Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pitkäaikainen sijoitus vs. lyhytaikainen sijoitus (ero)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pitkäaikainen sijoitus vs. lyhytaikainen sijoitus (ero)

Tänään aiomme vertailla lyhytaikaista ja pitkäaikaista sijoittamista!

Yksilöllisistä taloudellisista tavoitteista on tullut nykyään jokaisen yksilön tarve. Taloudellisen vakauden ylläpitämiseksi pankit tarjoavat ihmisille erilaisia ​​sijoitusjärjestelmiä. Investoinnit ovat rahavarojen ostamista tulevaisuuden tulon saamiseksi. Sijoittaminen auttaa laajentamaan, kasvattamaan tai moninkertaistamaan varoja. Sijoittaminen on tulevaisuuteen suuntautunut konsepti, johon liittyy riskejä, sillä tulevaisuus on epävarma, mutta tuottotoiveet ovat korkeammat.

Sijoitukset ovat erityyppisiä, mutta pääasiassa niitä on kahta tyyppiä niiden riskien ja hallussapidon perusteella. Eri sijoitusjärjestelmät luokitellaan lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijoituksiin.

Ero pitkän aikavälin sijoitusten ja lyhytaikaisten sijoitusten välillä

Lyhytaikainen sijoitus

Lyhytaikaiset sijoitukset ovat tilapäisiä sijoituksia, jotka antavat nopeamman kohtuullisen tuoton. Yleensä he kehittävät tapana säästää rahaa, kasvattaa sitä ja muuttaa ne välittömästi käteiseksi. Sinun ei tarvitse lukita rahojasi pidemmäksi ajaksi tänne. Nämä sijoitukset ovat yleensä joustavia, lyhytaikaisia ​​ja ne voidaan aloittaa millä tahansa rahalla. Riski on pieni, joten monet ihmiset valitsevat sen.

Pitkäaikainen sijoitus

Pitkäaikaiset sijoitukset ovat sijoituksia, jotka kestävät yli kolme vuotta. Sinun on laitettava hyvä summa rahaa aloittaaksesi minkä tahansa pitkän aikavälin sijoitussuunnitelman. Ne tarjoavat sinulle korkeamman tuoton ja hyvän koron siitä. Mutta niitä ei voi lunastaa ennen niiden erääntymistä. Riski on korkea verrattuna lyhytaikaisiin sijoituksiin. Se auttaa keräämään varoja pidemmäksi ajaksi.

Kun päätät sijoittaa, sinun on selvitettävä, mikä on tällaisen sijoitusjärjestelmän tarkoitus tai syy ja kuinka paljon rahaa odotat siltä tai tarvitset. Sen perusteella voit tietää, mikä sijoitustyyppi sopii tilanteeseesi paremmin. Koska asiaan liittyy riskejä ja kysymys on rahavaroista, tällaiset päätökset tulisi tehdä järkevästi.

Katsotaanpa lyhyen ja pitkän aikavälin sijoitusten välisiä eroja, jotka auttavat sinua tekemään päätöksen minkälaisen sijoitustyypin valitsemisesta.

🔥 Empfohlen:  8 parasta tapaa aloittaa ammattimainen keskustelu

Suositus: 12 parasta pörssikauppasovellusta Intiassa

Lyhytaikaiset sijoitukset vs. pitkäaikaiset sijoitukset

  • Erilaisia ​​odotuksia: Lyhytaikainen sijoitus moninkertaistaa rahasi paljon nopeammin kuin pitkäaikaiset sijoitukset. Yleensä lyhytaikaiset sijoitukset valitaan tuottamaan lähitulevaisuudessa menoja, joissa pitkän aikavälin sijoituksia tehdään suuria tulevaisuuden tapahtumia tai taloudellisia vaatimuksia varten.
  • Vaihtelevat tarpeet ajan mukaan: Lyhyen aikavälin sijoitukset on suunniteltu kannustamaan säästämiseen, kun taas pitkäaikaiset sijoitukset on suunniteltu täyttämään suuria taloudellisia vaatimuksia tulevaisuudessa, kuten avioliitto, auton, kodin ostaminen jne.
  • Monipuoliset riskit: Lyhyen aikavälin sijoituksiin liittyy pienempi riski, kun taas pitkän aikavälin sijoituksiin liittyy suurempi riski, kun pidät rahaa pidemmäksi ajaksi.
  • Nopeampi likviditeetti: Lyhytaikaiset sijoitukset voidaan muuttaa rahaksi tarpeen mukaan, kun taas pitkäaikaisia ​​sijoituksia ei voida muuttaa rahaksi ennen niiden erääntymistä.
  • Joustavuus: Lyhyen aikavälin sijoitusjärjestelmiä voidaan muuttaa tarpeidesi mukaan sen aktiivisen toimikauden aikana, jolloin pitkäaikaisten sijoitusten tapauksessa et voi helposti muuttaa järjestelmiä tarpeidesi mukaan.
  • Monipuoliset tavoitteet: Lyhyen aikavälin sijoitukset voivat täyttää lyhyen aikavälin tavoitteesi, kuten loman rahoittaminen tai korujen ostaminen jne., koska sen toimikausi on alle vuosi. Mutta pitkän aikavälin sijoitukset valitaan yleensä tulevaisuutesi turvaamiseksi tarjoamalla taloudellinen selkäranka.
  • Sijoitetun pääoman tuotto: Lyhytaikaisten sijoitusten tuotto sijoitetulle määrälle on kohtalainen tai hieman korkeampi, kun taas pitkäaikaisten sijoitusten tuotto on paljon korkeampi kuin lyhytaikaisten sijoitusten.
  • Alkusijoituksen määrä: Lyhytaikaisten sijoitusten käynnistämiseen voidaan käyttää mitä tahansa summaa, kun taas pitkällä aikavälillä tällaisten pitkän aikavälin järjestelmien aktivoimiseen tarvitaan hyvä määrä rahaa.

Sijoituspäätökset ovat vaikeimpia, joten ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on miettiä, mihin sijoitat rahat. Tämän perusteella sinun pitäisi seuraavaksi päättää, onko lyhyen aikavälin sijoitus järkevä skenaariosi vai pitkän aikavälin sijoitus oikea vaihtoehto.

Suositus: Citibank PremierMiles -luottokorttien tarkistus

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda iPad 2 tyhjästä Photoshopin avulla

Ajattele sitä huolellisesti ja tee sitten päätös. Joten toivon, että pystyt ymmärtämään tämän oppaan avulla Ero pitkän aikavälin sijoitusten ja lyhytaikaisten sijoitusten välillä.

Table of Contents