Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pitäisikö minun ulkoistaa sisällöntuotanto? 13 Sisällön ulkoistamisen edut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pitäisikö minun ulkoistaa sisällöntuotanto? 13 Sisällön ulkoistamisen edut

Sisältömarkkinointi on avain yrityksesi verkkonäkyvyyden luomiseen ja ylläpitämiseen. Ilman sitä verkkosivustosi, blogisi tai sosiaalisen median kanavasi ovat kuin yksittäisiä hiekanjyviä loputtomalla rannalla.

Sisältömarkkinoinnin ydin on sisällön luominen.

Sinulla ei voi olla menestyvää sisältömarkkinointistrategiaa ilman oikeaa, laadukasta sisältöä, joka tarjotaan yleisöllesi oikeaan aikaan.

Sisältö varmistaa paitsi sen, että oikeat ihmiset löytävät verkkosivustosi, myös sen, että he löytävät arvoa palata yhä uudelleen.

Jotta yleisösi saisi arvokasta tuottoa ajasta, jonka he viettävät kanssasi, on tärkeää julkaista laadukasta sisältöä jatkuvasti.

Inspiroitujen aiheiden jatkuvan virran luominen ja sitten sisällön kirjoittaminen vaatii kuitenkin huomattavan määrän aikaa ja energiaa.

Vaikka rakastatkin luomista ja kirjoittamista, aikasi ja energiasi kuluu paremmin tärkeämpiin tehtäviin, kuten tutkimus- ja kehitystyöhön, johtamiseen, talousraportteihin, toimintaan ja liiketoimintastrategiaan.

Jonkun täytyy kutsua laukauksia, eikö?

Tässä viestissä opit:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Sisältömarkkinoinnin ulkoistaminen vs. sisällöntuotannon ulkoistaminen

Jos yrität ulkoistaa sisältömarkkinointia kokonaisuudessaan, se voi olla vaikeaa tai varmasti kallista.

Sisältömarkkinointi ei ole vain sisällön luomista.

Siihen kuuluu myös sisältöstrategian ja sisältöaikataulun luominen ja niiden päivittäminen tarpeen mukaan.

Se sisältää myös hakukoneoptimoinnin, kilpailun seuraamisen, yhteismarkkinoinnin, raporttien luomisen, tilastojen analysoinnin, uusien tietojen mukaisten päivitysten toteuttamisen, julkaisun ja paljon muuta.

Sisältömarkkinoinnissa on niin monia liikkuvia osia, että tarvitset todennäköisesti asiantuntijatoimiston toteuttamaan kaiken.

Ongelma tässä on todennäköisesti kaksiosainen: Ensinnäkin, kuten olemme maininneet, se voi tulla kalliiksi, ja toiseksi sinun on todella oltava jollain tasolla mukana sisältömarkkinointissasi.

Se on sinun asiasi, etkä halua yksinkertaisesti luovuttaa jollekin toiselle sitä asiaa, joka tuo liidejä ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, ja unohtaa sitä.

Kaiken tämän ulkoistaminen on niin paljon vaikeampaa.

Voit kuitenkin palkata freelancereita ja asiantuntijakirjoittajia nauttimaan sisällöntuotannon ulkoistamisen eduista.

Sisällön ulkoistaminen on tullut yhä suositumpi vaihtoehto yritysten omistajille.

Johdatpa pienyritystä, johdatpa markkinointitiimiä tai -osastoa tai olet itsenäinen yrittäjä, sisällön ulkoistamisen avulla voit säästää lukemattomia resursseja ja hyötyä samalla tappavan sisältöstrategian eduista.

