Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pian 5G-puhelimesi Connect with Satellites -yhteydellä, Starlink ilmoittaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pian 5G-puhelimesi Connect with Satellites -yhteydellä, Starlink ilmoittaa

SpaceX ja T-Mobile ilmoittivat suunnitelmasta laajentaa T-Mobilen käyttäjien kattavuutta, jotta he voivat muodostaa yhteyden 5G puhelimet suoraan SpaceX:n Starlink-satelliitteihin. Yritykset toivovat mahdollistavansa maailmanlaajuisen verkkovierailun kaikkialla, missä satelliittipeitto on olemassa, ja palvelu voidaan mahdollisesti lisätä ilmaiseksi olemassa oleviin T-Mobile suunnitelmia. Starlinkin pääterminaalit tuovat suuren nopeuden Internet noihin paikkoihin, mutta ne ovat suuria, kalliita ja vaativat selkeän näkökentän koko taivaalle.

Tällä kumppanuudella on visio, joka on mobiili kuolleiden alueiden loppu. The satelliitti-matkapuhelinpalvelu on saatavilla kaikkialla Yhdysvaltojen mantereella, Havaijilla, osissa Alaskasta, Puerto Ricosta ja aluevesistä. Ja Livestream-esityksessä maalattu idea on sellainen, jossa ihmisten ei koskaan tarvitsisi huolehtia signaalin katoamisesta hätätilanteessa. Suunnitelma poistaa solutornien tarpeen ja tarjoaa palveluita tekstiviestien ja kuvien lähettämiseen siellä, missä matkapuhelinpeittoa ei tällä hetkellä ole.

SpaceX ja T-Mobile tuovat suoran satelliittiyhteyden matkapuhelimiin:

SpaceX aloitti esityksen korostamalla viestinnän tarvetta “lähes 20 %:sti tavoittamattomina perinteisillä langattomilla verkoilla”. Nopeudet ja yhteydet ovat paljon rajoitetumpia kuin täysikokoiset päätelaitteet tai standardi 4G- tai 5G-yhteys, joten kaistanleveyttä on vain kahdesta neljään megabittiä matkapuhelinvyöhykettä kohden. Musk ehdotti kuitenkin, että antenni- ja palveluspesifikaatiot voisivat mahdollistaa useiden äänipuhelujen ja reaaliaikaisten viestien lähettämisen.

Musk kertoi hieman tarkemmin sanomalla, että toisin kuin tavallinen Internet-palvelu, se voisi toimia ilman pääsyä Starlinkin koko satelliittikonstellaatioon. V2 Starlinksatelliitteja käyttää osaa T-Mobilen keskikaistaista PCS-taajuutta, jonka T-Mobile omistaa valtakunnallisesti ja on vierekkäinen. Starlink on Low-Earth Orbit (LEO) -satelliittien tähdistö, joka tarjoaa laajakaistaisen Internet-palvelun alueilla, joilla maanpäälliset vaihtoehdot ovat kalliita ja epäluotettavia.

T-Mobilen 5G-taajuutta käytetään yhteyksissä, mikä tarkoittaa olemassa olevaa 5G puhelinten pitäisi voida muodostaa yhteys ilman muutoksia. T-Mobile sanoi myös olevansa valmis käyttämään Starlinkiä joihinkin tiedonsiirtoihin, vaikka sillä ei ole tällä hetkellä erityisiä suunnitelmia. T-Mobilen asiakkaat voivat myös käyttää näitä yhteyksiä tullessaan muihin maihin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työsähköpostia päivässä on normaalia vuonna 2023? (Tilastot)

SpaceX hävisi tarjouksen maaseudun Internet-tuista laitteidensa kustannusten vuoksi. Starlinkin käyttäminen backhaulissa voi auttaa tuomaan nopeampaa dataa entistä useammille maaseutualueille. Satelliittipalvelu siirtyy verkkoon beta-testausta varten myöhemmin vuonna 2023 ja julkinen laukaisu on mahdollista vuonna 2024. Keskikaista on osoittautunut täydelliseksi 5G-palveluihin, koska se tarjoaa hyvän kapasiteetin ja peiton tasapainon. SpaceX ja T-Mobile esittivät myös avoimen kutsun muille operaattoreille “yhteistyöhön aidosti globaalien yhteyksien luomiseksi.