Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat Zohon sosiaaliset vaihtoehdot (2023 vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat Zohon sosiaaliset vaihtoehdot (2023 vertailu)

Etsitkö parasta vaihtoehtoa Zoho Socialille? Olet oikeassa paikassa.

Zoho Social on loistava sosiaalisen median työkalu, mutta se ei sovi kaikille.

Onneksi markkinoilla on paljon muita työkaluja. Ja tässä postauksessa jaamme suosikkimme.

Alta löydät perusteellisen katsauksen parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista Zoho Socialin vaihtoehdoista.

Ja auttaaksemme sinua vertailemaan vaihtoehtojasi, olemme tarjonneet yleiskatsauksen kunkin vaihtoehdon tärkeimmistä ominaisuuksista, eduista ja haitoista sekä hinnoittelusta.

Valmis? Aloitetaan!

Parhaat Zoho Social -vaihtoehdot – yhteenveto

TL;DR:

 1. Agorapulse – Paras vaihtoehto Zoho Socialille yleisesti. Tässä all-in-one sosiaalisen median työkalussa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset brändisi rakentamiseen. Julkaiseminen, yhtenäinen postilaatikko, analytiikka, raportointi, tiimiyhteistyö ja paljon muuta. Ilmainen suunnitelma saatavilla.
 2. Lähetettävä – Toinen suosittu all-in-one sosiaalisen median työkalu, jonka mukana tulee merkittävä ominaisuussarja. Se on vankka ja edullinen alusta, joka sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset sosiaalisessa mediassa. Sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten asiakaspaneelit, sisältöehdotukset, automaattisen RSS-lähetyksen ja paljon muuta.
 3. Pallyy – Edullinen all-in-one sosiaalisen median työkalu yhdellä parhaista testaamistamme käyttöliittymistä. Ilmainen suunnitelma saatavilla. Sen ajoitustyönkulku tekee siitä ihanteellisen Instagramille ja TikTokille.

1. Agorapulse

Agorapulse on ykkösvalintamme markkinoiden parhaalle Zoho-vaihtoehdolle tällä hetkellä. Se on all-in-one sosiaalisen median alusta, joka sisältää kaikki brändien ja sosiaalisen median markkinoijien tarvitsemat ominaisuudet.

Zoho Socialin tapaan Agorapulse sisältää joukon työkaluja, jotka auttavat sosiaalisen median markkinointitoimintojesi eri osa-alueilla ajoituksesta/julkaisusta kommenttien hallintaan, raportointiin ja muuhun.

Saatavilla on yhtenäinen postilaatikko, jossa sinä ja tiimisi voitte helposti hallita kaikkia sosiaalisia viestejäsi, kommenttejasi, arvostelujasi jne. ilman, että sinun tarvitsee avata joukkoa välilehtiä.

Ja julkaisutyökalu, jolla voit suunnitella ja ajoittaa sisältöä etukäteen kaikissa sosiaalisissa kanavissasi.

Kuten Zoho, Agorapulse sisältää myös tehokkaan sosiaalisen kuuntelutyökalun. Se seuraa sosiaalista mediaa seuratakseen brändisi ja kilpailijoiden mainitsemista, jotta voit kerätä strategisia näkemyksiä siitä, mitä kuluttajat sanovat, ja hypätä verkkokeskusteluihin nopeasti.

Mutta kaiken tämän lisäksi on olemassa muutamia asioita, jotka erottavat Agorapulsen Zoho Socialista. Ensinnäkin heillä on loistavat kokemukset tuesta.

Vaikka Zoho tarjoaa vain sähköpostitukea 5 päivänä viikossa, Agorapulse tarjoaa molemmat sähköpostin live-chatin. Ja keskimääräisellä 30 minuutin vastausajalla voit yleensä saada kyselysi ratkaistua hyvin nopeasti.

Pidämme myös paljon parempana Agorapulsen analytiikkaa ja raportteja. Saat käyttöösi monia mittareita, mukaan lukien joukko hyödyllisiä ROI-mittareita, joita et saa Zohon avulla. Näin näet, mitkä sosiaaliset viestit ja keskustelut tuottavat eniten tuloja ja tuloksia yrityksellesi.

