Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pitkähäntäinen avainsanastrategia: miksi ja kuinka kohdistaa hakukoneoptimointitarkoitukseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pitkähäntäinen avainsanastrategia: miksi ja kuinka kohdistaa hakukoneoptimointitarkoitukseen

Itsenäiset laajat avainsanastrategiat kuuluvat menneisyyteen. Vuonna 2021 Googlen keskittyminen käyttökokemukseen ja tarkoitukseen sekä keskusteluhakujen ja sovellusten, kuten puhehaun, lisääntyminen tarkoittaa, että pitkän pyrstön SEO-strategiat ovat tärkeämpiä kuin koskaan.

Vuosia sitten pitkien avainsanojen etsiminen alhaisella hakumäärällä saattoi tuntua ajan ja vaivan hukkaamiselta.

Kuitenkin mukaan ThinkwithGoogle:

”Pitkä häntä voisi tarjota käyttämättömän mahdollisuuden ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin. Investoi näille alueille ja näe volyymien kasvavan.”

Jos sinulla ei ole pitkähäntäistä SEO-strategiaa, jäät paitsi.

Ei ole koskaan ollut helpompaa tutkia pitkän pyrstön avainsanamahdollisuuksia, kohdistaa heikosti kilpaileviin avainsanoihin, joilla on korkea tulosprosentti, ja käyttää pitkäjänteisiä avainsanoja sisällön tehostamiseen.

Tämä opas näyttää sinulle, kuinka se tehdään.

Mitä ovat pitkähäntäiset avainsanat?

Pitkähäntäiset avainsanat ovat tarkasti kohdistettuja hakulausekkeita, jotka palvelevat erityisesti etsijän tarkoitusta. Näillä avainsanoilla on yleensä alhainen hakumäärä, alhainen kilpailu ja korkea tulosprosentti.

Kutsumme näitä avainsanoja pitkähäntäisiksi, koska jos määrität avainsanasi niiden hakumäärien mukaan, ne olisivat hakukysyntäkäyrän “pitkän hännän” päässä, mikä tarkoittaa, että harvat ihmiset hakevat näitä termejä joka kuukausi.

Huolimatta hakumäärän puutteesta pitkän pyrstön avainsanojen sijoitus on usein helpompaa ja ne johtavat korkeampiin tuloksiin kuin siemenavainsanat.

Tämä johtuu siitä, että pitkät avainsanat viestivät selkeästä asiakkaan tarpeesta, jonka voit ratkaista – ne ovat tarkoituksenmukaisia.

Kun ymmärrät hakutarkoituksen, voit luoda sisältöä, joka vastaa erityisesti kyselyihin ja konvertoi.

Esimerkiksi käyttäjä hakee [Nike Air Max 270] osoittaa selkeän ostoaikeen. Vertailun vuoksi haku [shoes or trainers] on paljon vähemmän selkeä.

Käyttäjä saattaa etsiä lisätietoja tarjonnasta, etsiä eri merkkejä tai vain kiinnostusta.

Huomaa, että näiden avainsanojen todellisella pituudella ei ole teknisesti väliä. Pitkähäntäiset avainsanat ovat yleensä vähintään kolmen sanan pituisia niiden erityispiirteiden vuoksi, mutta tarkkoja, vain yhden tai kahden sanan pituisia vähäisiä hakuja (kuten monet tuotenimet) pidetään myös pitkähäntäisinä avainsanoina.

Miksi pitkähäntäiset avainsanat ovat tärkeitä hakukoneoptimoinnissa?

Tehdään sosiaalinen kokeilu: kirjaudu sisään Google Search Console -tiliisi heti ja selaa hakutermejä. Mitä sinä näet? Olen valmis lyömään vetoa, että useimmat sijoittumasi termit ovat pitkähäntäisiä.

🔥 Empfohlen:  PepperTap: Toimituspalvelut, joiden toimitus epäonnistui

Backlinkon 306 miljoonan avainsanan analyysin mukaan 91,8 % Kaikista hakukyselyistä on pitkähäntäisiä avainsanoja.

Kuvittele nyt, mitä voisit tehdä, jos kaikki nuo tarkasti kohdistetut kyselyt ohjaisivat uusia viittauksia suoraan paljon tuottaviin resursseihin.

Näihin täsmällisiin avainsanoihin kohdistamisesta on kolme tärkeintä etua.

