Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Playboy Magazine – nousu ja lopullinen syksy

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Playboy Magazine – nousu ja lopullinen syksy

Mikä tahansa suuri tuotemerkki, jota näet hamstraavan, oli kerran idea eikä mikään muu. Yksittäisen ihmisen keksimä idea, joka leviää sitten monen miljoonan tai miljardin dollarin yritykseksi. Esimerkkejä voivat olla Apple, Google, Microsoft ja vastaavat. Tämä on artikkeli yhdestä sellaisesta brändistä, joka oli niin kuuluisa, että se rakensi kultin. Alkaen ideasta ihmisen aivoissa miljoonan dollarin lifestyle-brändiin. Vaikka yritys koki osuutensa ylä- ja alamäistä, se selvisi useita vuosikymmeniä ja pysyi vakaana kuollessaan hitaasti.

Nimi on Playboy, joka ei ole edes intialainen merkki, se ei ole koskaan toiminut Intiassa, mutta tiedämme sen. Ulkomainen brändi sai alkunsa yksinkertaisesta yrityksestä, josta tuli lopulta suuri yritys, joka tarjoaa ihmisille elämäntapatavoitteita. Playboy oli kaikkialla yrityksen alussa, siellä oli aikakauslehtiä, kauppatavaroita ja kaikkea, mikä teki siitä veistetyn suuren yleisön kulttuuriin. Kerran yritys myi jopa 7 miljoonaa kappaletta numeroa, mikä oli ennätysmäärä. Tuntui kuin Playboy olisi vain kaikkialla ja todellisuudessa se oli.

Tässä artikkelissa jatkamme tämän suuren yrityksen nousun ja mahdollisen putoamisen selittämistä, sillä lehden myynti oli vain neljä prosenttia aiemmasta. Keskustelemme siitä, mitä se tarjosi yleisölle ja mitä se myi alussa ja miten se syntyi tulevaisuudessa ja vakiinnutti itsensä lifestyle-brändiksi. Lukekaamme.

Playboy – Alku
Keskivuoro
Kilpailutekijä
Playboyn leviäminen
Vuoden 1986 Dip
Jälkeenpäin
Nopeita faktoja

Playboy – Alku

Playboyn idean keksi henkilö nimeltä Hugh Hefner. Hugh oli ammatiltaan copywriter, mutta tehdä jotain erilaista oli hänen syvällä tehtäväluettelossaan. Se tapahtui vuonna 1953, jolloin Hugh sai tämän hullun kiehtovan idean aikuisten miesten lehdestä, jota ei tuolloin ollut olemassa. Hän aloitti heti työstämään suunnitelmaa ja aiheita, joita lehti voisi mahdollisesti käsitellä. Samana vuonna hän jatkoi keskustelua sijoittajille ideastaan ​​ja toteutti idean todeksi. Se kova työ kantoi hedelmää.

Vuonna 1953 Hugh Hefner onnistui keräämään 45 sijoittajaa aikakauslehtiidealleen. Kaikki he lisäsivät alkuperäisten varojen poolia, joka oli noin 8000 dollaria noina aikoina. Tämä oli alku jollekin, jota edes nämä ihmiset eivät tienneet.

Resurssien puutteen vuoksi Hugh kirjoitti ja julkaisi lehden ensimmäisen version aluksi asunnostaan. Vetää kaikki lehden sivut yhteen keittiön pöydällään. Nämä olivat olosuhteet, joissa ensimmäinen Playboy-lehti julkaistiin. Oli joulukuu 1953, ja tämä on ikoninen. Haluan lisätä vielä yhden hauskan tosiasian, ensimmäinen aikuisten lehden näyttelijä malli oli Marilyn Monroe, jolle ei koskaan maksettu. Mielenkiintoista on, että hän ei edes sanonut myöntävästi hänen valokuvaamiseensa lehteen. Hefner osti valokuvat Marilynista hänen menneiltä kamppailupäivistään valenimellä ja julkaisi sitten hänen alastonkuvansa lehdessä. Näin Monroe näytteli maailman ensimmäisessä playboy-lehdessä. Tämä aikakauslehden numeron ensimmäinen rivi myi yli 70 000 kappaletta ja se sai laajan vastaanoton ja tervetulleeksi.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas datatieteen haastattelujen murtamiseen

