Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pidätkö elokuvien katselusta? Näin saat maksun Netflixin ja muiden videoiden katsomisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pidätkö elokuvien katselusta? Näin saat maksun Netflixin ja muiden videoiden katsomisesta

En voi kertoa, kuinka usein olen hämmästynyt Netflixin sisällön määrästä.

On niin paljon katseltavaa ja liian vähän aikaa. Joka kerta kun lopetan esityksen, uusi on debytoinut.

Kun työskentelen kokopäivätyössä, vietän aikaa ystävieni kanssa ja vietän aikaa mieheni kanssa, on mahdotonta saada kiinni kaikesta, mitä Netflix tarjoaa.

Mutta entä jos voisit todella katsoa ahmimalla haluamiasi ohjelmia ja elokuvia, mutta et ehkä ehtisi niihin – ja ansaita rahaa tekemällä niin? Netflixin katselusta ansaitsevan tavan löytäminen kuulostaa unelmalta, mutta itse asiassa se on todellinen työ.

Mikä on Netflix Tagger?

Netflix-taggeri on henkilö, joka katsoo ohjelmia Netflixissä ja merkitsee ne tietyillä avainsanoilla auttaakseen katsojia löytämään etsimänsä. Se auttaa Netflixiä luomaan tiettyjä alakategorioita, kuten “Palkittu visuaalisesti vaikuttava tekijäelokuva” tai “Nykykirjallisuuteen perustuvat draamat”.

Nämä tunnisteet auttavat ihmisiä löytämään juuri sen ohjelman tai elokuvan, jota he etsivät. Se on osa syy siihen, miksi Netflix on niin hyvä kiinnittämään huomiosi – he tietävät, että jos vain juot “Mindhunterin”, saatat tehdä mieli katsoa “Making a Murderer”.

Netflix-tunnistimet ovat tärkeitä auttamaan Netflixiä säilyttämään asemansa suosituimpana suoratoistopalveluna.

Kuinka toimia Netflix-taggerina

Kukapa ei pidä ajatuksesta saada palkkaa Netflixin katsomisesta? Mutta palkkaaminen Netflix-taggeriksi on vaikeampaa kuin miltä näyttää.

Pätevyydet

Netflix ei tarjoa tarkkaa luetteloa kelpoisuusvaatimuksista, mutta on turvallista olettaa, että Netflix-tilin omistaminen ei ole ainoa vaatimus. Jonkin sisällä 2018 FastCompany haastattelu Netflix-tunnisteella hän kertoi, että hänellä on käsikirjoittajan tutkinto ja maisterin tutkinto kriittisistä elokuvatutkimuksista.

Jos sinulla on tausta elokuva- tai viihdealalta tai pääaineena elokuvatiede tai jotain vastaavaa, sinulla voi olla oikea pätevyys.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda positiivinen näkymät uudelle vuodelle

Tarkista Netflix Careers -verkkosivusto

Toistaiseksi ainoa paikka, josta voit löytää Netflix-taggereita, on heidän verkkosivustonsa. Joten jos haluat työskennellä Netflix-taggerina, kannattaa olla valppaana. Lisää kirjanmerkkeihin Netflixin urasivusto ja tarkista se vähintään kerran viikossa nähdäksesi, onko tunnisteasema avautunut. On todennäköistä, että Netflix saa satoja hakijoita tähän tehtävään, joten varmista, että ansioluettelosi on päivitetty ja valmis lähetettäväksi nopeasti.

Sisällytä mahdollisimman paljon olennaista tietoa, kuten kuinka kirjoitit vanhemman opinnäytetyösi elokuvan ja kansalaisoikeusliikkeen risteyksestä. On tärkeää olla venyttämättä kokemustasi, vaan myös näyttää kokemuksesi parhaassa valossa.

Muita tapoja saada palkkaa videoiden katsomisesta

Älä huoli, jos et pääse keikalle Netflix-taggerina. On muitakin tapoja saa palkkaa videoiden katsomisesta verkossavaikka et voisi tehdä siitä kokopäivätyötä.

Swagbucks

Ansaita rahaa katsomalla videoita Swagbucks on yksinkertainen. Luo ensin tili sivustolle. Voit linkittää Facebook-tilisi helpottaaksesi sitä. Saat jopa 10 dollarin bonuksen pelkästään rekisteröitymisestä.