1. Vähemmän kilpailua

Pitkähäntäiset avainsanat ovat yrityksellesi ja markkina-alueellesi ominaisia, ja tämän seurauksena hakujen määrä on alhainen.

Tämän kääntöpuolena on, että kohdistettujen pitkän pyrstön avainsanojesi hyvän sijoituksen saavuttaminen ei vaadi läheskään yhtä paljon vaivaa.

Joidenkin yksinkertaisten sivujen hakukoneoptimoinnin ja linkkien rakentamisen pitäisi katapuloida aloitussivusi näkyvälle paikalle, jos kohdistetut termit ovat riittävän tarkkoja.

2. Korkeammat tulokset

Pieni pitkähäntäinen avainsanan etsiminen auttaa sinua löytämään hakutarkoituksen.

Hakutarkoituksessa voit tunnistaa kyselyt, jotka osoittavat ostajan aikomusta (esim. [buy Canada 150 collector’s coins]) ja lisätietojen tarve (esim [how to target long-tail keywords]).

Voit käyttää tätä tietoa tuodaksesi erittäin päteviä liidejä myyntisuppiloosi ja täydentääksesi sisältömarkkinointitoimiasi.

3. Se auttaa sinua optimoimaan semanttista, keskustelullista ja puhehakua varten

Pitkähäntäiset avainsanat ovat olennainen osa semanttisen haun optimointia.

Elämme aikakaudella, jolloin 55 % millenniaaleista käyttää puhehakua päivittäin.

Kun nämä käyttäjät tekevät kyselyitä näiltä alustoilta, he käyttävät pitkähäntäisiä avainsanailmauksia, kuten kysymyksiä ([what are the best sushi restaurants nearby?]) ja komennot selkeällä tarkoituksella ([compare the price of the dresses from Blush and Sherri Hill]).

Yritä ennustaa luonnollisesti puhuttujen ja puhehakukysymysten taustalla oleva tarkoitus, jotta voit antaa vastauksia yrityksestäsi ja palveluistasi ja kohdistaa nämä pitkät avainsanailmaukset paremmin.

Muista, että jos kohdistat paljon tuloksia tuottaviin avainsanoihin, vaikka hakutiheys on pieni, nämä avainsanat voivat silti olla uskomattoman arvokkaita yrityksellesi.

Kuinka löytää pitkähäntäisiä avainsanoja

Sijoitus oikein pitkähäntäiset avainsanat voivat olla parempia kuin kultaiset.

Uusien pitkähäntäisten avainsanojen löytäminen on helppoa, ja voit luoda kattavan luettelon muutamassa minuutissa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon Salesforce maksaa?

Tartu ensin pitkähäntäisiin avainsanoihin tietää sijoituksesi Search Consolesta.

Lataa nyt samat tiedot PPC-kampanjoihisi, Facebook-sivuillesi, Twitter-tilillesi, YouTube-videoillesi, Instagramillesi ja kaikkiin muihin kuviteltaviin mittareihin, jotka saattavat paljastaa uusia termejä.

Yritä seuraavaksi löytää uusia pitkähäntäisiä avainsanoja omasta markkinaraostasi voisi sijoitus. Näin voit luoda luettelon mahdollisista long-tailistä manuaalisesti:

Valmistele siemenavainsanojen luettelo. Käytä avainsanojen suunnittelutyökalua perusavainsanojen luettelon luomiseen, mutta yritä pysyä poissa Google AdWordsista. Vaikka tämä ilmainen työkalu sopii erinomaisesti kohdistettavien kaupallisten termien luettelon laatimiseen, se pyrkii tarkoituksella luopumaan pitkistä termeistä, joilla on pienempi hakumäärä, joten se ei ole kovin hyödyllinen tarkoituksiinmme.

Katso Googlen automaattisen täydennyksen ehdotuksia. Kirjoita jokainen siemenavainsana Googleen ja kirjoita sen automaattisen täydennyksen ehdotukset muistiin.

Kerää Googlen aiheeseen liittyviä hakuehdotuksia. Vieritä kunkin SERP:n alaosaan ja kirjoita siihen liittyvät haut.

Huuhtele ja toista Bing-hakuehdotuksia varten ja muut hakukoneet, joille haluat optimoida.

Lisää nämä mahdolliset long-tails kohdeluetteloosi. Ryhmittele kaikki ehdot ja valmistaudu aloittamaan luettelosi karsiminen.

SEO-tekniikan edistysaskeleet tekevät tästä koko tutkimusvaiheesta helppoa!