Miksi ulkoistaa sisällöntuotanto? Sisällön ulkoistamisen 13 parasta etua

Käydään läpi 13 tärkeintä ja vaikuttavinta tapaa, joilla sisällöntuotannon ulkoistaminen voi auttaa yritystäsi:

1. Säästä aikaa ja rahaa

Jos olet yrittänyt ylläpitää blogia tai sosiaalista mediaa julkaisemalla säännöllisiä julkaisuja, tiedät jo kuinka paljon aikaa kuluu laadukkaan sisällön kirjoittamiseen ja sen johdonmukaiseen tuottamiseen.

Kun yrität säästää hieman välttämällä ulkoistettujen kykyjen kustannuksella, päädyt käsittelemään sisällön kirjoittamista itse.

Yrityksen omistajana tai johtajana aikasi on usein kalliimpaa kuin freelance-sisällöntuottajan tuntihinta.

Tämä tarkoittaa, että kulutat enemmän itse sisällön kirjoittamiseen, jos otat huomioon tuntipalkkasi.

Lisäksi freelancerit ovat halvempia kuin kokopäiväiset työntekijät ja paljon halvempia kuin yrityksen sisäiset markkinointiosastot.

Heille maksetaan urakoitsijoita ja he ansaitsevat 1099 tuloa W-2-tulojen sijaan, mikä tarkoittaa, että yrityksesi ei ole vastuussa palkkaverosta, työttömyysvakuutuksesta, etuuksista tai muista yrityksen sisäiseen henkilöstöön liittyvistä yleiskuluista.

Itse asiassa voit todennäköisesti vähentää kirjoituspalveluiden kustannukset veronalennuksina yrityksesi tuloista.

2. Keskity ydinliiketoimintoihisi

Jos sisällön kirjoittaminen on suosikkiosa työstäsi, saatat olla väärällä alalla.

Totta puhuen, jos olisit sydämeltään kirjailija, olisit valinnut ammattikirjailijaksi oman yrityksen pyörittämisen sijaan.

Blogiviestien, sähköpostien, sosiaalisen median viestien, e-kirjojen ja muiden ulkoistaminen sisällöntuottajalle vapauttaa aikaasi.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa tutkia uusia tuotteita, palveluita ja laajentumiskeinoja.

Mikä tärkeintä, sinulla on aikaa ja energiaa seurata todellista yrittäjähenkeäsi.

3. Paranna brändisi ääntä ja viestintää

Koska olemme samaa mieltä siitä, että kirjoittaminen ei ole vahvuutesi (bisnes on vahvuutesi), keskustellaan myös siitä, kuinka paljon brändisi äänesi ja viestintäsi paranevat ammattikirjoittajan kosketuksella.

Halusitpa sitten taltioida hauskan, leikkisän, vilpittömän, muodikkaan, nykyaikaisen tai ammattimaisen sävyn, voit saavuttaa juuri etsimäsi äänen ulkoistetun ammattilaisen luomilla kohdistetuilla viesteillä.

Ammattimaiset sisällöntuottajat tai sisällöntuottajat ovat erikoistuneet tyylin joustamiseen tai brändin tyylin, sävyn ja äänen omaksumiseen sisältöä kehittäessään.

Olipa sinulla vakiintunut tyyli ja sävy tai etsit edelleen brändisi ääntä, voit hyötyä työskentelystä ammattimaisen kirjoittajan kanssa, joka ymmärtää, kuinka tärkeää on luoda sisältöä, joka on ainutlaatuista sinun.

4. Etsi asiantuntijoita, jotka osaavat kirjoittaa

Ammattikirjailijan palkkaaminen yrityksesi ulkopuolelle ei tarkoita, että sinun täytyy tyytyä johonkin, joka ei ole alasi asiantuntija.

Olitpa teurastaja, leipuri, kynttilänjalkojen valmistaja, B2B-yritys, lakimies, puuseppä, lääkäri, hajuvesitoimittaja tai IT-asiantuntija, saatavilla on paljon kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet luomaan niche-sisältöä korkean tason yleisöille.

Ei ole mahdotonta löytää aiheen asiantuntija, joka on myös lahjakas kirjoittaja.

