Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pixel 7:n paras kameratemppu on tulossa iPhoneen ja kaikkiin Android-puhelimiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pixel 7:n paras kameratemppu on tulossa iPhoneen ja kaikkiin Android-puhelimiin

Google Pixel -sarjan puhelimissa, erityisesti Pixel 6:ssa ja Pixel 7:ssä, on ainutlaatuinen ominaisuus nimeltä Magic Eraser. Magic Eraserin avulla voit päästä eroon valokuvassa olevista ei-toivotuista kohteista, kuten taustalla olevista ihmisistä tai sähkölinjoista. Tästä päivästä lähtien Magic Eraser on tulossa kaikkien Android-puhelimien ja iPhone-käyttäjien saataville Google Onen kautta.

Magic Eraser debytoi Pixel 6 -mallistossa, joka sisältää Pixel 6:n, Pixel 6 Pron ja edullisemman Pixel 6a:n, joka on edelleen ostettavissa (Pixel 6 ja 6 Pro on lopetettu). Jos sinulla on Pixel 7 tai Pixel 7 Pro, sinulla on myös Magic Eraser -ominaisuus. Yksi syistä, miksi olin aina halunnut Pixel-laitteen, johtuu Magic Eraserista, ja se on jotain, jonka toivoin epätoivoisesti Applen toteuttavan.

Andy Boxall/Digital Trends

No, vihdoinkin minulla on toiveeni… tavallaan. Jos olet Google One -tilaaja, voit nyt käyttää Magic Eraser -työkalua Google Kuvat -sovelluksessa sekä Androidilla että iOS:llä. Aktiivinen Google One ‑jäsenyys vaaditaan, ja se alkaa 2 dollarista kuukaudessa 100 Gt:lla ja nousee 25 dollariin kuukaudessa 5 Tt:lla.

Magic Eraser on yksi suosikkisyistäni käyttää Pixel 7:ää valokuvien muokkaamiseen, ja nyt voin käyttää työkalua millä tahansa Android-älypuhelimellani sekä iPhone 14 Prollani. Jos sinulla on Pixel 5a tai vanhempi, pääset käyttämään Magic Eraser -työkalua ilman Google One -tilausta.

Vaikka yksi suurimmista syistä ostaa Pixel-laite on kadonnut, se ei ole kaikki, mitä tänään on paljastettu. Google One -tilaajat saavat myös uuden HDR-videotehosteen kaikkiin Android- ja iOS-laitteisiin, mikä parantaa videoiden kirkkautta ja kontrastia.

Lopuksi, joitain uusia ainutlaatuisia kollaasityylejä on saatavilla Google One -jäsenille Android- ja iOS-laitteilla, ja voit käyttää tyyliä yhteen kuvaan kollaasieditorissa. Jos sinulla on aikaisempi Pixel-malli (5a ja vanhempi), nämä ominaisuudet ovat käytettävissä ilman Google One -jäsenyyttä.

🔥 Empfohlen:  Apple Cardin käyttäjille saattaa olla pian tulossa suuri muutos
Christine Romero-Chan / Digitaaliset trendit

Ihmiset, jotka käyttävät Google Kuvia kuviensa tulostamiseen, saavat myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tulostustilauksiin, kunhan olet tilannut Google Onen. Ilmainen toimitus ei koske myöskään vain tavallisia tulosteita – se koskee mukautettuja valokuvakirjoja, kanvastulosteita ja paljon muuta. Tämä on saatavilla kaikille, jotka asuvat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja EU:ssa.

Olen erittäin innoissani siitä, että Magic Eraser tulee kaikkien saataville, jopa iPhone-käyttäjille. Se ei ehkä ole sama kuin Applen lisääminen natiivisti Kuvat-sovellukseensa, mutta jos sinulla on Google One ja käytät Google Kuvia iOS:ssä, se on toiseksi paras asia. Vaikka olen myös hieman yllättynyt, että Google pääsisi eroon hyvästä syystä ostaa Pixel alun perin, koska Magic Eraser on yksi suurimmista Pixel-myyntipisteistä. Silti tämä on loistava kaikille muille.