Keskivuoro

Ensimmäisen Playboy-lehden onnistuneen numeron jälkeen ei katsottu taaksepäin, ja Hefner tiesi sen. Hän tiesi, että tällä lehdessä on potentiaalia kasvaa pois käsityksestä lehdestä, jossa on kuvia alastomista naisista. Tätä ajatusta silmällä pitäen Hefner löysi uudelleen uusia ja uusia artikkeleita, jotka saivat yleisön kiusaamaan tulevia kysymyksiä. Esimerkiksi Playboy esitteli lehdessään osion, joka tunnetaan nimellä “kuukauden pelikaveri”. Tämä osio päivitettiin kuukausittain, ja siinä oli naisia, jotka oli tavallaan kruunattu kuumimmiksi naisiksi. Näillä naisilla oli yksi yhteinen piirre, he eivät kaikki olleet muotimalleja tai näyttelijöitä. Nämä leikkikaverit olivat tavallisia normaaleja naisia, jotka saattoivat olla sihteerisi, pyykkinainen tai kuka tahansa, joka ei ollut niin kaukana silmistäsi. Tämä uusintapainos oli erittäin kuuluisa, ja monet ottivat sen vastaan. Siten playboy myi miljoonia kappaleita näillä säännöllisen seksikkyyden ponnisteluilla.

Tähän mennessä voisi luulla, että Playboy leikkii yksinomaan lehden tiloissa alastomien naisten kanssa. Se ei ole täysin totta. Myöhemmissä numeroissa, alun ja vakiinnutuksen jälkeen, Playboy pääsi kirjallisuuden junaan. Ne eivät olleet vain kokoelma aikuisten kuvia, vaan myös hienoja kirjallisuuden huippuosaamisen aikakauslehtiä.

Kilpailutekijä

Penthouse tuli aikuisten lehtien markkinoille ja yritti kääntää tuulta. He eivät menneet pitkälle. Ensisijainen syy tähän oli se, että playboy onnistui saamaan väkijoukon kerman. Se oli jonossa ensimmäisenä ja pystyi kehittämään lukijoidensa makuhermoja. He onnistuivat luomaan ensimmäisen ryhmän ihmisiä, jotka lukisivat nämä numerot. Joten suuren osan Playboy-lehteä lukeneesta yleisöstä he saivat yhä enemmän asiakkaita. Tämä voidaan tiivistää sanomalla, että “mikään ei houkuttele yleisöä paremmin kuin joukko”. Playboyn tapauksessa he ovat jo vakiinnuttaneet asemansa aikuisviihteeseen keskittyvänä lifestyle-brändinä.

Toinen syy playboyn maineeseen oli se, että markkinoilla ei ollut paljon pelaajia. “Penthouse” oli hyvä hyökkäys, mutta lopulta hiipui ja pysyi alhaisena markkinoilla. Heidän harjoittamastaan ​​liiketoiminnalle ei ollut vakavaa uhkaa. Joten minimaalisella kilpailulla Playboy pystyi vaikuttamaan kulttuuriin edukseen.

Kaikki nämä tekijät johtivat lehden myynnin nousuun. Jokainen päivä oli uusi päivä Hugh Hefnerille ja Playboyn tiimille. Kun vastuut kasvoivat, myös tiimin määrä kasvoi. Myöhemmin, vuonna 1972, he julkaisivat kaikkien aikojen myydyimmän numeron. Vuoden 1972 numeroa myytiin 7 miljoonaa kertaa, mikä oli valtava määrä.

Playboyn leviäminen

Ensimmäisen numeron ja sitä seuraavien numeroiden jälkeen oli selvää, että playboy oli jotain outoa tästä maailmasta ja siitä tulee iso hanke. Hefner ajatteli tämän juuri ajoissa. Joten hän tiesi etukäteen, että heidän piti lähteä lehdestä. He jatkavat lehteä, mutta astuvat myös todelliseen maailmaan muiden yritysten kanssa. Näillä jalanjäljillä kävellessä he uskalsivat uusiin tiloihin ja aloittivat tutkimisen kaikella varovaisuudella.

