Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pitäisikö minun luoda aloitussivu jokaiselle URL-osoitteelle ja linkille pääsivustolleni?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pitäisikö minun luoda aloitussivu jokaiselle URL-osoitteelle ja linkille pääsivustolleni?

Tämän viikon Ask An SEO -kysymys tulee Mike in Columbus, joka kirjoittaa:

“Oletetaan, että teen avainsanatutkimusta ja löydän todella vahvan hakumäärän joidenkin avainsanojen ympäriltä, ​​jotka liittyvät hyvin verkkosivustooni. Ostan sitten nämä avainsanat URL-osoitteina – 30 niistä.

Mikä on parasta pääsivustoni liikenteelle, auktoriteetille, hakutuloksille ja hakukoneoptimoinnin yleiselle parantumiselle? Pitäisikö minun luoda aloitussivu jokaiselle URL-osoitteelle ja linkki pääsivustooni jokaiselta aloitussivulta vai yksinkertaisesti välittää jokainen URL-osoite pääsivulleni?”

Mielestäni useiden tiettyihin avainsanoihin kohdistavien verkkosivustojen käyttäminen on todella huono strategia useimmille yrityksille.

On melkein aina parempi aloittaa yhdistämällä verkko-omaisuutesi yhdeksi erittäin vahvaksi sivustoksi, jossa voit työntää kaikkia markkinointitoimiasi, ei vain hakukoneoptimointia.

Muun kuin hakukoneoptimoinnin näkökulmasta katsottuna saat enemmän napsautuksia ja liikennettä, kun luot vahvoja, brändättyjä verkkonäkyvyyttä.

SEO näkökulmasta jokainen hallitsemasi sivusto vaatii lisäresursseja.

Jos sinulla on 30 sivustoa, sinun on optimoitava 30 sivustoa.

Sinun on suoritettava tekninen SEO-huolto 30 sivustolla.

Sinun on suojattava ja suojattava 30 sivustoa.

Sinun on luotava linkkejä 30 sivustolle.

Useimmille yrityksille monet sivustot aiheuttavat resurssiongelmia, ja useimmilla yrityksillä ei yksinkertaisesti ole kaistanleveyttä 30 sivuston optimointiin.

Loppujen lopuksi jotkut sivustot saavat huomiota, kun taas toiset kampela.

Itse asiassa olisin varma sanoessani, että useimmat tämän tyyppistä strategiaa käyttävät yritykset joko eivät saa mitään irti tai niillä on huono ROI.

Monen sivuston optimointiin tarvittavat resurssit maksavat monissa tapauksissa enemmän kuin rahat, jotka voidaan ansaita.

Tarkan haun verkkotunnukset toimivat

On sääli myöntää tämä, mutta tiedän, että avainsanan sisällyttäminen sivustosi URL-osoitteeseen tekee siitä todennäköisemmän sijoituksen kyseisellä avainsanalla.

Aiemmin Google on kertonut meille, että URL-osoitteen avainsanat EIVÄT ole sijoitustekijä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda oma sosiaalinen verkosto WordPressin avulla

Se ei ehkä ole sijoitustekijä, mutta anekdoottiset todisteet viittaavat siihen, että sivustot, joiden URL-osoitteessa on avainsana, sijoittuvat todennäköisemmin kyseisellä avainsanalla.

Pelkkä sivuston sijoitus tietylle avainsanalle ei kuitenkaan automaattisesti lisää liikennettä, myyntiä ja liidejä.

Vieraat verkkotunnukset eli verkkotunnukset, jotka eivät kuulu pääbrändätyn verkko-omaisuutesi ulkopuolelle, ovat paljon alttiimpia Googlen algoritmipäivityksen oikkuille kuin hyvin rakennettu pääbrändin verkkotunnus.

Jos sinulla on resurssit rakentaa vankka verkkonäkyvyys ulkopuoliselle verkkotunnuksellesi, menetät todennäköisesti kaikki sijoitukset, jotka voit saada avainsanan käyttämisestä verkkotunnuksessasi.

Google on sanonut, että verkkotunnusten avainsanat eivät vaikuta sijoitukseen.

Vaikka tiedämme, että he tekevät.

Mutta loppujen lopuksi ylätason verkkotunnuksen avainsanat ovat heikko signaali, eivätkä useimmissa tapauksissa johda hyvään sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin.

Avainsanat sivujen nimissä

Yksi taktiikka, josta pidän, on avainsanoja käyttäminen sivujen URL-osoitteiden nimissä.

Avainsanan signaali ei ole yhtä vahva kuin silloin, kun se esiintyy ylätason verkkotunnuksessa. Mutta pienellä vaivalla voit tehdä signaalista vieläkin vahvemman kuin se on näillä vierailla verkkotunnuksilla.

Vankan ja järkevän sisäisen linkitysrakenteen luominen yhdistettynä erinomaiseen sisältöön riittää yleensä nostamaan sivun, jossa on avainsanoja verkkotunnuksessa, samalle tasolle kuin sivusto, jossa on avainsanoja ylätason verkkotunnuksessa.

Tiivistettynä

Suosittelen etsimään parempaa strategiaa kuin ostamaan joukko verkkotunnuksia, joissa on avainsanoja.

Toki, jos sinulla on rajattomasti resursseja, testaa joitain näistä verkkotunnuksista saattaa järkevää, mutta jopa sen tekeminen on vaarassa kannibalisoitumisesta.

Älä myöskään usko, että Google ei tiedä mitä olet tekemässä, kun ostat 30 verkkotunnusta toivoen saavasi saman yrityksen.

Ja vain vihje: Google ei pidä siitä, kun yrität luokitella useita verkkotunnuksia samalle yritykselle.

Jos pystyisit asettamaan kaikki sivustosi paremmuusjärjestykseen, se loisi huonon kokemuksen loppukäyttäjälle.

Google ei halua heiltä kokemusta.

Joten kun Google selvittää, mitä olet tekemässä, voit lyödä vetoa siitä, että he ryhtyvät toimiin huonon käyttökokemuksen korjaamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tunnistaa ja luoda fake Cash App -kuvakaappaus

Lisää resursseja: