Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Plaidin menestystarina – kuinka se yhdistää finanssimaailman yhdellä napautuksella?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Plaidin menestystarina – kuinka se yhdistää finanssimaailman yhdellä napautuksella?

Tapa, jolla ihmiset maksavat päivittäisistä ostoksistaan, muuttuu dramaattisesti. Olemme lähestymässä uutta aikakautta, jossa digitaalisen lompakon käyttö maksamiseen on yleisin vaihtoehto. Tiliperusteiset maksut ovat tämän muutoksen ytimessä, kun enemmän rahaa liikkuu verkossa ja kuluttajat käyttävät rahoitussovelluksia ja -palveluita. Plaid toimii välittäjänä yksityiselle pankkitilillesi ja käyttämillesi mobiilisovelluksille.

Yleisesti ottaen käyttäjien on linkitettävä pankkitilinsä voidakseen hyödyntää fintech-alustoja, antaa sovelluksille mahdollisuuden arvioida tilinpäätöstietoja sekä tallettaa ja nostaa rahaa. Ongelmana on historiallisesti ollut se, että jokaisella pankilla on ainutlaatuinen, monimutkainen olemassa oleva järjestelmä, joka edellyttää sovelluskehittäjien luovan yksilöllisiä linkkejä jokaiselle, mikä voi myös johtaa useisiin tietoturvaongelmiin. Tarjoamalla väliyhteyskerroksen Plaid ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla ihmisille turvallisemman tavan yhdistää taloustilinsä sovellukseen.

Plaid – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Plaid

Päämaja San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Ala Fintech
Perustajat Zach Perret, William Hockey
Perustettu 2013
Kokonaisrahoitus kerätty 734,3 miljoonaa dollaria
Arvostus 13,4 miljardia dollaria
Tulot 300 miljoonaa dollaria
Verkkosivusto plaid.com

Plaid – Tietoja
Plaid – teollisuus
Plaid – perustajat ja tiimi
Plaid – Startup Story
Plaid – nimi, logo ja tunnuslause
Plaid – Mission and Vision Statement
Plaid – Tuotteet
Plaid – liiketoimintamalli
Plaid – Rahoitus ja sijoittajat
Plaid – Investoinnit
Plaid – hankinnat
Plaid – Kilpailijat
Plaid – kohtaamat haasteet
Plaid – Tulevaisuuden suunnitelmat

Plaid – Tietoja

Vuonna 2013 Zach Perret ja William Hockey perustivat amerikkalaisen rahoituspalveluyrityksen Plaid. Päätarjonta on alusta, jonka avulla asiakkaat voivat yhdistää pankkitilinsä eri fintech-yrityksiin. Asiakkaat voivat liittää tunnettuja talousteknologiasovelluksia perinteisiin pankkitileihinsä Plaidin verkkopalvelun ohjelmointirajapinnalla. Yrityksen alusta pääsee käsiksi useiden rahoitusyritysten rahoitustapahtumiin ja yksittäisiin tietoihin, validoimalla ja validoimalla ne reaaliajassa samalla, kun asiakkaat ja yritykset voivat käyttää finanssiteknologiasovelluksia kommunikoidakseen pankkitiliensä kanssa, tarkastaakseen saldoja ja siirtääkseen rahaa.

Plaid-teknologiaalusta tarjoaa tarvittavat resurssit ja pääsyn digitaalisten ominaisuuksien rahoitusjärjestelmän luomiseen. Plaid uskoo, että sen alusta tekee kehittäjille yksinkertaisempaa ja turvallisempaa luoda rahoituspalveluita ja sovelluksia. Alussa Plaid tarjosi API:n, joka auttaa kehittäjiä yhdistämään asiakkaat ja rahoituslaitokset. Siitä lähtien he ovat käyttäneet erilaisia ​​data-analytiikkateknologioita tietoihin pääsyn yhteydessä saadakseen lisää käyttökelpoisia oivalluksia.

Kuinka Plaid toimii

Yli 11 000 rahoituslaitosta Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa on yhteydessä Plaidiin. Pankkitilisi liittäminen Plaidiin on helppoa:

Vaihe 1: Voit valita pankkilaitoksesi luettelosta, kun kirjaudut Plaidin tukemaan sovellukseen. Kirjoita seuraavaksi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Vaihe 2: Plaid salaa tiedot, jotka olet päättänyt jakaa (kuten tilisi saldon) ja lähettää ne turvallisesti sovellukseen, jota haluat käyttää muutamassa sekunnissa. Käyttäjätunnustasi ja salasanaasi ei koskaan jaeta alustan ja sovelluksen välillä.

Vaihe 3: Turvallista, jatkuvaa yhteyttä sovelluksen ja pankkisi välille rakentaa taustalla oleva yritys.

Plaid – teollisuus

Termi “rahoituspalvelut” viittaa rahapalveluihin, joita tarjoaa pankkisektori, joka käsittää suuren joukon budjettia tasapainottavia yrityksiä, mukaan lukien luottolaitokset, rahoituslaitokset, yksittäiset omaisuudenhoitajat, korttiyhtiöt, vakuutusyhtiöt, tilitoimistot, kuluttajarahoitusyritykset, pankkiiriliikkeet, sijoitusrahastot ja jotkin valtion tukemat yhteisöt. Useita muita yrityksiä, joiden toiminta on riippuvainen luotoista ja lainoista, tuetaan rahoituspalveluilla. Sekaisista tuloksista huolimatta useimpien arvioiden mukaan rahoituspalvelualan osuus maailman BKT:sta on 20–25 prosenttia.

Maailman rahoituspalvelumarkkinat kasvoivat 9,7 %:n vuotuisella kasvuvauhdilla 23 319,52 miljardista dollarista vuonna 2021 25 588,3 miljardiin dollariin vuonna 2022. Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti vaikeutti ainakin väliaikaisesti COVID-19-pandemiaan liittyviä mahdollisuuksia. maailmantalouden elpyminen. Moniin maihin kohdistuvat taloudelliset pakotteet, hyödykkeiden hintojen nousu ja toimitusketjun häiriöt näiden kahden maan välisen konfliktin seurauksena ovat kaikki vaikuttaneet useisiin markkinoihin kaikkialla maailmassa. Rahoituspalvelualan 6,9 prosentin CAGR:n odotetaan saavuttavan 33 358,77 miljardia dollaria vuonna 2026.

Plaid – perustajat ja tiimi

Plaidin perustivat vuonna 2012 Zachary Perret (toimitusjohtaja) ja William Hockey San Franciscossa, Kaliforniassa.

Zachary Perret

Plaidin perustajajäsenenä ja toimitusjohtajana Zachary Perret johtaa yritystä. Hän työskenteli aiemmin konsulttina Bainissa. Hän osallistui Duken yliopistoon suorittaakseen perustutkinto-opintojaan.

William jääkiekko

Plaidin toinen perustaja William Hockey perusti myös Column-nimisen yrityksen. Hän oli aiemmin Bain & Companyn osakas. William Hockey suoritti kandidaatin tutkinnon Emory Universityssä.

Muita tiimin jäseniä ovat mm.

 • Helen Min – markkinointipäällikkö
 • Jean-Denis Greze – teknologiajohtaja
 • Pouya Fatemi – Liiketoiminta- ja rahoitusjohtaja
 • Paul Williamson – myyntipäällikkö
 • Eric Sager – COO
 • Luke Miner – tietotieteen johtaja

Plaid – Startup Story

Perustajat Zachary Perret ja William Hockey todella tutustuivat toisiinsa harjoitellessaan konsulttititaanissa Bain & Associatesissa. He napsautivat heti ja alkoivat kokeilla muita yrittäjäkonsepteja, joita he voivat lopulta harjoittaa.

He päättivät ensin luoda alustan asiakastalouden hallintaan ja suosittelemiseen. Valitettavasti se osoittautui paljon odotettua vaikeammaksi.

Heidän oli luotava ainutlaatuiset yhteydet jokaiseen pankkiin, jotta he voivat muodostaa yhteyden niiden asiakkaiden taloustileihin, joita he aikoivat palvella. Jotkut mahdollisista pankkikumppaneista käyttivät edelleen 1950-luvun teknologiaa, mikä monimutkaisi asioita (kuten COBOL).

