Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pinterestin käänteiset linkit SEO:lle (täydellinen linkkien rakentamisopas)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pinterestin käänteiset linkit SEO:lle (täydellinen linkkien rakentamisopas)

Tässä artikkelissa opit Pinterestin hakukoneoptimoinnin käänteislinkeistä.

Pinterest-linkkien rakentaminen voi olla loistava digitaalinen markkinointistrategia sisältösi näkyvyyden lisäämiseen, arvokkaiden käänteisten linkkien luomiseen verkkosivustollesi tai blogiisi ja sosiaalisten signaalien luomiseen SEO-sijoitustarkoituksiin.

Kuten tiedät, käänteiset linkit ovat yksi Googlen, Yahoon ja Bingin tärkeimmistä sijoituksista, ja tämä opas näyttää, kuinka Pinterestin avulla voit luoda laadukkaita linkkejä omalta tililtäsi ja alustan muiden käyttäjien kanssa, mikä voi lopulta johtaa parantaaksesi sijoituksia hakukoneissa ja yrityksesi näkyvyyttä.

Mitä ovat Pinterestin käänteiset linkit?

Pinterest-käänteiset linkit ovat linkkejä verkkosivustollesi Pinterestistä pinssien muodossa. Pinterest voi auttaa sivustoasi saamaan enemmän käänteisiä linkkejä sekä suoraan että epäsuorasti, mikä lisää verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneiden tulossivuilla (SERPs).

Huomautus: Kun olet lukenut alla olevan linkkien rakentamisoppaan, voit myös tarkistaa tämän toisen postauksen Pinterest-hakukoneoptimoinnin parantamisesta. Se sisältää kaikki tavat, joilla voit optimoida viestisi sijoittuaksesi korkeammalle itse alustalla ja hakukoneissa näkyvyyden lisäämiseksi.

Pinterestin linkkien rakentamisopas

1. Luo henkilökohtainen Pinterest-tili

Ensimmäinen askel Pinterest-linkkien rakentamisessa on henkilökohtaisen tilin luominen.

Mene osoitteeseen pinterest.com ja napsauta “Rekisteröidy”. Liittymisen jälkeen sinua pyydetään antamaan joitain perustietoja itsestäsi, kuten nimesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja syntymäpäiväsi. Sinua pyydetään myös valitsemaan joitakin kiinnostuksen kohteita. Nämä kiinnostuksen kohteet auttavat Pinterestiä suosittelemaan pinssejä, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Kun olet täyttänyt kaikki vaaditut tiedot, saat “Tervetuloa Pinterestiin viestin” ja sinulla on henkilökohtainen tili luomaan Pinterest-käänteisiä hakukoneoptimointia varten.

2. Luo Business Pinterest -tili

Jos aiot tosissasi käyttää Pinterestiä linkkien rakentamiseen, sinun kannattaa myös perustaa yritystili. Tämä antaa sinulle kaksi mahdollisuutta luoda käänteisiä linkkejä sisällöllesi.

Yrityksen Pinterest-tilin luomiseen on kaksi vaihtoehtoa:

Lisää yritysprofiili henkilökohtaiseen tiliisi

Yritysprofiilin lisääminen henkilökohtaiseen Pinterest-tiliisi on nopea ja helppo tapa aloittaa Pinterestin käyttö yrityksille. Henkilökohtainen profiilisi säilyy ennallaan, mutta voit lisätä tietoja yrityksestäsi, kuten sen verkkosivuston, sijainnin ja yhteystiedot. Voit myös lisätä yritystäsi edustavan profiilikuvan ja kansikuvan.

Jos haluat käyttää tätä menetelmää, avaa valikko oikeasta yläkulmasta alanuolta ja valitse “Lisää tili”.

Luo uusi yritystili

Jos et halua käyttää henkilökohtaista profiiliasi yritykseesi, voit luoda uuden yritystilin, joka on täysin erillinen henkilökohtaisesta Pinterest-tilistäsi. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat pitää henkilökohtaisen ja ammatillisen työsi erillään tai haluat antaa muille tiimin jäsenille pääsyn yritystilille seurataksesi liiketoimintatietojasi.

Voit käyttää tätä menetelmää Pinterestin yritystilin kirjautumissivulla luodaksesi uuden yritystilin.