Voit ulkoistaa kirjoitustyösi jollekulle, joka ymmärtää alasi ja markkinaraon, ja osaa myös puhua tuotteistasi tai palveluistasi tavalla, joka vetoaa ihanteelliseen yleisöösi.

5. Pidä kiinni aikataulusta

Kun luot omaa sisältöäsi, voi olla helppo tarttua muihin liikeasioihin ja unohtaa kokonaan blogisi, sosiaalisen median tilit tai muut sisältömarkkinointikeinot.

🔥 Empfohlen:  SEO-strategia toistuviin tapahtumiin, kausimyyntiin ja pop-up-myymälöihin

Sisällönluonnin ulkoistaminen auttaa välttämään tämän ongelman, koska sinulla on asiantunteva sisällöntuottaja, joka on omistautunut luomaan sisältöä yrityksellesi ja julkaisemaan sen ajoissa.

Ulkoistetun kirjoittajan avulla voit helposti sopia määräajoista, jotta voit vaivattomasti pitää kiinni johdonmukaisesta julkaisuaikataulusta.

Vaikka talon sisäinen kirjoittaja saattaa jäädä kiinni yrityksesi kiireiseen luonteeseen, freelance-kirjoittajalla ei ole samoja häiriötekijöitä.

Hyvät freelance-kirjoittajat ovat erinomaisia ​​​​jongleeraamaan useita määräaikoja, koska heidän työnsä tulee usein monista eri lähteistä.

6. Julkaise erityyppistä sisältöä

Kun sinulla on vaikeuksia luoda hyvää sisältöä itse, on helppo juuttua sisällöntuotannon kierteeseen monipuolisuuden suhteen.

Sinulla ei ehkä ole aikaa tutkia tai testata eri sisältötyyppejä nähdäksesi, mikä resonoi parhaiten yleisösi kanssa.

Monilla yritysten omistajilla ei myöskään yksinkertaisesti ole kokemusta tai tietoa muuttaa sävyään, tyyliään ja viestiään tiettyyn sisältötyyppiin sopivaksi.

Kun ulkoistat sisällöntuotantoprosessisi lahjakkaille freelancereille, yritykselläsi on paljon enemmän joustavuutta julkaista erilaisia ​​sisältötyyppejä.

Voit tavoittaa suuremman yleisön muuntamalla blogitekstit sosiaalisen median viesteiksi videoteksteiksi ja paljon muuta.

7. Kasvata sisältöstrategiaasi yrityksesi avulla

Sisällöntuotannon ulkoistamisen avulla voit skaalata sisältömarkkinointistrategiaasi yrityksesi kanssa.

Voit valita yrityksellesi sopivat palvelut ja sisällön määrän joustavasti nyt ja päättää pienentää tai lisätä sitä, kun sinulle sopii.

8. Saavuta johdonmukaisuus

Johdonmukaisuus ei tarkoita vain säännöllisen julkaisuaikataulun noudattamista; kyse on myös yhtenäisen äänen, sävyn, viestin, tyylin ja syntaksin saavuttamisesta.

Brändisi tulee aina kuulostaa brändiltäsi, jotta asiakkaat tunnistavat sen välittömästi.

Ammattimainen kirjoittaja (tai lahjakas kirjoitustiimi) voi auttaa sinua luomaan korkean tason johdonmukaisuuden saavuttaaksesi vahvan tuotemerkin tunnettuuden.

Tällä johdonmukaisuudella sisältömarkkinoinnissasi on suuri voitto, kun alat nähdä enemmän viittauksia sisältösi kautta.

9. Hyödy useista näkökulmista

Vaikka aluksi tekisit yhteistyötä vain yhden ulkoistetun kirjoittajan kanssa, yrityksesi hyötyy ulkopuolisesta näkökulmasta.

