Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pienyritystilastot vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pienyritystilastot vuodelle 2023

Pienen yrityksen avaaminen, olipa se sitten online- tai offline-yritys, antaa sinun olla pomo. Voit ottaa muutaman vapaapäivän töistä lomaa varten murehtimatta esimiesten mielipiteitä ja laittaa kaikki ansaitsemasi rahat pankkiin sen sijaan, että antaisit ne jollekin toiselle. Aloittavien yrittäjien tulisi tarkastella markkinoita ja muita tekijöitä ennen yrityksen perustamista varmistaakseen, että heillä on ihmisten tarvitsema idea ja että markkinat voivat tukea kyseistä yritystä. Pienyrittäjänä, joka haluaa avata ja pyörittää pienyritystä, on mielenkiintoisia joitakin seuraavista pienyritystilastoista vuodelle 2020.

Parhaat pienyritystilastot

  • Yhdysvalloissa noin puolet kaikista yrityksistä kestää vähintään viisi vuotta
  • Yli 80 % uusista yrityksistä epäonnistuu, koska omistajilla on vaikeuksia saada tarvitsemansa rahoitus
  • Yhdysvalloissa yli 32 miljoonalla pienyrityksellä on yli 57 miljoonaa työntekijää
  • Puolet maan pienyrityksistä toimii omistajien kodeissa
  • Noin 540 000 uutta pienyritystä aloittaa joka kuukausi
  • Kaikista Yhdysvaltojen pienyrityksistä vähemmistöt omistavat 47 prosenttia näistä yrityksistä
  • 64 % ihmisistä, jotka perustivat pienyrityksen, teki sen 10 000 dollarin pääomalla tai vähemmän
  • 60 % kaikista uusista ravintoloista kaatuu kolmen ensimmäisen toimintavuoden aikana
  • Pienen yrityksen omistaja Yhdysvalloissa ansaitsee keskimäärin 71 900 dollaria vuodessa
  • Teknologia ja ylläpito ovat kaksi nopeimmin kasvavia pienyrityksiä

Naispuoliset yrittäjät

Naiset edustavat joka vuosi kasvavaa määrää yritysten omistajia. Viimeaikaisten raporttien mukaan naiset omistivat yli 12 miljoonaa yritystä pelkästään Yhdysvalloissa. Noin 47 prosenttia näistä yrityksistä on vähemmistöjen omistuksessa.

Mary Kay Ash on yksi suurimmista menestystarinoista. Hän työskenteli Stanley Home Productsilla useita vuosia ennen kuin perusti meikkiyrityksen 5 000 dollarin sijoituksella pojaltaan.

Mary Kay Cosmetics, Inc:n liikevaihto on nyt yli 3 miljardia dollaria vuodessa. Vuosina 2017–2018 naiset avasivat keskimäärin 1 821 uutta yritystä päivittäin. Tämä määrä putosi alle 1 000:een päivässä taantuman jälkeen.

Kasvavat sektorit

Lääke- ja virkistysmarihuanan laillistaneiden osavaltioiden määrä viime vuosina on johtanut marihuanan käyttöön erikoistuneiden pienyritysten äkilliseen kasvuun, mukaan lukien lääkärit ja tarvikeliikkeet. Muita kasvavia sektoreita teknologian ja kunnossapidon ulkopuolella ovat sähköinen kaupankäynti ja terveydenhuolto.

Lyhyt odotusaika

Pienillä yrityksillä Yhdysvalloissa kestää keskimäärin kuusi päivää siirtyä ideasta yritykseksi. Tähän sisältyy aika, joka kuluu idean luomiseen ja sen päättämiseen, kuinka haluat rekisteröidä sen hallituksessa. Kiinassa prosessi voi kestää lähes 40 päivää.

Yksisarvisten startup-yritykset

Yksisarvisella startupilla tarkoitetaan yritystä, jonka arvo on vähintään miljardi dollaria ja jonka se omistaa yksityisesti. Yli puolet maan yksisarvisista startupeista on maahanmuuttajien perustamia.

Syitä yrityksen perustamiseen

Guidant Financial havaitsi, että tärkein syy pienyritysten perustamiseen oli se, että he halusivat olla omia pomojaan. Muita suosittuja syitä yrityksen perustamiseen ovat joustava aikataulu, lisätulojen saaminen ja enemmän aikaa läheistensä kanssa.

