Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Peloton vetää takaisin yli 2 miljoonaa pyörää turvallisuussyistä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Peloton vetää takaisin yli 2 miljoonaa pyörää turvallisuussyistä

Peloton vetää takaisin lähes 2,2 miljoonaa kuntopyöräänsä turvallisuussyistä.

Ongelma liittyy vialliseen istuimeen ja vaikuttaa Peloton-kuntopyöriin, joita myydään tammikuusta 2018 toukokuuhun 2023 Yhdysvalloissa, yhtiö sanoi torstaina julkaisemassaan tiedotteessa.

Peloton

Kuluttajatuoteturvallisuuskomission verkkosivustolla olevassa ilmoituksessa sanottiin, että pyörän istuintolppakokoonpano “voi rikkoutua käytön aikana, mikä aiheuttaa putoamis- ja loukkaantumisvaaran käyttäjälle”, ja varoitti omistajia lopettamaan pyörän käytön “välittömästi”.

Komissio lisäsi, että se oli saanut 35 ilmoitusta satulatolven murtumisesta ja irtautumisesta pyörästä käytön aikana, ja 13 ilmoituksesta koski vammoja, mukaan lukien ranteen murtuma, haavoja ja pyörältä putoamisen aiheuttamia mustelmia.

Palautettu pyörä voidaan tunnistaa sen PL-01-mallinumerosta etuhaarukan sisäpuolella (lähellä vauhtipyörää) olevasta tarrasta, punaisesta P-logosta, jota seuraa valkoinen Peloton-tuotemerkki pyörän rungossa ja sen kääntymätön näyttö, yhtiö sanoi.

Sen sijaan, että palauttaisit pyörän myyjälle tai itse Pelotonille, yhtiö sanoi, että niille lähetetään ilmainen korvaava satulatolppa, joka voidaan asentaa kotiin ilman huoltosoittoa. Asiakkaat voivat aloittaa uuden istuintolpan hankintaprosessin vierailemalla tällä verkkosivulla.

Peloton on luonut videon ja joukon PDF-ohjeita, jotka osoittavat vaihtopenkin asennuksen.

Selvyyden vuoksi takaisinveto koskee vain Yhdysvalloissa myytyä alkuperäistä Peloton-pyörää. Tämä asia ei koske kansainvälisiä ja Pohjois-Amerikan Bike+ eikä kansainvälisiä Peloton alkuperäisiä pyöriä.

Peloton nautti noususuhdanteesta pandemian huipulla, kun rajoitukset pakottivat kuntosalit sulkemaan, mikä sai ihmiset sen sijaan harjoittelemaan kotona.

Mutta myös yritys kohtasi kiistaa, kun vuonna 2021 kävi ilmi, että se ei ollut ilmoittanut ajoissa yhdessä juoksumatossaan olevasta viasta, joka johti lapsen kuolemaan ja yli tusinaan loukkaantumiseen. Aiemmin tänä vuonna Peloton suostui maksamaan 19 miljoonan dollarin sakon kuluttajatuoteturvallisuuskomission tapaukseen liittyen nostaman syytteen selvittämiseksi.

🔥 Empfohlen:  Lanseeraamme LangChain & Vector DBs tuotantokurssimme – 50+… – Kohti tekoälyä