Kirjoittajan raikas ääni uudistaa luovaa energiaasi, auttaa keksimään omaperäisiä sisältömarkkinointiideoita ja saattaa jopa mahdollistaa laajemman ja monipuolisemman yleisön tavoittamisen.

10. Lisää viittausten määrää ja tuloksia

Luultavasti liidien luominen ja tulosten lisääminen ovat syyt siihen, miksi teemme sisältömarkkinointia, ja parempi sisältö tarkoittaa suurempaa sijoitetun pääoman tuottoa.

Lisäksi, emmekö jo maininneet, että ulkoistettuun sisältöön sijoittaminen on paljon halvempaa kuin itse tekeminen?

11. Lisää arvoa brändillesi

Brändiäänelläsi kirjoitettu erinomainen sisältö heijastelee aina hyvin brändiäsi.

Voit tulla tunnetuksi ajatusjohtajuudesta ja oman alasi asiantuntemuksesta, mikä tietysti rakentaa yrityksesi mainetta ja brändisi mainetta.

Ammattimaiset sisällöntuottajat ovat asiantuntijoita, jotka kirjoittavat parhaita käytäntöjä ja luovat kauniisti kirjoitettua sisältöä verkkosivustollesi, blogiisi ja sosiaaliseen mediaan, mikä parantaa brändiäsi ja lisää arvoa.

12. Paranna hakukoneoptimointiasi

Tarkkaan kohdistetulla ammattimaisesti kirjoitetulla ja SEO-optimoidulla sisällöllä voit parantaa tuloksiasi hakukoneissa ja sijoittua korkeammalle tarjoamalla oikeaa sisältöä yleisöllesi.

Hyvin tehtynä voit käyttää ammattimaista sisältöä saadaksesi etulyöntiaseman kilpailijoihisi nähden ja päihittääksesi heidät SERP:issä.

13. Hanki joustavuutta

Voit muuttaa haluamasi tai tarvitsemasi postauksen määrää kuukaudessa sen mukaan, mitä yrityksellesi tapahtuu, ja budjettisi mukaan.

Voit myös suunnitella etukäteen ja kirjoittaa lisää julkaisuja, kun haluat lähteä lomalle tai suunnitella tilaisuuksia, kuten joulua ja kiitospäivää.

Näin voit ajoittaa sisältösi etukäteen automaation avulla ja tehdä sisällön luomisen ansaitulla vapaa-ajalla.

Milloin sisällön ulkoistaminen kannattaa aloittaa

Yrityksen omistajana tai markkinointipäällikkönä saatat miettiä, milloin on paras aika ulkoistaa sisällöntuotanto.

Kun tiedät, milloin sisältömarkkinointi kannattaa ulkoistaa, voit säästää päänsärkyltä sisällön kirjoittamisesta itse, ajanhukkaa erilaisten sisäisten markkinointistrategioiden kanssa ja arvokkaiden resurssien ja vaivan tuhlaamista huonompaan sisältöön.

Alla on joitain merkkejä siitä, että sisällön luominen on ehkä jätettävä ammattilaisten tehtäväksi.

Ei asiantuntijoita talon sisällä

Laadukasta ja arvovaltaista sisältöä kirjoittavat alan asiantuntijat, jotka voivat auttaa asiakkaita ymmärtämään erilaisia ​​tuotteita ja palveluita.

Esimerkiksi henkilö, jolla on kokemusta autoteollisuudesta, saattaa työskennellä osa-aikaisena kirjoittajana ja luoda sisältöä, joka on mukaansatempaavaa ja ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä ja teknologiasta. Samalla niiden sisältö on myös optimoitu ja voi auttaa parantamaan hakukoneiden tuloksia ja sijoituksia.

Näillä asiantuntijoilla on kuitenkin aikaa omistautua sisällöllesi. Mutta entä jos sinulla ei ole sisäisiä asiantuntijoita sisällön luomiseen?