Plussat

 • Erinomainen tuki
 • All-in-one sosiaalisen hallinnan alusta
 • Mahtavaa analytiikkaa
 • Loistava julkaisutyökalu
 • Ilmainen suunnitelma saatavilla

Haittoja

 • Maksulliset suunnitelmat ovat kalliimpia kuin Zoho Social
 • Aikataulupostauksiin ei voi jättää muistiinpanoja

Hinnoittelu

Agorapulse tarjoaa rajoitetun ilmaisen paketin, joka on rajoitettu kolmeen sosiaaliseen profiiliin ja 10 ajoitettuun viestiin.

Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla. Aloita 30 päivän ilmaisella kokeilulla.

Lue täydellinen Agorapulse-arvostelumme.


2. Lähetettävä

Lähetettävä on toinen edullinen ja skaalautuva all-in-one sosiaalisen median hallintaratkaisu, joka sopii erinomaisesti toimistoille ja markkinoijille, joilla on useita asiakkaita.

Siinä on kaikki tavanomaiset ominaisuudet: ajoitus, analytiikka, kuuntelu, yhteistyö jne. Mutta siinä on myös joitain ylimääräisiä siistejä ominaisuuksia, jotka kannattaa korostaa erityisesti Instagramissa.

Yksi suosituimmista asioistamme Sendiblessa on sen suunnittelutyökalut. Sisäänrakennettu kuvankäsittelyohjelma ja Canva-integraatio mahdollistavat pikselin täydellisten sosiaalisten julkaisujen tekemisen ja esikatselun, miltä ne näyttävät kullakin alustalla.

Pidämme myös todella sisäänrakennetusta hashtag-työkalusta. Se ehdottaa automaattisesti Instagramin hashtageja ja näyttää, kuinka suosittuja ne ovat, kun kirjoitat viestejäsi, mikä säästää paljon aikaa ja voi auttaa maksimoimaan viestiesi orgaanisen kattavuuden.

Ja toisin kuin monet muut työkalut, Sendiblen avulla voit myös lähettää videoita, kuvakaruselleja ja paljon muuta suoraan Instagramiin – push-ilmoituksia ei tarvita.

Siellä on myös sisäänrakennettuja aiheehdotuksia, joiden avulla voit hankkia uutta sisältöä, automaattista RSS-syötteen lähettämistä, joukkoajoitusta, älykkäitä jonoja (automaattinen jonoon ikivihreä sisältö) ja joukko muita edistyneitä ominaisuuksia.

Jos työskentelet osana tiimiä, arvostat myös Sendiblen hyväksynnän työnkulkuja. Voit vaatia tiettyjä tiimin jäseniä tarkistamaan sosiaaliset viestit ja kirjautumaan niihin ennen julkaisua saumattoman yhteistyön varmistamiseksi. Voit myös lisätä muistiinpanoja hyväksymispyyntöösi antaaksesi lisäkontekstia.

Plussat

 • Rajoittamaton aikataulu kaikissa suunnitelmissa
 • Lisäominaisuudet
 • Erinomaiset hyväksyntätyönkulut
 • Erinomaiset suunnittelutyökalut

Haittoja

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkaen $ 29/kk. Säästä 15 % vuositilauksella. Saatavilla on ilmainen 14 päivän kokeilu.

Lue Sendible-arvostelumme.


3. Pally

Pallyy on yksi markkinoiden edullisimmista all-in-one sosiaalisen median työkaluista. Siinä on mahtava käyttöliittymä, jota on erittäin helppo käyttää. Ja se tarjoaa yhden anteliaimmista ilmaisista suunnitelmista, joita löydät mistä tahansa.

Kuten Zoho Social, Pallyy tukee kaikkia tärkeimpiä sosiaalisia verkostoja: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google My Business ja TikTok.

Mutta Instagramissa se todella loistaa.

Siinä on joukko edistyneitä ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu yksinomaan Instagramille, kuten ensimmäisen kommentin ajoitus, linkki-in-bio ja visuaalinen suunnitteluruudukko.