Työntekijäsuhteet

Pienyritysten omistajat muodostavat usein vahvoja suhteita työntekijöidensä kanssa. Tämä selittää sen, miksi eräs tutkimus osoitti, että useimmat työntekijät työskentelevät yrityksissä vähintään neljä vuotta. Pienempi määrä pysyy suuremmissa yrityksissä.

Eläkesuunnittelun puute

Kun työskentelet työnantajan palveluksessa, voit saada prosenttiosuuden palkastasi 401 (K) tai muun tyyppiseen eläkejärjestelmään. Nämä rahat tulevat saatavillesi, kun jäät eläkkeelle. Yli 40 % FreshBooksin kyselyyn vastanneista ilmoitti, etteivät he suunnittele eläkkeelle jäämistään. Pienyrityksen omistajana voit perustaa eläketilejä ja laittaa osan voitoistasi syrjään tulevaisuutta varten.

Sosiaalisen median markkinointi

Facebook ja Instagram ovat vain kaksi sosiaalisen median jättiläistä, joita yritysten omistajat käyttävät päivittäin. Näiden sivustojen avulla he voivat olla yhteydessä asiakkaisiinsa suoraan ja markkinoida heille tuotteita. Yli 60 % pienyritysten omistajista sijoittaa näihin sivustoihin.

🔥 Empfohlen:  Voiko tekoäly kirjoittaa vakuuttavamman tietojenkalastelusähköpostin kuin ihmiset?

Alle 500 työntekijää

Voit kääntyä pienyrityshallinnon puoleen saadaksesi apua rahoituksen, kuten lainojen ja apurahojen, turvaamisessa. SBA:n mukaan yritys Yhdysvalloissa on pieni yritys vain, jos se työllistää 500 tai vähemmän työntekijää. Tämä eroaa merkittävästi muiden maiden luvuista. Euroopan unioni pitää yritystä pienyrityksenä, jos se työllistää alle 50 työntekijää. Australiassa yritys on pieni yritys, jos sillä on 15 tai vähemmän työntekijää.

SBA-lainat

SBA auttaa ihmisiä saamaan yrityslainoja, joita he eivät muuten saa. Tämä valtion organisaatio suostuu maksamaan takaisin lainoja ja maksaa sen takaisin lainat, jotka omistajat lainaavat, jos he myöhemmin laiminlyövät. Pienyrityksen omistajalle myönnetty keskimääräinen laina on 107 000 dollaria.

Freelance-työntekijät

Freelance-työntekijät tarkoittavat henkilöitä, jotka työskentelevät urakoitsijoina. He eivät saa sairausvakuutusta tai muita etuja työnantajaltaan ja heillä on oikeus työskennellä useiden yritysten palveluksessa. Forbes ennustaa, että yli 50 prosenttia maassa työskentelevistä ihmisistä tulee lähivuosina olemaan freelancereita. Yrityksen omistajana, jolla on rajoitettu määrä varoja, voit käyttää freelancereita saadaksesi yrityksesi liikkeelle ja säästää rahaa.

PayPalin käyttöpääoma

PayPal käynnisti vuonna 2019 uuden lainaohjelman, jonka avulla pienyritysten omistajat voivat lainata rahaa tämän prosessorin kautta hyväksymien maksujen määrän perusteella. He voivat lainata 1 000–11 000 dollaria ja maksaa varat takaisin tietyn prosenttiosuuden kautta tekemästään myynnistä. PayPal tarjoaa enimmäislainan, joka on 35 % yrityksen viime kalenterivuoden myynnistä.

Pitkiä päiviä

Pienyrityksen omistajana voit odottaa työskenteleväsi pitkiä työpäiviä aloittaessasi. Useimmat raportit osoittavat, että nämä omistajat työskentelevät keskimäärin 60 tuntia viikossa. Yli 80 % ilmoittaa työskentelevänsä öisin ja lähes 90 % myöntää työskentelevänsä viikonloppuisin.

