Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaiden sisällöntuotantoalustojen paljastaminen: Parhaiden kilpailijoiden analysointi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaiden sisällöntuotantoalustojen paljastaminen: Parhaiden kilpailijoiden analysointi

Tähän mennessä jokainen yrittäjä ja brändipäällikkö tietää, että sisältö on digitaalisen markkinoinnin kuningasta. Mutta ei enää riitä, että postaa yrityksen blogiin kerran viikossa.

Sen lisäksi, että tarvitset todella huippuluokan sisältöä nurkassasi, tarvitset myös sitä tasaisen virran vastataksesi yleisön odotuksiin, pysyäksesi kilpailijoitasi edellä ja saavuttaaksesi tärkeimmät SERP:t. Tehokas sisällönluontistrategia on avainasemassa, mutta tarvitset asiantuntija-apua sen toteuttamiseen.

Ammattimaiset tekstinkirjoituspalvelut ovat paras tapa skaalata sisällöntuotantoa laadusta tinkimättä, ja oikean alustan valitseminen tarpeisiisi on elintärkeää.

Analysoidaan ja vertaillaan nykypäivän parhaita sisällönluontialustoja – WriterAccess, Contently, Verblio, Crowd Content ja Clear Voice – auttaaksemme sinua päättämään, mikä sopii brändille.

Mikä on sisällöntuotantoalusta?

Tutkimusten mukaan noin 38 prosenttia Nykypäivän digitaalisista markkinoijista ja brändin omistajista suunnittelee aktiivisesti uudistavansa sisältöstrategioitaan ja investoivansa niihin vuonna 2023 ja sen jälkeen.

Digitaalisella aikakaudella on monia tapoja tehdä se, mukaan lukien sisällöntuotannon tekoälyn tutkiminen ja yksittäisten freelancerien palkkaaminen. Erilliseen sisällöntuotantoalustaan ​​liittyminen on kuitenkin yksi tehokkaampia tapoja skaalata sisällöntuotantoa ilman laadun kärjistymistä.

Sisällönluontialustassa yhdistyvät markkinapaikka ja online-työtila, jossa yhteistyökumppanit voivat luoda, jakaa, myydä ja ostaa sisältöä.

Yrityksen sisällöntuotannon mittakaavassa kulkemisen etuja ovat seuraavat:

  • Ylivertainen mielenrauha, kun sisällöntuottajat on esiselvitetty, testattu ja tarkastettu
  • Mahdollisuus tilata ja maksaa vain tarvitsemasi palvelut silloin, kun tarvitset niitä
  • Mahdollisuudet rakentaa omistautuneita tiimejä tähtitekstinkirjoittajista ja sisällöntuottajista
  • Helppo pääsy laajalle lahjakkuusmarkkinapaikalle, joka on täynnä eri taustoista tulevia tekijöitä

Rock Contentin omistama ja ylläpitämä WriterAccess on täyden palvelun sisällöntuotantoalusta, joka ylpeilee olevansa kattava, yhden luukun vaihtoehto yrityksille ja brändeille, jotka haluavat skaalata toimintaansa taloudellisesti ja tehokkaasti.

Brändin omistajat ja markkinointipäälliköt voivat käyttää alustaa yhteydenpitoon huipputason kirjoittajiin ja sisällöntuottajiin, joilla on kaikenlaista kokemusta ja taustaa, ja rakentaa omistautuneita ammattilaistiimejä, joiden kanssa työskentelee toistuvasti.

Käyttöliittymä ja saavutettavuus

Valikoissa on helppo navigoida. Asiakkaat voivat järjestää casting-puheluita löytääkseen sopivia kykyjä, käyttää tekoälyllä varustettuja hakutyökaluja löytääkseen yhteyden täydellisiin ehdokkaisiin, luoda luetteloita suosikkikirjoittajistaan ​​ja paljon muuta. Tilauksen tekeminen on nopea ja yksinkertainen prosessi.

Sisällön luomisen työnkulku

Jokainen WriterAccess-projekti saa oman työhuoneen, jossa asiakkaat, sisällöntuottajat ja oikolukijat voivat kommunikoida vapaasti viestilaatikon kautta milloin tahansa. Sisältöä luodaan ja lähetetään myös työhuoneessa.

