Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pitäisikö sinun keskittyä nollahakujen avainsanoihin?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pitäisikö sinun keskittyä nollahakujen avainsanoihin?

Tässä Kysy SEO:lta Mouna kysyy:

“Pitäisikö meidän käyttää avainsanaa, vaikka meillä ei olisi volyymi- tai avainsanan vaikeustietoja? Joskus siitä ei ole tietoa [tool name redacted] koskien joitain avainsanoja?”

Hieno kysymys, Mouna!

Ja vastaus on kyllä, sinun tulee keskittyä nollahakujen avainsanoihin, kun se on järkevää yrityksellesi.

Tässä on neljä esimerkkiä, jotka vahvistavat liiketoimintaa, jos sinulta kysytään,

  1. Rakennat sivuston rakenteen.
  2. Asiakkaat voivat kysyä, ja tämä tarjoaa ratkaisun sekä heille että tuleville asiakkaille.
  3. On halvempaa markkinoida uudelleen jollekin kuin maksaa kaikista hankinnan kosketuspisteistä.
  4. Kysymyksellä ei ehkä ole hakumäärää, mutta vastaukset näkyvät päälauseeseen, jolla on suuri hakumäärä.

Tarkastellaanpa kutakin näistä esimerkeistä tarkemmin.

1. Olet rakentamassa sivustorakennetta

Verkkokauppasivustoilla ja brändäystä varten rakennetuilla sivustoilla verkkosivustojen ydinsivujen ja sisällön määrä on yleensä rajoitettu.

Kun nämä aiheet liittyvät yrityksesi tai organisaatiosi toimintaan, voit käyttää nollahakutuloksia avainsanoja ja kokonaisuuksia luodaksesi aiheeseen liittyvää sisältöä.

Tämä sisältö auttaa hakukoneita ja potentiaalisia asiakkaita oppimaan, mitä teet ja mitkä sivut tarjoavat kyseiset ratkaisut.

Kun mainitset tai esittelet tuotetta tai palvelua, voit saada tulossivun sisäisen linkin avulla. Tämä on luonnollinen tapa rakentaa sivustorakenne SEO:lle ja auttaa samalla sivuston kävijää.

Ja jos sivu saa käänteisiä linkkejä laadukkaista lähteistä, se voi tehostaa muita sivujasi saadakseen suuremman hakukoneoptimoinnin tehosteen.

Provinkki: Se, että työkalu näyttää, että hakumäärät ovat nolla, ei tarkoita, että hakuja ei olisi yhtään ihmistä.

Jos rakennat laadukkaan kokemuksen, sinusta voi tulla verkkosivusto, joka mainitaan, kun toimittajat ja bloggaajat etsivät resursseja.

2. Koska asiakkaat kysyvät

SEO-työkalu ei tiedä, mitä asiakkaasi kysyvät. He voivat keksiä vain erilaisia ​​kysymyksiä ja tehdä oletuksia siitä, kuinka moni aktiivisesti etsii.

🔥 Empfohlen:  Finly – työkaluja, jotka auttavat yrityksiä hallitsemaan kuluja paremmin

Keskustele asiakastukitiimillesi ja hanki live-chat-kysymysten tietokanta.

Jos asiakkaasi kysyvät aktiivisesti näitä kysymyksiä ja kysymys tai lause näkyy hakukoneoptimointityökaluissa, se tarkoittaa, että hakumäärät ovat todellakin olemassa – ja se on todennäköisesti myös erittäin tarkoituksellinen.

Korkean tarkoituksen avainsana ja 100 kuukausittaista hakua voivat tuottaa enemmän tuloja kuin matalan tarkoituksen ilmaus 10 000:lla, koska henkilö on pidemmällä myyntisuppilossa ja haluaa tuottaa tulosta.

Provinkki: Koska tiedät, että henkilö etsii tiettyä vastausta ja asiakastukitiimisi on osoittanut, mikä vastaa kysymykseen ja saa asiakkaan käänteen, sinulla on dataan perustuva etu verrattuna siihen, että joku ottaa hetken hämärässä ja tekee verkkotutkimusta.