Kun olet kirjautunut sisään, napsauta vasemmalla olevaa Katso-välilehteä. Sieltä näet luettelon luokista, mukaan lukien:

  • Viihde
  • Muoti
  • Terveys
  • Harrastukset
  • Musiikki
  • Uutiset ja politiikka
  • Vanhemmuus
  • Tekniikka

Napsauta luokkaa ja valitse videoita täynnä oleva soittolista. Kun olet katsonut videon, Swagbucks pyytää sinua arvioimaan sen. Kun olet tehnyt tämän, voit siirtyä seuraavaan videoon napsauttamalla “Seuraava”. Katsomani video oli 45 sekunnin pätkä näyttelijä Julia Louis-Dreyfusista, joka voitti lähestymiskiellon stalkeria vastaan, mikä toi minulle 2 Swagbuckia.

Kun saavutat tietyn kynnyksen, voit lunastaa Swagbucks-lahjakortteja vähittäiskauppiaille, kuten Amazon, iTunes ja Home Depot. Voit myös lahjoittaa tulosi hyväntekeväisyyteen.

InboxDollaria

Kuten Swagbucks, InboxDollaria voit ansaita rahaa tekemällä kyselyitä, leikkaamalla kuponkeja ja muita yksinkertaisia ​​toimintoja. Heillä on myös “TV”-osio, jossa voit katsella videoita ansaitaksesi rahaa.

Luokat ovat ruoka, uutiset, julkkikset, viihde, tekniikka ja terveys. Kun napsautat videota, saatat joutua katsomaan mainoksen tai kaksi ennen kuin pääosa alkaa.

🔥 Empfohlen:  Puhelun tallennuksen lopetusilmoitus: Näin voit poistaa 2023:n käytöstä

Jokaisella videolla on oma maksusumma, joka voi olla hyvin pieni, yleensä noin 2 senttiä videota kohti. Joskus sinun on oltava vuorovaikutuksessa videon kanssa tai suoritettava jokin muu toiminto. Tästä syystä et ansaitse paljon rahaa katsomalla videoita InboxDollarsilla. Kun olet katsonut tietyn määrän videoita, voit pelata raaputusarpapeliä ja voittaa pelin ansaitaksesi lisärahaa.

InboxDollarsilla on vähintään 30 dollarin maksuvaatimus. Tämän ansaitseminen voi kestää hetken, joten yritä olla luottamatta InboxDollarseihin säännöllisissä maksuissa.

Viggle

Toisin kuin muut tämän luettelon palvelut, joiden avulla voit katsella videoita pöytätietokoneellasi tai kannettavalla tietokoneellasi, Viggle on saatavana vain sovelluksena sekä iPhone- että Android-käyttäjille.

Kun olet ladannut Vigglen, sinun on määritettävä tilisi ja annettava sijaintiin pääsy. Tämä määrittää, mitä ohjelmia voit katsoa. Jos esimerkiksi asut Detroitissa, näet siellä paikalliset TV-tytäryhtiösi sekä kansalliset kanavat. Voit etsiä ohjelmia myös nimellä.

Toisin kuin muut verkkosivustot ja sovellukset, voit katsella todellisia ohjelmia Vigglessä ja ansaita pisteitä katsomalla mainoksia ja mainoksia. Näitä ovat esimerkiksi kaapelikanavat, kuten HBO, Disney Channel ja AMC.

Voit lunastaa pisteitä vähittäiskaupan lahjakorteilla tai prepaid käteislahjakortilla. Ei ole aivan selvää, kuinka voit ansaita pisteitä Vigglestä, joten älä vietä tunteja tässä sovelluksessa, jos et näe valtavaa voittoa.

Saat palkkaa katsoessasi Netflixiä tai lyhyitä videoita vapaa-ajallasi

Vaikka et saisi työpaikkaa saadaksesi palkkaa Netflixin katsomisesta taggaajana, on olemassa tapoja saada keikka katsomalla videoita. Videoiden katsominen Swagbucksin kaltaisilla sivustoilla on helpompaa kuin kyselyiden täyttäminen tai mysteeriostokset.

Voit ansaita rahaa katsomalla videoita, mutta se ei riitä korvaamaan kokopäivätyötä. Ajattele sitä helppona lisänä 9–5-keikkaan. Silti, jos sinulla on stressaava päivätyö ja haluat silti ansaita rahaa vapaa-ajallasi, harkitse television katselun työtä.