Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pitäisikö sinun olla huolissaan verkkotunnuksen auktoriteetista? Opi lukemaan ja käyttämään tätä hakukoneoptimointimittaria tehokkaasti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pitäisikö sinun olla huolissaan verkkotunnuksen auktoriteetista? Opi lukemaan ja käyttämään tätä hakukoneoptimointimittaria tehokkaasti

Oletko koskaan miettinyt verkkotunnuksen auktoriteetin merkitystä SEO-strategiassasi? Olitpa yrityksen omistaja tai markkinoinnin ammattilainen, tämän mittarin pitäisi olla tutkassasi. Se voi olla avain verkkosivustosi näkyvyyden parantamiseen hakukoneissa.

Tässä artikkelissa perehdymme verkkotunnuksen auktoriteettiin yksityiskohtaisesti. Haluan selittää, mikä se on, miksi sillä on merkitystä ja kuinka voit optimoida verkkotunnuksesi hakukonesijoituksia silmällä pitäen.

Olitpa aloittelija tai SEO-asiantuntija, tämä sisältö auttaa sinua saamaan kaiken irti tästä tiedosta ja parantamaan hakukoneesi tuloksia. Jatka lukemista ja opi hyödyntämään verkkotunnuksen valtuuksia tehokkaasti.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä on Domain Authority?

Domain Authority (DA) on Mozin kehittämä mittari, joka on suunniteltu ensisijaisesti arvioida verkkosivuston uskottavuutta ja relevanssia hakukoneiden silmissä kuten Google. Tätä mittaria edustaa arvo, joka vaihtelee välillä 0–100, ja korkeammat pisteet osoittavat suurempaa verkkotunnuksen auktoriteettia.

Tätä mittaria ei käytetä suoraan hakukonealgoritmeissa. Toisin sanoen verkkotunnuksen auktoriteetti ei ole sijoitustekijä. Se toimii kuitenkin indikaattorina, joka auttaa ennustamaan, kuinka sivusto saatetaan sijoittua hakukoneiden tulossivuilla (SERPs).

Yhteenvetona voidaan todeta, että mitä korkeammat pisteet sivustolla on, sitä todennäköisemmin korkeampi sijoitus hakutuloksissa on. Pysy kanssani, ja seuraavat rivit hajottavat tätä mittaria edelleen.

Domain Authorityn vaikuttavat tekijät

Useat muuttujat tulevat käyttöön määritettäessä sivuston toimialueen auktoriteettia. Tässä on joitain vaikuttavimmista tekijöistä:

 • Käänteisten linkkien laatu ja määrä: Yksi kriittisimmistä tekijöistä on sivustollesi osoittavien käänteisten linkkien määrä ja laatu. Käänteiset linkit hyvämaineisista omaan markkinarakoon liittyviltä sivustoilta lisäävät uskottavuuttasi verkossa.
 • Sisällön laatu: Korkealaatuinen, osuva ja ajan tasalla oleva sisältö on välttämätöntä. Sivustot, joilla on hyödyllistä ja informatiivista sisältöä, houkuttelevat yleensä enemmän linkkejä, ja siksi niillä on korkeampi verkkotunnus.
 • Käyttäjäkokemus: Sivustosi käytettävyys, latausnopeus, responsiivinen suunnittelu ja navigoinnin helppous ovat myös tärkeitä tässä sijoituksessa. Sivustot, jotka tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen, houkuttelevat todennäköisemmin vierailijoita ja linkkejä.
 • Verkkotunnuksen ikä: Vanhemmilla sivustoilla on yleensä korkeampi verkkotunnuksen auktoriteetti kuin uusilla sivustoilla. Tämä johtuu siitä, että hakukoneet ottavat huomioon verkkotunnuksen historian.
 • Sosiaalinen media: Sosiaalisessa mediassa läsnäolo ja sitoutuminen voivat myös vaikuttaa verkkotunnuksen viranomaisiin. Sosiaaliset jaot ja maininnat voivat osoittaa sisältösi osuvuuden ja suosion.
🔥 Empfohlen:  Parafraasi - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Siinä se on! Tarkempi käsitys tästä mittarista.

Voitko kuvitella sivustosi vahvuuden nyt, kun tiedämme, mistä tässä mittarissa on kyse? Ota henkinen harppaus ja yritä arvioida sivustosi laadun arvosana.

Tarkista sen jälkeen verkkotunnuksesi auktoriteetti ja vertaa sitä odotuksiin. Äläkä unohda verrata sitä kilpailijoiden verkkotunnuksen auktoriteettiin! Seuraavaksi annan vaiheittaisen oppaan tämän numeron löytämisestä suosituimpien SEO-työkalujen avulla.