🔥 Empfohlen:  Markkinoijan lopullinen opas B2B-aihetietoihin

Ensimmäinen huomionarvoinen asia, jonka he tekivät, oli klubin perustaminen. Yksinomainen klubi, joka ilmentää mitä tahansa Playboyn siihen mennessä perustamaa yritystä. Klubi tunnettiin vain “Playboy-klubina”, ja lehti oli myös erittäin suosittu. Aivan ensimmäisenä vuonna klubi toivotti tervetulleeksi 50 000 jäsentä, mikä oli yhtä raivoa. Nämä Playboy-klubit olivat kuuluisia luomastaan ​​tunnelmasta ja asiakkaita odottavista erityisistä kanuista. Kaneja oli kirjaimellisesti kaikkialla.

Hitaasti ja tasaisesti määrä kasvoi. Playboy siirtyi yhdestä seurasta 23 seuraksi ympäri maailmaa. Näihin klubeihin liittyneet ihmiset eivät olleet vain playboy-faneja, vaan he rakastivat myös ikonisia kaneja. Mitä me sitten tarkoitamme pupulla? Näissä playboy-kerhoissa oli uniikkeja naistarjoilijoiden mekkoja (ainoa sukupuoli töissä), jotka näyttivät kanilta. Nämä asut olivat pupuasuja ja nämä naiset koulutettiin tekemään odotustemppuja, jotka olivat vahvasti Playboy-lehden faneille ja kaupungin klubeille ominaisia.

Ote haastattelusta entisen kanutarjoilijan kanssa –

Bobbie Walters: Se oli uskomaton paikka olla. Se oli maaginen.

Kim: Se on Bobbie Walters. Hän työskenteli Bunnyna Playboy Clubissa New Yorkissa ja myöhemmin Miamissa.

Walters: New Yorkissa siellä oli 100 tyttöä. Siellä oli kuusi eri kerrosta. Voit siis nauttia esityksestä, nauttia gourmet-illallisesta tai tanssia diskomusiikin tahtiin tai mennä Playmate-baariin juomaan.

Kim: Entä millaista oli työskennellä pupuna…

Walters: Koulutus kesti viikon. Kun pääsimme Playboy Clubiin ja pääsimme lattialle, opimme tekemään Bunny Dipin.

(Bunny dip oli odotustemppu, jossa tarjoilija melkein istui pöydällä ja tarjoili samalla juoman pöytään)

Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa pulahdus, jonka nämä kanit kohtasivat.

Vuoden 1986 Dip

Vuonna 1986 viimeinen Playboy-klubi suljettiin ja suljettiin ikuisiksi ajoiksi. Tämä uutinen ei tullut suoraan suuhun, siellä oli kuukausia spekulaatioita ja vuosien syyt tämän sulkemisen takana. Syynä sulkemiseen oli rahaongelmat. Kuten kaikki muutkin yritykset, tämäkin yritys söi paljon rahaa eikä pystynyt tuottamaan panosta suurempaa tuotantoa. Varmasti Playboy oli ikoninen, puput olivat ikonisia ja teema ja visio toimivat, klubit vain suljettiin useiden ongelmien vuoksi.

1980-luvun tienoilla sukupuolten tasa-arvon edistäminen lisääntyi. Ihmiset alkoivat ymmärtää, että naisia ​​ei kunnioiteta ja arvosteta tarpeeksi, ja he tiesivät, että jonkin oli muututtava. Naiset nähtiin paljon enemmän kuin vain kotiäidinä ja sukupuolityönä, heitä arvostettiin kaikissa ulottuvuuksissa. Pian muodostui ihmisryhmiä ja yhteisöjä, jotka vahvistivat naisia. Tämä sosiaalinen muutos sekä poliittinen muutos tuolloin johtivat Playboy-franchisingin tuoton vähenemiseen. He jatkoivat aikakauslehtitoimintaa ja kauppatavaraa, mutta luopuivat klubeista.

