Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paul McCartney käyttää tekoälyä luodakseen yhden lopullisen Beatles-kappaleen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paul McCartney käyttää tekoälyä luodakseen yhden lopullisen Beatles-kappaleen

Tekoäly on muuttanut tapaa, jolla asiat toimivat nykyään ympäri maailmaa. Voit vain ohjeistaa tekoälyä suorittamaan minkä tahansa aiemmin mahdottomaksi katsotun tehtävän. Taiteen tekemisestä ja sisällön luomisesta suunnitteluun voit saavuttaa mitä haluat suoraan älypuhelimellasi oikealla työkalulla.

Nyt olemme vähitellen todistamassa tekoälyn siirtymistä kohti valtavirtamediaa, kun muusikot käyttävät tekoälyä luodakseen jotain ennenkuulumatonta. Yksi kaikkien aikojen suurimmista muusikoista, The Beatlesin bassokitaristi ja laulaja Sir Paul McCartney työskentelee uuden kappaleen parissa, ja tulemme todistamaan tekoälyn käyttöä tässä tuotannossa.

Tätä kappaletta kutsutaan Beatlesin viimeiseksi kappaleeksi, ja hype on varsin todellista tälle paljon odotetulle kappaleelle.

Joten miten hän aikoo käyttää tekoälyä viimeiseen kappaleeseen? Sen näemme tässä artikkelissa yksityiskohtaisesti.

Paul McCartney käyttää tekoälyä uuteen Beatles-ennätykseen

Paul McCartney, Beatlesin laulaja ja bassokitaristi, julkaisee tekoälyn avulla Beatlesin upouuden lopullisen kappaleen, joka tulee myös yleisön saataville. Tämä ei myöskään ole remasteroitu versio jostain aiemmasta kappaleesta. Se on täysin uusi kappale, jota yleisö ei ole vielä kuullut.

Hiljattain BBC:n Radio 4 Today -ohjelman haastattelussa McCartney vahvisti tämän uuden kehityksen.

Tekoälyä käytetään ensisijaisesti erottamaan John Lennonin ääni kappaleesta, jonka hän lauloi pitkään, sekä piano ja kitara soittimina taustalla. Haastattelussa McCartney sanoi, että tekoälyä käytettäisiin Lennonin äänen “poistamiseen” demotiedostosta.

Äänen erottamisen jälkeen muut instrumentit täyttyvät ja saamme uuden kappaleen.

Tulevan kappaleen nimi on Now and Then, ja se on osa kappalekokoelmaa, jonka Lennon toimitti McCartneylle kasetilla ennen kuolemaansa. Sir Paul sai demokappaleet kasetille Lennonin leskeltä tämän kuoleman jälkeen, ja kasetissa oli etiketti “For Paul”. Kaikki kasetin kappaleet nauhoitettiin Boomboxiin Lennonin New Yorkin asunnossa, jolloin hän lauloi ja soitti pianoa täydentääkseen musiikkia sanoituksiin.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Intian parhaista yhteiselävistä startup-yrityksistä

Suurin osa kasetin kappaleista on hyväksytty joihinkin jo julkaistuihin kappaleisiin. Mutta Now and Then on täysin uusi anteeksiantava rakkauslaulu, joka ei ole koskaan päässyt julkisuuteen, eli tähän asti.

Aluksi spekuloitiin tämän kappaleen olevan osa Beatlesin vuonna 1995 julkaisemaa kokoelmaa. Kaksi muuta merkittävää kappaletta kasetista pääsi kokoelmaan, mutta nyt ja sitten eivät koskaan nähneet julkaisun valoa. Tämä johtui siitä, että George Harrison kieltäytyi alun perin työstämästä kappaletta sanoen, että Lennonin äänen äänenlaatu kappaleessa oli “roskaa”, joten Beatles päätti olla sisällyttämättä kappaletta julkaisuunsa vuonna 1995.

Mutta nyt tekoälyn avulla he voivat tehdä asioita, jotka olivat täysin mahdottomia vuonna 1995.

Sir Paul McCartney herättää henkiin viimeisen Beatlesin kappaleen massoille. Meillä ei ole virallista julkaisupäivää, mutta voimme odottaa sen olevan joskus vuoden 2023 neljännellä neljänneksellä.

Haastattelussa Paul McCartney kertoi paljon siitä, kuinka laulun työ alkoi. Hän sanoi: “Hän [Jackson] pystyi irrottamaan Johnin äänen köysimäisestä pienestä kasetista.”

Paul lisäsi: “Meillä oli Johnin ääni ja piano, ja hän pystyi erottamaan ne tekoälyllä. He sanovat koneelle: ‘Se on ääni. Tämä on kitara. Menetä kitara.”

Muusikko myöntää olevansa huolissaan ja skeptinen siitä, kuinka ihmiset ottavat tekoälyn käyttöön uudessa kappaleessa. Mutta hän halusi lopettaa kappaleen jonain päivänä Lennonille, ja nyt tekoälyn kanssa tästä on tulossa todellisuutta.

Bassokitaristi vahvisti myös haastattelussa, että he ovat vihdoin saaneet valmiiksi kappaleen, joka julkaistaan ​​tänä vuonna. Tämä voi olla yksi kaikkien aikojen hienoimmista sijoituksista yli 60 vuoden matkalle, yhdeltä mahtavimmasta maan päällä koskaan kulkeneesta yhtyeestä.