Vaiheittainen opas verkkotunnuksen valtuutuksen tarkistamiseen

Moz

 1. Vierailla Mozin verkkosivuilla ja kirjaudu sisään tilillesi tai luo tili, jos et ole vielä tehnyt sitä.
 2. Siirry navigointipalkissa “Tutkimustyökalut” -osioon ja napsauta “Link Explorer”.
 3. Link Explorer -sivulla on kenttä, johon voit kirjoittaa sivustosi URL-osoitteen. Anna URL-osoite ja napsauta “Analysoi”.
 4. Odota, kunnes Moz kerää tietoja sivustostasi. Tämän jälkeen näet sivulla Domain Authority -pisteet muiden asiaankuuluvien tietojen ohella.

Semrush

 1. Pääsy Semrushin verkkosivusto ja kirjaudu sisään tilillesi tai rekisteröidy ilmaiseen kokeiluun tarvittaessa.
 2. Siirry navigointipalkissa “SEO” -osioon ja napsauta “Domain Overview”.
 3. Kirjoita sivustosi URL-osoite sopivaan kenttään ja napsauta “Hae”.
 4. Semrush tarjoaa yleiskatsauksen verkkotunnuksestasi, mukaan lukien Domain Authority -pisteet, sekä muita tärkeitä SEO-tietoja.

Ahrefs

 1. Vierailla Ahrefsin verkkosivuilla ja kirjaudu sisään tilillesi tai aloita ilmainen kokeilu.
 2. Näet hallintapaneelissa hakukentän. Anna sivustosi URL-osoite ja paina “Enter”.
 3. Ahrefs näyttää verkkotunnuksen yleiskatsaussivun, joka sisältää Domain Authority -pisteet sekä useita muita SEO-mittareita.

Nämä ovat perusvaiheet sivustosi verkkotunnuksen valtuutuksen tarkistamiseksi Mozin, Semrushin ja Ahrefsin avulla. Muista, että joillakin näistä työkaluista voi olla rajoituksia ilmaisissa versioissaan, ja saatat tarvita maksullisen tilauksen päästäksesi käsiksi kaikkiin tietoihin.

Kuinka parantaa verkkotunnuksen valtuutusta?

Nyt kun ymmärrät, mikä vaikuttaa tähän mittaukseen, on aika oppia parantamaan sitä.

Rakenna laadukkaita käänteisiä linkkejä: Keskity linkkien luomisstrategian luomiseen etsimällä linkkejä arvostetuilta omaan markkinarakoon liittyviltä sivustoilta. Vältä vilpillisiä linkkien muodostuskäytäntöjä, koska ne voivat vahingoittaa verkkotunnuksesi viranomaista.

 1. Tuota korkealaatuista sisältöä: Sijoita osuvan, informatiivisen ja arvokkaan sisällön luomiseen kohdeyleisöllesi. Tämä rohkaisee muita sivustoja linkittämään sisältöösi.
 2. Optimoi käyttökokemus: Varmista, että sivustosi on nopea, turvallinen ja reagoiva mobiililaitteilla. Miellyttävä käyttökokemus houkuttelee vierailijoita ja parantaa verkkotunnuksesi valtuutusta.
 3. Osallistu sosiaaliseen mediaan: Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja jaa sisältöäsi. Sosiaalinen sitoutuminen voi lisätä sivustosi näkyvyyttä ja houkutella liikennettä.
 4. Pysy ajan tasalla: Pysy ajan tasalla hakukoneoptimoinnin parhaista käytännöistä ja mukauta strategiaasi hakukonealgoritmien kehittyessä.
🔥 Empfohlen:  Kuinka Wannabe-suunnittelijat kuormittavat ammattia

CTA-hälytys: Kun haluat pysyä ajan tasalla, tilaa Rock Contentin The Beat -uutiskirje saadaksesi kuumaa tietoa hakukoneoptimoinnista ja sisältömarkkinoinnin maailmasta.

Maksimoi sivustosi potentiaali!

Yhteenvetona voidaan todeta, että Domain Authorityllä on tärkeä rooli hakukoneoptimoinnissa ja sivustosi sijoituksessa hakukoneissa. Sen toiminnan ymmärtäminen ja siihen positiivinen vaikutus on olennaista verkkonäkyvyyden parantamiseksi.

Olitpa yritys tai markkinoinnin ammattilainen, online-maineeseesi keskittyviin strategioihin sijoittaminen on järkevä päätös. Tämä ei ainoastaan ​​auta parantamaan asemaasi SERP-markkinoilla, vaan myös houkuttelee laadukkaampaa liikennettä ja viime kädessä lisää tuloksia.

Siksi älä aliarvioi Domain Authorityn merkitystä SEO-strategiassasi. Toteuta yllä mainitut vinkit ja maksimoi sivustosi mahdollisuudet menestyä kilpailevassa verkkomaailmassa. Muista, että hakukoneoptimointi on jatkuva matka, ja jokainen yritys vahvistaa sivustoasi voi tuottaa merkittävää tuottoa pitkällä aikavälillä.