Mikroyritykset kasvavat

Mikroyritykset ovat nykyään maailman suosituimpia pienyrityksiä. Tämä tarkoittaa yritystä, jossa on enintään 10 työntekijää. Vaikka nämä yritykset työllistävät vain 10,5 kaikista yksityisen sektorin työntekijöistä, ne edustavat 75,3 prosenttia tämän alan työnantajista.

Pienet yritykset voivat epäonnistua

Vuoden 2020 tilastot osoittavat, että pienyritykset voivat epäonnistua. 30–50 prosenttia kaikista pienyrityksistä lopettaa toimintansa 2–5 ensimmäisen toimintavuoden aikana. Ensimmäisen 10 vuoden aikana yli 60 % yrityksistä kaatuu. Vaikka selviäisit 15 vuoteen, onnistumismahdollisuutesi putoaa 25 prosenttiin.

Ei palkattuja työntekijöitä

SBA:n mukaan puolet kaikista pienyrityksistä Yhdysvalloissa toimii kotona ja yli 60 prosentilla ei ole palkattuja työntekijöitä. Tämä sisältää freelancereita, jotka perustavat pieniä yrityksiä käsittelemään veroja, jotka liittyvät työskentelyyn eri yrityksille ja henkilöille, jotka myyvät tuotteita verkossa. Pienyritysten omistajien mielestä on usein hyödyllistä työskennellä kotoa säästääkseen rahaa, kunnes heillä on varaa toimistoon.

Matalat palkat

Vaikka saatat käynnistää ideasi tähtien silmissäsi ja unelmoineen miljonääriksi tulemisesta, kaikki pienyritysten omistajat eivät tienaa paljon rahaa. Fundera havaitsi, että yli 86 prosenttia omistajista vie kotiin 100 000 dollaria tai vähemmän joka vuosi. Raportissa todettiin myös, että noin 30 prosenttia omistajista ei ota palkkaa, koska he laittavat tulot takaisin yritykseensä. Kun aloitat, sinun on varmistettava, että sinulla on varoja yleiskustannusten ja mahdollisten kulujen kattamiseksi.

Yritysten franchising-sopimukset

Yksi tapa aloittaa pieni yritys pienellä pääomalla on franchising-sopimus. Ravintolat, hotellit, kuntosalit ja tuoteyritykset tarjoavat franchising-sopimuksia. Maksat yleensä yhden pienen maksun yrityksen perustamisesta ja yrityksen resurssien käyttämisestä. Jotkut perivät myös vuosimaksun. SBA:n mukaan franchising-sopimukset vaativat vain 1 000–3 000 dollaria etupääomaa, vaikka jotkut voivat vaatia jopa 10 000 dollaria.

Aloituspääoma

Tarvitsemasi alkupääoman määrä riippuu merkittävästi avaamastasi yrityksestä. Yritysten omistajille tehdyssä kyselyssä todettiin, että heidän keskimääräinen pääoman määrä, jolla he aloittivat, oli 80 000 dollaria, mutta toisessa tutkimuksessa tämä luku putosi 10 000 dollariin. Yritykset, jotka vaativat vähemmän yleiskustannuksia ja etukäteissijoituksia, voit aloittaa siitä, mitä sinulla on taskussasi ja pankkitililläsi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka maksaa asuntolaina pois nopeasti

Pankkilainat

SBA:n lisäksi sinulla on mahdollisuus mennä suoraan pankkiin ja hakea pienyrityslainoja. Suuret pankit, kuten Wells Fargo ja Bank of America, tarkastelevat luottohistoriaasi ja luottotietosi ennen kuin päättävät, oletko oikeutettu lainaan. Lähes 30 prosenttia pienyrityslainoista tulee nyt suurilta pankeilta.

Veteraanit yrittäjät

Armeijan eläkkeelle jääneet tai vapaaehtoisesti jättäneet edustavat nyt suurta määrää yritysten omistajia Yhdysvalloissa. Yli 9 % Yhdysvaltojen pienyrityksistä on veteraanien omistuksessa, mikä edustaa yli 2,5 miljoonaa yritystä. Suurin osa näistä yrityksistä on Floridassa, Kaliforniassa ja Texasissa.