Visuaalinen suunnittelija on erittäin hyödyllinen, kun suunnittelet Instagram-strategiaasi. Se näyttää kaikki ajoitetut viestisi aivan kuten ne näyttäisivät Instagram-syötteessäsi, joten voit varmistaa, että kaikki toimii yhdessä kokonaisvaltaisesti ja naulaa syötteesi estetiikkaa.

🔥 Empfohlen:  7 parasta julkista puhujaa maailmassa

Mutta vaikka et keskittyisikään Instagramiin, Pallyy on erinomainen sosiaalisen median alusta. Se tarjoaa luokkansa parhaat työkalut sisällön suunnitteluun, suunnitteluun ja viestien ajoittamiseen eri alustoilla. Ja se on superhelppo käyttää.

Asioiden julkaisupuolen lisäksi Pallyyn mukana tulee myös sisäänrakennettu sosiaalinen postilaatikko, analytiikka, kilpailija-analyysi ja yhteistyötyökalut.

Ja paras osa? Hinta.

Pallyy on uskomattoman edullinen. Ilmainen suunnitelma on ihanteellinen, jos et ole vielä valmis investoimaan maksulliseen työkaluun. Ja jos olet, Pallyy Premium tarjoaa lyömätöntä lisäarvoa yksittäisille käyttäjille rajoittamattomilla ajoitetuilla julkaisuilla erittäin kohtuulliseen hintaan.

Se voi kuitenkin tulla kalliiksi, jos hallinnoit useita brändejä, koska ylimääräisistä sosiaalisista ryhmistä/käyttäjistä veloitetaan erikseen.

Plussat

 • Tehokas julkaisutyönkulku
 • Canva-integraatio
 • Ihanteellinen Instagramiin
 • Helppokäyttöinen
 • Suuri arvo

Pallyn miinukset

 • Ylimääräiset sosiaaliset setit veloitetaan erikseen
 • Rajoitettuja ominaisuuksia joissakin sosiaalisissa verkostoissa

Hinnoittelu

Pallyy tarjoaa kaksi suunnitelmaa: Ilmainen ja Premium. Ilmainen suunnitelma on rajoitettu 15 ajoitettuun viestiin.

Pallyy Premium alkaa 15 dollarista kuukaudessa. Säästä 10 % vuositilauksella. Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lue Pallyy-arvostelumme.


4. Crowdfire

Väkijoukon tulipalo on yksinkertainen mutta tehokas sosiaalisen median hallintasovellus, joka erottuu upeista sisällön kuratointityökaluistaan.

Crowdfire jakaa monia samoja ominaisuuksia kuin Zoho Social, mukaan lukien julkaisutyökalu, sosiaalisen median analytiikka ja mainitsee seurannan.

Mutta suosikkimme Crowdfiressa on sen sisällön kuratoinnin työkalupakki. Sovelluksen avulla voit löytää sisältöä, kuten artikkeleita, kuvia jne., joka varmasti resonoi yleisösi kanssa, ja tallentaa ja jakaa ne muutamalla napsautuksella.

Crowdfire jopa “automaattisesti” mukauttaa viestisi eri sosiaalisiin verkostoihin. Sinun ei siis tarvitse luoda uusia viestejä jokaiselle yksittäiselle profiilillesi, vaan voit saada enemmän kilometriä yhdestä sisällöstä.

Se ei ole myöskään ainoa aikaa säästävä ominaisuus, jota Crowdfire tarjoaa. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat Chrome-laajennus, jonka avulla voit jakaa artikkeleita sosiaalisessa mediassa, kun selaat verkkoa, kuvien kuratointityökalu, blogitekstien jakamistyökalu (RSS-syötteet) ja paljon muuta.

Tuettuja sosiaalisia verkostoja ovat Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja Pinterest (vain maksulliset suunnitelmat).

Plussat

 • Erinomaiset sisällön kuratointityökalut
 • Loistavat julkaisutyökalut
 • Edulliset suunnitelmat saatavilla
 • Aikaa säästäviä ominaisuuksia

Haittoja

 • Joitakin ominaisuuksia puuttuu (kuten linkki biotyökalussa)
 • Ei tue kaikkia sosiaalisia verkostoja

Hinnoittelu

Voit aloittaa Crowdfiren ilmaisen paketin käytön. Maksulliset suunnitelmat alkavat 9,99 dollarista kuukaudessa. Vuosittaiset alennukset saatavilla.