Sisällön laatu ja kirjoittajan asiantuntemus

Kaikki WriterAccess-kirjoittajat käyvät läpi tiukan testauksen ja tarkastuksen, jotta he voivat arvioida taitojaan ja luokitella heidät tarkasti kokemuksen, asiantuntemuksen ja kykyjen mukaan.

Sisällön monipuolisuus ja erikoistuminen

Koska alustalla on kymmeniä tuhansia kirjoittajia, WriterAccess-käyttäjät voivat käyttää kaikentasoisia luojia, joilla on tarvittavat erityistaidot: tilata mainonnan tekstinkirjoitusta, blogiviestejä, tuotekuvauksia, sosiaalisen median resursseja ja paljon muuta.

Käsittelyaika

Asiakkailla on lukuisia valinnanvaraa toimitusajan suhteen, muutamasta päivästä viikkoon tai pidempäänkin.

Hinnoittelumallit

Uudet käyttäjät voivat kokeilla WriterAccessia ilmaiseksi kahden viikon ajan, minkä jälkeen he voivat valita useista tilausvaihtoehdoista, jotka vaihtelevat “aloitus” -hintaan 39 dollaria kuukaudessa – “yritys” hintaan 499 dollaria kuukaudessa. Saatavilla on myös 99 dollarin “kasvu”- ja 299 dollarin “pro”-vaihtoehto.

Sisällönhallinta ja tallennus

Tilaushistoria, valmis sisältö, suoratoistopuhelut ja niin edelleen tallennetaan kätevästi alustalle, jotta niitä on helppo käyttää milloin tahansa.

Integrointi ja API

Tasosta riippuen WriterAccess sisältää pääsyn työkaluihin, kuten Getty Images, Shutterstock, Copyscape, Surfer SEO ja paljon muuta. On myös mahdollista julkaista valmis sisältöä useille alustoille.

Asiakastuki ja viestintä

WriterAccessilla on reagoiva asiakasmenestystiimi, joka auttaa käyttäjiä saamaan kaiken irti alustasta. Saatavilla on myös hallinnoituja tilipalveluja.

Alustan analytiikka ja raportointi

Jäsenyys sisältää pääsyn sisällön analysointityökaluihin, jatkuvaan tehokkuusraportointiin ja paljon muuta.

Käyttäjien arvostelut ja suosittelut

Sekä kirjoittajat että asiakkaat rakastavat WriterAccessia, mistä on osoituksena alustan vankka toiminta suosittelujen sivu. Käyttäjät mainitsevat muun muassa alustan helppokäyttöisyyden, tehokkuuden, kirjoittajien valinnan ja paljon muuta syinä, joiden mukaan WriterAccess on paras sisällönluontialusta.

🔥 Empfohlen:  Mitä avainsanoja minun pitäisi käyttää? Opas parhaiden SEO-avainsanojen löytämiseen

AI-työkalut

Tekoälykäyttöiset työkalut tekevät oikeiden kirjoittajien löytämisestä ja yhteydenpidosta helppoa. Saatavilla on myös tekoälyn avustamaa apua alustojen tuottamiseen, sisällön analysointiin ja muuhun.

Verblio on jäsennelty sisällöntuotantoalusta, jossa on yli 3 000 kirjoittajaa. Yritykset ja brändit luovat tilinsä ja antavat yksityiskohtaisia ​​ohjeita siitä, minkä tyyppistä sisältöä he tarvitsevat. Kirjoittajat etsivät sitten aiheita, joista he haluaisivat kirjoittaa, ja kilpailevat myynnistä kirjoittamalla spesifikaatioihin.

Käyttöliittymä ja saavutettavuus

Verblon kokonaisvaltainen lähestymistapa palveluun on suunniteltu mahdollisimman helpoksi asiakkaille. Yksinkertaisen online-käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat hallita kaikkia tilausprosessin osa-alueita, mukaan lukien tilausten tekeminen, muokkausten pyytäminen, SEO-muotoilun helpottaminen jne.