Maahanmuuttajayritysten omistajat

Yksisarvisten startup-yritysten lisäksi maahanmuuttajat omistavat noin 25 prosenttia kaikista maan pienyrityksistä. Suurin osa näistä yrityksistä on itärannikolla New Jerseyssä ja New Yorkissa. Länsirannikolla on myös paljon maahanmuuttajien omistamia yrityksiä, erityisesti Kaliforniassa.

Verkkosivuston perusteet

Ajatus pienyrityksen omistamisesta nykyään ilman web-läsnäoloa on melkein naurettavaa. Jotain niinkin yksinkertaista kuin Facebook-sivu antaa asiakkaille mahdollisuuden löytää sinut ja tutustua tuotteisiisi ja palveluihisi. Voit isännöidä kilpailuja ja kampanjoita, jotka tarjoavat heille ilmaisia ​​tuotteita, ja olla yhteydessä heihin tavoilla, joita et voi tehdä toimistossa. Ainakin 70 % ihmisistä käyttää nykyään verkkoa tutkiakseen tuotteita ja palveluita ennen kuin ottavat yhteyttä omistajiin tai tekevät tilauksen.

Voi olla erittäin edullista rakentaa verkkosivusto avoimen lähdekoodin ohjelmistoilla ja halvalla web-hostingilla.

Markkinointitilastot

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että sosiaalisen median markkinointi on nykyään pienyritysten suosituin menetelmä ja että yli 60 % omistajista investoi tämäntyyppiseen markkinointiin. Seuraavaksi suosituin vaihtoehto on sähköpostimarkkinointi, jota 39 % omistajista käyttää. Melkein puolet pienyrityksistä käyttää 10 000 dollaria tai vähemmän digitaaliseen markkinointiin joka vuosi.

Jossain 39–43 % luottaa markkinointi- ja mainontatiimiin tai -osastoihin tavoittaakseen asiakkaita.

Politiikalla on väliä

Vaikka saatat muistaa vanhempasi sanoneen sinulle, että älä koskaan keskustele politiikasta päivällispöydässä, politiikalla on merkitystä liike-elämässä. Guidant Financial havaitsi, että 41 % pienyritysten omistajista on republikaaneja ja 29 % demokraateista. Pieni osa omistajista on sidoksissa muihin poliittisiin puolueisiin, mukaan lukien libertaarit ja vihreät.

Yliopistokokemusta ei vaadita

Bill Gates aloitti Microsoftin autotallinsa keskeyttämisen jälkeen. Hän on vain yksi yrittäjä, jolla ei ole korkeakoulututkintoa. Serious Startups havaitsi, että 95 prosentilla yritysten omistajista on kuitenkin vähintään kandidaatin tutkinto. Yksi mielenkiintoinen seikka SBA:sta toteaa, että pienyritysten omistajilla on yleensä vähemmän opintolainavelkaa kuin heidän ikäisensä.

Investoinnit

Vaikka voit saada apurahoja ja pienyrityslainoja, voit myös kääntyä perheen ja ystävien puoleen. Small Business Trends havaitsi, että 82 % uusien yritysten startup-varoista tuli omistajien ystäviltä ja perheeltä. Jos menet tätä tietä, sinun tulee tehdä sopimus, jonka sekä sinä että sijoittaja allekirjoitat. Siinä on kerrottava, mitä he saavat vastineeksi sijoituksesta tai kuinka maksat varat takaisin.

Hiljainen sukupolvi

Suorittaessaan pienyrityksiä koskevaa tutkimusta Guidant Financial havaitsi, että 44 prosenttia omistajista kuuluu hiljaiseen sukupolveen. Tämä tarkoittaa ihmisiä, jotka ovat syntyneet jo vuonna 1928 ja niinkin myöhään vuonna 1945. Boomer-sukupolvi edustaa vielä 41 prosenttia pienyritysten omistajista. Kun sukupolvi x omistaa 12 prosenttia näistä yrityksistä, milleniaalit noin 2 prosenttia.

