % alennus, kun laskutetaan vuosittain)
Mittakaava Mukautettu hinnoittelu

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että automaatioalustat tarjoavat lukuisia etuja B2B-markkinoijille ja yrityksille, mukaan lukien ajansäästöt, paremman markkinoinnin tehokkuuden, paremman liidien muuntamisen ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin sekä paremman myynnin kohdistuksen. Vaikka Zapier on tunnettu automaatioalusta, jotkut käyttäjät voivat pitää sen kalliina sen suunnitelmiin sisältyvien rajoitettujen ominaisuuksien vuoksi. Tämän seurauksena he voivat etsiä muita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat kattavampia palveluja ja toimintoja. Käyttäjien on tärkeää arvioida huolellisesti automaatiotarpeensa ja vertailla eri vaihtoehtoja ennen kuin valitsevat vaatimuksiinsa ja budjettiinsa parhaiten sopivan alustan.

UKK

Mikä on Zapier?

Zapier on alusta, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida tehtäviä ja työnkulkuja eri verkkosovellusten välillä.

Mitä vaihtoehtoja Zapierille on?

Jotkut Zapierin suosituimmista vaihtoehdoista ovat:

 • Merkki (aiemmin Integromat)
 • Microsoft Power Automate
 • Pabbly Connect
 • Workato
 • IFTTT
 • Outsuppnel
 • Integroidusti

Onko Pabbly Connectilla ilmainen sopimus?

Kyllä, Pabbly Connect tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen suunnitelman, mutta sillä on rajoituksia. Ilmainen suunnitelma antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda jopa 100 tehtävää kuukaudessa ja tarjoaa pääsyn joihinkin alustan ominaisuuksiin.

Table of Contents