5. Iconosquare

Iconosquare on tehokas sosiaalisen median työkalu, joka tunnetaan luokkansa parhaasta analytiikasta ja raportoinnista. Mutta sen mukana tulee myös julkaisu-, keskustelunhallinta-, kuuntelu- ja yhteistyötyökalut.

Jos tärkein prioriteettisi sosiaalisen median työkalussa on analytiikka, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin Iconosquare. Se antaa sinulle pääsyn uskomattoman syvällisiin näkemyksiin kaikista sosiaalisista profiileistasi yhdessä intuitiivisessa hallintapaneelissa.

Voit tarkastella kaikkia tärkeimpiä KPI-mittareita, kuten seuraajien kehitystä, sitoutumista, näyttökertoja jne. sekä joitain kehittyneempiä mittareita, joita sinun on vaikea löytää muualta. Voit jopa vertailla suorituskykyäsi alasi keskiarvoon.

Kauniiden kaavioiden ja kaavioiden avulla on helppo visualisoida kaikki tiedot tavalla, joka on sinun – tai hallitsemiesi merkkien – helppo ymmärtää. Ja voit koota kaiken katseenvangittaviksi raporteiksi, jotka voit viedä tai lähettää sähköpostitse automaattisesti.

Sen lisäksi, että keräät tietoihin perustuvia oivalluksia, voit myös käyttää Iconosquaren kuuntelutyökaluja kilpailijoiden vakoilemiseen, maineesi seuraamiseen ja brändiäsi koskevien keskustelujen kuuntelemiseen.

Keskustelutyökalun avulla on helppo seurata kommentteja ja mainintoja ja vastata niihin yhdestä hallintapaneelista. Ja julkaisutyökalun avulla voit ajoittaa sisältöä etukäteen useille tileille (joissa on tehokkaita ominaisuuksia, kuten paras aika julkaista ehdotuksia, ensimmäisen kommentin ajoitus, merkintä jne.)

Iconosquare on myös loistava valinta toimistoille erinomaisten yhteistyötyökalujen ja hyväksyntätyönkulkujen ansiosta.

Plussat

 • Luokkansa paras analytiikka
 • Kehittyneet raportointiominaisuudet
 • All-in-one-ratkaisu

Haittoja

 • Ei ilmaista suunnitelmaa
 • Hieman kalliimpi kuin jotkut sen kilpailijat

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkaen 59 €/kk. Säästä jopa 22 % vuositilauksella. Voit aloittaa 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla (luottokorttia ei vaadita).

Lue Iconosquare-arvostelumme.


6. SocialBee

SocialBee on sosiaalisen median hallintaalusta, joka tarjoaa hyvän tasapainon helppouden, kohtuuhintaisuuden ja ominaisuuksien välillä. Se toimii useimmissa samoissa sosiaalisissa verkostoissa kuin Zoho Social, mukaan lukien Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn, TikTok ja GMB.

SocialBee on täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita sosiaalisen median markkinoijat saattavat tarvita.

Nämä ominaisuudet on ryhmitelty viiteen luokkaan: Hallitse, Luo, Ajoita, Julkaise ja Analysoi.

Luo-työkalupakki sisältää hienoja ominaisuuksia, joiden avulla voit suunnitella sosiaalisen median viestejäsi, mukaan lukien Canva-integraatio, jotta voit luoda kuvia poistumatta sovelluksesta.

Pidämme todella SocialBeen sisältökalenterista. Käyttöliittymä on loistava ja tekee lähetysaikataulun luomisesta erittäin helppoa.

Voit tuoda erilaisia ​​sisältötyyppejä ja ideoita, lisätä niitä sisältöluokkiin pitääksesi kaiken järjestyksessä (ja varmistaaksesi, että saat monipuolisen sisältöyhdistelmän) ja ajoittaa ne etukäteen.

Kun olet ajoittanut julkaisun yhdelle alustalle, voit muokata sitä luodaksesi muunnelman, joka on optimoitu eri alustalle muutamalla napsautuksella. Voit esimerkiksi ajoittaa julkaisun Instagramiin ja muokata sitä sitten muuttaaksesi sen mittoja niin, että se näyttää hyvältä myös Pinterestissä.

