Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

PM käynnistää “Aatmanirbhar Bharat App Innovation Challengen” | Kehottaa teknikkoja ja startup-yrityksiä osallistumaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: PM käynnistää “Aatmanirbhar Bharat App Innovation Challengen” | Kehottaa teknikkoja ja startup-yrityksiä osallistumaan

Aiemmin tänään pääministeri Narendra Modi twiittasi uudesta . Pääministerin twiitin kautta lanseerattu haaste haastaa intialaiset startupit ja yritykset kehittämäänValmistettu Intiassa‘ sovelluksia, jotka helpottavat Intian ihmisten lisäksi koko maailmaa. Twiitissään pääministeri kehotti kaikkia teknologia- ja startup-yhteisöjä tulemaan esiin ja kehittämään maailmanluokan mobiilisovelluksia haasteen alaisena.

Nykyään teknologia- ja start-up-yhteisö on valtavasti innostunut luomaan maailmanluokan Made in India -sovelluksia. Helpottaa heidän ideoitaan ja tuotteitaan @GoI_MeitY ja @AIMtoInnovate käynnistävät Aatmanirbhar Bharat App Innovation Challengen. https://t.co/h0xqjEwPko

– Narendra Modi (@narendramodi) 4. heinäkuuta 2020

Haaste käynnistettiin Digital India -mission alaisuudessa yhteistyössä elektroniikka- ja IT-ministeriön ja Atal Innovation Missionin (AIM) kanssa, joka on Niti Aayogin pyrkimys.

Toisessa twiitissä pääministeri Narendra Modi kehotti kaikkia, joilla on toimiva tuote tai ideoita ja näkemystä sellaisen luomiseen, tulemaan mukaan ja osallistumaan haasteeseen. Hän antoi myös tunnuslauseen tälle haasteelle:

Tämä haaste on sinulle, jos sinulla on toimiva tuote tai jos sinusta tuntuu, että sinulla on visio ja asiantuntemus luoda tällaisia ​​tuotteita. Kehotan kaikkia tekniikkayhteisön ystäviäni osallistumaan.

Ajatukseni jakaminen omassani @LinkedIn lähettää. https://t.co/aO5cMYi4SH

– Narendra Modi (@narendramodi) 4. heinäkuuta 2020

On kulunut vain muutama päivä siitä, kun Intian hallitus kielsi 59 kiinalaista mobiilisovellusta, kuten TikTok, ShareIt, Xender jne. Intian markkinoilta. Ja Intian hallitus on jo alkanut tehdä Intiasta Aatmanirbharia maailmanluokan mobiilisovellusten suhteen.

“Tänään, kun koko kansakunta työskentelee luodakseen Aatmanirbhar Bharatse on hyvä tilaisuus antaa suuntaa heidän ponnisteluilleen, vauhtia heidän kovalle työlleen ja mentoroida heidän kykyjään kehittää sovelluksia, jotka voivat tyydyttää markkinoitamme ja kilpailla maailman kanssa”, kirjoitti pääministeri Narendra Modi LinkedIn-viestissään. .

🔥 Empfohlen:  Suojaa yleisöä tekoälyriskeiltä, ​​Valkoinen talo kehottaa teknologiajättiläisiä

Miksi tämä on tärkeää?

Kiinalla oli valtava määräysvalta Intian markkinoilla, kunnes 59 kiinalaista sovellusta kiellettiin muutama päivä sitten. Nämä 59 hakemusta sisälsivät sovelluksia, jotka olivat erittäin suosittuja Intian markkinoilla. Jotkut tällaisista suosituista sovelluksista olivat TikTok, Xender, UC Browser, Shein, Club Factory ja paljon muuta. Vaikka näiden sovellusten intialaiset vaihtoehdot ovat ladattavissa, ne ovat laadultaan paljon jäljessä. Siksi haasteen käynnistäminen oli tärkeä päätös.
Haaste motivoi intialaisia ​​startup-yrityksiä ja teknikkoja luomaan sellaisia ​​maailmanluokan sovelluksia, jotka löytävät kärkipaikat maailmanmarkkinoilla. Toinen syy on se, että vaikka kiinalaiset sovellukset on kielletty Intiassa, meillä on edelleen monia ulkomaisia ​​sovelluksia, jotka ovat erittäin suosittuja Intiassa. Näitä ovat suosittuja sosiaalisen median sovelluksia WhatsApp ja Instagram, Google-sovelluksia ja paljon muuta. Siksi tämä päätös tehtiin paitsi intialaisten vaihtoehtojen kehittämiseksi kielletyille 59 kiinalaiselle sovellukselle, vaan myös sellaisten sovellusten kehittämiseksi, jotka voivat valloittaa maailmanmarkkinat ja jättää muut sovellukset taakse.

Vaikka hallitus on kieltänyt kiinalaiset sovellukset Intian markkinoilta, on edelleen monia intialaisten käyttämiä sovelluksia, jotka eivät ole Intiassa. Siksi tämä haaste on hyvä askel kohti Aatmanirbhar Bharat liike ja intialaisten sovellusten tuottamat tulot jäävät itse Intiaan, mikä auttaa hieman Intian taloutta.
Pääministeri Narendra Modi kertoi LinkedIn-tilillään, että haaste ajetaan kahdella eri radalla. Ensimmäinen – edistää olemassa olevia intialaisia ​​sovelluksia. Ja toinen – Auttaa ihmisiä ja startup-yrityksiä kehittämään uusia sovelluksia taloudellisen ja ideointituen muodossa.

Innovaatiohaaste käynnistetään kahdeksassa eri kategoriassa:

  1. Toimiston tuottavuus ja kotityö
  2. Sosiaalinen verkostoituminen
  3. Uutiset
  4. Pelit
  5. E-Learning
  6. Terveys ja hyvinvointi
  7. Viihde
  8. Liiketoiminta (mukaan lukien Agritech ja Fintech)

Työn viimeiseksi jättöpäiväksi on asetettu 18. heinäkuuta ja työ arvioidaan sen helppouden, suojausominaisuuksien, skaalautuvuuden ja kestävyyden perusteella.
Työmotivaation lisäksi haaste tarjoaa myös rahapalkintoja kunkin kategorian 3 parhaalle kilpailijalle sekä tuomariston päättämien alakategorioiden 3 parhaalle ehdokkaalle. Palkinnot ovat seuraavat:

🔥 Empfohlen:  Indeksin määritelmä & Merkitys

Saavutettu sijoitus (jossakin kategoriassa) Palkinto

Ensimmäinen 20 lakhs
Toinen 15 lakhs
Kolmas 10 lakhs

Saavutettu sijoitus (jossakin alakategoriassa) Palkinto

Ensimmäinen 5 lakhs
Toinen 3 lakhs
Kolmas 2 lakhs

Palkintorahojen ohella sovellukset saavat paikan kärkitulostaulukoissa.

Johtopäätös

Tämä haaste motivoi monia yksilöitä ja yrityksiä tulemaan esiin ja käyttämään aivojaan Intian hyväksi. On totta, että Intialla on aivot, mutta sillä ei ole motivaatiota luoda tällaisia ​​maailmanluokan sovelluksia. Tämä haaste antaa heille tukea ja motivaatiota, jota he tarvitsevat käyttämään taitojaan Intian parantamiseksi.