Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pienyritysten verkkomarkkinointi: Kaiken kattava opas pienen yrityksen tehokkaaseen markkinoimiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pienyritysten verkkomarkkinointi: Kaiken kattava opas pienen yrityksen tehokkaaseen markkinoimiseen

Jos kuulut niihin 29 %:iin pienyrityksistä, jotka ovat vasta aloittamassa markkinointikampanjaasi, saatat olla hämmentynyt siitä, mistä aloittaa. Loppujen lopuksi, jos sinulla ei ole kokemusta pienyritysstrategioiden verkkomarkkinoinnista, et ehkä tiedä, mitkä strategiat johtavat parhaisiin tuloksiin. Auttaaksemme sinua pääsemään alkuun pienyritysten verkkomarkkinoinnissa olemme luoneet tämän oppaan pienyritysten markkinoimiseksi verkossa, jotta voit löytää oikeat strategiat yrityksesi kasvattamiseen.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja! PS Haluatko saada sisäpiirin vinkkejä ja temppuja yrityksesi markkinointiin verkossa? Liittyä seuraan 200 000+ markkinoijat tilaamalla Revenue Weeklyn!

WebFX on kumppaniyritysten luottamus.

Kuule HydroWorxilta, joka näki a 236 % orgaanisten istuntojen kasvu WebFX-palveluilla.

Katso videokertomus

1. Luo kaunis sivusto antaaksesi positiivisen ensivaikutelman

Tiesitkö, että 94 % ensivaikutelmista tulee web-suunnittelusta? Jos haluat tehdä verkkomarkkinointia pienyrityksille oikein, sinun on aloitettava rakentamalla kaunis verkkosivusto vaikuttaaksesi yleisöösi positiivisesti. Puhumattakaan, 75 % verkkosivustosi uskottavuudesta tulee sivustosi suunnittelusta.

Verkkosivustosi on digitaalisen markkinointistrategiasi sydän, joten varmista, että käytät aikaa ja vaivaa tehdäksesi siitä toimivan ja esteettisesti miellyttävän. Joten miten voit rakentaa kauniin sivuston, jota yleisösi rakastaa?

 1. Integroi brändisi ainutlaatuinen tyyli: Älä tyyty keksejä leikkaavaan valmiiksi suunnitteluun, joka näyttää satojen muiden yritysten suunnitelmilta. Rakenna mukautettu verkkosuunnittelu, joka yhdistää brändisi ainutlaatuiset värit ja tyylit auttaaksesi sinua erottumaan joukosta.
 2. Varmista, että se on mobiiliystävällinen: Yleisösi käyttää sivustoasi useilla laitteilla, joten sinun on varmistettava, että sinulla on mobiiliystävällinen sivusto pitääksesi heidät kiinnostuneena. Responsiivisen suunnittelun integrointi varmistaa, että sivustosi mukautuu kaikkiin laitteisiin.
 3. Käytä visuaalisuutta: Visuaaliset ominaisuudet ovat tärkeä osa liidien saamista sitoutumaan sivustoosi. Integroi kuvia ja videoita koko sivustollesi pitääksesi yleisösi kiinnostuneena ja sitoutuneena sivustoosi.
 4. Luo helppokäyttöinen navigointi: Navigointisi auttaa yleisöäsi liikkumaan sivustossasi ja löytämään haluamansa tuotteet. Käytä laajoja otsikoita ja alaluokkia, joiden avulla voit järjestää sivusi sivustollasi ja tehdä yleisösi helpoksi löytää tarvitsemansa.