Pariskunta näki heti perusperinteisenkin pankkijärjestelmän asettamat haasteet. Alun perin Internetiä ei otettu huomioon pankkitoiminnan suunnittelussa; sen sijaan painotettiin toimialakohtaista kuluttajakontaktia. Nykyään keskivertokäyttäjä on vuorovaikutuksessa pankkitiliensä kanssa yli 15 verkkosovelluksen kautta. Näin ollen tiimi ymmärsi, että jotta ihmiset ymmärtäisivät taloudellisen identiteettinsä potentiaalin täysin, rahoituspalveluala oli mullistava.

Plaid aloitti kuluttajasovellusyrityksenä ja sijoitti noin kuusi kuukautta kortilla linkitetyn taloushallinnon ohjelmiston luomiseen. Esimerkiksi Plaidin ravintolaehdotuspalvelu käytti käyttäjän aiempia kulutustietoja ehdottaessaan uusia ravintoloita. Tuotteet tehtiin houkuttelemaan asiakkaita leikkaamaan kulujaan. Sitten he pysähtyivät ja miettivät, tarvitsisivatko he sovelluksen, joka neuvoisi käyttäjiä leikkaamaan menojaan. Ei missään tapauksessa. Yritys tuli samaan johtopäätökseen työskenneltyään Venmo-asiakkaan kanssa. Tämän seurauksena Plaid muutti suuntaa ja työskentelee nyt tarjotakseen aidosti suoraviivaisen ja yhteentoimivan infrastruktuurin rahoitussektorille.

Plaid onnistui vihdoin saamaan ensimmäisen sijoituskierroksensa, kun uusia asiakkaita lisättiin. Spark Capital ja useat muut sijoittajat sijoittivat liiketoimintaan 2,8 miljoonaa dollaria syyskuussa 2013.

Lisävaroilla Plaid pystyi siirtämään yrityksensä pääkonttorinsa New Yorkista San Franciscoon, missä sillä oli paljon suurempi määrä ohjelmistoinsinöörejä ja FinTech-yrityksiä, jotka halusivat työskennellä sen kanssa.

Seuraavien kolmen vuoden aikana Plaid vältti pääosin valokeilaa ja keskittyi ensisijaisesti palvelun parantamiseen ja uusien asiakkaiden hankkimiseen. Asia muuttui, kun se paljasti massiivisen 44 miljoonan dollarin kierroksen Goldman Sachsin johdolla kesäkuussa 2016.

Plaid – nimi, logo ja tunnuslause

Plaidin tunnuslause sanoo,

Plaid – Mission and Vision Statement

Plaidin tehtävänkuvaus sanoo,

Plaid – Tuotteet

Plaidin API-kokoelman avulla kehittäjät voivat luoda upeita rahoitusratkaisuja helposti.

 • Assets – Omaisuuden ja tilin omistajan vahvistussovellusliittymä vakuutusta varten
 • Auth – Pankkitilin välitön vahvistus
 • Saldo – Tarkista pankkitilin saldo
 • Identiteetti – Tarkista käyttäjien henkilöllisyys
 • Identity Verification – Maailmanlaajuinen IDV KYC-yhteensopivuuden varmistamiseksi
 • Tulot – Tulojen ja työllisyyden vahvistussovellusliittymä
 • Investoinnit – Hae velat ja lainatiedot
 • Monitori – Helppo AML- ja PEP-yhteensopivuus
 • Signal – ACH Risk Assessment and Scoring API
 • Tapahtumat – Käytä tapahtumatietoja

Plaid – liiketoimintamalli

Plaidin freemium-liiketoimintamallilla asiakkaat voivat käyttää kaikkia sen palveluita ilmaiseksi. Ilmaisella tilauksella potentiaaliset asiakkaat voivat muodostaa yhteyden 100 pankkitiliin ja arvioida näytetietoja hiekkalaatikkoympäristössä.