3. Lisää käänteinen linkki Pinterest-profiileihisi

Kun olet määrittänyt molemmat Pinterest-tilit (henkilökohtaiset ja yritystilit), sinulla on kaksi paikkaa, joihin voit laittaa verkkosivustosi käänteisen linkin.

Henkilökohtaisella Pinterest-tilillä voit lisätä verkkosivustosi käänteisen linkin Tietoja-osioon. Yritystilillä voit lisätä verkkosivustosi käänteisen linkin Verkkosivusto-osioon. Vaikka nämä käänteiset linkit eivät ole dofollow-linkkejä, ne ovat silti hyviä käänteisprofiilisi monipuolistamiseen ja orgaanisen liikenteen hankkimiseen Pinterest-käyttäjiltä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää täydellinen perustaja startupille?

(Huomaa: Jos haluat tietää kaikki paikat, joissa voit laittaa linkkejä muihin alustoihin, kuten Facebook, Twitter, Reddit, Medium, YouTube jne., tutustu tähän muuhun sosiaalisen median linkkien rakentamisoppaaseen, kun olet lukenut tämän sivu.)

4. Luo pin-kuva

Pinterestin linkkien rakentamisen perusmuoto on pin-kuvien avulla. Jokainen URL-osoite, jota käytät käänteisenä Pinterestissä, tarvitsee vähintään yhden pin-kuvan luodaksesi linkin verkkosivulle. Joten sinun tulee aina aloittaa tästä, kun käytät tätä ilmaista markkinointialustaa.

On kuitenkin parasta luoda 5–10 alkuperäistä kuvaa, joita voit käyttää nastaina jokaiselle URL-osoitteelle, ja ladata ne yksitellen kuukauden tai kahden ajan. Mitä enemmän kuvapintoja luot, sitä enemmän käänteisiä linkkejä voit lisätä Pinterestissä samalle verkkosivulle ohjataksesi enemmän orgaanista liikennettä sisältöösi.

Varmista vain, että jokainen nastakuva on korkealaatuinen ja houkutteleva, sillä tämä auttaa houkuttelemaan enemmän ihmisiä verkkosivustollesi tältä sosiaaliselta alustalta. Sisällytä myös linkitetyn sivun tärkeimmät kohdeavainsanat pin-kuvan otsikon, kuvauksen ja ALT-tekstikentän sisään, jotta voit määrittää aiheen osuvuuden.

5. Luo infografiikkamerkki

Tavallisen pin-kuvan lisäksi sinun tulee luoda myös infografiikka jokaiselle URL-osoitteelle, jolle haluat luoda käänteisiä linkkejä. Pinterest rakastaa tuoreita kuvia ja käyttäjät nauttivat tämäntyyppisestä sisällöstä, koska se parantaa käyttäjäkokemusta selatessaan sosiaalisen median alustaa.

Lisäksi infografiat ovat visuaalisesti houkuttelevia ja voivat auttaa selittämään monimutkaisia ​​aiheita ytimekkäästi, mikä voi johtaa enemmän pinsseihin käyttäjän Pinterest-tauluille.

Hyvä strategia on luoda 1-3 infografiaa jokaiselle verkkosivulle, jolle luot käänteisiä Pinterestissä, ja optimoida pin-tiedot kohdeavainsanoillesi.

6. Luo videopinni

Jos haluat todella hyödyntää Pinterest-linkkien rakentamista, sinun kannattaa linkittää verkkosivustollesi monenlaista erilaista sisältöä, joka sisältää videonastat.

Videonastat ovat loistava tapa saada sisältösi näkemään useammat ihmiset Pinterestissä, koska ne saavat yleensä enemmän klikkauksia kuin kuvanastat ja niitä pidetään Pinterestin hakukoneoptimoinnin tulevaisuudena. Alusta tekee myös enemmän videosisällön mainostamiseksi ja kannustaa käyttäjiä lataamaan enemmän sitä.

Videonastat voivat olla 4 sekunnista 15 minuuttiin pitkiä, ja voit käyttää työkaluja, kuten Animoto tai Powtoon, luodaksesi videoita nopeasti ja helposti. Älä kuitenkaan kerro kaikkea linkitettyä artikkelia koskevassa videoesityksessä. Haluat, että käyttäjiä rohkaistaan ​​napsauttamaan käänteistä linkkiäsi vieraillakseen URL-osoitteessa saadakseen lisää orgaanista liikennettä.

Ja kuten muutkin nastat, haluat luoda useita videoita, jotta voit linkittää verkkosivustosi samaan URL-osoitteeseen useita kertoja ainutlaatuisella sisällöllä.