Sisällön luomisen työnkulku

Kuten monet muutkin sisällönluontialustat, jokaisessa Verblio-projektissa on oma työhuone, johon asiakkaat ja kirjoittajat voivat lähettää sisältöä, muokata ja paljon muuta.

Sisällön laatu ja kirjoittajan asiantuntemus

Verblio-kirjoittajat kattavat täyden valikoiman kokemusta ja taitoa. Sisällöntekijöitä seurataan ja luokitellaan kielioppitaidon ja alustan sisällä tehtyjen tilausten määrän mukaan.

Sisällön monipuolisuus ja erikoistuminen

Verblio-käyttäjät voivat tilata täyden valikoiman kirjallisia sisältövaihtoehtoja, mukaan lukien blogitekstejä, lehdistötiedotteita, oppaita, tuotekuvauksia ja paljon muuta.

Käsittelyaika

Verblio-tilauksen keskimääräinen käsittelyaika on 72 tuntia, vaikka käyttäjät voivat pyytää nopeampaa käsittelyä tarvittaessa tai haluttaessa.

Hinnoittelumallit

Verblio käyttää joustavaa luottopohjaista hinnoittelumallia. Ensimmäiseltä kuukaudeltasi peritään 49,50 $/kk alustamaksu. Saatavilla on myös hallittu palveluvaihtoehto hintaan 199 dollaria.

Sisällönhallinta ja tallennus

Käyttäjän tilaushistoria, tilattu sisältö ja paljon muuta ovat helposti saatavilla Verblio-alustan kautta.

Integrointi ja API

Verblio tarjoaa integroinnin HubSpotin kanssa sisällön luomisen tehostamiseksi.

Asiakastuki ja viestintä

Apua ja käyttäjätukea on aina saatavilla Verblion asiakaspalvelutiimin kautta, ja valkohansikaspalvelijat ovat saatavilla tilausmaksulla.

Alustan analytiikka ja raportointi

Käyttäjät voivat käyttää analytiikkatyökaluja, jotka auttavat hakukoneoptimoinnissa, suorituskyvyssä, käyttöhistoriassa jne.

Käyttäjien arvostelut ja suosittelut

Verblion arvostelusivu ilmaisee erilaisia ​​​​todistuksia, joissa hän toteaa lahjakkuuden suorituskyvyn, nopeuden ja kommunikoinnin etuina.

AI-työkalut

Verblio tarjoaa tekoälyavusteisen sisältöratkaisun nimeltä Human Crafted AI Content alennettuun hintaan.

Crowd Content on täyden palvelun sisällöntuotantoalusta, jolla on monia yhtäläisyyksiä muihin alustoihin. Paikan päällä olevat kyvyt luokitellaan tekijöiden, kuten kokemuksen, taitojen, alustan suorituskyvyn ja asiakaspalautteen, mukaan. Asiakkaat tilaavat haluamaasi sisältöä, ja yksi sivuston yli 6 000 kirjoittajasta noutaa ja täydentää sen.

Käyttöliittymä ja saavutettavuus

Kuten vastaavat sisällönluontialustat, Crowd Content pyrkii olemaan käyttäjäystävällinen ja virtaviivainen. Yksinkertaiset asiakashallintapaneelit poistavat arvailun tilausten luomisesta, kirjaamisesta ja hinnoittelusta.

Sisällön luomisen työnkulku

Jokaisella projektilla on oma työtila, jossa kaikilla osapuolilla on pääsy tiedotteisiin, vaatimuksiin ja sisältöön sen kehittyessä.

Sisällön laatu ja kirjoittajan asiantuntemus

Crowd Contentin joustavien hinnoitteluvaihtoehtojen ansiosta käyttäjien on helppoa investoida huipputason kykyihin tai suorittaa täydennysprojekteja tarpeen mukaan. Mitä korkeampi tähtitaso, sitä parempi kirjoittaja.

Sisällön monipuolisuus ja erikoistuminen

Käyttäjät voivat tilata mitä tahansa kirjoitettua sisältöä. Crowd Content tarjoaa myös mahdollisuuden toimittaa tilaukset alan asiantuntijoille.