Kaikki nämä osat ovat tärkeitä, jotta sivustosi sijoittuisi hakutuloksissa. Googlen algoritmi toimii mobiili-ensimmäisen indeksin perusteella, mikä tarkoittaa, että mobiilisivustosi laatu on kriittinen tekijä sivustosi sijoituksessa. Integroimalla responsiivisen suunnittelun luot mobiiliystävällisen verkkosivuston, joka sijoittuu paremmin hakutuloksissa. Lisäksi esteettisesti miellyttävä muotoilu yhdistettynä helppokäyttöiseen navigointiin ja kauniiseen grafiikkaan auttavat sinua luomaan sivuston, jolla käyttäjät haluavat viettää aikaa ja olla tekemisissä.

Seurauksena on, että viipymäajan pidentyminen lähettää Googlelle positiivisen signaalin sivustosi merkityksestä, mikä johtaa parempaan sijoitukseen hakutuloksissa.

2. Investoida hakukoneoptimointiin (SEO) kasvattaaksesi verkkoliiketoimintasi liikennettä

Pienyritysten Internet-markkinointiin kuuluu myös läsnäolosi lisääminen hakukoneissa. Koska 93 % kaikista verkkokokemuksista alkaa hakukoneella, sinun on optimoitava sivustosi, jotta se näkyy hakutuloksissa ja houkuttelee sivustollesi osuvaa liikennettä. Hakukoneoptimointi (SEO) auttaa yritystäsi sijoittumaan hakutuloksissa optimoimalla sivustosi, mikä johtaa siihen, että arvokkaampaa liikennettä löytää yrityksesi.

Näin pääset alkuun pienyritysten hakukoneoptimoinnissa:

Tee avainsanatutkimusta

Jotta sivustosi näkyisi osuvissa hakutuloksissa, sinun on optimoitava sivustosi soveltuvien avaintermien mukaan. Jotta voit löytää osuvia termejä, sinun on tehtävä avainsanatutkimus. Voit käyttää avainsanatutkimustyökalua, kuten KeywordsFX, löytääksesi verkkosivustollesi osuvia termejä.

Kun teet avainsanatutkimusta, keskity pitkähäntäisiin avainsanoihin, koska ne ovat tarkempia ja kohdistetaan käyttäjille, jotka tietävät tarkalleen mitä etsivät. Jos joku esimerkiksi tekee haun “muki”, haun tarkoitus ei ole selvä. Hakija voi etsiä muun muassa tavallista kahvimukia tai matkakahvimukia.

Kun joku tekee haun sanalla “eristetty kahvimuki”, sinulla on selkeämpi käsitys siitä, mitä hän haluaa löytää. Joten houkuttelet enemmän kiinnostuneita ja päteviä liidejä sivullesi keskittymällä pitkän pyrstön avainsanoihin.

Tarkista sivuston nopeus ja varmista, että sivustosi latautuu nopeasti

Jos haluat sijoittua hakutuloksissa, sivustosi on latauduttava nopeasti. Yleisösi ei halua odottaa sivustosi latautumista – 53 % käyttäjistä hylkää sivun, jos sen latautuminen kestää yli kolme sekuntia.

Voit tarkistaa verkkosivustosi latausajan käyttämällä työkalua, kuten Google PageSpeed ​​Insights. Tämän työkalun avulla voit nähdä, kuinka nopeasti sivustosi tällä hetkellä latautuu, ja se tarjoaa parannusehdotuksia. Joitakin tapoja parantaa sivustosi latausaikaa ovat:

 1. Pakkaa kuvatiedostojen koot
 2. Käytä selaimen välimuistia
 3. Pienennä koodisi
 4. Käytä sisällönjakeluverkkoa (CDN)

Jos sinulla ei ole kokemusta sivustosi taustajärjestelmän muokkaamisesta, sinun kannattaa harkita sijoittamista digitaalisen markkinointiyrityksen sivun nopeuspalveluihin.

Rakenna käänteisiä linkkejä

Käänteiset linkit ovat kriittinen komponentti, joka auttaa parantamaan verkkosivustosi sijoitusta hakutuloksissa. Käänteiset linkit ovat linkkejä sivustollesi muilta viranomaissivustoilta. Nämä linkit ovat arvokkaita yrityksellesi, koska ne auttavat rakentamaan sivustosi luottamusta ja arvovaltaa.