Tässä ei vielä kaikki, itse asiassa myös aikakauslehtiliiketoiminta kärsi. Naisten voimaantumisen lisäksi videopornoteollisuudessa tapahtui tämä hidas nousu, joka tietysti antoi kovaa kilpailua miesten ostamalle pokkarilehdelle.

🔥 Empfohlen:  Foodpandan liiketoimintamalli | Kuinka Foodpanda ansaitsee rahaa

Sosiaalisen, poliittisen ja tieteellisen lähestymistavan lisäksi oli ongelma, jota edes playboys ei nähnyt. Aikuisten lehti ei ajanut internetin junassa. Internetin raivo ei näkynyt Playboyn päämajasta. He eivät edenneet nopeasti kohti online-kuumetta, mikä todella osoittautui hyväksi isoksi vaihtoehtoiskustannukset.

Jälkeenpäin

Kun brändin myynti ja tulot olivat laskussa, Playboy yritti liikuttaa käsiä raivokkaasti. He alkoivat analysoida markkinoitaan ja yrittivät organisoida uudelleen. He selvittivät, että Kiina oli iso markkina-alue tuotteille, mutta viranomaiset olivat leikkaaneet merkin kaikkea aikakauslehtien myyntiä. He analysoivat myös muita markkinoita löytääkseen uusia alueita, joille he voisivat hypätä, mutta he löysivät hyvin harvoja alueita, joille he voisivat sopia tuotekuvallaan. Mutta Playboy oli varma joistakin muutoksista.

He tekivät tosi-tv-debyyttinsä. Kyllä, järkyttävää kyllä, Hugh hyppäsi katastrofiin tällä ajatuksella. He aloittivat TV-ohjelman, joka esitteli Hugh Hefnerin elämää silloisten kolmen tyttöystävän ja asuvien kumppanien kanssa. Ohjelmaa esitettiin noin 150 maassa ja se sujui hyvin. Vastaus oli tyydyttävä, ja näin ollen he onnistuivat saamaan kuusi tuotantokautta esitykseen, joka esitteli heidän elämäntapaansa.
2000-luvun alussa playboy vihdoin sekoittui kulttuuriin ja siitä lähtien he ovat soittaneet sitä niin. Polttaa rahaa pitääksesi brändin hengissä. Tavarat ja aikakauslehti ovat edelleen tärkein tulonlähde, joka pitää brändin pystyssä. Alkuperäinen lehtivalikoima jatkuu edelleen tähän päivään asti, niitä lukevat ja rakastavat fanit ympäri maailmaa.

Nopeita faktoja

  • Donald Trump näytteli kerran Playboyn kannessa. Hän on siitä todella ylpeä.
  • Hefner kuoli vuonna 2017, ja siitä lähtien on spekuloitu tulojen menetyksistä ja sisäisistä epäonnistumisista.
  • Playboylla on helvetin yksityinen suihkukone, jota kuka tahansa, jolla on varaa, voi käyttää.

Johtopäätös

Brändi playboy on nähnyt osuutensa korkeimmista nousuista ja jyrkimmistä laskuista. Alkaen vain ideasta Hughin aivomaailmassa, todelliseksi miljoonan dollarin koneeksi, joka toimii yhä uudelleen. Ikoninen brändi pystyy edelleen vaikuttamaan kulttuuriin ja sana playboy on yhtä kuuluisa kuin Rolex nykyään. Vaikka bisnes on vajoamassa ja sen kannattavuudessa on kysymysmerkkejä, aikuisten lehtibrändi jatkaa seuraajilleen kananlihaa.

UKK

Kuka on Playboyn toimitusjohtaja?

Ben Kohn on Playboyn toimitusjohtaja.

Milloin Playboy Mansion myytiin?

Playboy Mansion myytiin elokuussa 2016 Daren Metropoulosille.

Milloin Playboy julkaisi viimeisen painetun lehden?

Kevät 2020 oli Playboyn viimeinen painettu aikakauslehti.