Markkinointistrategina saatat olla erittäin taitava markkinoinnissa tai yrityksen pyörittämisessä, mutta et niinkään markkinaraon ja tietyn sisällön suhteen. Jos kiinnostavan ja perusteellisen sisällön kirjoittaminen on vaikeaa, on aika ulkoistaa sisällöntuotanto asiantuntijan avulla.

Sisällön luomiseen keskittymiseen ei ole aikaa

Sisällön luominen vie aikaa, ja jos olet jo kiireinen muiden markkinointistrategioiden tai mainoskampanjoiden parissa, et ehkä pysty keskittymään sisällön luomiseen.

Vaikka voit luoda aloitusblogeja ja palvelusivuja, joudut lopulta kamppailemaan, kun on aika skaalata, markkinoida ja muokata lisäoptimointia varten.

Älä tuhlaa aikaa yrittäessäsi puristaa sisällön luomista, kun sinulla on jo täysi lautanen. Sen sijaan ulkoista sisältösi yrityksille, joilla on omistautuneita tiimejä ja strategioita, jotka voivat auttaa sisältösi sijoittumaan korkeammalle ja kasvattamaan asiantuntemustasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka parantaa tuotesivujen sijoitusta sisällön ja linkkien avulla

Sinulla on myös enemmän aikaa omistautua muille kampanjoille ja myyntihankkeille.

Tarvitsetko lisätehoa hakukoneoptimointituloksiin

Laadukas sisältö on paras tapa saada verkkosivustosi hakukonesijoituksen kärkeen.

Valitettavasti on vaikea tietää, miten hakukoneoptimointia käytetään sisällön optimointiin ilman asiantuntija-apua. SEO-integraatio on olennainen osa mitä tahansa markkinointistrategiasuunnitelmaa. Se integroi avainsanoja, jotka auttavat asiakkaita löytämään sisältösi verkosta ja lopulta muuttamaan liideistä myyntiä.

Ei-ammattimaisille kirjoittajille voi kuitenkin olla haastavaa tietää, mitä avainsanoja käyttää ja kuinka luoda optimoitua sisältöä. Onneksi sisältömarkkinoinnin ja -tuotannon ulkoistaminen on helpoin tapa integroida SEO optimoitua verkkosivustoa varten.

9 alustaa, joilla voit ulkoistaa sisällöntuotannon

1. WriterAccess

WriterAccess voi auttaa virtaviivaistamaan ja skaalata sisällöntuotantoprosessiasi, jotta voit keskittyä muihin liiketoimintasi näkökohtiin.

Tämä alusta tarjoaa apua asiantuntijakirjoittajilta, jotka ovat alansa johtajia. Tekoälyn avulla pääset pariksi kirjailijan kanssa sekunneissa. Nopeat käsittelyajat, helppo kommunikointi ja valmiit kirjoittajien rakkauslistat tekevät siitä helppoa luoda sisältöä, joka on valmis ja käynnissä hetkessä.

Voit myös etsiä uusia kykyjä luomalla yleisöilmoituksia, jolloin on helppoa saada kirjailijat luoksesi sen sijaan, että tuhlasit aikaa potentiaalisten kykyjen etsimiseen.

Kaikki tämä sekä WriterAccessin uusi tekoälyn luoma sisällöntunnistin varmistaa, että saat aina vain korkealaatuista, ihmisen tuottamaa sisältöä. WriterAccess-tiimin avulla on helppo löytää juuri etsimäsi.

2. Tyytyväisenä

Contently tarjoaa yli 160 000 sisällöntuottajaa, joka toimii yhtenä suurimmista alustoista löytää lahjakkuuksia sisältömarkkinoinnin luomiseen.

Contentlyllä on perusteellinen tarkistusprosessi, ja sitä käyttävät suuret tuotemerkit, kuten CarMax, Bank of the West ja jopa American Kennel Club.

Nämä menestystarinat osoittavat, kuinka erilaisia ​​Contentlyn asiantuntijat ovat ja kuinka monet suuryritykset ovat riippuvaisia ​​strategioistaan.

