Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pelaa Ludo Moneyta ja voita käteistä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pelaa Ludo Moneyta ja voita käteistä

Ludo on peli, joka on ollut iso osa lähes jokaisen elämää ja vanha typerä lautapeli ei ole vieläkään lähtenyt puoleltamme. Verkossa on tuhat Ludo-peliä ja yksi näistä peleistä tunnetaan nimellä Ludo rahaa ja se on loistava sovellus Ludon suhteen. Tässä artikkelissa puhumme Ludo Moneyn latausvaihtoehdoista, viittauskoodeista ja hakkeroista.

Pelaa Ludo Moneyta ja voita käteistä

Jos etsit Internetistä Ludo Moneyta, törmäät kahteen peliin, joista toisen on luonut Gothi-kehittäjät ja toisen Boring Games Pvt. Ltd. Puhumme jälkimmäisen luomasta pelistä. Otetaanpa lisätietoja siitä.

Mitä on Ludo Money?

Kuva: ludomoney.com

He väittävät olevansa Intian vanhin ja ensimmäinen oikean rahan ludopeli. Aivan oikein, ludoa nykyään pelataan ja voi pelata rahasta, ja voittaneista peleistä palkitaan taas oikealla rahalla tai jopa mukavilla lahjoilla.

Ludo rahaa on valmis antamaan rahaa ihmisille, jotka lataavat sen a 10 rupian rahapalkinto on valittavissa. Lisäksi 5 miljoonaa pelaajaa pelaa tätä peliä, minkä pitäisi kertoa kuinka suosittu se on.

Voit myös saada päivittäisiä käteispalkintoja tämän pelin pelaamisesta ja sijoittumisesta tulostaulukon 10 parhaan joukkoon. Lopuksi, jos teet onnistuneen viittauksen, voit ansaita 2 % elinikäisistä talletuksista lähettämästäsi ystävästäsi.

Kuten kaikki muut ludo-pelit, tässä pelissä on mahdollisuus pelata verkossa satunnaisten ihmisten kanssa, pelata verkossa ystävien kanssa ja mahdollisuus pelata tietokonetta vastaan.

Voit myös tehdä välittömiä kotiutuksia, voittaa päivittäisiä palkintoja ja saada tukitiimin paikalla 24/7 auttamaan sinua kaikissa ongelmissa. Pelissä on yksi lompakkojärjestelmä, joten kaikki lompakossasi oleva raha vastaa käteistä, jonka voit nostaa milloin haluat.

Pelissä on chat-ominaisuus, jossa voit keskustella vastustajiesi kanssa. Tämä peli kehitettiin vuonna 2017. Pelillä on sivu sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook, YouTubeInstagram ja Gmail.

🔥 Empfohlen:  25 ideaa hyvinvointikeskiviikon rutiiniin elämääsi ja talouteen

Voit käyttää neuvontapuhelinta soittamalla tai sähköpostitse, jotka molemmat löytyvät verkkosivustolta. UPI-sovellukset, pankit, lompakot ja VISA ovat tämän sovelluksen maksukumppaneita. Se on 100 % aito peli oikeiden pelaajien kanssa eikä peli, jossa älykkäät botit asetetaan sinua vastaan.

Ludo Money Lataa

Ennen kuin voit pelata mitään peliä, ensimmäinen perusasia on ladata se. Tämän pelin avulla latausprosessi on yksinkertaisempi tai pikemminkin helpompi kuin muissa peleissä. Sinun tarvitsee vain Hae Ludo Money Googlessa ja tunnista verkkosivusto etsimällä yllä kuvattua kuvaa. Kun olet löytänyt sivuston, käy sivustolla.

Sivun oikeassa yläkulmassa näet keltaisen laatikon, josta löytyy lataussovellus.

Kun napsautat tätä vaihtoehtoa, sinulle näytetään viesti, joka pyytää sinua peruuttamaan prosessin tai jättämään huomioimatta varoituksen siitä, että tiedosto on haitallinen, ja jatkamaan latausta joka tapauksessa. Kun napsautat latausvaihtoehtoa, peli alkaa latautua taustalla.

Kun Ludo Money -lataus on ohi, seuraava osa on ymmärtää kuinka pelata tai aloittaa sovelluksen käyttö. Toinen asia on kirjautua sisään ja lisää kolikoita tilillesi jollakin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Kun siirto on suoritettu, valitse nyt vaihtoehto, haluatko pelata oikeita pelaajia vastaan ​​verkossa, ystäviäsi tai tietokonetta vastaan.

Voit pelata ja voittaa rahaa valitsemalla vaihtoehdon pelata verkossa oikeiden pelaajien kanssa ja valita pelin summan ja liittyä peliin jatkaaksesi. Nyt voitat ja lunastat hinnan tai häviät ja unohdat sen.