Jos hyvämaineiset sivustot linkittävät takaisin sivullesi, se lähettää Googlelle positiivisen signaalin siitä, että sisältösi on osuvaa ja luotettavaa. Lisäksi se auttaa ohjaamaan uskottavampaa liikennettä sivustollesi. Joten, miten ansaitset käänteisiä linkkejä?

🔥 Empfohlen:  Palkitun pelin arvostelu: Kuinka se toimii ja onko se laillista?

Paras tapa ansaita käänteisiä linkkejä on luoda arvokasta sisältöä. Sukellaan tähän hieman myöhemmin, mutta yleensä sisällön, kuten blogitekstien, luominen on erittäin hyödyllistä ansaitaksesi linkkejä yrityksellesi. Jos luot arvokasta sisältöä alaan liittyvälle sisällölle, alan viranomaiset linkittävät siihen todennäköisemmin.

Kun luot arvokasta sisältöä, ota yhteyttä alan viranomaisiin ja pyydä heitä tutustumaan siihen. Jos he pitävät näkemästään, he voivat linkittää siihen tulevassa sisällössä. Voit myös ottaa yhteyttä yrityksiin, joiden sivustolla on rikkinäisiä linkkejä, ja tarjota rikkinäisen linkin korvaamista vastaavalla sivustollasi olevalla artikkelilla.

Se auttaa ratkaisemaan ongelman, jossa heillä on rikkinäinen linkki, ja auttaa sinua ansaitsemaan linkin yrityksellesi.

3. Käytä paikallista SEO-markkinointia kaupunkisi ihmisille

Kun teet Internet-markkinointia pienyrityksille, et halua unohtaa paikallisia asiakkaita. Jotta voit tavoittaa enemmän ihmisiä paikallisellasi, sinun on investoitava paikalliseen hakukoneoptimointiin. Tämä strategia kattaa kaikki parhaat hakukoneoptimointikäytännöt, mutta lisää muutamia parhaita käytäntöjä, jotka palvelevat erityisesti paikallisia liidejä.

Tässä on muutamia paikallisia SEO-taktiikoita, joita haluat käyttää:

 1. Optimoi Google-yritysprofiilisi tiedot: Google-yritysprofiilisi tiedot näkyvät paikallisissa hakutuloksissa, kun joku hakee yritystä alueeltasi. Sinun kannattaa lunastaa yritystietosi ja täyttää kaikki tiedot, kuten aukioloajat, sijainti ja yrityksesi kuvaus.
 2. Optimoi paikallisille avainsanoille: Paikalliset avainsanat sisältävät yleensä sijainnin, kuten “pizzaravintola Los Angelesissa”. Näiden avainsanojen optimointi auttaa sinua sijoittumaan paikallisten yritysten hakutuloksissa.
 3. Varmista, että kaikki paikalliset tietosi ovat johdonmukaisia: Olitpa Yelpissä, YellowPagesissa tai Googlessa, haluat varmistaa, että nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi ovat johdonmukaisia ​​jokaisella sivulla. Voit käyttää LocalFX:n kaltaista työkalua kaikkien paikallisten tietojesi hallintaan.

4. Käytä sisältömarkkinointia arvokkaan tiedon jakamiseen yleisösi kanssa

Yksi parhaista verkkomarkkinointistrategioista pienyrityksille on sisältömarkkinointi. Sisältömarkkinointi tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa yleisösi kanssa hyödyllistä tietoa, jota he haluavat, ja samalla voit vakiinnuttaa itsesi alasi auktoriteetiksi jakamalla asiantuntemustasi. Sisältöä on saatavilla useissa muodoissa videoista infografiikkaan e-kirjoihin.