Reaaliaikaisten viestien esikatselujen avulla voit nähdä, miltä kukin viesti näyttää eri alustoilla ennen julkaisua.

SocialBeen analytiikka- ja raportointityökalut ovat myös melko mahtavia. Ja tiimeille ja virastoille on runsaasti yhteistyötyökaluja, kuten hyväksyntätyönkulkuja, mahdollisuus lisätä muistiinpanoja ja mainintoja jne.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ohjata asiakas uudelleen mukautetulle sivulle sisäänkirjautumisen jälkeen Magento 2:ssa

Plussat

 • Useita alustoja tuettu
 • Helppokäyttöinen
 • Upeita suunnittelutyökaluja
 • Hieno sisältökalenteri

Haittoja

 • Ei ilmaista suunnitelmaa (vain ilmainen kokeilu)
 • Rajoitetut julkaisut kaikissa suunnitelmissa (1 000–5 000 suunnitelmatasosta riippuen)

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkaen $ 29/kk. Tilaa vuosittain ja säästä 16 %. Voit kokeilla sitä 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla. Tarjolla on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue SocialBee-arvostelumme.


7. NapoleonCat

Napoleon Cat on yksi parhaista Zoho Social vaihtoehdoista toimistoille joustavan hinnoittelumallinsa ja tehokkaiden automaatioominaisuuksiensa ansiosta.

NapoleonCat sisältää monia samoja ominaisuuksia kuin muut työkalut, joita olemme tähän mennessä tarkastelleet. Siellä on sosiaalinen postilaatikko, julkaisutyökalut, raportointi ja analytiikka jne.

Mutta sen lisäksi siinä on myös joitain ainutlaatuisia automaatioominaisuuksia, jotka voivat säästää paljon aikaa.

NapoleonCat voi vähentää tiimisi työtaakkaa vastaamalla automaattisesti yleisiin, toistuviin kommentteihin ja viesteihin sosiaalisessa mediassa. Ja jos saat viestin, jota NapoleonCat ei pysty käsittelemään automaattisesti, se ohjaa sinut nimetyille konsulteillesi.

Eikä siinä vielä kaikki. NapoleonCat voi myös valvoa Facebook- ja Instagram-mainoksiasi poistaakseen roskapostin ja linkit, vastatakseen ostoa edeltäviin ja jälkikäteen kysymyksiin reaaliajassa, järjestää tiimisi työnkulkuja automaattisilla tehtävämäärityksillä ja ilmoituksilla, automatisoida raporttien toimittamisen ja paljon muuta.

Jos johdat toimistoa tai hallitset suurta tiimiä rajallisilla resursseilla, tällainen automaatio voi olla todellinen pelin muuttaja.

Eikä se ole ainoa asia, joka tekee NapoleonCatista erinomaisen toimistoille. Siellä on myös hinnoittelurakenne.

Toisin kuin Zoho Social (ja useimmat muut kilpailijat), NapoleonCat on uskomattoman skaalautuva. Sen avulla voit valita, kuinka monta sosiaalista profiilia ja kuinka monta käyttäjää tarvitset rekisteröityessäsi. Mitä enemmän tarvitset, sitä enemmän maksat tilauksestasi.

Tämä sopii erinomaisesti kasvaville toimistoille, koska se tarkoittaa, että voit aloittaa pienestä maksamatta enempää kuin tarvitset ja laajentaa sosiaalisia profiilejasi/käyttäjiäsi myöhemmin kysynnän kasvaessa.

Plussat

 • Peliä muuttava automaatio
 • Erinomaiset yhteistyötyökalut
 • Skaalautuva ratkaisu (joustava hinnoittelu)
 • All-in-one-työkalusarja

Haittoja

 • Ei ilmaista suunnitelmaa (vain ilmainen kokeilu)
 • Saattaa olla liikaa yksinkäyttäjille (muille kuin toimistoille)

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkaen $ 31/kk. Tilaa vuosittain ja saat 2 kuukautta ilmaiseksi. Voit kokeilla sitä 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla.