Ludo Money -viitekoodi

Kutsu sitä taktiikaksi tai USP:ksi, oikean rahan pelit tarjoavat yleensä viittauskoodeja, jotka puolestaan ​​antavat sinulle viittausbonuksia. Ludo Moneyn kanssa asia ei ole erilainen. Useimmat ihmiset pelaavat tätä peliä voittaakseen tai ansaitakseen oikeaa rahaa. Vaikka voittaminen on yksi tapa ennen rahaa, onnistuneiden viittausten tekeminen on toinen tapa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä Etsyssä 7 helpossa vaiheessa

Tässä pelissä jokainen pelaaja saa Ludo Money -viitekoodin, jonka he voivat jakaa muiden kanssa. Jos heidän ystävänsä tai perheenjäsenensä liittyvät peliin tällä koodilla, pelin muille viittaavalle henkilölle annetaan jonkinlainen rahapalkinto. Suosituskoodi ja palkinto muuttuvat ajoittain.

Tällä hetkellä verkkosivulla sanotaan, että a onnistunut viittaus saa 2% rahaa jokaisesta talletuksesta sen on tehnyt henkilö, jolle viittasit peliin, mutta aiemmin ihmisille on annettu 10 tai 20 rupiaa onnistuneesta suosituksesta.

Löytääksesi oman Ludo Money -viitekoodisi, sinun on rekisteröidyttävä peliin ja siirryttävä pelin päänäytön jakovaihtoehtoon.

Kun olet napsauttanut jakopainiketta, peli vie sinut viittauskoodiisi, joka saattaa näyttää 3ISRBP:ltä. Kun saat koodin, joka on sekoitus numeroita ja kirjaimia, jaat ne sosiaalisen median kahvojen kautta tai voit kopioida ja liittää ne ystäväsi chattiin.

Jotta voit hyötyä koodista, ystäväsi tai perheesi tulee muistaa syöttää Ludo Money -viitekoodisi rekisteröityessään peliin. Kun he täyttävät koodin ja jatkavat, saat suositusbonuksesi.

Lue myös: 17 Paras Ludo-sovellus ansaita rahaa

Ludo Money Hack

Kaikki sanottu ja tehty, nyt on aika aloittaa pelaaminen ja rahan ansaitseminen, koska se on tärkein syy pelata Ludo Moneyta. Mutta oikean käteispelin pelaaminen ja voittaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Kun voittaminen ja rahan ansaitseminen voi olla haastavaa, ja siinä hakkerointi voi olla avuksi. Jotkut niistä on mainittu alla.

  • Käytä suositusbonusta: Voittaminen on vain yksi tapa ansaita rahaa pelistä, toinen tapa on suositusbonus, joka on helpompi kasata, joten varmista, että saat mahdollisimman monta viittausta, jotta voit ansaita siitä rahaa.
  • Älä kiirehdi nostamaan: On aina parempi tehdä kotiutuksia sen jälkeen, kun olet ylittänyt sovelluskynnyksen. Jos haluat pelata ilmaisia ​​pelejä, tee suosituksia, ansaitse rahaa, nosta ja jatka. Mutta jos haluat pelata oikean rahan peliä, saatat haluta jonkin verran saldoa lompakossasi.
  • Ole viisas kuluttaessasi: Pelilompakossasi oleva raha vastaa oikeaa rahaa, koska käytössä on vain yksi lompakkojärjestelmä. Tämä tekee rahan lähettämisestä ja vastaanottamisesta helppoa. Sinun tulee kuitenkin laskea perusteellisesti ennen peliin sijoittamista.
  • Käytä kustannustehokasta nostotapaa: Sinulla on useita vaihtoehtoja nostaa rahaa, mutta aina on järkevää käyttää menetelmää, joka veloittaa vähiten tai pikemminkin ei yhtään. Tällä Ludo Money -hakkerilla voit maksimoida voittosi, kun et maksa mitään tai maksa pienemmän summan.
  • Jatka strategiaa: Keksi strategioita tai suunnitelmia, jotka auttavat sinua voittamaan pelin. Tarvittaessa pelaa ensin ystävien ja tietokoneen kanssa ja kun olet keksinyt tavan voittaa, siirry maksullisiin peleihin.
🔥 Empfohlen:  VOITA NFT HERO V2.1:n avoin betaversio, jossa on miljoonan dollarin palkintopotti S1:lle

On turvallista sanoa, että monet teistä ajattelivat, että hakkerit tarkoittivat ulkoisten menetelmien ja moodien käyttöä pelin huijaamiseen, mutta sitä ei täältä löydy.

Pelitaidon ylläpitämiseksi olemme maininneet muutamia yksinkertaisia ​​ja eettisiä hakkereita, joiden pitäisi auttaa sinua pääsemään pitkälle pelissä ja voittamaan haluamaasi oikeaa rahaa.

Joten juuri niin tiedämme nyt kaiken tärkeän Ludo Money -sovelluksesta. Ludo Money -latausprosessista viittauskoodin saamiseen on mainittu kaikki, mitä tarvitset, jotta pääset liikkeelle.

Pienellä taidolla ja harjoituksella joissakin yllä mainituissa hakkerointitekniikoissa voit hallita pelin hetkessä ja alkaa ansaita siitä oikeaa rahaa enemmän kuin koskaan ennen.