Yksi vaikuttavimmista sisältömarkkinoinnin taktiikoista on bloggaaminen. Jotta voit aloittaa bloggaamisen, sinun on ensin luotava luettelo aiheista. Ajattele yleisiä kysymyksiä, joita saat alastasi tai yrityksestäsi, ja käytä niitä inspiraationa sisältöaiheisiin, joita voit käsitellä.

Lisäksi voit nähdä, mistä kilpailijasi blogi kertoo, tai käyttää Google Trendsin kaltaista työkalua nähdäksesi, mikä on trendissä. Kun olet tunnistanut blogisi aiheet, voit ajoittaa, milloin kirjoitat ne. Sisältökalenterin käyttö on erinomainen tapa suunnitella sisällön luomista.

Se myös varmistaa, että julkaiset sisältöä koko kuukauden ajan, joten luot johdonmukaisia ​​mahdollisuuksia ohjata liikennettä sivustollesi. Kun kirjoitat jokaista sisältöä, varmista, että teet avainsanatutkimusta löytääksesi asiaankuuluvat termit. Avainsanasi määräävät, kuinka kirjoitat blogiaiheesta.

Kun luot blogitekstejäsi, varmista, että integroit osuvia avainsanoja sisältöösi. Älä sisällytä niitä liian usein, koska se johtaa avainsanojen täyttämiseen ja vahingoittaa sivustosi sijoitusta hakutuloksissa. Luomalla blogipostauksia yrityksellesi autat pienyritystäsi vakiinnuttamaan asemasi alallasi auktoriteettina ja ohjaamaan arvokkaampaa liikennettä sivustollesi.

5. Rakenna läsnäoloa sosiaalisen median alustoilla saadaksesi yhteyttä kiinnostuneisiin liideihin

Jos teet pienyritysten verkkomarkkinointia, strategiasi ei ole täydellinen ilman sosiaalista mediaa. Ostoksia tehdessään 74 % ihmisistä käyttää sosiaalista mediaa auttaakseen heitä päättämään, kannattaako heidän ostaa. Nämä alustat ovat arvokkaita, jotta voit toimittaa suoraan yleisöllesi tietoa, joka voi saada heidät muuttamaan.

Aloita sosiaalisen median käyttäminen pienyrityksessäsi valitsemalla alustat. Voit valita suosituista alustoista, kuten:

 1. Facebook
 2. Instagram
 3. Viserrys
 4. Pinterest
 5. LinkedIn

Sinun kannattaa valita alustat, joilla yleisösi viettää suurimman osan ajastaan. Voit tarkastella kunkin alustan demografisia tietoja auttaaksesi sinua päättämään, mikä niistä toimii parhaiten. Kun olet selvittänyt alustasi, aloita julkaiseminen!

Voit lähettää monenlaista sisältöä yleisösi houkuttelemiseksi. Tässä erittely:

 1. Facebook: Valokuvia, tekstiviestejä, linkkejä sisältöön, videoita, GIF-tiedostoja
 2. Instagram: Valokuvia ja videoita
 3. Viserrys: Valokuvia, videoita, linkkejä sisältöön, tekstiviestejä, GIF-tiedostoja
 4. Pinterest: Valokuvia, videoita, GIF-tiedostoja
 5. LinkedIn: Tekstiviestit, valokuvat, videot, linkit sisältöön, kyselyt

Saadaksesi kaiken irti sosiaalisesta mediasta julkaisemalla sisältöä usein. Tarkka tiheys riippuu alustastasi ja yleisöstäsi, joten saattaa kestää jonkin verran kokeilua selvittääksesi, mikä toimii parhaiten yrityksellesi. Sosiaalinen media on loistava paikka kasvattaa bränditietoisuutta ja tavoittaa uusia ihmisiä, jotka eivät ole vielä löytäneet yritystäsi.