8. Metricool

Metricool on all-in-one markkinointityökalu, jossa on kaikki mitä tarvitset analysoidaksesi, hallitaksesi ja mitataksesi paitsi sosiaalisen median suorituskykyäsi myös koko digitaalista sisältöstrategiaasi.

Metricool integroituu useampaan sosiaaliseen verkostoon kuin useimmat muut alustat, mukaan lukien jotkin alustat, joita Zoho Social ei tue, kuten Twitch.

Kun rekisteröidyt, voit ajoittaa kaiken sosiaalisen median sisältösi kaikkiin sosiaalisiin profiileihisi käyttämällä intuitiivista vedä ja pudota -työkalua.

Lisäksi voit seurata sosiaalisen median suorituskykyäsi ja analysoida kilpailijoitasi analytiikkatyökalujen avulla; luo biolinkkisivu Instagram-profiilillesi, hallitse kaikkia sosiaalisia viestejäsi ja kommenttejasi yhdistetystä postilaatikosta ja paljon muuta.

Keskeisten SMM-työkalujen lisäksi Metricool voi myös auttaa PPC-kampanjoissasi Google Ads- ja Facebook Ads -integraation ansiosta.

Metricoolin avulla voit luoda ja hallita mainoskampanjoitasi, seurata tehokkuuttasi ja optimoida mainosbudjettisi.

Plussat

 • Joustava ratkaisu, joka sopii yksin käyttäjille, ryhmille ja jopa suurille yrityksille
 • Tukee enemmän alustoja kuin useimmat
 • Hyvää vastinetta rahalle
 • Laaja ominaisuussarja

Haittoja

 • Hashtag-seurantaohjelma veloitetaan erikseen
 • Käyttörajoitukset (50 viestiä ilmaisessa paketissa, 2 000 viestiä Pro 5- ja Pro 10 -paketissa)
 • Tuki voisi olla parempi

Hinnoittelu

Metricool-hinnoittelu perustuu hallitsemiesi merkkien määrään. Saatavilla on ilmainen ikuinen suunnitelma, jonka enimmäismäärä on 1 tuotemerkki ja 50 viestiä kuukaudessa. Maksulliset suunnitelmat alkaen 22 dollaria/kk. Vuosittaiset alennukset saatavilla.

Lue Metricool-arvostelumme.


9. PromoRepublic

PromoRepublic on toinen fantastinen sosiaalisen median kalenteri ja aikataulutustyökalu, joka kannattaa tarkistaa, erityisesti paikallisille yrityksille. Sitä mainostetaan “paikallisena markkinointialustana”, ja se ylittää sosiaalisen median – auttaa sinua hallitsemaan arvostelujasi, paikallista hakukoneoptimointia ja paljon muuta.

Voit käyttää PromoRepublicin sosiaalisen median hallintatyökalupakkia julkaisujen ajoittamiseen etukäteen kaikilla sivuilla ja verkostoissa, kuunnella keskusteluja sosiaalisessa mediassa, hallita asiakasviestintää, lisätä sosiaalisen median julkaisuja ja paljon muuta.

Yksi suosikeistamme sosiaalisen median työkalupakkissa on sisäänrakennettu grafiikkaeditori ja integroitu mallikirjasto. Sovelluksessa on saatavilla yli 6 000 muokattavaa sosiaalisen median viestimallia, joita voit muokata vedä ja pudota -editorissa ja lisätä sitten sisältökalenteriin.

Editori käyttää jopa esiasetettuja brändityylejä varmistaakseen, että kaikissa viesteissä on brändisi värit ja että saat johdonmukaisen, yhtenäisen esteettisen koko syötteessäsi.

Sisäänrakennettu sosiaalisten mainosten työkalu on myös melko loistava. Se auttaa paikallisia yrityksiä maksimoimaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin kohdistamalla paikallisiin yleisöihin Facebookissa ja Instagramissa.

Tarjolla on myös joukko edistyneitä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa maksimoimaan kampanjoidesi menestyksen, kuten älykkäät aikavälit, automaattinen vaatimustenmukaisuuden tarkistus, päivittäiset viestiehdotukset ja paljon muuta.