Käsittelyaika

Käsittelyaika vaihtelee, mutta on yleensä melko nopea, ja tilaukset valmistuvat muutamassa päivässä – joskus vain 24 tunnissa.

Hinnoittelumallit

Sinua ei veloiteta alustan käytöstä ennen kuin päätät tehdä sisältötilauksen. Crowd Content veloittaa sisällöstä 3,5–15,9 senttiä sanalta tilaustyypistä, laatutasosta ja vaikeusasteesta riippuen. Sosiaalisen median apua on saatavilla hintaan 1,75–2,25 dollaria per viesti. Hallittuja vaihtoehtoja on myös saatavilla.

Sisällönhallinta ja tallennus

Projektit, käyttäjähistoria, valmis sisältö ja paljon muuta tallennetaan kätevästi ja ovat saatavilla alustalla.

Integrointi ja API

Crowd-sisältö tukee integraatiota eri verkkokauppojen ja -alustojen kanssa valmiiden materiaalien latausprosessin tehostamiseksi.

Asiakastuki ja viestintä

Asiakkaat voivat saada tukea asiakaspalvelutyökumppaneiden ja sisältöstrategioiden tiimin kautta puhelimitse tai sähköpostitse.

🔥 Empfohlen:  Suhas Gopinath: Globals Incorporationin perustaja ja toimitusjohtaja

Alustan analytiikka ja raportointi

Asiakashallintapaneelit tarjoavat pääsyn erilaisiin työkaluihin sisällön laadun arvioimiseen, käyttöhistorian analysointiin ja paljon muuta.

Käyttäjien arvostelut ja suosittelut

Crowd Content saa tällä hetkellä 2,7/5 Trustpilotissa ja 3,7/5 Glassdoorissa. Positiiviset arvostelut mainitsevat alustan helppokäyttöisyyden, nopeuden ja hinnoittelun suurimpana etuina.

AI-työkalut

Crowd Content käyttää alan standardien laadunvarmistustyökaluja varmistaakseen, että kaikki sisältö on omaperäistä ja vailla tekoälyn avulla kirjoitettua tekstiä.

Toimii sisällöltään matchmaking-rajapinnana kirjoittajien ja asiakkaiden välillä. Kirjoittajat, jotka haluavat työskennellä alustalla, luovat kattavan portfolion, joka esittelee kokemusta ja asiantuntemusta. Sitten sisällöltään sovittaa kirjoittajat ja asiakkaat, jotka etsivät saatavilla olevia palveluita.

Käyttöliittymä ja saavutettavuus

Asiakkaan näkökulmasta Contently on melko käyttäjäystävällinen ja sopii erityisen hyvin suurille brändeille ja yritystason yrityksille. Asiakkaat julkaisevat tarvitsemansa, ja Contentlyn algoritmi huolehtii lopusta sovittamalla projektin oikeaan potentiaaliseen osaamiseen.

Sisällön luomisen työnkulku

Contentlyn alusta hoitaa kaiken paikan päällä omistettujen projektihuoneiden kautta. Kirjoittajat ja tekijät käyttävät tarjottua käyttöliittymää pitch-puheenvuorojen lähettämiseen ja valmiiden töiden toimittamiseen. Myös maksu hoidetaan Contentlyn kautta.

Sisällön laatu ja kirjoittajan asiantuntemus

Koska Contently palvelee enimmäkseen yritysasiakkaita ja massiivisia brändejä, sisällöntuottajien standardit ovat korkeat. Useimmilla parhailla sisällöntuottajilla on vuosien kokemus useiden toimialojen huippunimien kirjoittamisesta.

Sisällön monipuolisuus ja erikoistuminen

Contentlyn osaajajoukko on melko vaihteleva, sillä paikan päällä toimivat tekijät ovat erikoistuneet useisiin toimialoihin ja sisältötyyppeihin. Saatavilla on täysi valikoima kirjallisia sisältötyyppejä.

Käsittelyaika

Käsittelyajat vaihtelevat projekteittain laajuuden, tyypin ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Hätä- tai aikaherkät projektit voidaan kuitenkin saada päätökseen ajoissa.