Asunnon omistaminen voi auttaa

Funderan tekemässä tutkimuksessa onnistuneen pienyrityksen perustamisen todennäköisyys kasvaa 10 %, jos omistat kodin. Tämä johtuu osittain pankkilainoista, joita voit saada, kun käytät asuntoa vakuudeksi. Saatat tuntea olosi luottavaisemmaksi yrityksen perustamisessa, koska voit käyttää kotisi tilaa ja saada apua myös kanssasi asuvilta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat sähkekanavat UPSC:n valmisteluun ja muistiinpanoihin

Sairausvakuutuskulut

Yksi suurimmista ongelmista, jotka voivat vaikuttaa pienyritykseen, on sairausvakuutuksen kustannukset. Presidentti Barrack Obama otti käyttöön Affordable Care Actin (ACA) auttaakseen ihmisiä saamaan edullisen sairausvakuutuksen. Presidentti Donald Trumpin aikana tätä suunnitelmaa supistettiin. Jos sinulla on jo olemassa oleva lääketieteellinen ongelma, sinulla voi olla vaikeuksia saada tarvitsemaasi kattavuutta. Tämä voi estää sinua aloittamasta uutta yritystä tai omistautumasta siihen täysin.

Kyberuhat

Toinen ongelma, joka voi vaikuttaa sinuun, on kyberhyökkäyksen riski. Websafetyadvice.comin mukaan 43 prosenttia kyberhyökkäyksistä koski pienyritysten verkkosivustoja. Cyber ​​Security Ventures havaitsi myös, että 60 % verkossa toimivista pienyrityksistä sulkeutuu kokonaan kuuden kuukauden kuluessa joutuessaan jollekin näistä hyökkäyksistä.

Yleisiä epäonnistumisen syitä

Yleisin syy pienyrityksen epäonnistumiseen on se, että omistajalla ei ole tarpeeksi pääomaa. Et voi olla riippuvainen yksin säästöistäsi, varsinkaan yrityksesi kasvaessa. Yli 80 % kaikista pienyrityksistä lopettaa toimintansa taloudellisten ja pääomaongelmien vuoksi. Toinen 46 % epäonnistuu, koska omistajilla ei ole tarpeeksi kokemusta tai palkkaamiensa työntekijöiden epäpätevyyden vuoksi. Jotkut muut syyt näiden yritysten epäonnistumiseen ovat se, että ne kasvoivat tai skaalautuivat liian nopeasti, eivät tarjonneet hyvää asiakastukea tai eivät pystyneet kilpailemaan markkinoilla.

Omistajan onnellisuus

Noin 70 % pienyritysten omistajista valitsi luvun viiden ja kymmenen väliltä, ​​kun niitä pyydettiin luokittelemaan onnellisuutensa asteikolla yhdestä kymmeneen. Yli puolet kyselyyn osallistuneista arvioi onnellisuutensa arvolla yhdeksän kymmenestä.

Uusia työpaikkoja

Vuosina 2000–2017 pienyritykset lisäsivät markkinoille yli 8,4 miljoonaa työpaikkaa. Tämä sisälsi taantuman vuodet, jolloin suuret työnantajat irtisanoivat työntekijöitä. Yli 50 % pienissä yrityksissä työskentelevistä henkilöistä väittää olevansa onnellisia tai tyytyväisiä asemaansa. Lähes 90 % omistajista tarjoaa nyt myös sairausvakuutuksen työntekijöilleen.

Pienyrityksen pyörittäminen antaa sinulle mahdollisuuden omistautua sellaiselle, mikä tuo rahaa taskuusi ja antaa sinun tukea läheisiäsi. Vaikka jotkin tilastot voivat olla hieman pelottavia ja antaa tauon, toiset tilastot osoittavat onnistumismahdollisuutesi, kun sinulla on vahva liiketoimintasuunnitelma ja hyvät sijoitukset.

Vuoden 2020 pienyritystilastojen tarkasteleminen on hyvä tapa varmistaa, että olet valmis käynnistämään suunnitelman.

Meillä on sinulle vielä enemmän tilastoja!

Facebookin livetilastot

Affiliate Marketing Stats

LinkedIn-tilastot

Videon markkinointitilastot

Mobiilimarkkinoinnin tilastot

WordPressin tilastot

Uber-tilastot

Instagram-tilastot

YouTuben tilastot

Bloggaustilastot

Twitch-tilastot

Magento tilastot

Joomlan tilastot

Internet-tilastot

Verkkotunnuksen nimitilastot

Kiinan sosiaalisen median tilastot

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.