3. Zerys Content Marketplace

Tutkimusjulkaisuista e-kirjoihin ja blogeihin ei käytännössä ole sisältöä, jota et löytäisi Zerysistä.

Useimmat sisältömarkkinointipäälliköt pitävät Zerysiä edullisista kustannuksista (jopa 15 dollaria asiakirjaa kohti) ja useiden asiakkaiden ja niiden sisällön järjestämisen helppouden vuoksi.

Jos olet sisältömarkkinoija, joka tarvitsee apua sisällön merkitsemisessä ja useiden asiakkaiden jongleerauksessa, Zerys on loistava paikka aloittaa.

4. Verblio

Verblio on hieman pienempi kuin muut alustat, ja heidän nimensä on vain 3 000 kirjoittajaa. Näillä kirjoittajilla on kuitenkin monipuolinen ammattiportfolio ja he luovat korkealaatuista, ihmisten luomaa sisältöä.

Alusta käyttää tekoälyn tunnistustyökaluja sekä ainutlaatuista ominaisuutta: Sinun tarvitsee vain maksaa sisällöstä, josta pidät, sen sijaan, että seuloisit ansioluetteloita ja tuhlaat aikaa kirjoittajan löytämiseen.

5. Väkijoukon sisältö

Crowd-sisällön avulla voit etsiä kirjoittajia ja myös sisällönhallintaa. Yksi asia on löytää kirjoittaja luomaan sisältöä, mutta toinen asia on varmistaa, että se on korkealaatuista ja skaalautuvaa.

Crowd Contentin hallintapalvelut tekevät markkinointi helpompaa, ja se voi auttaa sinua optimoimaan sisältösi sitoutumisen parantamiseksi.

6. SEMrush-sisältömarkkinapaikka

SEMrush on jo tunnettu nimi SEO-tutkimuksessa ja avainsanojen luomisessa. Kuitenkin heidän sisältömarkkinapaikkansa tarjoaa nyt SEMrushin SEO-työkalut yhdistettynä korkealaatuisten kirjoittajien ja sisällöntuottajien voimaan.

SEMrush yhdistää sinut välittömästi kirjoittajaan, joka voi tuottaa tarvitsemasi sisällön lyhyessä ajassa.

7. Brafton

Brafton ei keskity vain sisällön luomiseen. Sen sijaan Brafton luo kaiken sisällön SEO ja optimointi mielessään.

Kaikki sisältö on kirjoitettu parhailla hakukoneoptimoinneilla ja avainsanoilla käyttämällä viimeisintä data-analytiikkaa verkkosivustosi sijoituksen parantamiseksi.

8. Kopioi

Löydät tarvitsemasi Copifysta SEO-matkasisällöstä pienyrityssivustojen aloitussivuihin.

Kaikki sisältö käy läpi tiukan laadunvarmistuksen ja muokkauksen, mikä varmistaa, että saat valmiin tuotteen, joka on valmis julkaistavaksi. Copify tarjoaa myös sovelluksen helppoa tilaamista varten.

9. Sisällön kirjoittajat

Jos tarvitset apua brändin luomisessa, Content Writers on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Ne voivat auttaa luomaan sisällöllesi uuden sävyn, joka varmistaa, että olet alasi asiantuntija. Content Writers tarjoaa myös niche-sisältöä verkkokauppayrityksille, mukaan lukien tuotekuvaukset, aloitussivut ja paljon muuta.

Sisällöntuotannon ulkoistaminen

Haluat saada kaiken irti ulkoistamisesta ja nauttia ulkoistamisen sisällöntuotannon eduista, mutta sinun on tiedettävä onnistuneen ulkoistamisen vaiheet.

1. Tiedä tavoitteesi

Aloita määrittämällä, mitä haluat saavuttaa sisällön ulkoistamisellasi ja miten se sopii yleiseen sisältömarkkinointistrategiaasi.