Hinnoittelumallit

Contently ei tarjoa paketteja, joita saatat löytää muilta sisällönluontialustoilta. Sen sijaan se tarjoaa jakelutasoja 50 000 – 200 000 dollaria neljännesvuosittain hintaan asti. Yksittäiset artikkelit maksavat 300–1 250 dollaria.

Sisällönhallinta ja tallennus

Kuten muutkin alustat, Contently tallentaa ja järjestää toimitukset, käyttötiedot ja freelance-tiedot paikan päällä asiakkaan avuksi.

Integrointi ja API

Sisältö tukee integrointia hyödyllisiin järjestelmiin ja työkaluihin sisällön tuotannon yksinkertaistamiseksi, mukaan lukien Dropboxin hyödyntäminen.

Asiakastuki ja viestintä

Contentlyn asiakastukitiimi on yritystasoinen, ja henkilöstöllä on omistautuneita asiakasmenestysedustajia, jotka takaavat sujuvan kokemuksen.

Alustan analytiikka ja raportointi

Kuten monilla alustoilla, asiakkailla on hallintapaneelit, jotka seuraavat heidän analytiikkatietojaan, sisältöprojektejaan ja muita tärkeitä tietoja.

Käyttäjien arvostelut ja suosittelut

TrustRadiuksessa vaikuttavat yhdeksän pistettä 10:stä Contentlyllä on yksi korkeammista maineista sisällöntuotannossa. Tyytyväisiä asiakkaita ovat esimerkiksi Marriott, JP Morgan ja American Express.

AI-työkalut

Sisältö hyödyntää standardia tekoälytekniikkaa helpottaakseen tehokasta täsmäysprosessia, varmistaakseen sisällön laadun ja kerätäkseen tietoja.

Kuten Contently, ClearVoice toimii korkealaatuisena sisällönhallintaverkostona, joka mahdollistaa sisällöntuotannon ja positiiviset asiakas-tuottaja-yhteydet. Asiakkaat julkaisevat projektinsa ja kertovat tarpeistaan, minkä jälkeen Clear Voice sovittaa projektin asianmukaisilla kyvyillä.

Käyttöliittymä ja saavutettavuus

Vaikka asiakkaat ovat aina kuljettajan paikalla ClearVoicessa, yksi alustan myyntivalteista on asiakastuki. ClearVoice-asiakkaiden menestysedustajat tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa tehdäkseen arvailuista irti alustasta parhaan hyödyn saamisesta.

Sisällön luomisen työnkulku

Yksittäisissä projekteissa on työtilat kommunikointia, tiedostojen vaihtoa ja käsillä olevan tehtävän yksityiskohtien selvittelyä varten. Varoja pidetään sulkupankissa odotettaessa hankkeen tai määrättyjen virstanpylväiden valmistumista.

Sisällön laatu ja kirjoittajan asiantuntemus

ClearVoice-asiakkaat voivat käyttää lahjakkaita, esipäteviä freelancereita ja omistautuneita paikan päällä työskenteleviä henkilöitä suorittamaan tehtäviä. Asiantuntemus on monipuolista ja huomattavaa.

Sisällön monipuolisuus ja erikoistuminen

Täysi valikoima tuotetyyppejä on saatavilla ClearVoicen kautta, mukaan lukien erilliset artikkelit, tiedotteet, e-kirjat, lehdistötiedotteet ja paljon muuta. Erikoistuneita työntekijöitä ja freelance-lahjoja on saatavilla kollektiivisen lahjakkuusverkoston kautta.

Käsittelyaika

Asiakkaat määrittävät projekteilleen tarvittavan läpimenoajan, joka voi vaihdella kunkin kappaleen koon, laajuuden, tyypin ja yksityiskohtaisuuden mukaan.

Hinnoittelumallit

Asiakkaat voivat suodattaa käytettävissä olevan freelancer-joukon asetettujen kriteerien mukaan, mukaan lukien hinta, jonka he haluaisivat maksaa sisällöstään. Freelancerit määrittävät itse hintansa. Keskiarvo on kuitenkin 10–30 senttiä sanalta. Käyttäjät voivat käyttää alustan täysin hallittua palvelua 1 449 dollarilla kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  Opas markkinointiin tekoäly- ja teknologiabrändeille

Sisällönhallinta ja tallennus

ClearVoice tallentaa ja järjestää kunkin projektin asiakastiedot ja toimitukset. Kaikki vaihtoehdot ovat jatkuvasti käytettävissä käyttäjän kojelaudan kautta.