Sosiaalisen median asioiden lisäksi saat käyttöösi myös Promo Republicin erinomaiset paikalliset hakukoneoptimoinnin ja arvostelujen hallintatyökalut. Ne voivat auttaa sinua hallitsemaan maineesi, hankkimaan paljon myönteisiä arvosteluja sivustoista, kuten Yelp, Google Maps jne., ja lisäämään paikallisen haun näkyvyyttä.

Plussat

 • All-in-one some-postilaatikko
 • Erinomainen paikallisille yrityksille (paikalliset SEO-työkalut)
 • Natiivit mobiilisovellukset
 • Arvostelun hallintatyökalu

Haittoja

 • Hieman kallis
 • Enemmän paikallisille yrityksille kuin vaikuttajille

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat $ 59/kk. Säästä jopa 25 % vuositilauksella. Voit aloittaa 14 päivän ilmaisella kokeilulla.

Lue PromoRepublic-arvostelumme.


10. Sprout Social

Sprout Social on vankka Zoho Social vaihtoehto yrityksille ja virastoille, joilla on suurempi budjetti. Se on yksi kalleimmista sosiaalisen median hallintaratkaisuista, mutta saat sen, mistä maksat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Vermont-IP-osoite vuonna 2023 (parhaat VPN-verkot)

Sprout Socialia edistyneempää ja tehokkaampaa sosiaalisen median hallintaratkaisua ei löydy mistään – mutta se ei ole halpaa.

Siinä on monia samoja ydintyökaluja kuin Zoho Socialissa, kuten ajoitus/julkaisu, analytiikka ja sosiaalinen kuuntelu. Mutta Sprout Socialin ominaisuuksien syvyys ratkaisee.

Sen ominaisuudet on suunniteltu yrityksille ja suurille yrityksille/toimistoille, jotka tarvitsevat parasta, mutta hintalappu tekee sen pienten yritysten ja vaikuttajien ulottumattomissa.

Plussat

 • Hienostunut CRM
 • Integroituu monien sosiaalisten verkostojen ja arvostelualustojen kanssa
 • Laaja ominaisuussarja
 • Yritystason ratkaisu

Haittoja

 • Erittäin kallis
 • Lisäkäyttäjien kustannukset ovat erittäin kalliita
 • Korkea oppimiskäyrä

Hinnoittelu

Paketit alkavat 249 dollarista kuukaudessa, ja jokaiselta lisäkäyttäjältä veloitetaan erikseen +199 dollaria kuukaudessa. Saatavilla on ilmainen 30 päivän kokeilujakso.

Lue Sprout Social -arvostelumme.


11. Hootsuite

Hootsuit on alan johtava sosiaalisen median aikataulutus- ja hallintatila. Jälleen, se on ehdottomasti tyyris, mutta siinä on yksi edistyneimmistä ominaisuuksista.

Hootsuiten työkaluja ovat julkaisu/ajoitus, viestien/kommenttien hallinta, toimintojen seuranta, maksettujen mainosten työkalut ja analytiikka.

Riippuen tilauksestasi, voit myös hyödyntää sisäänrakennettua sisältökirjastoa, kampanjan suunnittelu- ja hallintatyökaluja ja muita edistyneitä ominaisuuksia.

Saatavilla on maksullisia lisäosia sosiaaliseen myyntiin, sosiaaliseen asiakaspalveluun ja työntekijöiden edunvalvontatyökaluihin. Saatavilla on myös monia ilmaisia ​​kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka laajentavat Hootsuiten toimintoja. Voit selata ja asentaa niitä Hootsuite Apps -hakemistosta.

Plussat

 • Laaja sovelluskauppa
 • Rajoittamaton määrä postauksia kaikissa suunnitelmissa
 • Sisältökirjasto viestien luomista varten

Haittoja

 • Melko kallis
 • Halvin paketti ei sisällä hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sisältökirjastoa ja tiimitehtäviä ja merkintöjä

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat 99 dollarista/kk, laskutetaan vuosittain. Voit kokeilla Hootsuitea ilmaisella 30 päivän kokeilujaksolla.


Zoho Social -vaihtoehtojen UKK

Ennen kuin päätämme, tässä on vastauksia joihinkin Zoho Socialia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Onko Zoho Social mukana Zoho CRM:ssä?