7. Kiinnitä sisältösi ryhmätauluille

Ryhmätaulut ovat toinen hyvä markkinointistrategia saada sisältösi näkemään useammat ihmiset ja luoda käänteisiä linkkejä aiheen mukaan. Voit käyttää suosittuja verkkotyökaluja, kuten TailWindia, tai Pinterestin yleistä hakuominaisuutta löytääksesi ryhmätauluja, joihin osallistua.

🔥 Empfohlen:  Aloitusopas lomasähköpostimarkkinoinnista – Ajattele loman jälkeistä aikaa!

Kun olet löytänyt joitakin omaan markkinarakoonsi liittyviä ryhmätauluja, sinun on lähetettävä jokaiseen tauluun liittymispyyntö, saatava hyväksyntä ja voitava sitten alkaa kiinnittää sisältöäsi. Varmista vain, että noudatat kunkin taulun sääntöjä, jotta tilisi ei poistu, kun käytät tätä Pinterest-strategiaa.

8. Ota yhteyttä Pinterest-käyttäjiin ja pyydä kiinnitetty käänteinen linkki

Voit myös saada käänteisiä linkkejä Pinterestistä ottamalla yhteyttä muihin käyttäjiin ja pyytämällä heitä jakamaan sisältöä kiinnitettynä käänteisenä linkkinä. Voit aloittaa yksityisen keskustelun lähettämällä heille suoran viestin tai jättämällä kommentin johonkin heidän pin-lisäkkeistään.

Kun olet muodostanut yhteyden muihin Pinterest-käyttäjiin, kerro heille, mistä verkkosivustollasi on kyse ja miksi uskot, että kiinnitetty käänteinen linkki olisi hyödyllinen heidän seuraajilleen.

9. Liity kiinnitysryhmiin saadaksesi kiinnityspisteitä

Ryhmien kiinnittäminen on toinen linkkien rakentamisstrategia, jonka avulla saat sisältösi näkemään enemmän ihmisiä ja linkitettyä Pinterestissä. Pohjimmiltaan näihin ryhmiin kuuluu muita samanhenkisiä sosiaalisen median markkinoinnin käyttäjiä, jotka jakavat sisältöä kiinnittämällä toistensa URL-osoitteita säännöllisesti.

Yleisin tapa löytää tämäntyyppiset ryhmät on Tailwind-sovellus. Tailwindillä on yhteisöjä nimeltä “heimot”, joiden avulla voit tehdä yhteistyötä muiden kanssa omalla markkinaraollasi.

Joillakin heimoilla on automaattinen hyväksyntä, kun taas toiset vaativat hyväksymispyynnön. Kun olet liittynyt ryhmään, voit alkaa kiinnittää muiden jäsenten nastat uudelleen ja jakaa omasi saadaksesi kiinnityksen uudelleen. Muista vain lukea kunkin ryhmän säännöt ennen kuin aloitat kiinnittämisen käyttämällä tätä linkinrakennusstrategiaa. Joillakin ryhmillä on tiukat säännöt siitä, kuinka monta itse mainostettua nastaa voit lisätä päivittäin.

10. Sijoita Pinterest-taulu Googlessa

Tämä viimeinen vinkki Pinterestin käänteisten linkkien käyttämiseen hakukoneoptimoinnissa voi auttaa sinua saamaan enemmän orgaanista liikennettä suoraan hakukoneista, kuten Googlesta.

Pinterestillä on korkea verkkotunnuksen auktoriteetti, ja se voi helposti sijoittua pitkän hännän avainsanojen perusteella, jotka voivat lähettää laadukkaita vierailijoita sisältöösi. Siksi Pinterest-taulun sijoittaminen SERP:issä voi olla hyödyksi.

Ajan myötä tämä Pinterest-linkinrakennusmenetelmä voi myös auttaa luomaan käänteisiä linkkejä orgaanisemmin, kun muut käyttäjät löytävät sisältösi Googlen hakukoneen Pinterest-taululle osoittavan linkin kautta.

Jotta voit käyttää tätä SEO-taktiikkaa, sinun on luotava uusi taulu seuraavilla vinkeillä:

  • Lisää avainsanarikas otsikko.
  • Laita avainsanat taulun kuvaukseen.
  • Kiinnitä vähintään 20 korkealaatuista nastaa taululle ja lisää niitä joka viikko. Mitä enemmän sen parempi.
  • Optimoi nastojesi ALT-teksti sisällyttääksesi kohdeavainsanasi.
  • Lisää sivun auktoriteettia luomalla linkki taululle verkkosivustoltasi ja muilta sosiaalisen median tileiltä.