Lisäominaisuuksia varten saatavilla on kaksi premium-tilauspakettia. Ennen kuin käsittelemme näitä vaihtoehtoja, on tärkeää ymmärtää, että yrityksen hinnoittelustrategian ei ole tarkoitus painostaa mahdollisuutta valita suunnitelmien valikosta. Sen sijaan strategia sallii upouuden käyttäjän tottua ilmaiseen alustaan ​​ennen päivittämistä henkilökohtaiseen tiliin, joka on katettu heidän tarpeitaan.

Sen valossa maksulliset ohjelmat ovat seuraavat:

 • Launch: Käyttäjät voivat valtuuttaa tilejä, seurata tapahtumia ja tarkastella tilien saldoja Launchilla, joka on pay-as-you-go -vaihtoehto. Hintatiedot ovat saatavilla pyynnöstä.
 • Asteikko: Tämän erikoistuneemman palvelun hinnat alkavat 500 dollarista kuukaudessa ja sisältävät joukkohinnoittelun, erikoistuen ja integrointiavun. Asiakkaat, jotka kirjautuvat tähän pakettiin, saavat täyden pääsyn käyttäjätietoihin taloudellisista sijoituksistaan, velvoitteistaan ​​ja omaisuudestaan. Näitä tietoja voidaan esimerkiksi käyttää päätettäessä, hyväksytäänkö vai hylätäänkö lainahakemus.
 • Kustannukset per pyyntö: Plaid veloittaa tietyn summan jokaisesta pyynnöstä. Käyttäjän on ensin varmistettava, että vastaanottavalla tilillä on riittävästi varoja, jos hänen taloussovelluksensa sallii tilisiirrot. Siirron mahdollistamiseksi ja tulojen saamiseksi sovellusyritykselle Plaid tarkistaa jäsenen tilin.

Kun kuluttaja on valinnut maksullisen suunnitelman, voidaan arvioida seuraavat kustannukset:

 • Kertamaksut: Maksut peritään palveluista, jotka on suoritettava vain kerran. Kertamaksu on maksettava esimerkiksi aina, kun henkilökohtainen taloussovellus hyväksyy käyttäjätilin ja vahvistaa heidän henkilöllisyytensä.
 • Jäsenmaksut: Sama henkilökohtainen rahoitusohjelma haluaisi myös tietää, miten sen asiakkaat käyttävät rahojaan. Yritys tekee tämän hyödyntämällä Plaidin reaaliaikaista tilisaldon seurantatyökalua. Koska tämä on toistuva toimenpide, kulu veloitetaan toistuvana tilauskuluna. Plaid antaa määräalennuksia ja laskee liittymäkohtaisen kuukausimaksun tästä palvelusta.

Plaid – Rahoitus ja sijoittajat

Päivämäärä Kierrossumma Pääsijoittajat

25. elokuuta 2021 Sarja D
17. elokuuta 2021 Sarja D JP Morgan Private Capital ja AmEx
7. huhtikuuta 2021 Sarja D 425 miljoonaa dollaria Korkeusmittarin pääkaupunki
11. joulukuuta 2018 Sarja C 250 miljoonaa dollaria Index Ventures, Kleiner Perkins
19. kesäkuuta 2016 Sarja B 44 miljoonaa dollaria Goldman Sachsin sijoituskumppanit
15. marraskuuta 2014 Sarja A 12,5 miljoonaa dollaria New Enterprise Associates, Spark Capital
19. syyskuuta 2013 Siemenkierros 2,8 miljoonaa dollaria Spark Capital

Plaid – Investoinnit

Päivämäärä Organisaation nimi Pyöreä määrä

8. kesäkuuta 2022 Codat Sarja C 100 miljoonaa dollaria
4. toukokuuta 2022 Järkevä Sää Sarja A 12 miljoonaa dollaria

Plaid – hankinnat

Hankinnan nimi Tietoja Hankintapäivämäärästä

Cognito Cognito kehittää henkilöllisyyden todentamis- ja vaatimustenmukaisuusalustaa yrityksille. 20. tammikuuta 2022 250 miljoonaa dollaria
Flanelli Flanelli tuottaa brändimarkkinointia, yritysidentiteettiä, graafista suunnittelua, viestintää, sovelluskehitystä ja verkkopalveluita. 15. kesäkuuta 2021
Quovo Quovo tarjoaa tilien yhdistämis- ja data-analytiikkateknologiaa rahoitukseen. 8. tammikuuta 2019

