Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pinterestin virtuaaliavustajaksi tuleminen | 1000 dollaria/kk

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pinterestin virtuaaliavustajaksi tuleminen | 1000 dollaria/kk

Ryhdy Pinterestin virtuaaliassistentiksi

Pidätkö Pinterestissä puuhailusta? Tiesitkö, että voit rahallistaa intohimon ja ansaita kokopäiväistä tuloa?

Pinterestin virtuaaliassistentiksi tuleminen on erittäin jännittävä urapolku. Et ehkä ole edes pitänyt sitä työnä – mutta se voi olla jotain, johon olet aivan täydellinen.

Tutustutaan Pinterestin virtuaaliavustuksen maailmaan, mitä se sisältää ja miten sellaiseksi tullaan.

Olen myös niin innoissani voidessani jakaa haastattelun Kristinin kanssa PinterestVA.com. Ainoa kurssi, jonka tarvitset menestyäksesi Pinterestin virtuaaliassistentiksi.

Hän suostui ystävällisesti vastaamaan joihinkin kysymyksiini, ja kerron mielelläni, mitä hänellä oli sanottavanaan. Muista siis lukea loppuun asti.

Lisäksi kaikille bloggaajille Pinterestin virtuaaliassistentti saattaa olla hyvä idea blogisi kasvaessa. Et vain pysty hiomaan Pinterest-taitojasi, vaan saat myös lisätuloja.

Mikä on virtuaalinen avustaja?

Virtual Assistant (jota kutsutaan yleisesti VA:ksi) tarjoaa kaikki avustajalta odotettavissa olevat palvelut, mutta etänä.

Jatkuvasti muuttuvassa verkkoliiketoiminnan ympäristössä uusia työpaikkoja tulee jatkuvasti saataville, mikä helpottaa yritysten omistajien työtaakkaa.

Viime vuosina virtuaaliassistenttien kysyntä on kasvanut dramaattisesti, kun yhä useammat ihmiset tekevät etätyötä.

Koska perinteiset toimistotehtävät hoidetaan nyt erillään kiinteistä paikoista, virtuaaliassistenttien tarve on lisääntynyt. Puolet Ison-Britannian työvoimasta haluaa tehdä etätyötä vuoteen 2020 mennessä.

Virtuaaliavustajien on suoritettava päivittäisiä tehtäviä, kuten yleinen järjestelmänvalvoja, sähköposti, ajoitus ja tapahtumien hallinta.

Monien yritysten kysynnän kasvu vahvan sosiaalisen median läsnäolon ylläpitämiseksi on johtanut uusiin tehtäviin perinteisten hallintoavustajan tehtävien ulkopuolella.

Blogeista, verkkokaupoista ja vaikuttajista pitävät ovat myös nähneet kysynnän uudelle virtuaaliassistentille.

Mikä on Pinterestin virtuaaliassistentti?

Pinterestin esittely

Jos olet jo Pinterestin fani, olet täysin tietoinen sen käyttäjille tarjoamasta kokemuksesta. Se on haku- ja löytöalusta, jonka avulla voit suunnitella ja kerätä ideoita.

Pinterest ylpeilee yli 300 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Järkyttävää 71 % Pinterestin käyttäjistä on naisia, ja sen mukaan SproutSocialsama ryhmä tekee 80 % ostopäätöksistä yhdysvaltalaisissa kotitalouksissa.

Pinterest on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin sosiaalinen verkosto (vaikka se ei todellakaan ole sosiaalinen verkosto), ja suurin osa Pinterestin käyttäjistä ansaitsee enemmän kuin 75 000 dollaria vuodessa.

Näin ollen Pinterestistä on nopeasti tullut korkeatuloisten liikenteenhakijoiden leikkipaikka. Bloggaajat, brändit, verkkoyritykset ja kaikenlaiset markkinoijat ryntäävät vahvistamaan Pinterest-läsnäoloaan.

Mitä Pinterestin virtuaaliassistentti tekee?

Pinterestin virtuaaliassistentti ottaa vastuulleen yrityksen Pinterest-profiilin hallinnan.

Miksi yritys tarvitsee tätä, kysyt?

Tieto ja Taito

On kaksi pääasiallista syytä, miksi yritys tarvitsee Pinterestin virtuaaliassistentin. Ensinnäkin Pinterest ei ole tarkka tiede. Itse asiassa sinusta voi tulla hyvin rikas, jos pystyisit murtamaan jatkuvasti muuttuvan algoritmin ja ohjaamaan jatkuvasti liikennettä asiakkaallesi.

