Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pinterestin kasvustrategia verkkokauppaliiketoiminnalle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pinterestin kasvustrategia verkkokauppaliiketoiminnalle

Mietitkö, mikä on paras Pinterestin kasvustrategia verkkokaupan yrityksille?

Tässä hyviä uutisia! Pinterest on optimoinut alustansa vastaamaan kaikkien tarpeita, myös verkkokauppayritysten omistajien tarpeita. Suosituimpana visuaalisena hakukonealustana Pinterest päätti lisätä alustaansa upeita ominaisuuksia parantaakseen käyttökokemusta.

Joten, biz-omistajat, oletteko valmiita ottamaan selvää, kuinka verkkokauppayrityksesi voi kasvaa Pinterestissä? Katsotaanpa joitain Pinterestin tarkennuksia parantaaksesi verkkokaupan markkinoinnin kasvustrategiaasi.

Pinterest tarkennuksia sähköisen kaupankäynnin liiketoiminnan kasvustrategiaan

Tarkentaminen tarkoittaa helpompaa integrointia, tuotehakua, liiketoiminnan laajentamista ja ostokokemusta! Pinterest lisäsi useita uusia ominaisuuksia, jotka voivat saada kaikki käyttäjät löytämään parhaan kokemuksen alustalla.

Osta suoraan Pinterest-hausta

Hyviä uutisia kaikille shoppailijoille, jotka haluavat superhelppoa tapaa ostaa monenlaisia ​​tuotteita toimistoasetuksista trendikkäisiin asuihin, sillä Pinterest on nyt lisännyt hakuun Shop-välilehden.

Tämän ominaisuuden avulla verkkokauppayritykset voivat lisätä tuotteistaan ​​tärkeitä tietoja, kuten hintaa ja kokoa, sekä tuotemerkkisuodattimia houkutellakseen potentiaalisia ostajia.

Samaan aikaan ostajat voivat nauttia ostoskokemuksestaan ​​myös Pinterestin selattavien tyylioppaiden kautta. Tämä lisätoiminto auttaa ostajaa rajaamaan hakuaan tutkimalla erilaisia ​​tyylejä, joista valita, kunnes hän löytää oman makuunsa tai mieltymyksiinsä sopivan.

Easy Shop Pinsiltä

Ostajat voivat myös löytää ostettavia tuotteita suoraan Pin-sisällöstä. Napsauttamalla “Osta samankaltaisia ​​tuotteita” -painiketta visuaalisissa hakutuloksissa, löydät välittömästi saatavilla olevia vastaavia tuotteita, joista saatat pitää. Näin kätevää se on!

Shoppaile Pinterest Boardsilta

Kun käyttäjä avaa suosikkibrändinsä tietyn Pinterest-taulun, hän huomaa Shop-välilehden kuvien yläpuolella Pin-merkkien vieressä.

Napsauttamalla sitä he löytävät saatavilla olevia vastaavia tuotteita tai jotka ovat saaneet inspiraationsa laudalla olevista nastaista. Se tekee ostamisesta heille helppoa ja kätevää.

Kuinka käyttää Pinterestiä sähköisen kaupankäynnin kasvattamiseen

Kaikkien näiden lisäominaisuuksien ansiosta asiointi Pinterestin kanssa on nyt entistä jännittävämpää! Näin voit maksimoida alustan kasvattaaksesi liiketoimintaasi.

🔥 Empfohlen:  7 parasta BuzzSumo-vaihtoehtoa sisällöntutkimukselle

1. Merkitse Pinterest-profiilisi

Brändäys on tärkeä askel houkutellaksesi lisää potentiaalisia ostajia Pinterest-profiiliisi, eikä sen tarvitse olla monimutkaista. Joitakin kohtia hyvin merkityn profiilin tunnistamiseksi on tarkastella sen hyvää logoa, fonttia, väriä, sisältöä ja hashtageja.

Logosi tulee pystyä viestimään selkeästi brändisi arvot, missio, visio ja ideologia, ja sen tulee erottua muista kilpailijoistasi! Lisää bränditietoisuutta näyttämällä logosi merkkisi sisällä.

Tunnista sopivin kirjasintyyli ja käytä sitä johdonmukaisesti kaikissa nastoissasi.

Valitse täydelliset väriyhdistelmät, jotka sopivat parhaiten tuotemerkkiisi.

Katso yllä oleva esimerkki Pinterest-pinnistä, jossa brändilogoa, fontteja ja väriyhdistelmää käytetään Pin-suunnittelussa.

Hashtagit toimivat kuin avainsanoja Pinterestissä, ja ne voidaan lisätä Pin-kuvaukseen. Käytä hashtageja osana strategiaasi saadaksesi näkyvyyttä.

Hashtagejen käyttäminen voi lisätä pinssien ja taulujen näkyvyyttä, mikä voi myös lisätä liikennettä verkkokauppasivustollesi ja saada myyntiä.

  • Aseta suositellut taulut

Suositeltujen taulujen tulee sisältää kaikki parhaiten menestyneet Pin-pisteesi ja taulusi. Se on yksi tavoista saada lisää kävijöitä profiiliisi.

Suositellut taulut näkyvät profiilisi yläosassa, joten varmista, että ne ovat osuvia markkinarakoasi ja viestivät brändistäsi tehokkaasti vierailijoille.

2. Avainsanat kaikkialla

Visuaalisena hakukoneena avainsanat ovat tärkeässä roolissa Pinterestin markkinoinnin kasvustrategiassa. Varmista aina, että käyttämäsi avainsanat vastaavat markkinarakoasi.