Rakentamalla läsnäoloa sosiaalisessa mediassa autat pienyritystäsi saamaan yhteyden tuotteistasi tai palveluistasi eniten kiinnostuneiden ihmisten kanssa ja toimittamaan arvokasta tietoa, joka saa heidät olemaan yhteydessä yritykseesi.

6. Luo sosiaalisen median mainoksia tavoittaaksesi kiinnostuneita liidejä, jotka eivät ole vielä löytäneet sinua

Yksi tehokkaimmista pienyritysten verkkomarkkinointistrategioista on mainonta sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median mainokset näkyvät kohdistettujen käyttäjien uutissyötteissä. Nämä viestit näyttävät orgaanisilta viesteiltä, ​​jotka käyttäjä näkee syötteessään.

Sosiaalisen median mainokset tarjoavat edistyneen kohdistuksen, jonka avulla voit tavoittaa ihmisiä, jotka eivät ole vielä löytäneet yritystäsi. Aloita menestyneiden sosiaalisen median mainoskampanjoiden toteuttaminen noudattamalla näitä parhaita käytäntöjä:

 1. Segmentoi yleisösi: Luomalla yleisösegmenttejä voit luoda räätälöityjä mainoskampanjoita. Voit toimittaa mainossisältöä, joka on osuvinta yleisösi eri jäsenille, mikä tekee mainoskokemuksesta halutumman.
 2. Käytä erilaisia ​​mainosmuotoja: Jokainen sosiaalisen median alusta tarjoaa erilaisia ​​mainosmuotoja. Valokuvamainoksista karusellimainoksiin kannattaa kokeilla muotoasi nähdäksesi, mikä saa yrityksellesi eniten sitoutumista.
 3. Käytä korkealaatuisia visuaalisia kuvia: Valokuvasi ja videosi eivät saa olla rakeisia tai venyneitä. Ihmiset eivät klikkaa mainosta, jossa on huonolaatuinen kuva, koska se ei näytä luotettavalta. Korkealaatuisen multimedian käyttäminen auttaa sinua ansaitsemaan enemmän napsautuksia mainoksillesi.
 4. Varo mainoksen väsymys: Kun jatkat mainosten näyttämistä, ihmiset lakkaavat lopulta olemasta kiinnostuneita mainoksesi sisällöstä. He kyllästyvät näkemään samoja mainoksia, joten saatat joutua muuttamaan mainoksesi sisältöä tai visuaalista sisältöä saadaksesi heidät aktivoitumaan uudelleen. Voit seurata mainoksen tehokkuutta havaitaksesi mainoksen väsymisen.
🔥 Empfohlen:  Täydellinen luettelo viidestä parhaasta Magento 2 -tietoturvalaajennuksesta (ilmainen ja premium)

7. Osallistu foorumeille brändin tunnettuuden ja auktoriteetin rakentamiseksi

Sosiaalisen median alustojen lisäksi toinen arvokas resurssi pienyrityksesi verkkomarkkinointiin ovat foorumit. Foorumeilla ihmiset kokoontuvat esittämään kysymyksiä, jakamaan tietoja ja keskustelemaan. Jotkut suosituimmista foorumeista ovat Reddit ja Quora.

Voit käyttää näitä foorumeita vastataksesi alaan liittyviin ihmisten kysymyksiin. Se on erinomainen tapa vakiinnuttaa itsesi alan auktoriteetiksi ja samalla paljastaa ihmiset brändillesi. Sinun kannattaa kuitenkin välttää näiden foorumien käyttämistä yrityksesi mainostamiseen.

Nämä foorumit ovat paikka tiedon hankkimiseen, ei siihen, että yritys mainostaa tuotteitaan tai palveluitaan. Sinun on oltava tahdikas lähestymistavan suhteen ja varmistettava, että et mainosta itseäsi näillä foorumeilla. Pelkästään jonkun kysymyksiin vastaaminen voi auttaa ihmisiä pitämään sinut luotettavana asiantuntijana ja saada heidät tutustumaan yritykseesi.