On kuitenkin olemassa parhaita käytäntöjä ja strategioita, joita voidaan ottaa käyttöön Pinterestin viittausliikenteen onnistumiseksi. Tämän tiedon hallussapito koulutuksen kautta ja kyky toteuttaa sitä taitavasti on erittäin hieno asia.

Tämä on yksi syy siihen, miksi Pinterestin virtuaaliavustajat ovat olemassa; tehdä asiakkaiden puolesta sitä, mitä he eivät voi tehdä itse.

Aikarajoitteet

Toiseksi suurin syy, miksi yritys tarvitsee Pinterest VA:n, on, että heillä ei yksinkertaisesti ole aikaa.

Menestyäksesi Pinterest-markkinoinnissa sinun on luotava jatkuvasti silmiinpistäviä Pin-kuvia. Sitten sinun on ohjattava näiden kuvien ajoitus hyvin kuvatuille tauluille.

Profiilia on myös seurattava ja kausittaiset trendit huomioitava liikenteen maksimoimiseksi.

Myös suorituskykyä on seurattava tarkasti analytiikan avulla, jotta strategiaa voidaan mukauttaa tarvittaessa.

Kaikki tämä vie äärimmäisen aikaa, ja yrityksille ja sisällöntuottajille se ei usein pidä.

Ja niin syntyi Pinterest Virtual Assistant.

Mitä Palveluita voit tarjota?

Ennen kuin voit hallita Pinterestiä potentiaalisten tulevien asiakkaidesi puolesta, kannattaa tutustua joihinkin siihen liittyviin tehtäviin.

Näin ollen, jos olet kirjoittanut blogia tai käyttänyt alustaa säännöllisesti, sinulla on jo käsitys siitä, mistä on kyse.

Tässä on kuitenkin niille kausaalisille Pinterest-käyttäjille joitain palveluita, joita sinun on tarjottava asiakkaille Pinterestin virtuaaliavustajana.

Yritystilin luominen

Onnistunut Pinterest-tili alkaa profiilista. Tämän on heijastettava liiketoimintaa tavalla, joka houkuttelee käyttäjiä. Käytettävän profiilikuvan tulee olla asianmukainen ja profiilikuvauksen tulee olla oikein avainsanamuotoinen.

🔥 Empfohlen:  Aloittelijan opas spatio-temporal graafin hermoverkkoihin

Asiakkaat voivat vaatia tämän määrittämistä ja hallintaa, kun liiketoiminta muuttaa suuntaa ja painopistettä.

Asiakkaiden tili on muutettava Pinterest-yritystiliksi ja verkkosivusto on vahvistettava.

Hallituksen perustaminen ja hallinta

Hyvät taulut ovat tärkeä osa Pinterestin menestystä. Taulut on luotava ja niissä on oltava runsaasti SEO-avainsanoja, jotka kuvastavat käsiteltyjä aiheita.

Näiden levyjen suorituskykyä on myös seurattava tarkasti ja säädettävä vastaavasti.

Pin luonti

Pinterest ei ole Pinterest ilman pin-kuvia. Asiakkaat tarvitsevat lähes varmasti kauniiden pinssien luomisen, jotka kuvaavat sisältöä tarkasti.

Näiden tappien on oltava katseenvangitsija ja luotava napsautussuhteita liikenteen ohjaamiseksi asiakkaalle. Canva on loistava työkalu, jota voidaan käyttää tähän.

Pin-aikataulu

Pinterest-seurannan kasvattamiseksi sisältöä on lisättävä alustalle säännöllisesti ja johdonmukaisesti. Tämä onnistuu usein ajoittajilla, kuten myötätuuli.

Saatat olla vastuussa asiakkaiden pinojen ajoittamisesta viikoittain ja kuukausittain.

Lue Onko tailwind sen arvoinen? (Pinterestin uudella aikakaudella)

Heimot ja ryhmähallitukset

Laajentaaksesi asiakasprofiilin kattavuutta entisestään, sinua voidaan vaatia liittymään Tribesiin, lisäämään nastat heimoihin ja luomaan uusintanastat.

Myös ryhmähallitushakemuksia tulee tehdä ja niiden suorituskykyä seurata tarkasti.

Tämä luettelo ei ole mitenkään tyhjentävä, mutta antaa sinulle kohtuullisen käsityksen siitä, mitä Pinterestin virtuaaliavustajaksi tulemiseen liittyy.

