Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pitäisikö sinun keskittyä rahan ansaitsemiseen vai säästämiseen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pitäisikö sinun keskittyä rahan ansaitsemiseen vai säästämiseen?

Ihmiset kaikkialla haluavat ansaita rahaa; se on vain elämän tosiasia. Mutta usein rahan ansaitseminen ei ole ainoa tapa, jolla meillä on tarpeeksi maksaa laskut ja elää upeaa elämää. Loppujen lopuksi kyse ei ole siitä, kuinka paljon ansaitset, vaan siitä, kuinka paljon sinulla on jäljellä laskujen maksamisen jälkeen. Rahan säästäminen voi myös antaa sinulle enemmän rahaa elämiseen. Joten nyt kysymys kuuluu, pitäisikö sinun keskittyä rahan ansaitsemiseen vai säästämiseen?

Sitä aiomme selvittää!

Sukellaanpa kysymyksiin, jotka auttavat sinua päättämään, mikä sopii budjettiisi: rahan ansaitseminen vai rahan säästäminen.

Kuinka säästää rahaa

1. Leikkaaminen takaisin

Näetkö alueita, joissa voit leikata? Leikkaaminen voi tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ansaita lisää rahaa. Säästämällä rahaa saat enemmän rahaa käytettäväksi joko laskuihin ja välttämättömyystarvikkeisiin tai lisätarvikkeisiin.

Voit vähentää esimerkiksi matkapuhelimia, televisiota, ulkona syömistä, elokuvien vuokrausta, aikakauslehtien tilaamista ja korkeahintaista kahvia. (Huomaa, että en sanonut kahvia yleisesti… En ole hullu nainen!) Kaikkea, mitä pidetään “ylimääräisenä” sinulle tai jota ilman voit elää, jopa lyhytaikaisesti. On niin helppoa unohtaa, kuinka paljon kulutamme kaikkiin pieniin ekstraihin. Seuraa kulutustasi kuukauden ajan. Aina kun maksat jostain, kirjoita se ylös. Saatat yllättyä kuinka paljon kuluu asioihin, jotka ovat tarpeita ja tarpeita.

2. Shoppaile säästäväisesti

Yritä tehdä ostoksia säästäväisesti. Käytä kuponkeja, älypuhelinsovelluksia ja myymälöitä. Shoppaile vain kerran viikossa tai kahdesti kuukaudessa. Vähemmän kauppamatkoja säästää enemmän rahaa. Yleensä käymme ruokaostoksilla kerran viikossa ja käymme kerran kuukaudessa ostamassa kaikki kodin tarpeet.

3. Osta verkossa

Verkkokaupalla on etuja, jotka auttavat sinua tässä. On monia tarjoussivustoja, joista voit saada loistavia tuotteita murto-osalla kustannuksista. Käytä Grouponia säästääksesi paitsi tuotteista, myös tapahtumista alueellasi. Zulily ja Jane ovat myös mahtavia päivittäisiä tarjoussivustoja. Rakuten ansaitset rahaa takaisin lähes jokaisessa verkkokaupassa joka kerta kun teet ostoksia.

🔥 Empfohlen:  33 tapaa ansaita rahaa myymällä valokuvia verkossa

Toinen tapa säästää on lähettää säännöllisesti käyttämäsi tuotteet suoraan kotiovellesi. käytän Grove Collaborative toimittaa esimerkiksi astianpesusaippuaa, käsisaippuaa, kylpyhuoneen puhdistusaineita, yleispuhdistusaineita ja paljon muuta. Amazon on toinen loistava vaihtoehto. Kun tuotteesi toimitetaan, saat vain sen, mitä ehdottomasti tarvitset, etkä poimi mitään lisävarusteita, joita et tarvitse.

Vinkkejä kuinka päättää, pitäisikö sinun ansaita rahaa:

Tehdä rahaa

Jos olet yrittänyt leikata kulujasi ja muuttaa ostotottumuksiasi, etkä silti pääse toimeen, sinun pitäisi todennäköisesti keskittyä rahan ansaitsemiseen.

Nykyään on kaikenlaisia ​​tapoja ansaita ylimääräistä rahaa. Ihmiset kaikkialta löytävät sivukeikkoja tavallisten töidensä lisäksi. Voit ansaita rahaa verkossa, ansaita rahaa suoramyynnillä ja ansaita rahaa myymällä tuotetta tai palvelua.

Kirjoittaminen on loistava tapa aloittaa rahan ansaitseminen verkossa. Jos et ole varma, mistä aloittaa, tutustu 99 maksullisen kirjoituskeikan luetteloomme.

Tavaroiden myyminen ja palvelun tarjoaminen ovat yleensä nopeita tapoja ansaita rahaa. Etkö ole varma mitä myydä? Tässä on 27 asiaa, joita voit myydä kotoa, sekä ainutlaatuisia palveluyrityksiä, jotka voit aloittaa kotoa.

Ehkä olet harkinnut kotiyrityksen perustamista, mutta nykyisessä tilanteessasi sinulla ei ole siihen rahaa. Usko tai älä, on yrityksiä, jotka voit aloittaa pienellä rahalla tai ilman rahaa.

Katso nämä viestit saadaksesi lisätietoja:

Loppujen lopuksi vain sinä voit päättää, pitäisikö sinun keskittyä rahan ansaitsemiseen vai säästämiseen. Ovatpa nämä muutokset väliaikaisia ​​tai pitkäaikaisia, toivon, että nämä vinkit voivat auttaa sinua saamaan budjettisi oikeilleen pitkällä aikavälillä, jotta voit nauttia elämästäsi.

Onko lisättävää? Haluaisimme kuulla ajatuksesi kommenteissa!