  • Parhaat ohjelmat jopa lajittelevat useita hakukoneita puolestasi, ja ne voivat löytää pitkiä hankkeita, joita olet unohtanut. Monet muut ohjelmat löytävät ja lajittelevat intuitiivisesti pitkähäntäisiä avainsanoja puolestasi.
  • Nyt kun sinulla on kattava luettelo kaikista mahdollisista avainsanoistasi, on aika aloittaa luettelon karsiminen. Karsi pois kaikki termit, jotka eivät kerro selkeästi käyttäjän aikomuksesta. Esimerkiksi yllä luetelluissa “long-tail-avainsanoihin liittyvissä hakutuloksissa” kysely “lyhythäntäiset avainsanat” ei ole tarpeeksi tarkka.

Kun olet leikannut listasi vahvimpiin ehdokkaisiin (mikä tahansa puolelta tusinasta muutamaan sataan pitkähäntäiseen), olet valmis aloittamaan sivujesi optimoinnin ja lisäämään niitä sisältöösi.

Sisällön rakentaminen pitkien avainsanojen ympärille

Nyt kun sinulla on luettelo pitkähäntäisistä avainsanoista, joita voit optimoida, mitä teet näillä tiedoilla? Vastaus riippuu siitä, kuinka monelle pitkähäntälle kohdistat ja kuinka läheisesti niiden aiheet risteävät.

  • Perinteinen viisaus sanelee, että sinun on luotava oma sivu jokaiselle pitkähäntälle, jos voit, hienoa! Mutta tämä ei aina ole mahdollista.
  • Kun kohdistat satoja pitkähäntäisiä kohteita, tarvitset muuta sisältöä kuin omistettuja aloitussivuja, jotka voit optimoida pitkähäntäisillesi.
  • Jaa luettelo mahdollisista pitkän pyrstön avainsanoista helposti ymmärrettäväksi luetteloksi, joka on järjestetty etsijän tarkoituksen mukaan.
🔥 Empfohlen:  Responsiivisen web-suunnittelun elementtien ymmärtäminen

Jos esimerkiksi haluat kohdistaa avainsanoihin noin [noise canceling headphones]luettelosi saattaa näyttää tältä:

Avainsanat Tahallisuus
melua vaimentavat kuulokkeet walmart

melua vaimentavat kuulokkeet amazon

löytää paikkoja ostaa melua vaimentavia kuulokkeita
osta melua vaimentavat kuulokkeet alennuksesta

mistä ostaa halvat melua vaimentavat kuulokkeet

Etsi halvat melua vaimentavat kuulokkeet
melua vaimentavat kuulokkeet nukkumiseen

Parhaat melua vaimentavat kuulokkeet lapsille

melua vaimentavien kuulokkeiden tarkoitus

Järjestämällä avainsanasi aiheen mukaan voit löytää heille luonnollisia asuinpaikkoja.

Jos tämä sisältö on jo olemassa sivustollasi, voit ehkä lisätä nämä pitkät tekstit kopioosi luonnollisesti. Jos ei, sinulla on nyt ideoita siitä, mihin seuraavien sisältöjesi tulisi keskittyä.

Aina kun julkaiset uutta sisältöä, älä unohda sisäisiä linkkejä. Nämä ovat joitain parhaista paikoista, joissa voit sisällyttää joitain pitkähäntäisiä termejä, joita olet niin perusteellisesti tutkinut.

Lopulliset ajatukset

Nyt tiedät kuinka löytää pitkän pyrstön avainsanoja ja käyttää niitä hyödyksesi. Mutta muista: Pitkähäntäkohdistuksesi on vain yhtä vahva kuin sisältösi.

Vuonna 2021, jos sinua ei tunnusteta markkinaraon auktoriteetiksi, on aika alkaa luoda arvokasta omaisuutta, kirjoittaa blogia alastasi ja kirjoittaa uudelleen verkkokopiosi viestiäksesi ainutlaatuisesta arvolupauksestasi (UVP) asiakkaillesi.

Kun luot sisältöä ja optimoit sivujasi sisältämään uudet pitkät avainsanat, älä unohda mitata sijoitustasi ja liikennettä.

Kun teet niin, saatat löytää entistä enemmän avainsanailmauksia, joihin voit kohdistaa, ja tämä auttaa sinua jatkamaan maineesi rakentamista ja parantamaan hakukoneoptimointiasi sivulla.

Lisää resursseja:


Table of Contents