8. Tutustu kolmannen osapuolen myyntisivustoihin saadaksesi lisää myyntiä pienyrityksellesi

Seuraavaksi pienyrityksen verkkomarkkinointistrategioiden luettelossamme on tarkastella kolmansien osapuolien sivustoja tuotteiden tai palveluiden myymiseksi. Kolmannen osapuolen sivustot ovat erinomainen tapa tavoittaa ihmisiä, jotka eivät ole vielä löytäneet yritystäsi, ja saada heidät tutustumaan yritykseesi.

Kolmannen osapuolen sivustot jälleenmyyjille

Jos haluat löytää uusia myyntipaikkoja tuotteillesi, olet onnekas! On olemassa monia mahtavia kolmannen osapuolen sivustoja, joiden avulla voit myydä tuotteitasi.

 1. Amazon Marketplace
 2. eBay
 3. Walmart Marketplace
 4. Target Plus

Lisälukemat

Parhaat online-myyntipaikat vuonna 2023

Opas tuotteiden myymiseen Amazonissa

Amazon vs. eBay: kumpi on paras?

Mikä on Walmart Marketplace?

Pitäisikö minun myydä Walmartissa vai Targetissa?

Kolmannen osapuolen sivustot palveluntarjoajille

Jos tarjoat asiakkaillesi palveluita, kuten putki- tai sähkötöitä, voit käyttää lukuisia kolmannen osapuolen sivustoja yrittääksesi kerätä uusia liidejä. Palvelustasi riippuen et välttämättä ole oikeutettu rakentamaan profiilia näille sivustoille, joten sinun on tutkittava asiaa! Palveluyritysten suosittuja kolmannen osapuolen sivustoja ovat:

 1. Angien lista
 2. Houzz
 3. Tehtävä Kani

Lisälukemat

Onko Angien lista sen arvoinen kotipalveluyrityksille?

Onko TaskRabbit sen arvoinen kotipalveluntarjoajille?

Onko Houzz sen arvoinen yritykselleni?

9. Suorita pay-per-click (PPC) -mainoksia houkutellaksesi liidejä, jotka konvertoivat

Kun harjoitat pienyritysten verkkomarkkinointia, haluat sijoittaa strategioihin, jotka auttavat sinua saamaan konversioita tuottavia liidejä. Pay-per-click (PPC) -mainonta on yksi parhaista strategioista saada päteviä liidejä, jotka haluavat ostaa tuotteitasi. Nämä maksetut mainokset näkyvät hakutulosten yläosassa orgaanisten listausten yläpuolella.

Näet nämä tiedot merkittynä sanalla “mainos” ilmaisemaan maksullista sisältöä. Pienyritysten PPC-mainokset auttavat sinua nostamaan yrityksesi hakutulosten kärkeen, jotta useammat ihmiset napsauttavat yritystietojasi. Sen avulla voit myös lisätä pienyrityksesi brändin näkyvyyttä, koska vaikka ihmiset eivät klikkaa, he silti näkevät brändisi hakutuloksissa.

Tässä on mitä sinun tulee tehdä, jos haluat lisätä PPC:n pienyritysten Internet-markkinointistrategiaasi:

 1. Etsi osuvia pitkähäntäisiä avainsanoja: Kuten SEO, pitkät avainsanat ovat keskeisiä PPC:lle. Ne eivät ainoastaan ​​houkuttele laadukkaampaa liikennettä, koska ne ovat tarkkoja, vaan ne myös pitävät napsautuskohtaisen hinnan alhaisena kilpailun vähenemisen vuoksi.
 2. Luo houkutteleva mainosteksti: Mainostekstisi saa yleisösi napsauttamaan mainostasi ja sitoutumaan siihen. Haluat varmistaa, että tarjoat arvokasta ja asiaankuuluvaa tietoa, joka vakuuttaa yleisösi tuottamaan konversion.
 3. Muokatut aloitussivut: Älä vain ohjaa yleisöäsi sivustosi sivulle. Jos haluat saada kaiken irti PPC-mainoksistasi, luo mukautettuja aloitussivuja, jotka keskittyvät yksinomaan mainoksen sisältöön tarjotakseen räätälöidymmän käyttökokemuksen.
 4. Analysoi mainoksen menestystä: Kun käynnistät PPC-kampanjan, on tärkeää, että seuraat mainoksesi tehokkuutta nähdäksesi, edistävätkö mainoksesi menestystä. Jos et näe haluamiasi tuloksia, yritä parantaa mainoksen tehokkuutta muokkaamalla mainostekstiäsi tai aloitussivuasi.
 5. Säädä budjettia tarpeen mukaan: Kun olet analysoinut mainoskampanjasi, saatat huomata, että jotkut avainsanat toimivat paremmin kuin toiset. Harkitse budjettisi muokkaamista kuluttaaksesi enemmän mainoksiin, jotka tuottavat tuloksia, ja perumaan mainoksia, jotka eivät ole yhtä tehokkaita.

10. Luo positiivisia asiakaskokemuksia hallinnoimalla online-arvostelusi

Ihmiset luottavat arvosteluihin ja muiden kokemuksiin auttaakseen heitä päättämään, pitäisikö heidän ostaa tuote vai käyttää palvelua. Itse asiassa 92 % käyttäjistä luottaa suosituksiin brändiin nähden. Asiakkaasi voivat arvostella sinua useilla alustoilla Googlesta Facebookiin.

🔥 Empfohlen:  Mobiili SEO: täydellinen opas [Ebook]

Haluat varmistaa, että käytät aikaa sen lukemiseen ja vastaamiseen, jos joku jättää arvostelun. Tietenkin saat profiiliisi positiivisia ja negatiivisia arvosteluja, ja sinun tulee vastata niihin riippumatta siitä, mihin kategoriaan ne kuuluvat. Kun joku jättää sinulle positiivisen arvion, kiitä häntä ystävällisistä sanoistaan ​​ja kannusta häntä tekemään ostoksia kanssasi uudelleen.

Jotain niin yksinkertaista kuin sanominen: “Olemme iloisia, että pidit [product name]! Kiitos ostoksestasi!” voi rakentaa paljon positiivista suhdetta yleisöösi. Jos olet saanut negatiivisia arvosteluja, sinun kannattaa vastata rauhallisesti ja kertoa arvostelijalle, että olet pahoillasi hänen huonoista kokemuksistaan.

Vastaa rauhallisesti, pyydä anteeksi ja tarjoa ratkaisu. Kun tarjoat ratkaisun, noudata sitä. Hyvä asiakaspalvelu auttaa saamaan asiakkaat palaamaan ja lisäämään uusien ostajien luottamusta.

Jos tunnet olosi hämmentyneeksi yrittäessäsi hallita arvosteluja ja vastata niihin, voit aina investoida arvostelujen hallintapalveluihin, jotta voit ottaa osan työstäsi pois.

11. Käytä sähköpostimarkkinointia kasvattaaksesi muuntamiseen tähtääviä asiakkaita

Jos haluat tietää, kuinka markkinoida yritystäsi verkossa, aloita luomalla sähköpostimarkkinointikampanja. Sähköpostimarkkinointi pienyrityksille on erinomainen taktiikka, jolla voit toimittaa tietoja suoraan yrityksestäsi kiinnostuneille. Sähköpostimarkkinoinnin aloittamiseksi tarvitset tilaajaluettelon.