Pinterest VA -tutkinnon suorittamiseen tarvittavat taidot

Hyvä Pinterestin virtuaaliassistentti vaatii useita erilaisia ​​taitoja menestyäkseen.

Mutta älä huoli, voit oppia nämä taidot harjoituksen ja koulutuksen avulla.

Luotettavuus

Sinun tulee täyttää asiakkaasi vaatimukset ja menestyä käsillä olevassa tehtävässä. Kyky suorittaa työ luotettavasti ja korkeatasoisesti on erittäin kysytty taito.

Jos olet onnekas aloittaa yrityksesi kehittäminen useiden asiakkaiden kanssa, sinun on varmistettava, että kaikki vaaditut tehtävät suoritetaan.

Et voi tyytyä yhdelle asiakkaalle ja olla odottamatta dominoiden putoavan. Sinun on oltava luotettava, ja tämä lisää luottamusta ja kasvattaa mainettasi.

Ajanhallinta

Asiakkaan työtaakan hallinta viikoittain on menestyksesi perusta. Pinterest vaatii aktiivista sitoutumista menestymisen näkemiseen, ja asiakkaat odottavat sitä sinulta.

Jos uusi viesti vaatii pin-kuvia, jotka on suunniteltu ja ajoitettava, sinun on parasta varmistaa, että se valmistuu ajoissa.

Asiakkaat odottavat myös, että vastaat heidän sähköpostikyselyihinsä eikä joudu odottamaan.

Luova suunnittelu

Pin-kuvien tulee olla tyylikkäitä, huomiota herättäviä ja napsautettavia. Tämä on taito, joka voidaan ehdottomasti oppia ja hallita (PinterestVA.com) ja se hiotaan ajan myötä harjoittelemalla.

Canva.com on loistava ilmainen resurssi, jossa voit alkaa tehdä Pinterest-kuvia. Kokeile sitä ja katso, saatko mitään irti. Sinulla saattaa olla piilotettu kyky ja tulevaisuus Pinterestin virtuaaliassistenttina.

Odotusten hallinta

Asiakkaasi odottavat tuloksia, koska he ovat juuri luovuttaneet kovalla työllä ansaitun rahansa. Vaikka tämä on jotain, joka sinun on toimitettava, on mahdollista, ettei tuloksia odoteta yhdessä yössä.

Sinun on hallittava asiakkaidesi odotuksia ja varmistettava, että he ovat tyytyväisiä tarjoamaasi palveluun. Pinterest on “hidas poltto”, ja profiilin luominen ja viittausliikenteen luominen vie aikaa.

Myös erilaisia ​​odotuksia tulee asettaa riippuen tarjoamistasi palveluista, ja tämä on viestittävä asiakkaalle onnistuneesti.

Työskentely Yksin

Jos päätavoitteesi on päästä kokopäiväiseksi Pinterestin virtuaaliassistentiksi, sinun tulee ehdottomasti tottua siihen, että pystyt työskentelemään yksin.

Pinterest VA:n elämäntyyli sisältää monia asioita, mutta tärkein niistä on etätyö; ei toimistossa ihmisten ympäröimänä.

Tämä on hyvin todennäköisesti se, mikä on houkutellut sinut työhön. Ajatus siitä, ettei sinulla ole pomoa ja osallistuu päivittäiseen 9-5 vuorotteluun. Mutta kaikki eivät ole valmiita tähän. Sinun on pysyttävä tuottavana työskennellessäsi kotoa ja säilytettävä järkesi, jos yksinäisyys ei ole vahvuutesi.

Kuinka paljon voit ansaita Pinterest VA:na

Tämä on luultavasti se kysymys, jota olet odottanut. Kuten monet asiat elämässä, mikään ei ole varmaa.

Todistetun polun ottaminen kohti uraa Pinterestin virtuaaliassistenttina lisää kuitenkin todennäköisyyttä ansaita suurempia tuloja.

🔥 Empfohlen:  Maku Pinterestin uusista kohdistusvaihtoehdoista

Siksi suosittelen lämpimästi PinterestVA.com verkkokurssi.

Ryhdy Pinterest VA:ksi jo tänään

Opi todistettu vaiheittainen prosessi a lifestyle-liiketoimintaa jonka avulla voit työskennellä milloin ja missä haluat, tekemällä jotain, jota rakastat.