Plaid – Kilpailijat

Plaidin parhaat kilpailijat ovat:

 • Codat
 • Stripe Connect
 • MX
 • Lightico
 • Envestnet Yodlee
 • Heiluttaa
 • IntSig OCR Solutions
 • TrueLayer

Plaid – kohtaamat haasteet

Yrityksen perustaja Zach Perret väittää, että paperi on heidän suurin vastustajansa ja että datan digitalisointi on heidän suurin haasteensa. Ensimmäinen puolustuslinja on tarkan ja ymmärrettävän tiedon saatavuus. Analyysi ja muut lisäarvopalvelut ovat nyt konfliktin keskipiste. Tämän seurauksena Plaid asetti tietoinsinöörit etusijalle ennen kuin hän ryhtyi ajattelemaan datatieteilijöitä.

Jos jotain on, niin kerrotaan, että turvallisuus on se taho, joka pitää Plaidin työntekijät yöllä. Tietoturva ja yksityisyys ovat tärkeitä, koska ne ovat vastuussa miljoonien ihmisten taloustiedoista. Tämän saavuttamiseksi Plaid sisällyttää jokaiseen sovellukseen pienen infrastruktuurielementin, joka kerää käyttäjän tunnistetiedot ja tokenisoi ne käyttäjän laitteelle. Lähettämällä nämä tokenoidut tiedot järjestelmänsä kautta, se varmistaa, että alkuperäisiä tietoja ei julkaista. Suunnittelijan mukaan turvallisuutta ei voi koskaan lakata ajattelemasta liikaa.

Plaid – Tulevaisuuden suunnitelmat

Plaid asetti viime vuonna tavoitteekseen omistaa 75 % liikenteestämme API:ille vuoden 2021 loppuun mennessä. Yksi yhtiön tärkeimmistä tavoitteista on tarjota oikeudenmukaista, luotettavaa ja turvallista API-pohjaista tiedonjakoa alan nopeuttaessa siirtymistään täysin digitaalinen rahoitusjärjestelmä.

Plaidin ja muiden yritysten viimeaikaiset kumppanuudet osoittavat alan sitoutumisen paremman ekosysteemin rakentamiseen, joka antaa käyttäjille enemmän valvontaa ja valinnanvaraa sen suhteen, missä ja miten heidän tietonsa jaetaan digitaalisten työkalujen välillä. Plaid Portalin kaltaisilla projekteilla, työkalulla (nyt beta-vaiheessa), jonka avulla käyttäjät voivat tutkia ja hallita tiliyhteyksiään ja varmistaa, että he säilyttävät hallinnan tietojensa jakamiseen, innovointi jatkuu tällä alueella.

Plaid auttaa merkittävästi alaa vastaamaan tähän historiallisen korkeaan digitaalisen pankkitoiminnan kuluttajien kysyntään. Ensinnäkin Plaid voi integroitua tarjotakseen luotettavampia tietoyhteyksiä yrityksen jaetuille asiakkaille ja kehittäjille, jotka rakentavat sen verkkoa pankeille, jotka pystyvät toteuttamaan API-pohjaisen tiedonsiirron. Alan on jatkettava uusimpien digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoa, jotka tarjoavat asiakkaille helpon pääsyn taloustietoihinsa, jotta he voivat hallita päivittäistä elämäänsä paremmin, kun maailma lähestyy avoimen rahoituksen tulevaisuutta.

UKK

Kuka on Plaidin toimitusjohtaja?

Zach Perret on Plaidin toimitusjohtaja.

Missä Plaidin päämaja sijaitsee?

Plaidin pääkonttori on San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka paljon rahoitusta Plaid on kerännyt?

Plaid on kerännyt yhteensä 734,3 miljoonaa dollaria.

Onko Plaid yksisarvinen?

Joo. Plaidin arvo on tällä hetkellä 13,4 miljardia dollaria.

🔥 Empfohlen:  Mercarin hallitseminen vuonna 2023: Onko Mercari turvallista? Mercarin arvostelut ja muuta