Mieti liiketoimintatavoitteitasi, mittareitasi ja sitä, kuinka uusi sisältösi voi auttaa sinua saavuttamaan sen. Esimerkiksi hyvä tavoite on käyttää hakukoneoptimointia sivustosi optimointiin.

Olipa tavoitteesi laajentaa palveluitasi, tulla auktoriteetiksi tai kasvattaa paikallista myyntiä, pidä tämä mielessä, jotta tiedät mitä kerrot kirjoittajillesi.

2. Tunne budjettisi

Jos rahat ovat tiukkoja ja vaikka eivät, sinun on pidettävä budjettiasi silmällä.

Sisällön luomisen on saatava aikaan koko markkinointibudjettisi, ja sinun on oltava tietoinen siitä, kuinka paljon aiot kuluttaa ja kuinka paljon se todellisuudessa maksaa sinulle.

Onneksi useimmilla hyvämaineisilla sivustoilla on helposti ymmärrettäviä hinnoitteluvaihtoehtoja, kuten senttejä per sana, ja ne tarjoavat edullisia hintoja toistuville asiakkaille. Pidä budjetti mielessä, jotta tiedät milloin skaalata sisältöäsi.

3. Kirjoita hyvän sisällön alushousut

Paras tapa saada kaiken irti sisällöntuottajista on antaa heille erinomainen sisältöselostus, kun tilaat haluamaasi.

🔥 Empfohlen:  Brett Farmiloe 11 vinkkiä sellaisen sisällön tuottamiseen, jonka lukijat todella haluavat lukea Lue artikkeli

Ole täsmällinen ja selkeä, mutta pidä se mahdollisimman lyhyt, ellet halua myös maksaa siitä, että kirjoittajasi viettää tuntikausia pitkien ohjeiden ja muiden blogiviestien pesuluettelon lukemiseen lisätietojen saamiseksi.

Kuvaile yleisöäsi, lisää haluamasi avainsanat, määritä sävysi ja anna heille joko sisällön laajuus tai ääriviivat. Voit myös antaa heille viitteitä, ohjeita lisätutkimukseen ja muita tarvitsemiasi ohjeita.

4. Testaa erilaisia ​​kirjoitusalustoja

On olemassa useita erilaisia ​​kirjoitusalustoja, ja voi olla syytä kokeilla erilaisia, jotta näet, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Etsi toimintoja, helppokäyttöisyyttä, hinnoittelua, työn laatua ja paljon muuta löytääksesi sinulle oikean alustan.

Paras alusta yhdistää sinut kokeneiden kirjoittajien kanssa, sillä on nopeat läpimenoajat ja voit muokata ja maksaa vain haluamastasi sisällöstä. Kun käytät aikaa eri alustojen tutkimiseen, voit säästää tulevaisuudessa menetettyjen kustannusten päänsärkyltä.

5. Opi käyttämään valitsemaasi kirjoitusalustaa

Jotkut kirjoitusalustat tarjoavat jäsenilleen paljon, mukaan lukien WriterAccess, ja voi viedä aikaa ennen kuin pääset läpi kaiken, mitä sinulla on.

Ota aikaa ja opi ensin tärkeimmät asiat, jotka sinun on todella tiedettävä. Aloita sisällön järjestäminen ja opi tekemään siihen liittyviä tehtäviä ja kommunikoimaan kirjoittajien kanssa. Voit lisätä muita vaihtoehtoja myöhemmin.

Joitakin hyödyllisiä asioita, jotka on opittava etukäteen, ovat alustojen julkaiseminen, kommunikointi kirjoittajien kanssa ja lähetettyjen kappaleiden hyväksyminen tai hylkääminen. Näiden avaintehtävien tunteminen auttaa sinua ulkoistamaan sisältöä tehokkaammin.