Yksi vaihtoehto on luoda aihetta varten oma blogikirjoitus.

Jos sinulla on ohjeet, kokeile lisätä esittelyvideo ja katso YouTube- ja Google Video -tulokset.

Ja jos ihmiset kysyvät jotain, joka liittyy suoraan tuotteen tai palvelun käyttöön, harkitse sen lisäämistä tuote- tai palvelusivusi tekstiin, koska se voi johtaa korkeampaan tulosprosenttiin. Tämä voisi olla myös hyvä lisäys usein kysyttyihin kysymyksiin.

Vastaamalla näihin kysymyksiin ihmisille, jotka harkitsevat ostoksia kanssasi tai palvelujesi käyttöä, voit kertoa heille, että he ovat oikeassa paikassa.

Tämä vähentää asiakastuen työtaakkaa, koska he eivät vastaa samaan asiaan useita kertoja, ja antaa sosiaalisen median ja PPC-tiimille uuden voimavaran ihmisille.

3. Uudelleenmarkkinointi on halvempaa kuin hankinta

Jos voit tuoda henkilön mukaan hakukoneoptimoinnin kautta, voit merkitä hänet uudelleenmarkkinointipikseleillä.

Sen sijaan, että tekisit tarjouksia suurista avainsanoista, joissa tarvitset valtavan budjetin, voit merkitä henkilön ylempänä myyntisuppilossa ja tuoda hänet takaisin dollareilla.

Lisäetuna tässä on se, että annoit heille ratkaisun sisältöön ilman kovaa myyntipuhetta. Jos teet hyvää työtä, saat heidän luottamuksensa.

Nyt kun uudelleenmarkkinointimainoksesi näkyvät heille, olet jo rakentanut uskottavuutta ja luottamusta ja voit saada heidät palaamaan osuvampiin julkaisuihin tai suoriin tuloksiin.

🔥 Empfohlen:  Käänteinen kuvahaku: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mutta tämä kaikki riippuu aiheesta ja siitä, missä henkilö on myyntisuppilossasi.

4. Sisältösi voi näkyä isompina ilmauksina

Vaikka pitkällä lauseella tai kysymyksellä ei olisi hakumäärää, kirjoita lyhyempi lauseke hakukoneeseen incognito-tilassa. Saatat huomata, että kysymys todella esiintyy seuraavassa ja voit ottaa liikenteen täältä:

  • Ihmiset myös kysyvät.
  • Aiheeseen liittyvät haut.
  • Videot.
  • Tietopaneelit.
  • Muut.

Jos näiden tai vastausten otsikot ovat samat kuin aiheesi, voit korvata ne luomalla osuvamman ja paremman käyttökokemuksen. Vaikka lauseesi hakumäärä on nolla, se näkyy silti lauseessa 20 000 kuukausittaisella haulla. Se on temppu, jota käytämme joidenkin asiakkaidemme kanssa, joilla on uudemmat sivustot ja jotka eivät ole valmiita linkkien rakentamiseen.

Katso, mitä puuttuu, mutta tarvitaan ratkaisun löytämiseksi aiheeseen, ja luo se. Jos nykyisillä huippusivustoilla on loistava vastaus, mutta vastaus on hautautunut pölyn alle, luo sisältöä, joka antaa ensin vastauksen ja sitten lisää ratkaisuja.

Provinkki: Teen tämän joskus YouTubessa. Etsin videoita, jotka näkyvät huipputuloksissa suurille lauseille, ja katson sitten, mitä toistetaan kunkin jälkeen.

Sieltä tutkin, miksi näitä videoita suositellaan, mitä niistä puuttuu ja mitä yhteistä muilla videoilla on.

Sitten luon paremman videon ja yritän saada katsojan puoleensa päälausetta.

Tiivistettynä

Kyllä, nollahakujen avainsanat ovat etsimisen arvoisia, mutta vain, jos ne liittyvät yritykseesi.

Ne voivat lisätä suppilossasi olevien ihmisten tuloksia, olla useiden kanavien käytössä ja tuoda liikennettä, jota SEO-työkalut eivät huomioi.

Lisää resursseja:


Table of Contents