Vuonna 2018 Kristin (yksi PinterestVA.comin perustajista) antoi an haastatella Teoksessa Making Sense of Cents, jossa hän kertoi kuinka hän pystyi ansaitsemaan 3 600 dollaria kuukaudessa – vain 6 kuukauden jälkeen.

Yi Ming klo InsaneFreedom.com sai ensimmäisen asiakkaansa vain 2 viikkoa PinterestVA-kurssin suorittamisen jälkeen. Hän ansaitsee nyt yli 3500 dollaria kuukaudessa, ja hänen liiketoimintansa kasvaa edelleen.

Voit katsoa muita PinterestVA.comin menestystarinoita tässä.

PinterestVA:n Kristinin haastattelu

Joten luulet, että Pinterestin virtuaaliassistentiksi tuleminen on sinulle urapolku, mutta tarvitset silti vakuuttamista?

No, olen niin kiitollinen Kristinille PinterestVA.com että otit aikaa vastata joihinkin kysymyksiini. Toivottavasti hänen vastauksensa poistavat mahdolliset epäilyksesi ja näkevät sinut vihdoin ottavan sen askeleen kohti uutta elämää.

1. Suositteletko kurssiasi välineeksi bloggaajille, jotka kärsivät vähäisestä Pinterest-viittausliikenteestä, jotta he voivat hallita taidetta itse ja samalla hankkia sivutuloja?

Se on hieno idea, ja nykyisinä opiskelijoinamme on paljon bloggaajia.

Opiskelijamme/alunamme palvelevat myös menestyneitä bloggaajia (brändien ja yritysten omistajien lisäksi) asiakkaina, jolloin he voivat oppia entistä enemmän menestyvän blogin pitämisestä samalla kun he ansaitsevat!

Lopuksi he voivat harjoitella omissa blogeissaan käyttämällä omassa tapaustutkimuksessaan saavutettuja tuloksia potentiaalisten asiakkaiden eteen esitelläkseen suloisia taitojaan – tällainen voitto/voitto.

2. Onko mahdollista olla Pinterest VA työskennellessäsi oman blogisi parissa?

100 % – sinun tulee kohdella omaa blogiasi kuten mitä tahansa muuta asiakasta, sekä kirjoittamalla laadukasta sisältöä että myös markkinointiponnistelujen kautta.

3. Onko olemassa avaintaitoja tai persoonallisuuden piirteitä, joita pitäisit vahvuutena VA-maailmassa?

Tärkeimmät tunnistamamme piirteet ovat:

  • Järjestetty
  • Ennakoiva
  • Innokas oppimaan
  • Hullu mentaliteetti
  • Nauti Pinterestistä käyttäjänä

Taitojen puolella opetamme melkein kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, mukaan lukien graafisen perussuunnittelun (tarvitaan pinssien suunnitteluun), hakukoneoptimoinnin/avainsanojen tutkimuksen, aikataulutuksen Tailwindin avulla, pinssikuvausten kirjoittamisen ja paljon muuta!

4. Opetatko tarjoamaan erilaisia ​​palveluita asiakkaille?

Opetamme 9 ainutlaatuista palvelua, jotka olemme tunnistaneet Pinterest VA:n oppivan/tarjoavan ohjelmamme perusteella.

Jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuinen yritys (blogi tai brändi), hän aloittaa eri paikasta (aloittelija, keskitason tai edistynyt), hänellä on erilaiset tavoitteet (bränditietoisuus, uutiskirjeluettelon koon kasvattaminen, tuotteiden/palvelujen myynti jne.) ja vaihtelevat tavoitteet. budjetti.

Siksi ei ole olemassa “yksi koko sopii kaikille” -lähestymistapaa. Tarjoamme hinnoitteluehdotuksia jokaiselle palvelulle ja kuinka se muuttuu aloittelijasta keskitasoon edistyneen tason PVA:ksi!

5. Jos joku tätä lukeva on innokas Pinterest-käyttäjä, mutta pelkää, että hänen taiteelliset taitonsa ovat hyödyttömiä, kuinka hän voi menestyä tässä liiketoiminnassa? Loppujen lopuksi, emmekö aina kuule, että tarvitset kauniita pinssejä räjähtääksesi Pinterestissä?

9 eri palvelua sisältävät sekä oikean että vasemman aivotehtäviä, eli kaikki eivät ole luovia – tilaa on myös analyyttisille kurkilleille!

Kehotamme opiskelijoita KOKEILEmaan kaikkia palveluita – et koskaan tiedä mistä pidät/ovat hyviä, jos et kokeile!