Zoho Social ei sisälly Zoho CRM -tilaukseen, mutta se integroituu siististi Zoho CRM:n kanssa. Voit esimerkiksi määrittää sääntöjä työntämään automaattisesti Zoho Socialin kautta luomasi liidit ja yhteystiedot Zoho CRM:ään.

Miksi käyttää Zoho Social -vaihtoehtoa?

Tässä on joitain Zoho Socialin tärkeimmistä haitoista (syitä, miksi haluat ehkä käyttää vaihtoehtoista alustaa):

 • Rajoitettu asiakastuki. Zoho tarjoaa vain sähköpostitukea, ja heidän tukitiiminsä on käytettävissä vain 5 päivää viikossa. Jos haluat mieluummin 24/7 live-chat-tuen nopeilla vasteajoilla, sinun on parempi etsiä muualta.
 • Kehittyneiden ominaisuuksien puute. Zoho tarjoaa paljon valmiita ominaisuuksia, mutta saatat huomata, että siitä puuttuu joitain lisäominaisuuksia tarpeidesi mukaan.
 • UI. Zohon käyttöliittymä on melko hyvä, mutta sen kanssa työskentely ei ole yhtä helppoa kuin joidenkin sen kilpailijoiden kanssa. Suosimme paljon esimerkiksi Pallyyn käyttöliittymää.

Onko olemassa ilmaisia ​​Zoho Social -vaihtoehtoja?

Kyllä, useimmat yllä olevan luettelon sosiaalisen median hallintatyökalut sisältävät ilmaisen suunnitelman. Huomaat kuitenkin, että ilmaispaketteihin liittyy lähes aina käyttörajoituksia, joten sinun on todennäköisesti rajoitettu yhteen sosiaaliseen joukkoon tai rajoitettuun määrään viestejä kuukaudessa.

Tarvitsenko sosiaalisen median markkinointityökalun?

Sosiaalisen median markkinoinnin työkalut ovat välttämättömiä, jos haluat luoda voittavan sosiaalisen median strategian.

Niiden avulla voit virtaviivaistaa ja skaalata sosiaalista toimintaasi ajoittamalla julkaisut etukäteen, antaa sinulle pääsyn syvempään näkemykseen, jotta näet, mikä toimii ja mikä ei, ja voivat auttaa sinua hallitsemaan kommenttejasi paremmin.


Parhaiden Zoho Social -vaihtoehtojen valitseminen yrityksellesi

Tämä päättää kokoelmamme parhaista Zoho-vaihtoehdoista.

Kaikki edellä mainitut ovat loistavia vaihtoehtoja, mutta oikea valinta yrityksellesi riippuu tarpeistasi ja budjetistasi. Tässä on yhteenveto kolmesta suosituimmastamme ja kenelle ne sopivat parhaiten:

 1. Agorapulse on yleisesti paras vaihtoehto Zoho Socialille useimmille yrityksille. Siinä on kaikki sosiaalisen median hallintaratkaisussa tarvitsemasi ominaisuudet, mukaan lukien julkaisutyökalut, raportointi, analytiikka, postilaatikko jne.
 2. Pallyy on suosikkimme edullinen all-in-one-työkalumme. Se on paras valinta yksinyrittäjille ja yksittäisille vaikuttajille helppokäyttöisyytensä ja edullisten suunnitelmiensa ansiosta. Ja se on myös paras valinta, jos keskityt ensisijaisesti Instagramiin.
 3. Väkijoukon tulipalo on toinen vankka all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, kuten Zoho Social. Se on paras valinta, jos tärkeintä on sisällön kuratointi ja sosiaalisen median ajoitus.

Etkö vieläkään löytänyt oikeaa vaihtoehtoa yrityksellesi?

Katso kokoelmamme parhaista sosiaalisen median analytiikka- ja raportointityökaluista tai näistä mahtavista sosiaalisen median ajoitustyökaluista tutkiaksesi entistä enemmän vaihtoehtoja.

Ja saadaksesi lisätietoja sosiaalisen median tilasta tänä vuonna, tutustu näihin silmiä avaaviin sosiaalisen median tilastoihin.


Table of Contents