Integrointi ja API

ClearVoice API:n avulla asiakkaat voivat julkaista valmiin ja toimitetun sisällön suoraan HubSpotiin tai WordPressiin.

Asiakastuki ja viestintä

ClearVoicen asiakaspalvelutiimiin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Hallitun palvelun ostajalla on kuitenkin luonnollisesti vankempi ja kattavampi pääsy erilaisiin tukivaihtoehtoihin, mukaan lukien sisältökampanjoiden apuun.

Alustan analytiikka ja raportointi

Suorituskykyanalyysit, kootut tiedot ja lisätietoja käyttäjän tilistä, käytöstä, sisällöstä ja muusta ovat saatavilla kojelaudan kautta.

Käyttäjien arvostelut ja suosittelut

Pääkilpailijansa Contentlyn tavoin ClearVoice saa korkeat arvosanat useissa arvosteluliitännöissä, mukaan lukien 4,3/5 Glassdoorissa. Tyytyväiset asiakkaat mainitsevat tyytyväisyytensä syinä ominaisuuksia, kuten hallitun palvelun, palveluntarjoajan asiantuntemuksen ja saumattoman käyttöliittymän.

AI-työkalut

ClearVoice hyödyntää standardia tekoälytekniikkaa auttaakseen sovittamaan pätevät palveluntarjoajat lähetettyihin asiakasprojekteihin, varmistamaan sisällön laadun ja niin edelleen.

Vertailu ja johtopäätös

Loppujen lopuksi se, mikä yllä olevista freelance-sisältöpalveluista sopii sinulle parhaiten, riippuu pitkälti tarpeistasi, hallitsemasi brändin tyypistä ja sisällöstä, jonka kanssa tarvitset apua.

Verkkotyyliset vaihtoehdot, kuten Contently tai ClearVoice, sopivat todennäköisesti paremmin suurille maailmanlaajuisille brändeille ja yritystason asiakkaille, mutta eivät välttämättä vastaa pienempien tai kehittyvien brändien tarpeita tai budjetteja.

Verblio ja Crowd Content ovat luotettavia vaihtoehtoja pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta laatu voi vaihdella. On myös vaikeampaa rakentaa jatkuvia henkilökohtaisia ​​suhteita tiimisi freelancereihin.

WriterAccess puolestaan ​​löytää vankan keskitien ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Kaikentyyppiset ja -kokoiset merkit voivat rakentaa pätevien freelancerien omistautuneita tiimejä ja molempia osapuolia tyydyttäviä ammattisuhteita ajan myötä.

Sisällön laatu on aina korkea, ja hallittujen sisältöpalvelujen käyttömahdollisuus on pätevien tilausten haltijoilla. Vaikka olet pieni yritys tai startup, WriterAccess-alusta voi auttaa sinua integroimaan alan standardityökaluja ja käteviä tekoälyvaihtoehtoja, jotka poistavat verkkomarkkinoinnin sisällöntuotantoprosessin jokaisesta vaiheesta.

Lopulliset ajatukset

Loppujen lopuksi ei ole koskaan ollut parempaa aikaa olla liiketoiminnassa tai kasvattaa brändiä. Sisällönluontialustat tarjoavat yhdessä ratkaisuja, jotka sopivat jokaiselle yritykselle, mutta oikean alustan valitseminen tarpeisiisi on ratkaisevan tärkeää, jotta saat kaiken irti.

WriterAccess tarjoaa vankkoja sisällöntuotantoratkaisuja, jotka ovat edullisia ja tehokkaita kaikille yrityksen koosta tai markkinointitavoitteista riippumatta. Tutustu mahdollisuuksiin ilmaiseksi, kun rekisteröidyt 14 päivän WriterAccess-kokeilu tänään!

Table of Contents