Voit hankkia tilaajia lisäämällä sivustollesi sähköpostin kirjautumispalkin tai sähköpostin ponnahdusikkunan. Tässä on esimerkki sähköpostin kirjautumispalkista: Tämä esimerkki korostaa sähköpostin ponnahdusikkunaa Cratejoyn verkkosivustolta: Kun sinulla on tilaajaluettelo, sinun kannattaa noudattaa näitä sähköpostimarkkinoinnin parhaita käytäntöjä auttaaksesi sinua menestymään. kampanjasi kanssa:

 1. Segmentoi yleisösi: Kaikki eivät ole kiinnostuneita yrityksestäsi samoista syistä. Segmentoimalla yleisösi toimitat sähköpostisisältöä, joka vastaa heidän kiinnostuksen kohteitaan. Saat tilaajasi todennäköisemmin sitoutumaan, kun he saavat asiaankuuluvaa sisältöä.
 2. Mukauta sähköpostisi: Henkilökohtaisten sähköpostien lähettäminen saa yleisösi todennäköisemmin sitoutumaan sisältöösi. Kuraatpa tuotteita tai käytät tilaajan nimeä sähköpostissasi, voit tarjota henkilökohtaisemman käyttökokemuksen, joka johtaa enemmän myyntiin.
 3. Optimoi aiherivit: Sinun on kirjoitettava hyvät aiherivit, jotta yleisösi klikkaa sähköpostejasi. Testaa eri aiherivejä löytääksesi parhaan ja houkuttele käyttäjiä napsauttamaan sähköpostejasi käyttämällä aiheriviä.

12. Käytä markkinoinnin automaatiota tehdäksesi kampanjoistasi helppoa

Kun teet pienyritysten verkkomarkkinointia, voit helposti hukkua yrittäessäsi hallita kaikkia kampanjoitasi. Jotta kampanjoitasi olisi helpompi hallita, sinun kannattaa harkita markkinoinnin automaatiotyökalujen käyttöä, jotka helpottavat elämääsi. Joitakin hienoja markkinoinnin automaatiotyökaluja ovat:

 1. MarketingCloudFX: Hallitse liidejä ja seuraa markkinointikampanjoitasi
 2. MyEmailFX: Auttaa sinua luomaan, hallitsemaan ja valvomaan sähköpostikampanjoitasi
 3. Puskuri: Sosiaalisen median automaatio sosiaalisen median julkaisujen ajoittamiseen etukäteen
 4. Hootsuite: Toinen sosiaalisen median automaatiotyökalu, jonka avulla voit julkaista ja seurata sosiaalisia viestejä
 5. Pähkinänkuoressa: Auttaa sinua ylläpitämään asiakastietoja ja lisäämään myyntiä

Tällaisten työkalujen käyttö auttaa automatisoimaan työläitä tai aikaa vieviä tehtäviä. Se antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä kampanjoidesi kriittisempiin puoliin.

Hyvillä toimistoilla on yli 50 suosittelua.

Suurilla virastoilla on yli 100 suosittelua.

WebFX:llä on yli 1000+ hehkuvia asiakaskertomuksia.

Katso, mikä saa meidät erottumaan joukosta

Hanki apua pienyritysten verkkomarkkinoinnissa

Pienyritysten verkkomarkkinointi on erinomainen tapa mainostaa yritystäsi verkossa ja tavoittaa yrityksellesi pätevämpiä liidejä.

Jos tunnet olosi ylivoimaiseksi yrittäessäsi markkinoida pienyritystäsi, WebFX voi auttaa. Olemme täyden palvelun digitaalisen markkinoinnin yritys, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset yrityksesi kasvattamiseen verkossa. Viimeisten viiden vuoden aikana olemme saaneet yli 3 miljardia dollaria myyntiä ja yli 7,8 miljoonaa liidettä asiakkaillemme.

Voit luottaa siihen, että tuomme tuloksia myös yrityksellesi. Oletko valmis aloittamaan digitaalisen markkinointistrategiasi rakentamisen? Ota yhteyttä verkossa tai soita meille tänään klo 800-280-1062 juttelemaan strategin kanssa digitaalisen markkinoinnin palveluistamme!