6. Tutustu kirjoittajiisi

Tulet todennäköisesti huomaamaan, että käytät joitain samoja kirjoittajia useammin kuin kerran, ja kehität suosikkisi.

WriterAccessissa on kätevä rakkausluettelo, jonka avulla voit tallentaa kirjoittajia, joiden kanssa haluat työskennellä uudelleen. Mitä paremmin opit tuntemaan kirjoittajiasi ja he tuntevat sinut, sitä parempaa työtä saat, joka todella sopii brändiisi, ääneesi ja liiketoimintaasi.

Voit auttaa sinua keskustelemalla kirjoittajasi kanssa kaikista lisäkysymyksistä, joita sinulla voi olla hänelle, kuten hänen kirjoitustyylistään, aihetyypeistä, joista he kirjoittavat, ja jos heillä on erityistä kokemusta alalta, jota pyydät. kirjoittaa.

Lisäksi kirjoittajiisi tutustuminen auttaa heitä innostumaan kirjoittamaan hyvää sisältöä sinulle ja helpottaa prosessia.

7. Anna kirjoittajien tutustua yritykseesi.

Kirjoittajat haluavat yleensä saada lisätietoja yrityksistä, joissa he työskentelevät, ja kuinka he voivat auttaa.

Tarjoa hyödyllisiä linkkejä, mission arvoja, lausuntoja ja muuta tietoa, joka voi auttaa kirjoittajia luomaan sinulle sisältöä. Voit jopa tarjota tietoja yrityksesi ostajapersoonallisuudesta, analytiikkaa ja muita oivalluksia tehdäksesi sisällön kirjoittamisesta entistä helpompaa ja tehokkaampaa.

Anna heille hyödyllisiä tietoja tuotteistasi ja palveluistasi, yrityksesi persoonasta, vaatimuksistasi ja muusta, niin hyödyt suhteesta suuresti.

WriterAccess voi auttaa sinua skaalaamaan sisällöntuotantoasi asiantuntija-apumme avulla. Voit saada a 14 päivän WriterAccess-kokeilu tuntea kuinka se toimii.

Oletko valmis aloittamaan sisällön ulkoistamisen?

Tässä viestissä opit, että:

Ensin sinun on mietittävä prosessin luomista työskentely ulkoistettujen freelance-kirjoittajien kanssa jotka voidaan sisällyttää olemassa olevaan työnkulkuusi ja tuottaa myös toivottuja tuloksia.

Aloita seuraavaksi täydellisen freelancerin etsiminen. Mitä tulee sisällön luomisen ulkoistamiseen, sitä ei tee kuka tahansa kirjoittaja.

Sinun on löydettävä parhaat kirjoittajat, joilla on myös terävää liiketajua ja ammatillista kurinalaisuutta korkealaatuista sisältöä johdonmukaisesti.

Voit etsiä itsenäisesti työskenteleviä freelancereita tai mennä freelance-kykymarkkinapaikalle, esim WriterAccesstehdäksesi hakuja erittäin suositeltujen, valmiiksi valittujen kirjoittajien joukosta.

Jos kuitenkin päätät ulkoistaa sisällöntuotannon, pidät siitä, että sinulla on enemmän aikaa, energiaa ja rahaa investoida yrittäjäunelmiesi toteuttamiseen.


Päätoiminen freelance-kirjoittaja ja toimittaja, Jennifer G. uskoo, että jokaisen asiakkaan ainutlaatuisen liiketoiminnan, brändin, äänen, intohimon ja tavoitteiden ymmärtäminen on todellinen haaste sisällöntuotannossa. Jokaisen uuden asiakkaan ja projektin yhteydessä hän rakastaa sukeltamista, tutustumista ja pitkäaikaisten ihmissuhteiden kehittämistä. Jennifer on myös kirjoittanut viikoittaisen sisältömarkkinoinnin trendiraporttimme, joka ilmestyy blogiin joka perjantai.