Vaikka emme voi tarjota oikeudellista neuvontaa, jaamme jokaisen yksilöllisen polkumme. Aloitimme molemmat uramme yksityisinä yrittäjinä. Molempien kesken meillä on nyt useita S-Corps- ja LLC-yrityksiä oikeudellisen neuvonnan ja CPA-sopimusten kanssa työskentelyn perusteella.

7. Verkkotila on jatkuvassa muutoksen tilassa ja tämän tietävät monet bloggaajat, jotka käyttävät jo itse Pinterestiä. Monet ovat saaneet omakohtaista kokemusta Pinterest-algoritmien muutoksista ja niiden tuhoisista vaikutuksista. Pysyykö kurssisi ajan tasalla viimeisimmistä algoritmimuutoksista?

Kristinin Tailwind-lähettilään johdosta emme ole vain ajan tasalla Pinterest-algoritmien muutoksista, vaan myös Tailwindin alustamuutoksista. Vaikka trendit tulevat ja menevät, keskitymme muutoksiin, jotka ovat tulleet jäädäkseen. Tämä sisältää viimeisimmän ilmoituksen Pinterestin parhaista käytännöistä.

8. Kun ohjelma on valmis, kuinka kauan voi odottaa saavansa asiakkaan ja alkavan ansaita?

Monet opiskelijoistamme saavat ensimmäisen asiakkaansa tai kaksi 30–60 päivässä ja ansaitsevat ohjelmaan tekemänsä sijoituksensa takaisin. Monet alumnimme pitävät yhteyttä ja kertovat meille, että he ovat lopettaneet päivätyönsä keskittyäkseen kokopäiväisesti Pinterestin hallintaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Joan Torres tienaa yli 5 000 dollaria bloggaamalla & Retki syrjäisillä kohteisiin

Kaikilla on erilaiset tulotarpeet – jotkut opiskelijat haluavat auttaa osallistumaan perheen tuloihin; jotkut etsivät uranvaihtoa. Yksi parhaista paikoista tarkistaa on opiskelijamme menestystarinat.

9. Mitä sanoisit jokaiselle tätä lukevalle, joka on valmis rekisteröitymään ja mahdollisesti muuttamaan elämänsä parempaan suuntaan, mutta vain heiluu reunalla, mitä sanoisit työntämään heidät oikeaan suuntaan?

Ensinnäkin sinun täytyy pitää Pinterestistä tai tämä ei ole oikea ura-ala! Vaikka osalla opiskelijoistamme on jo kokemusta virtuaaliassistenteista, mutta he haluavat oppia uusia taitoja, suurin osa opiskelijoistamme on aivan uusia!

Uuden taitosarjan oppiminen vie jonkin aikaa, joten anna itsellesi lupa käyttää seuraavat 30–60 päivää materiaalin läpikäymiseen, toimenpiteisiin ja asiakkaiden pitkien aloittamiseen.

10. Lopuksi on hienoa, että Pinterest VA:na oleminen voi tarjota taloudellisesti vapauttavia tuloja, mutta kuinka se on hyväksi sinulle, joka haluaa olla onnellinen?

Aloitimme molemmat uramme ollaksemme taloudellisesti riippumattomia, onnellisia ja rakentaaksemme omia polkujamme. Mahdollisuus auttaa muita oppimaan uusia taitoja ja luomaan omaa tulevaisuuttaan, oli se heille mikä hyvänsä, on erittäin tyydyttävää.

Oletko valmis Pinterestin virtuaaliassistentiksi?

Elämäsi muuttaminen ja taloudellisen vapauden saaminen voi olla aivan nurkan takana.

Jos uskot, että sinulla on taidot tai kyky ja haluat oppia tarvittavat taidot, niin miksi et harkitse sen hankkimista PinterestVA.com kurssin?

Saatat työskennellä itsellesi, hallita Pinterestiä asiakkaiden puolesta ja alkaa kasvattaa aivan uutta yritystä.

Lisäksi, jos olet bloggaaja tai omistat verkkoyrityksen, Pinterest VA:ksi tuleminen voi olla erinomainen tapa saada lisätuloja.

Kerro minulle ja jaa tarinasi, jos tämä on elämää muuttava päätös, jonka päätät tehdä.

Suositus: Pinterest Manageriksi tuleminen: Ultimate Guide

Ryhdy Pinterestin virtuaaliassistentiksi

Table of Contents