Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pixel 6:n värinähälytysten ongelmat korjataan toukokuun päivityksellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pixel 6:n värinähälytysten ongelmat korjataan toukokuun päivityksellä

Google on vihdoin korjaamassa Pixel 6:n ilmoitushaptiikkajärjestelmää sen jälkeen, kun se alkoi toimia epäsäännöllisesti maaliskuun päivityksen jälkeen. Yhtiö on aloittanut Pixel-puhelimiensa toukokuun 2022 ohjelmistopäivityksen, jonka väitetään parantavan Pixel 6:n ja sen Pro-version haptista palautejärjestelmää.

Korjausmuistiossa mainitaan vain “parannuksia haptiseen palautteeseen tietyissä olosuhteissa”, mutta alaviitteet selventävät, että tämä korjaus koskee Pixel 6 -paria. Virallinen tukifoorumi ja Reddit ovat täynnä valituksia Pixel 6 -käyttäjiltä, ​​jotka valittavat ilmoitusten sytytyshäiriöistä. Google ilmeisesti teki joitain muutoksia haptiseen palautejärjestelmään maaliskuun tietoturvapäivityksen yhteydessä, mutta muutos ei saanut hyvää palautetta.

Yleinen kaava valituksissa on se, että päivitys heikensi värinävaroitusta, jolloin Pixel 6:n käyttäjät eivät saaneet ilmoituksia, koska haptinen voimakkuus oli laskenut tyhjästä. Jotkut kärsivistä käyttäjistä yrittivät manuaalisesti säätää tärinän voimakkuutta asetuksista, mutta jopa edellä mainitun säädön jälkeen haptinen vaste oli tavallista heikompi Pixel 6:ssa.

Saapuvien ilmoitusten värinäsuhina vaimeni huomattavasti sekä viesteissä että puheluissa, mikä osoittautui melko hankalaksi bugiksi ihmisille, jotka luottavat pääasiassa värinähälytyksiin ilmoitusten tarkistamisessa. Muutamat käyttäjät kuitenkin huomauttivat, että pehmeämpi värinäpalaute oli itse asiassa tasaisempaa kuin raa’a haptiikka ennen maaliskuun päivitystä.

Toukokuun ohjelmistopäivityksemme on nyt tulossa tuetuille Pixel-laitteille! Päivitys sisältää:

👆🏽👆🏿👆🏻 Parannuksia haptiseen palautteeseen
📱 Korjauksia näyttöön & kantoraketti
🔒 Viimeisimmät tietoturvakorjaukset

Laitteen soveltuvuus vaihtelee

Lue lisää yhteisöpostauksestamme: https://t.co/36iwv6s3WS

— Teki Google (@madebygoogle) 2. toukokuuta 2022

Joka tapauksessa toukokuun ohjelmistopäivitys on palauttanut asiat takaisin normaaliksi. Kysyin parilta vanilja Pixel 6:ta heiluttavalta ystävältäni, ja molemmat myönsivät, että tärinä tuntuu vahvemmalta toukokuun ohjelmistopäivityksen asennuksen jälkeen. Jos et ole vielä saanut päivitystä, älä unohda sitä. Kuten tavallista, päivitys julkaistaan ​​vaiheittain ja Google sanoo, että se julkaistaan ​​​​kaikkien käyttäjien saataville ensi viikon aikana. Päivitystiheys vaihtelee myös operaattorin mukaan.

🔥 Empfohlen:  Ensimmäinen Pixel Watchin purkuvideo osoittaa, että se on korjattavuuden painajainen

Värähtelyjärjestelmän korjaamisen lisäksi päivitys ratkaisee myös virheen, joka sai näytön syttymään itsestään ilman käyttäjän toimia. Siellä on myös korjaus virheeseen, joka aiheutti kantoraketin kaatumisen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Ja kuten odotettiin, uusin päivitys tulee yhdessä toukokuun tietoturvakorjauksen kanssa.

Mielenkiintoista on, että yhteisön foorumiviestissä mainitaan, että päivitys on saatavilla Pixel 3a XL:lle ja kaikille sen jälkeen julkaistuille Pixel-puhelimille, mutta ei mainita vanilja Pixel 3a:ta. Erityisesti huono verkon vastaanottoongelma ja akun tyhjenemisongelmat, joista Pixel 6:n käyttäjät ovat viime aikoina valittaneet, on jälleen huomioitu.

Google on vain muutaman päivän päässä I/O-konferenssistaan, jossa yrityksen odotetaan jakavan tietoja tulevasta Android 13 -päivityksestä ja saattaa myös esitellä odotetun Pixel 6a -keskitason puhelimen ja Pixel Watchin. Tyypillisellä tavalla molempia laitteita on vuotanut laajasti aiemmin, ja jos nämä epäseremoniat tiedot kaatopaikat ovat ohimeneviä, jännitys saattaa olla odottamisen arvoista.