Asiaankuuluvat avainsanat auttavat lisäämään brändin näkyvyyttä. Se saa nastasi automaattisesti näkymään vierailijan syötteessä, kun he etsivät tuotteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin sinun. Avainsanat auttavat myös Pinterest-profiiliasi sijoittumaan korkeammalle.

Asiaankuuluvat avainsanat lisätään profiileihin, taulujen kuvauksiin ja pin-kuvauksiin. Kahdessa edellisessä esimerkissä avainsanat on lisätty laudan kuvaukseen ja pin kuvaukseen. Voit katsoa alta, kuinka avainsanoja lisätään Pinterest-profiiliin.

Nyrkkisääntönä on välttää avainsanoja täyttämistä. Pinterestin algoritmit voivat tulkita liian monta avainsanaa roskapostiksi.

3. Luo osuvia, houkuttelevia ja houkuttelevia pinssiä

Jokainen verkkokauppayritysten PIN-koodi on harkittava hyvin. Katso vinkit upeiden pinssien luomiseen verkkokauppayrityksille.

🔥 Empfohlen:  Pinterestin avainsanatyökalu: Pinterest Research, Generator & Suunnittelija

Olipa markkinarako mikä tahansa, muista merkitä tuotteesi Pin-koodiisi. Pinterestin avulla voit merkitä jopa 8 tuotetta kaupastasi. Tunnisteiden lisääminen helpottaa ostajien ostamista Pin-koodissa näkemänsä tuotteet.

Voit myös mainostaa Pin-pisteitäsi lisätäksesi näkyvyyttä yleisösi syötteessä ja hyödyntääksesi Pinterestin mainosjärjestelmää. Ne voivat sisältää kuvia tai videoita, ja ne näkyvät tavallisina nastaina, joiden alareunassa on “promoted”-tunniste.

Toinen Pinterest-markkinoinnin muoto on videopintojen käyttö. Videopinnit ovat yhä suositumpia Pinterestissä, ei vain siksi, että ne ovat hauskoja ja huomiota herättäviä, vaan ne ovat myös erittäin selkeitä ja ytimekkäitä.

Voit myös nauttia korotettujen pin-pisteidesi automaattitoistosta. Tuotekatsaukset, tee-se-itse-työt ja video-opetusohjelmat ovat hyviä esimerkkejä sisällöstä, joka voi lisätä seuraajaa.

Vanhan sisällön uudelleenkäyttö on yksi tavoista lisätä liikennettä sivustollesi. Ota uusi näkemys vanhasta sisällöstä, erityisesti parhaiten menestyneestä, ja luo tuoreita Pinsejä. Fresh Pins on linkitetty vanhaan sisältöön, mutta ulkoasu on erilainen.

Fresh Pins on yksi parhaista Pinterestin kasvustrategioista, koska Pinterest-algoritmi suosii tuoreita pinsejä. Voit luoda uudelleen jopa 30 uutta Fresh Pin-lisäystä vanhasta sisällöstä säästääksesi aikaa ja palvellaksesi ihanteellista lukijaasi.

Infografiikka ja lainaukset ovat hyviä Pinterestille, mutta varmista, että nastat ovat vakuuttavia, selkeitä ja katseenvangitsijaa. Niiden pitäisi pystyä kiinnittämään yleisösi huomio heti!

Parasta tämän tyyppisissä pinneissä on, että niiden sisältöä ei ole vaikea löytää. Verkossa on paljon resursseja, ja sinun tarvitsee vain tehdä niistä hienoja pinssejä!

Muista kuitenkin, että infografioiden ja lainausten on liityttävä brändiisi tai yritykseesi.

4. Johdonmukainen kiinnitys

Johdonmukainen kiinnitys on hyvä Pinterest-käytäntö, koska se auttaa tavoittamaan laajemman yleisön, ja myös Pinterest-algoritmi suosii sitä!

Voit kiinnittää vähintään kerran päivässä, ja jos haluat säästää aikaa, ajastimen käyttäminen olisi suuri apu! Suositut Pinterest-aikataulut tarjoavat myös tietoa yleisöstäsi ja analytiikkaa, mikä tarkoittaa, että voit helposti tunnistaa, mitkä Pin-pisteet ja taulut toimivat hyvin tietyn ajanjakson aikana.

🔥 Empfohlen:  Sähköisen kaupankäynnin rahoitusriskeissä navigointi

5. Promoted Pins

Voit myös tavoittaa laajemman yleisön mainostetuilla pinneillä. Tämä on Pinterest-mainonnan muoto, jossa PIN-koodisi näkyy maksua vastaan ​​kohdeyleisösi kotisyötteessä ja tavallisena Pin-koodina.

Käyttäjä ohjataan verkkosivustollesi, kun hän napsauttaa sitä. Korostetut nastat voivat olla yksittäinen nasta, videonasta tai karusellimerkki.

6. Upota Jaa Pinterestissä -kuvake

Jos haluat lisää liikennettä Pinterest-profiiliisi, älä unohda upottaa “Jaa Pinterestissä” -kuvaketta verkkosivustollesi.

Tämän painikkeen avulla kaikki tuotteistasi tai pinsseistäsi kiinnostuneet vierailijat voivat kiinnittää ne tauluilleen, ja tämä on ehdottomasti hyvä mahdollisuus lisätä näkyvyyttäsi alustalla.

Johtopäätös

Pinterest lisäsi alustaansa uusia ominaisuuksia, joiden avulla verkkokauppayritysten omistajat voivat parantaa markkinoinnin kasvustrategiaansa. Kaikki verkkokauppayritysten omistajat voivat nyt odottaa lisää ominaisuuksia tulevaisuudessa, eikä niitä voi missata.