Pinterest-taulujen luokittelu voi olla loistava liikenteen lähde, ja se on helppo lisätä digitaalisen markkinoinnin SEO-strategiaasi, kun olet ottanut prosessin käyttöön.

Jos tarvitset apua hyvien avainsanojen löytämisessä Pinterest-tauluillesi, tutustu tähän liittyvään Pinterestin avainsanatutkimustyökaluoppaaseen saadaksesi suosituksia tämän tyyppisistä SEO-analyysiohjelmistoista.

Ovatko Pinterest-linkit hyviä SEO:lle?

Pinterest-linkit ovat hyviä hakukoneoptimoijalle, koska ne tuovat verkkosivuston liikennettä hakukoneiden kautta pisteillä sijoittuville tauluille ja lisäävät arvoa sivustosi käänteislinkkiprofiiliin. Hyvät Pinterest-linkit lisäävät myös brändisi tunnettuutta, mikä voi johtaa orgaanisempiin käänteisiin.

🔥 Empfohlen:  Merkittävien linkkien saavuttaminen: Kuinka käyttää tutkimus- ja datalähtöistä journalismia

Ovatko Pinterest-käänteiset linkit toimivia?

Pinterest-käänteiset linkit eivät ole dofollowia, ja niissä on nofollow-tunniste. Tämä tarkoittaa, että Pinterest-linkit eivät aina läpäise PageRank-arvoa SEO-suorituskyvyn kannalta. Pinterest-käänteiset linkit ovat kuitenkin edelleen hyviä linkkejä niiden epäsuorien SEO-vaikutusten vuoksi.

Tämä ei tarkoita, että tämäntyyppiset käänteiset linkit eivät koskaan ohita linkkipääomaa. Google ilmoitti päivittävänsä nofollow-tunnisteen: “Kaikki linkkiattribuutit – sponsoroitu, ugc ja nofollow – käsitellään vihjeinä siitä, mitkä linkit kannattaa harkita tai jättää pois hausta. Käytämme näitä [nofollow tag] vihjeitä – muiden signaalien ohella – keinona ymmärtää paremmin, kuinka järjestelmiemme linkkejä voidaan analysoida ja käyttää oikein.”

Vaikuttaako Pinterest Googlen rankingeihin?

Pinterest ei vaikuta Googlen sijoitukseen suoraan jokaisen URL-osoitteen kohdalla, mutta se voi auttaa sinua luomaan laadukkaampia linkkejä verkkosivustollesi, mikä vaikuttaa yleiseen Google-näkyvyytesi. Pinterestin käyttäminen Googlen sijoituksiin vaikuttamiseen on pitkän aikavälin digitaalinen markkinointistrategia SEO-suorituskyvylle.

Kun sisältösi saa lisää nastaja Pinterestiin, linkitettyjen URL-osoitteiden näkyvyys lisääntyy, mikä voi johtaa useampaan orgaaniseen käänteiseen linkkiin muilta verkkosivustojen omistajilta. Lisäksi, kuten edellä mainittiin, Googlen algoritmi käyttää nyt nofollow-tunnistetta vihjeenä eikä ohjeena, joten Pinterest-linkkien PageRank-arvo SEO-tarkoituksiin voi muuttua muiden signaalien perusteella, jonka hakukoneindeksointirobotti havaitsee sisällöstä.

Pinterestin käänteiset hakukoneoptimoinnin yhteenvedot

Toivon, että pidit tästä oppaasta Pinterestin hakukoneoptimoinnin käänteislinkeissä.

Kuten huomasit, Pinterest-linkkien rakentaminen voi auttaa yritystäsi kahdella ensisijaisella tavalla: lisäämällä tietoisuutta sisällöstäsi ja lisäämällä laadukkaiden käänteisten linkkien määrää verkkosivustollesi.

Nämä tekijät voivat yhdessä lisätä orgaanista liikennettä ja sijoituksia Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, koska sisältösi tunkeutuu enemmän markkinoita ja pääsee oikean yleisön eteen, joka kiinnittää sen Pinterestiin ja linkittää siihen takaisin omilta verkkosivustoiltaan. ja blogeja.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents